![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:14:09
|
|
|
|
Čebel@
|
petrap.....ne sikeraj se zaradi descov.........po moje so mal osamljeni ker me zdej ne znamo druzga govort k o ........sej se bo ohladil........evo enaga samo zate brkn......joj si že pridna......prov sslabo vest mi zbujaš ker jest sem pa gnila k ****s ......bi pa kakšen rogljiček mela katjuša.....sem mojga naštimala da greva v novembru v celovec(mende bojo še ikeo odprli)........komi čakam ta izlet
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:14:27
|
|
|
|
reckova
|
Evo punce mene...se že dolgo nisem nič javila. Pri nas nič tak novega...razen...da bo si naš ati vzel porodniško in ker sem jaz študentka bomo lahko vsi trije doma . Ati se že ful veseli in komaj čaka, da bo februar oz da se meni izteče tistih 77 dni. No sicer bo pa on imel še očetovski dopust pa navaden dopust tak da bomo skupaj. Fajn je ko vem, da bo z nama doma in bova si lahko malo delila malega. Sem full vesela da je tak ko je in da se veseli. Pa rad hodi po trgovinah in kupuje za dojenčka. Sicer imava voziček in lupininco...zdaj pa bova še sobico uredila in potem še pohištvo iz ikee...je ati že vse naštudiral (barve, zavese, igrače....) tak da ni težav. Sem pa mu ravno včeraj rekla, da je še bolj razcartan odkar sem noseča . Aja pa zadnjič je bil na obletnici OŠ pa so mu ene babe tam zatežile češ kak bo zapostavljen in da ga ne bom pogledala več in bla bla bla. Pa sem mu rekla, da če so ljudje normalni ni noben zapostavljen...pa sploh ne vem kak lahko to nekdo reče bodočemu očetu....no še dobro da jim ne verjame. Ajde mačke se beremo.... Lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:14:30
|
|
|
|
petrap
|
jutro majchy ... tud jaz sem danes spala ekstra slabo...sem mogla it 3 x lulat, pol pa komaj nazaj zaspim... brkn - ti nas pa prou dražiš s temi roglički ...bomo res vse se povabile...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:17:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: reckova Aja pa zadnjič je bil na obletnici OŠ pa so mu ene babe tam zatežile češ kak bo zapostavljen in da ga ne bom pogledala več in bla bla bla. Pa sem mu rekla, da če so ljudje normalni ni noben zapostavljen...pa sploh ne vem kak lahko to nekdo reče bodočemu očetu....no še dobro da jim ne verjame. Ajde mačke se beremo.... Lp jutro reckova!! dobro da ne posluša teh babnic moj bo tud vzel očetovski dopust in se prov eselim da ga bom takrat imela doma
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:18:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap jutro majchy ... tud jaz sem danes spala ekstra slabo...sem mogla it 3 x lulat, pol pa komaj nazaj zaspim... joj danes bi pa rajše 10x ustala za wc samo da nebi blo tistih bolečin.....po me je pa itak magnezij nagnav(ne lulat)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:33:04
|
|
|
|
Katjusa
|
moja se je zdle zbudla kak sem vesela ker res par dni komaj da tu pa tam kej čutim zdle so ble pa 3 take konkretne brcike da so mi kr solze prišle v oči od same sreče
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:37:35
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Najprej ERIK, VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKO!!!!!! Naša bejba je neki full mirna danes...sem prej neki žokala, pa nč ni blo, pa sm ji šla mal prisluškovat in je še v bušiju , sam lena je! cita, super, da greš na samoplačniško, boste lahko šli vsi trije in boš pol vsaj pomirjena! katjusa, vozički...jst se ponavadi zaljubim v tisto, kar je pregrešno drago...Sicer pa ma vsaka svoj okus... majchy, fajn da je buši boljše! trgovine...ja, mojmu je to najhujše...sej če se gre sam v eno al pa 2 trgovini je še OK, ampak da bi blo kej več...Ni šans! Zadnjič v HM sem gledala kaj majo zaene cotke za k so neki nove dobili in je kar non stop se premiku proti izhodu, pa nič ni komentiru če sem ga vprašala za mnenje...pol sem rajši kar šla... Sem prej rožice po stanovanju zalila, pa mi je en lonc spušču in sem mela eno mini poplavo v dnevni...JE šel najlon ko ga mam v loncu k je narjen iz kokosa... In zdej se lonc suši na balkonu, rožici sem pa tudi prvoščla mal svežega zraka!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:39:55
|
|
|
|
petrap
|
petrap.....ne sikeraj se zaradi descov.........po moje so mal osamljeni ker me zdej ne znamo druzga govort k o ........sej se bo ohladil IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz mojga sploh ne obremenjujem kaj dost s tem...res mu ne težim kaj dost, sam neke osnovne stvari se pa morva pomenit...tud s samo nosečnostjo ga ne obremenjujem...da bi mogu ne vem kaj počet namest mene...mu ni treba...tud da bi mi kdaj bušija namazou mu ne težim, ker vem da mu ni...zadnjič sem mu prou lepo rekla, če gre potipat kako brca, pa je raje gledal oglase za motorje...sicer mi je blo kar mal hudo, sam rekla mu nism pa nč...tko da ne vem če je to razloga za nejevoljo...pa še res mu ustrežem v vsem ostalem, če ga bom vozila po gostilnah, pol veš da mu želim sam dobro in da setrudim da se ne bo počutu zapostavljen... navsezadnje je pa dost star, da bi lahko se sam mal zorganizirou...ma tak je...se ne splača sekirat...pač ma raje kroženje s prjatli, kot pa kroženje z mano po trgovinah za njegovega otroka...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:41:56
|
|
|
|
petrap
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moja se je zdle zbudla kak sem vesela ker res par dni komaj da tu pa tam kej čutim zdle so ble pa 3 take konkretne brcike da so mi kr solze prišle v oči od same sreče se veselim s teboj...mene tud brca že celo dopoldne...ne vem kaj mu ni al me pa sam tolaži, ker sem žalostna zarad bodočga očka
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:42:01
|
|
|
|
Čebel@
|
a ima katera že izbočen popek.....men se je luknica full povečala zdej me je pa začela zategovati in malo siliti ven.....neprijeten občutek
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:44:35
|
|
|
|
Čebel@
|
petrap rabiš še enga ..........bodimo optimisti in si mislimo da bo bolše
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:45:54
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny tebe sem pa pozabla pozdravit kako si?si dobro spala?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:49:56
|
|
|
|
claud
|
Dobro jutro!! Jst sm pa tko kot petrap dons nastopila 26.teden Pa vidla sm da ste možičke mal pošinfale... Jst pa morm rečt da me je moj učeri prou prijetno presenetu...do zdj mu je blo tko odveč hodt u trgovince za gledat, učeri je pa že kr hotu ene oblekce kupt pa že planira kako ji bo avto kupu....pa ga nism mogla z BC spravt-sm že jst vn silla k mi je blo že prou slabo tm not k je blo tok vroče. majchy23-men tud počas popek vn rine,ampak me nč ne mot pa zateguje.... mene zateguje edino zvečer ko se uležem na bok in ko se hočm prekucnt na drugo stran me tok zategne...pa tamala se mi tok na eno stran nagužva da se morm dat včasih na vse 4 (po pasje ) pol je pa bolš....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:52:18
|
|
|
|
petrap
|
hvala majchy ..ah jaz si ne delam več utvar...saj sem se že z marsičem sprijaznila, se bom pa še s tem...čuden je pač glede določenih zadev...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:55:05
|
|
|
|
brkn83
|
majchy - tud men že hoče popek ven porinat, ................ zaenkrat ga še ni, bo pa verjetn kmalu. drugače pa se zdele moji rogljički že pečejo.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:56:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap hvala majchy ..ah jaz si ne delam več utvar...saj sem se že z marsičem sprijaznila, se bom pa še s tem...čuden je pač glede določenih zadev... dones moras biti dobre volje,ker je petek!!!!! claud.......mene tud ko se okli obračam zataguje......no sam ne tok da moram it na vse 4
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:57:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 drugače pa se zdele moji rogljički že pečejo. kar po hitri pošti mi enga pošlji
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 11:58:41
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, fajn sem. Spala sem pa ko medo pozimi... Meni se je popek full povečal, mi ga pa ša neič vn ne meče, pa tudi upam, da mi ga ne bo, k pol si bom mogla dajat flajštr al pa gazo čez... mam piko not, pa se ne bi rada opraskala al pa da se mi kam drgne... Moj dragi je pa prov not padu s to našo bejbo...je reku da ji bo kupu avto-cabrio, pa sobico bo poštimu-prebelu, polepu (2 tedna nazaj mi je reku, da ne bomo nič kej rihtali oz barvali sten...)...Ja, sam po trgovinah se mu pa ne da hodit oz po tistih trgovinah, kjer cote prodajajo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 12:05:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap petrap.....ne sikeraj se zaradi descov.........po moje so mal osamljeni ker me zdej ne znamo druzga govort k o ........sej se bo ohladil IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz mojga sploh ne obremenjujem kaj dost s tem...res mu ne težim kaj dost, sam neke osnovne stvari se pa morva pomenit...tud s samo nosečnostjo ga ne obremenjujem...da bi mogu ne vem kaj počet namest mene...mu ni treba...tud da bi mi kdaj bušija namazou mu ne težim, ker vem da mu ni...zadnjič sem mu prou lepo rekla, če gre potipat kako brca, pa je raje gledal oglase za motorje...sicer mi je blo kar mal hudo, sam rekla mu nism pa nč...tko da ne vem če je to razloga za nejevoljo...pa še res mu ustrežem v vsem ostalem, če ga bom vozila po gostilnah, pol veš da mu želim sam dobro in da setrudim da se ne bo počutu zapostavljen... navsezadnje je pa dost star, da bi lahko se sam mal zorganizirou...ma tak je...se ne splača sekirat...pač ma raje kroženje s prjatli, kot pa kroženje z mano po trgovinah za njegovega otroka...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 12:07:28
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.......me veseli da si se naspala moj gre tud v trgovini najprej kigračam jaz pa letam za njemu s cotkami in sprašujem kere naj rajš vzamem.........je pa moj učer gledu v pikapolonici enavto(betla) in ga je hotu kr kupit........halo se še rodil ni on bi mu pa že avto na akumulator kupu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 12:07:29
|
|
|
|
petrap
|
ja saj ne bom več slabe volje zganjala... ...petek jeeeeeeeeee ...sem ga tko komaj čakala, da sem res vesela... popek pa tud men že vn leze...je prou smešen
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 12:09:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap ja saj ne bom več slabe volje zganjala... ...petek jeeeeeeeeee ...sem ga tko komaj čakala, da sem res vesela... popek pa tud men že vn leze...je prou smešen men se je še tista zoperna črta narisala čez cev buši......nardi pa ovinek okoli popka bravo za petek
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 12:11:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sunny.......me veseli da si se naspala moj gre tud v trgovini najprej kigračam jaz pa letam za njemu s cotkami in sprašujem kere naj rajš vzamem.........je pa moj učer gledu v pikapolonici enavto(betla) in ga je hotu kr kupit........halo se še rodil ni on bi mu pa že avto na akumulator kupu da nimame mi2 istega moj pa florjan k igračam jst pa k oblekicam pol pa letam za njima in ju iščem in sevede ona2 vedno kupita al kak tovornjak al traktor jst pa nič sam gledat hodim kej čem kupovat če mam vsega dost morem nekis tran dat pol pa kej kupit čeprav po drugi strani pa spet glupo da bi novo kupovala staro pa podarjala ker je pa večina stvari še čist lepih dnarja pa tud nimam tok da bi ga tako razmetavala.... sem kr srečna k morem bodije kupit pa verjetno bom kakega pajaceka tud kupla k jst mam vse bolj 62 in bom kako 56 vzela čeprav sme zadnič gledala da veliko modelčkov ima kr 56-62 napisan
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 12:18:39
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.........jaz sem tudi malo pregledovala kakšne št.imam in so tudi po večini od 62 naprej.......pa sem uzela učerej en bodi 56 ampak so bolj mejčkene št.in je velik kot 50,in še enga 56 ki je pa večji(prodajalka je rekla da je tadrug bolj realen),potem sem pa v pikapolonici uzela še 2 56 bombažna(prejšnja sta iz pliša) in sta tud bolj mejčkena.......ampak zdej ne bom več kupovala tok mejčkenih..........to bo samo za začetek.........aja pa rumenim nogavičkam se nisem mogla upret k gredajo k čeveljčki(imajo vezalke-provizoriš) je pa moj skos s kartico mahov in sem rekla da to jaz plačam,ko bo pa kej dražjiga(beri:poteljnina za zibko in previjalna)bo pa on colal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 12:26:16
|
|
|
|
lilcha
|
Dobro jutro . Jst pa molim da mi popek ne bi ven pogledu,ker mi je to fuuuul bljak za videt ,pa še odkar pomnim me skomina če si sama al pa kdo drug kej okol popka šari. Ja vem mal sem smotana.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.