|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
23.10.2008 21:06:40   
Ajvy
Čer....

samo na hitro....

Flaške...jst sem jih v prvo kupila za vsak slučaj in pa en Aptamil pre.....izkazalo se je za pravilno odločitev...mamo pa doma Aventove flaške in sterilizator in ne zamenjam za nobeno drugo firmo.....

Pumpa...nujno zlo....nisem si mogla sposodit...nisem mogla uporabljat sposojene...ne me spraševat zakaj ne---ampak nisem mogla...zato mi jo je šel moj kupit...vse lepo in prav, dokler mi ni bradavica počla, da sem zvezde vidla....še dobr da Lanolin obstaja.....

Dojenje....mislim, da si skoraj vsaka želi ,da bi vse lepo potekalo...ker pa ni vedno tako....že zdej povem, da bom z veseljem otročku ponudla flašo...brez sekiranja in obremenjevanja kolk sem smotana.....z velikim veseljem bom ponudla flaško, ker bo moj otrok sit, bradavica pa celauser posted image

POjsteljica....košek meni ni všeč, sploh zato ker sem zadnjič vidla ceno...bi pa kakega poverbala....potem bi ga tako uporabljala.....mi imamo pojsteljico.....

se opravičujem, ker vas ne bom pokomentirala , ker sem čist fertik...tečna sem za znoret...trebuh- glava od user posted image  mi seka nekam v kolk in me prav boli za znoret..pa še glavo mi bo razneslo....

tak da pofočkala sem se....to pa je to...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
23.10.2008 21:07:51   
Balonchy

user posted image

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image  17.11.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image  27.10.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image     3.11.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image   27.10.  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image   ?  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   17.11. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   
4.11. MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image    4.11. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image   3.11.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)    user posted image   6.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   5.11. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    7.11. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image     ?  LJ
user posted image  12.2. rebeka84              (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image     ?
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)    user posted image    ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    4.11. LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image     ? CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    ? PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     28.10. MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?     KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    28.10. PT
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image      29.10. MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     ?
user posted image  21.2. Maksi1                   (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image   7.11.
user posted image  21.2. Alter_ego               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   11.11. MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image    10.11.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (št.user posted image  1, št.user posted image 0)  user posted image   17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image    12.11.  PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image    2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image   x)   user posted image    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   10.11.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)                 (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   6.11.   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.11.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   27.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image    ?     KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image  3, št.user posted image   1)    user posted image      3.11.  LJ
user posted image  27.2. kristina5 (30)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 69   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 15
user posted image  = 12
 user posted image  = 43

user posted image

Z nami so pot začele:   

user posted image user posted image user posted image user posted image
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26  

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
23.10.2008 21:12:45   
brkn83
tanči - hvala za torto. Drugače pa jutri lepo praznujte.

No midva sva prej šla v trgovino, ampak nisva nič kupila. Razen enega darila za rojstni dan, ko greva v nedeljo. Sem komaj v BC našla gasilski avto na dalinca. To si je namreč ful želel.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
23.10.2008 21:34:27   
brkn83
punce js vas zapuščam za danes, ker grem spat.

lahko noč

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
23.10.2008 21:40:46   
Ajvy
nočko tudi od mene....danes ni moj dan,....pa grem raje spat.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
23.10.2008 22:32:24   
tanci29
ajvy-kaj te matra

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
24.10.2008 7:21:22   
Balonchy
Dobro jutro trbuščkarce...

Jaz že klestim zajtrk user posted image ...  Pa ga malo podelim z vami user posted image

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
24.10.2008 8:30:50   
akvalina
dobro jutro!

Sem vas brala še od včeraj zvečer in potem vidim tisto lepo torto k zgleda ful sladka mmmmnjaammm-hvala tanči in erik.

Balonchy hvala za zajtrk, a je mogoče še kakšen košček jaz sem dons ful lačnauser posted image user posted image user posted image .

se tipkamo kasnej, caw!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 8:37:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu akvalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2984
24.10.2008 8:37:46   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Dobro jutro trbuščkarce...

Jaz že klestim zajtrk user posted image ...  Pa ga malo podelim z vami user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem si naštimala že ob 7h kosmičke user posted image namesto, da bi pršla na tole sladicouser posted image user posted image

aja pa dobro jutrouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
24.10.2008 9:25:57   
petrap
jutro

akvalina - tečke ja user posted image user posted image user posted image ...saj se ni dost zmotu, mislm da smo tud to dostkrat..en pozdravček nazaj..je pravi cukrček user posted image

tanci - upam, da je blo pri pediatru vse okej user posted image ..aha so vas poslali naprej....no upam,da ugotovijo kaj vas matra...pa vse najboljše eriku user posted image

katjusa - bravo za sprehod, jaz sem bila tud včeraj na enmu kratkemu obhodu z mojim, ker je bilo zelo grdo vreme zvečer...je že mal rosilo...sam je vseen bit fajn na zraku...

diamantina - sem mislna, da je sam moj lenčina glede vozičkou...user posted image ...sva se zmenila, da greva jutri v bc pogledat dokončno ker voziček bova vzela, pa me je danes kar neki nadirou, da se sam zmišljujem in da naj se kar sama odločim kaj bomo imeli...pa sploh ni tko...jaz sem bila že odločena, pol je pa on reku, da je grozna barva...in sem mu rekla, da pol naj gre pa z mano, no se je strinjal zdaj si je pa kar na enkrat premislu...no na momente je pa res čudn in ga ne štekam...user posted image ...bi najraje vidu, da se glede vsega sama odločim, meni pa ful pomeni, če se za kaj odločava skupaj...no tko da sem danes navsezgodi že žalostna...user posted image ...ker me je res grdo nadirou, pa sploh ne vem zakaj...dobro, da je sodeloval vsaj pri spočetju otroka, da nism še to sama nardila (no če bi lahko, bi najbrž mogla user posted image )...ker vse kar imava do sedaj, sem sama zrihtala...bedno, a ne...aja, voziček je pa res super ugoden in lep...

majchy - pri nas je bil tud včeri relativno meren otroček...očitno vreme deljuje tud nanj...me je pa zdajle nabrcou za vse nazaj...smo pa danes že v 26. tednu user posted image user posted image user posted image

ajvy - upam, da je glavobol minil, glede brcik pa vem kako je...se zdajle kar zvijam na stolu...ma danes mi je pa res en glup dan user posted image

No mal sem vas pokomentirala...najbrž vseh ne, pa ne zamerit, vas imam vseeno rada user posted image ...no in zdaj se mi je nabral že tolk dela, da bom mal delala, pol vas pa spet berem....

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
24.10.2008 9:34:12   
Jutro,

danes sem že malo boljša sej sva se z mojim odločila da bova šla na en samoplačniški UZ ker tole pr moji G ni nč od nč tak odnos ne vem kaj naj rečem vsakomur ko povem mi ne more verjet da je to možno...ampak sem doživela če bi jo lahko menjala bi jo sej sem sestri pr G tudi povedala da nisem zadovoljna no takole da bi bil to moj prvi otrok se ne bi nikoli več odločila za drugega res nikoli ker bi bila že prvič popolnoma na podno dobro da sem drugič nosečka in imamo res še samo tole našo pikico in potem imamo dva otročka ko nam bosta nagajala in razveseljevala...Naša tavelika že komaj komaj čaka...

Pokomentirala ne bom nč ker sem tk vse pozablauser posted image user posted image user posted image ampak vidla sem eno lepo veliko tortico ampak jo bom samo gedala nč papcala user posted image user posted image user posted image ...zajtrk za mano dietni sem si šla včeraj nekaj nabavit za papcat dietnega ko je to drago ko žafranuser posted image user posted image pa še nekako okusno ni ne vem kaj ampak ok če res koristim otroku pol je vredu ampak pojezi me to ker ni tle nek problem naša pikica ampak moja grozna G ki me je imela tko grdo...

Vidim da že pridno nakupujete tudi mi bomo počas začeli ampak smo čakala morfologijo in sedaj smo na istem kot pred njo nč ne vemo vemo samo to da ima otroček dve roki dve nogici in da ima obrazek in tle se konča pa mogoče vemo spol ampak ni nč sigurno ker je rekla sej se nč ne vidi ker ste ......

No mal sem se razpisala pa hvala za lepe besede punce sem se kr mal potolažila ko ste me tko na objemčkaleuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
24.10.2008 9:38:12   
diamantina
Jutro!

Petrap, hja, moj je čisto isti. Včeraj je delal ves čas in sem mislila, da ga bom pač presenetila s tem, da bom voziček sama sestavila, ker se njemu ne ljubi. In kaj je bilo potem: pride ves napičen domov, sva se skregala zaradi nekega kuser posted image  kruha, pol je pa šel v dnevno in ga niti pogledal ni, kaj se šele ga dotaknil ... user posted image  

Odkar pričakujeva dojenčka se je zelo spremenil, včasih je tako rad šel z menoj kam in sva se za marsikaj skupaj odločila, si vzela čas zase ... zdaj pa sploh nekak več ne. Se mi zdi, da se ssamo jaz trudim on pa nič, pa čeprav živim jaz pri njemu in moram skrbeti še za staro teto in taščo (obe že stari in zelooooo nemarni, tako da sem huje kot policaj, če nočem, da je kuhinja svinjska do amena). Včasih že obupujem in se sprašujem o smislu vsega, da sem že čisto čemerna user posted image .

A je še  katera slabo spala? Jaz nisem skoraj nič to noč, pa kar naprej me neke nočne more tlačijo. user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
24.10.2008 9:47:17   
brkn83
dobro jutro!!!!

Js sem se zdele prav fajn nazajtrkovala; svež kruh- (ki se je spekel ponoči, ko  sem spala, ampak sestavine sem pa dala v aparat), margarino in marmelado. Zraven pa seveda še ena velika skodelica čaja.

Tudi js danes ponoči nisem nič kaj dobro spala, sem se kar nekajkrat zbudila, pa nič mi ni pasalo, ne glede na katero stran sem se  obrnila, na hrbtu pa itak ne morem zaspati.

Zdej pa ne vem če ne bom šla rogljičke pečit (iz kvašenega testa s skuto). Zunaj je grdo vreme, pa ne vem kaj bi delala. Sicer imam za pisat seminarsko nalogo, tudi to bom neki danes, sam še ne vem kolk se mi bo dalo.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
24.10.2008 9:48:08   
Balonchy
ERIK od tanci29 - VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
24.10.2008 9:49:32   
petrap
diamantina - user posted image tud jaz živim pri njih in se res trudim, da vsem ustrežem, da se ne prepiram z njimi...pol se nazadnje pa on čudno obnaša...pa še to...ravno sem na poti v službo razmišljala, da se imava pa sedaj res lepo, da sva se končno nekak navadila en na druzga, se nekak ustalila v zakonu...evo...čez 5 minut me pokliče in me najprej vpraša, če še velja obljuba od prejšnjega tedna, da bom danes al pa jutri njegov šofer, med tem ko se ga bo on nacejou po gostilnah..pa sem rekla, da še velja, sam da bi raje vidla, da gre v soboto na svoj pivski pohod, ker če greva danes, bo jutri slab in pol se mu sploh ne da hodit po trgovinah...no in pol se je začel, da se itak sam zmišljujem...itd...user posted image user posted image user posted image ...no a ni smotan?...tko da sem zdaj taščo prosila, da gre ona z mano, da mi bo pomagala neki zbrat...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2991
24.10.2008 10:03:15   
Aja pa še nekaj nekje sem zasledila da mi ena priporoča eno dobro G iz Lj.da si vzame čas za mamico in da ni hudo drago ne vem nekje sem brala tle al pr marčevkah...pač user posted image  sklerozauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
24.10.2008 10:22:22   
glen
Dobro jutro punce.

Balonchy hvala za zajtrk je tako pasaluser posted image

Sunny,no pol pa super če mate lift v bloku pa velik avto in kar je najpomembneje če je tudi tebi všeč gt3,ker tisti moji prijateljici pa ni bil ta ki ga je mož zbral všeč,pa je vseeno popustila in ji je še zdaj po letu in pol žal.

katjusa kako kaj Florjanček mam občutek da se vam skozi dogaja,sej se tudi nam.vsak dan je pester in od februarja dalje bo še boljuser posted image user posted image user posted image

Aqualina lep trebušče.

Ajvy
kako kaj?

prav sta se odločla da sta se naročila na samoplačniški Uz,so bolj vredni naši živčki kot tistih neki evrov,čeprav najbrž ni glih poceni ma za naše sončke in naše živčke vse ne.
Srečno
tanci29  vse naj naj Erikuuser posted image user posted image

In vsem ostalim en lepuser posted image user posted image user posted image

Naš user posted image bo pa ziher nogometaš,ker je res ful živahen in ful brca ,če primerjam z Lin,ona je bila mirna v trebuščku vsake tolko se je malo premaknila in to je blo to, tauser posted image (user posted image )zdaj pa že v trebuhu zganja norčijeuser posted image .

Glede flaške in dojenja pa bom jaz tudi dojila kolkr bo šlo,Lin sem 3 mes. pol sem pa dobila prvo user posted image ,ki je trajala 3 teduser posted image in takrat se Lin ni hotela dojit,ji mleko hormonsko ni odgovarjalo,tako da smo moralai prešaltati na umetno in takrat smo nabavli flaško.
Prsne črpalke jaz nebi že sedaj kupovala,ker itak če jo boste potrebovale jih prodajajo skoraj povsod,DM Muller,vse otroške trgovine,lekarne,......

Zdaj pa čakam poštarja da mi prinese paket,mi je prijatelca neki poslala oz. je moja soseda ampak je rekla da mi je neki naročila za user posted image ker ji je blo ful všeč,ko pride sporočim kaj.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
24.10.2008 10:24:35   
mala*
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Zdej pa ne vem če ne bom šla rogljičke pečit (iz kvašenega testa s skuto). Zunaj je grdo vreme, pa ne vem kaj bi delala. Sicer imam za pisat seminarsko nalogo, tudi to bom neki danes, sam še ne vem kolk se mi bo dalo.

MMMMMMMMM.....Brkn kdaj bojo pečeni, da priden na ene dva??!!user posted image

Drugače pa  ja dobro jutro vsem skupaj in ja seveda, da ne pozabim,

user posted image user posted image user posted image ERIK ČESTITKE ZA 1. SVEČKO!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za toroto-sm kr 2 kosa....user posted image user posted image

Oh ja, ko smo že pri trgovinah in descih...Moj sicer ni tako skrajen primer kot tvoj diamantina, ampak je pa res da se mu ne da glih preveč po trgovinah kolovratit-on bi kr prek neta vse kupil in bi blo!!!ZAtpo je bil pa tako vesel, ko sva voziček tudi po e-bayu kupilauser posted image No, sestavi pa to mi vse, je šel tud v BC gledat vozičke, sicer ne skače ravno do stropa od navdušenja, ampak ve da pač mora in da to paše zraven v paket z najinimuser posted image !!!Sem pa tudi jaz tok prijazba, da bom šla razne dudice, bodije...kupovat z mami- 1.vem da bo ona uživala2. njemu bo itak pol doma vse ful všečuser posted image user posted image Ja, mava pa namen it enkrat novembra v Ikeo-se odpre v Celovcu, pa tam mal po trgovinah še pogledat za bebico...In spet-moj prijaznost-hresta z nama še 2kolega, tako da bova midev veselo skakljali po trgovinah, desca se bosta pa en drugmu smilila, he heuser posted image user posted image user posted image

Cita ti pa le najdi drugo G...Meni bi se zmešalo, če bi mela tako...Meni moj že zdaj vse pove, pa mam še zmer cel kup vprašanj zanj!!!!JA, Juser posted image ga!!!Valda sm firbčna, če j evse novo, drugačno, oni pa so si izbrali ta poklic...Če se jim ne da, naj grejo pa ceste pometat, tam se pa ni treba z nobenim nič menit-bodo samo oni s svojo metlouser posted image user posted image
Ajvy kako je s tvojo glavo, kaj boljše???
Ja pa da ne pozabim, Shuka hvala za zajtrk!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
24.10.2008 10:24:45   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Aja pa še nekaj nekje sem zasledila da mi ena priporoča eno dobro G iz Lj.da si vzame čas za mamico in da ni hudo drago ne vem nekje sem brala tle al pr marčevkah...pač user posted image  sklerozauser posted image user posted image user posted image

Če je kera taka, pa da še sprejema pacientke na koncesijo se še jaz prijavim. Če je pa samoplačniško bom pa o tem razmišljala po porodu.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
24.10.2008 10:32:37   
brkn83
mala - zdej je testo že narejeno, sam mora še vzhajati, potem pa jih naredim in dam pečit. Bom javila kdaj bodo.

ERIK - Vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
24.10.2008 10:46:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Katjuša, ni drag ne, malo me edino skrbi, da bodo kolesa šla hitro preč - pred hišo imamo zaenkrat namreč še makedam in vsaj do naslednje pomladi bo ziher tako user posted image  Sem malo brskala po netu za vozički, pa mi nikakor ni jasno, zakaj so take razlike v cenah, če pa so vsi vozički v svojem bistvu isti, le malo se razlikujejo po dizajnu, da bi bili pa funkcionalno kaj slabši/boljši pa nisem zasledila ... user posted image

nič ne skrbi ne bodo kolesa odpadlauser posted image user posted image user posted image mi mamo tud makedam pa še tle mam polno gozdnih poti kjer se je poleti prav luštno sprehajat in se prav nič ne bojim da bi kako kolo odpadlo..... pa smo zdej za tadrugega kupli rabljen hauckov voziček podoben k je tvoj sam da je starejši....
cene se pa razlikujejo predvsem zaradi firme.... tako je moje mnenje in jst nebi nikol kupla peg peregota za ne vem 600€ pa mi sploh nebi nudil tega kar jst rabim.... eni pač dajo nekaj na znamko al pa jim je res tok božansko všečuser posted image user posted image user posted image ne vem.... sam ne me zdej napadit tiste k kupujete dražje vozičke k to je sam moje mnenje vsaka ima svoje mnenje tako kot vsake oči imajo svojega malerjauser posted image user posted image user posted image user posted image tak da se opavičujem če katera misli da sem jo užalila ker to ni moj namen...

diamantina ti pa nisi v nič zavidljivem položaju.... joj si ne predstavljam z dvema tujkama bit in še dojenček bo .....  tvojmu pa mal povej da se je spremenil in da ti to ni všeč.... malo se pogovorta da vama bo obema lažje... mogoče on misli da si se ti spremenila.... res en resen pogovor lahko veliko reši.... mi2 imama vsake toliko kak pogovor da se mal pogovorima kaj en misli kaj drug in ti povem da to ful dobro deluje na najno razmerjeuser posted image user posted image user posted image user posted image in se pol mal zorganizirama in enkrat delama po njegovih željah drugič po mojih.....

Ajvy a zaradi pumpice ti je brdavica počla? Auč sam to lahko rečem..... Jst sem tud z aventovimi izdelki ful zadovolna edin njihoove dude mi niso všeč tist so mi najboljše Nukuser posted image user posted image user posted image .... ja se strinjam okol dojenja sam da so sončki siti in jst se bom potrudla z dojenjem sam ne bom pa šparala s flašouser posted image user posted image user posted image

petrap kdo bi razumel moške..... jst ko mi kej ne paše al pa kej noče pogledat kr kako solzico sputim in pol sam pride pa reče no poglejma zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam ne povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač sem pa podoben voziček kot je ta od diamantine in ga imajo v 2 različnih barvah vidla zadnič v dipotu in je fajni jst če ga nebi mela bi ga kr kupla pride neki manj k 140€ in potem posebej za 35€ prodajajo te prenosne torbe k so v istih barvnih kombinacijah...... men je blo vse skupaj ful všeč sam kot sme rekla sma mi2 že kupla..... pa sej 1 leto tako hitro mine pol s epa tak ne vozijo več naš kak je shodu tak je voziček stal.... zdej sem mu pa včeraj marelco skupi spravla k sem jo oprala in jo je blo treba nazaj skupi zmontirat pa sma se mal peljala pa sej mal se je paljal pol je hotu hodit..... ga pa že kr vidim da se bo hotu z dojenčkom vozit tak da to pa še ne vem kako bom speljalauser posted image user posted image user posted image user posted image

cita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja tako bo najbolje in boste šli lahko vsi trijeuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo da si s emalo potolažla škoda je seme živcirat zaradi drugih k so pač v svojem delu nespretni in brezobrazni...

Brkn svež kruh, rogljički...... pazi mal sej vem kje si domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst tud slabo spim pa kljub temu da lahko spim al na enem od bokov al pa ne trebuhu mi nikakor ne paše na hrbtu pa tak al tak nikol ne spim.... me pa ful čudi da tok komot spim na trebuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glen ja ful se dogaja s takim dvoin pol letnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam včasih sem že čist zmešana.... zna že ful svojo voljo in me jezi pa nič ne čuje... drugič je pa tak pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image

našuser posted image je pa ful miren, da sem včeraj možeku rekla da me mal skrbi ker ga res ful redko čutim pa je mal dal roko gor pa je reku sej skos brca pa se premika..... jst pa nisem nič čutla???? ful malo ga čutim pa sem zdej v 25 tednu k bi blo treba kao začet gibe štetuser posted image user posted image user posted image user posted image pa  sej florjan je tud bil skos nežen in sam včasih me je res ornk kam udaru drgač pa tak čist nežno lepouser posted image user posted image user posted image user posted image pa je še zdej tak se mi zdi da je kr precej miren....

Neposredna povezava do sporočila: 2997
24.10.2008 10:50:57   
Katjusa
Erikuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
24.10.2008 11:02:03   
brkn83
Katjuša nič zato če veš kje sem doma. Sej če prideš bo za vse dovolj.

No sedaj pa sem ravno korita z rožami iz konec dol pospravla, ker moram tk stanovanje posesat, ampak še prej grem pa zdej rogljičke naredit.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
24.10.2008 11:10:01   
Čebel@
jutro!!!
VSE NAJBOLJŠE ERIKU!!user posted image user posted image ,hvala za torticouser posted image user posted image

danes sem že od 4h zjutraj pokonci,sem se zbudila z groznimi krči v trebuhu....pa sem uzela en magnezij po tem sem mogla pa eno uro na wc letatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa sem okoli 7h prižgala računalnik pa mi je kr neki napisu in sem mojga klicala v službo da mi je po telefonu govoru kaj moram tipkat da ga resetiramuser posted image user posted image  no uglavnem buši je bolše(sem že 1 žemljico pojedla),user posted image  me je pa tudže nasuvovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.