|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
24.10.2008 10:47:42   
anci banci
evo sem ti odgovorila

IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Bi te prosila.Imas zasebno sporocilo?Sem ti tja pisala.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 876
24.10.2008 10:49:19   
womanpolice
Živjo!

Malce da pojamram... sm se zdajle mal z mojo mamico skregala... kregale sva se pa zaradi mojih muckov (imam dva majhna mucka). Trdi, da bo nekaj narobe z otrokom, če bom obdržala mucke, in da jih naj podarim. Jst sm ji pa rekla, da ima kr dosti punc mucke doma, pa je vse ok. Ona pa še kr vztraja...  Predlog?

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 877
24.10.2008 10:51:14   
womanpolice
nč, zdaj šibam v ZD da nesem papirje, potem pa dobim obisk (Miška73 in njen).

se kasneje tipkamo...
lp

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 878
24.10.2008 10:54:45   
lara light
Dan pupike moje! Pri nas je tko lepo, da se zdi da 2 sončka svetita...

Lučka, čestitam za nečaka junaka!user posted image
Zarji, miška mala, ti kar domov počivat...nihče ti ne bo hvaležen, če boš vsa boga delala še naprej...upam,da mineuser posted image
Shuli, razturaš! Kuharico bi pa tudi jaz..če kej najdeš..sporočiuser posted image
Hope, fajn, da si okuser posted image
Gigi, super za stopko!
Netka, vera in upanje, ti to zmoreš! Vse bo ok, lubčka!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem lep, lep petek!user posted image

Akterke navijam!user posted image  Miška sprejmi najlepše zarodke in lepo se grejte!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 879
24.10.2008 10:59:19   
gigi1
Wp odločitev je VAJINA! Saj veš kaj je nevarnega pri muckih. Nič se ne sekiraj in se z lubijem skupaj odločita kaj bosta naredila.

Larica kako so tvoje nogice danes?

Netka kaj je s tabo? A Lara nekaj ve, kar mi ne vemo user posted image . Drži se pupa in bodi pozitivna user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 880
24.10.2008 11:01:21   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Živjo!

Malce da pojamram... sm se zdajle mal z mojo mamico skregala... kregale sva se pa zaradi mojih muckov (imam dva majhna mucka). Trdi, da bo nekaj narobe z otrokom, če bom obdržala mucke, in da jih naj podarim. Jst sm ji pa rekla, da ima kr dosti punc mucke doma, pa je vse ok. Ona pa še kr vztraja...  Predlog?

Mucke naj bi bile "nevarne"za plod samo ce pred nosecnostjo nisi bila nikoli v stiku z muckami,drgac pa kokr sem se jaz pozanimala ni nobenega problema.

Neposredna povezava do sporočila: 881
24.10.2008 11:10:04   
womanpolice
Bila sta v stiku z dvema sestricama. To pa je vse... Hoteli so jih vse pobiti, pa so se mi zasmilili, in sva dva mačkona vzela. Zdajle do transferja ju bom še pustila v kopalnici (nekaj časa sm ju imela v vetrolovu, pa sta začela kihat zaradi mraza), dan pred transferju pa ju bom dala v vetrolov kjer so vhodna vrata in bom eno odejo dala pod vrata, da ne bo pihalo.

TO, da bi ju podarila drugam, pa je zdaj tko hudo, ker sva se že zelo navezala nanju.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 882
24.10.2008 11:11:07   
womanpolice
Jst sm pa skoz v stiku z muckami, saj sm vedno imela doma kakšno mucko, ko sm pa prišla k mojmu živet, pa sm bla v stiku z muckami od tašče (ima tud dva mačkona) v spodnjem nadstropju.

Neposredna povezava do sporočila: 883
24.10.2008 11:22:38   
Kicsi

Jst sm pa skoz v stiku z muckami, saj sm vedno imela doma kakšno mucko, ko sm pa prišla k mojmu živet, pa sm bla v stiku z muckami od tašče (ima tud dva mačkona) v spodnjem nadstropju.

Potemtakem pa mislim,da ne rabis skrbet.Jaz sem o tem govorila z mojo prijateljico,ki je mikrobiolog pa mi je rekla,da macja bolezen lahko vpliva na plod le v primeru,ce nisi nikoli pred nosecnostjo bil v stiku z mackami.Daj za vsak primer vrasaj se svojo osebno zdravnico in ginekologinjo,pa bos videla katero mnenje prevladuje in se bos tistega drzala.

Neposredna povezava do sporočila: 884
24.10.2008 11:27:31   
mlinčka
WP, maš kar prov! Veš, na kaj je treba pazit in to je glavno. Jaz sem pač tak ljubitelj živali in tako nenormalno se navežem user posted image , da si ne predstavljam, da bi jih dajala stran, kar tko, za vsak slučaj. Previdna bit, po testiranju za tokso boš pa itak vidla, na čem si. Dej misko in miskona pozdravi pa kar od tebe naj javita, kako je blo dans. Fenomenalno, zagotovo!  

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 885
24.10.2008 11:30:35   
ledenka
WP, glede muckov - nevarno je zaradi toksoplazmoze. Ta virus se prenaša z iztrebki muckov, so pa mucki prenašalci 3 tedne po tem, ko ga dobijo, kasneje pa ne več. je pa to problematično pri POTEPUŠKIH in ZUNANJIH muckih, ne pa pri naših domačih, ki so ves čas noter in veš, s čem se prehranjujejo (konzerve, briketi, kuhano meso itd.). večja verjetnost je, da dobiš tokso od slabo oprane zelenjave ali iz zemlje za rože. druga bolezen je mikrosporija, ki je kožna bolezen - mucku začne izpadat dlaka na enem delu. To ju lahko pelješ k vetu, da ti ga dajo pod eno lučko, in tako preverijo - zoprno je, ker je zdravljenje ljudi dolgotrajno in saj veš, zdravila v nosečnosti so omejena.

No, jaz imam dva mucka, ki sta notranja. kaj sem naredila - wc čistim z rokavicami za 1x uporabo, po tem si dobro operem roke in jih tudi razkužim. pa kirurško masko nosim pri tem (vem, smešno, ampak raje malo pretiravam). moji mucki so tudi veterinarsko redno pregledani in cepljeni, redno dobita preventivno tabletko za notranje zajedalce (jih sicer nimata od kod dobit). pa striktno si roke operem po božanju, in seveda nujno pred hrano. sicer pa sta moja dva mačkona del družine in pametnim žlahtnicam povem to, kar sem tebi napisala zgoraj.

če te še kaj zanima, vprašaj! sicer pa ti, če tega še nisi naredila, svetujem, da ju pelješ k vetu, naj ju pregledajo, cepijo, naredijo par testov (mikrosporija, levkoza, mačji aids, po potrebi še kaj). če pa te še kaj zanima, pa vprašaj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 886
24.10.2008 11:32:43   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Potemtakem pa mislim,da ne rabis skrbet.Jaz sem o tem govorila z mojo prijateljico,ki je mikrobiolog pa mi je rekla,da macja bolezen lahko vpliva na plod le v primeru,ce nisi nikoli pred nosecnostjo bil v stiku z mackami.Daj za vsak primer vrasaj se svojo osebno zdravnico in ginekologinjo,pa bos videla katero mnenje prevladuje in se bos tistega drzala.

Kicsi, mene so lani testirali za tokso in sem bila negativna kljub dvema muckoma. torej jo še vedno lahko dobim, ampak pač ne od mojih mačkonov.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 887
24.10.2008 11:41:54   
Tina1
Pozdravljene vse skupaj. Danes je blo na ginekološki izredno stanje. Tam sem bla že pre sedmo, pa jih je blo pred mano že 7.
No g. Tomaževič je pa začel šele ob 8uri delat, pa še dve sta ble izredno prej na vrsti. Pol pa še po municijo, tko da sem bla fertik ob 9.
Od nedelje naprej mam 4ampule menopurja in suprefact.
P.s. Moja user posted image  se je pa odločila in včeri zjutri pršla v  vsej svoji rdečini. Mislm da sm jo bla prvič tko veselauser posted image . Je Tomaževič reku, hvala bogu da je pršla, a ne sam da je.

Pa še za seznam 4. 11. UZ

Kljub turobnemu dnevu zunaj naj bo petek karseda lep.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 888
24.10.2008 11:46:31   
mlinčka
Oh, jaz sem pa tako ponosna nase user posted image . Sem se z muko in vso trmo, ki jo premorem (te pa ni malo, he he) zavlekla v kuhinjo in pomila tiste nebodigatreba piskre. In sredi tega nagravžnega početja so halucinatorni učinki utrogestana čudežno izginili. Očitno zadeva deluje na kratek rok. In potem nisem več imela izgovorov, da ne bi še par zadev odkidala po stanovanju. In zdaj mi je fajn, sem vesela. Za sesalc pa vseen ne vem, če ne bo kar na mlinčka počakal. Sem le po punkciji in ne smem težko dvigovat (pustmo, da se v tem pogledu super počutim in bi verjetno zadevo z lahkoto opravila user posted image ) - upam samo, da bo tole bral šele po sesanju user posted image .

Za netko pa tud mene že mal skrbi. Ko smo se včeraj vidle, je bla nasmejana in je zgledalo vse OK. Lari, o čem ti to?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
24.10.2008 11:49:46   
mlinčka
O, Tinči, živjo! user posted image

Sam, da gre vse po planu. Glede čakanja pa ne govori. Kadar je Tomaževič, sestre že vnaprej opozarjajo, da pred 8h ne bo nič. Je le siva eminenca, taki lahko mal po svoje funkcionirajo user posted image .

In drgač?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 890
24.10.2008 11:50:32   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

WP, glede muckov - nevarno je zaradi toksoplazmoze. Ta virus se prenaša z iztrebki muckov, so pa mucki prenašalci 3 tedne po tem, ko ga dobijo, kasneje pa ne več. je pa to problematično pri POTEPUŠKIH in ZUNANJIH muckih, ne pa pri naših domačih, ki so ves čas noter in veš, s čem se prehranjujejo (konzerve, briketi, kuhano meso itd.). večja verjetnost je, da dobiš tokso od slabo oprane zelenjave ali iz zemlje za rože. druga bolezen je mikrosporija, ki je kožna bolezen - mucku začne izpadat dlaka na enem delu. To ju lahko pelješ k vetu, da ti ga dajo pod eno lučko, in tako preverijo - zoprno je, ker je zdravljenje ljudi dolgotrajno in saj veš, zdravila v nosečnosti so omejena.

No, jaz imam dva mucka, ki sta notranja. kaj sem naredila - wc čistim z rokavicami za 1x uporabo, po tem si dobro operem roke in jih tudi razkužim. pa kirurško masko nosim pri tem (vem, smešno, ampak raje malo pretiravam). moji mucki so tudi veterinarsko redno pregledani in cepljeni, redno dobita preventivno tabletko za notranje zajedalce (jih sicer nimata od kod dobit). pa striktno si roke operem po božanju, in seveda nujno pred hrano. sicer pa sta moja dva mačkona del družine in pametnim žlahtnicam povem to, kar sem tebi napisala zgoraj.

če te še kaj zanima, vprašaj! sicer pa ti, če tega še nisi naredila, svetujem, da ju pelješ k vetu, naj ju pregledajo, cepijo, naredijo par testov (mikrosporija, levkoza, mačji aids, po potrebi še kaj). če pa te še kaj zanima, pa vprašaj user posted image

Ledenka je vse povedala in je res tako. Če sta mucka skoz notri se ne sekiraj, pazi le pri mačjem stranišču in muck ne puščaj ven. Pravtako ju kar pusti v stanovanu in ne v vetrolovu, da še ne zbolita revčka. Upam le, da si ju že peljala k veterinarju, da ju je pregledal, razglistal itd.

Punce saj vem, da bi mogla počivat, ampak se nisem mogla upret in sem mogla it opravt najljubše opravilo v življenjuuser posted image , prvo likanje malih cunjic in pleničkuser posted image . Joj, kolk vam privoščim taka dela, zato hitro punce pluseke in trebuščke na planouser posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 891
24.10.2008 11:51:00   
womanpolice
Ledenka in ostale -- hvala

LEDENKA... Moja sta stara skoraj dva meseca in ju še nism peljala k veterinarju. Sm pa naročena drug teden. Veš kaj mi povej... za tokso... kdaj ti naredijo test? ko zveš da si noseča? (moja nevednost)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 892
24.10.2008 11:51:53   
womanpolice
mlinčka... bom pozdravila oba miškona in ju prepričala, da bosta poročala...

Neposredna povezava do sporočila: 893
24.10.2008 11:53:27   
Hope2
Mlinčka ti se kar šparaj, 6user posted image boš težko kos, če boš tak garalauser posted image .  mlinček te bo pa že razumeluser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 894
24.10.2008 11:55:03   
gigi1
Miška73 sporoča, da greje user posted image  user posted image  

Z Miškom sta ful vesela, gresta nekaj popapat, pol pa k WP

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  čestitke obema bodočima staršema user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 895
24.10.2008 11:56:00   
zarja1

Ledenka in ostale -- hvala

LEDENKA... Moja sta stara skoraj dva meseca in ju še nism peljala k veterinarju. Sm pa naročena drug teden. Veš kaj mi povej... za tokso... kdaj ti naredijo test? ko zveš da si noseča? (moja nevednost)

WP za tokso bi ti morali že pred postopkom naredit test, vsaj tako je v Mb....posledice če jo fašeš so krute.

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 896
24.10.2008 11:56:39   
gigi1
Tina user posted image  user posted image  user posted image  tko se dela user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 897
24.10.2008 11:57:16   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška73 sporoča, da greje user posted image  user posted image   

super.....zdaj pa počivat...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 898
24.10.2008 11:57:47   
gigi1
Zarja v LJU žal ne delajo pregleda pred postopkom user posted image . Ga naredi šele izbrani G na prvem pregledu.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 899
24.10.2008 11:58:57   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Mlinčka ti se kar šparaj, 6user posted image boš težko kos, če boš tak garalauser posted image .  mlinček te bo pa že razumeluser posted image

Hope, srce, a veš, da sem že resno razmišljala, da bi vseen tisto rohnečo pošast zakurblala? Se mi je zdel bolš, k da na tej kišti skoz visim (sej mi je super fajn, sam občutek koristnosti je potem na nuli). A pol misliš, da ne bi? Ma 2x si pa ne bom pustila rečt user posted image . Sam veš kaj, WC bom pa šla spucat. Sm že razkužilo not zlila. V bistvu sama sebe presenečam. Mam kr neki voljo do pospravljanja. Mam rada red, ampak dokler me ne zagrabi, lahko mirno v "štali" bivam. Al pa ven pobegnem user posted image .

In ti? Si v redu zdej, ne?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?