tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: monty res je treba očitno odmislit ampak KAKO???? ne vem, ampak mislim, da me tut tle gor ne bo več. Bom sporočila, če bom mela kaj sicer pa malo obupavam glede vsega. In ne me prosim napast, da 5 mesecev še ni nič ker to vem, samo vse mi že gre na K... nisem si mislila, da je to taka umetnost. ali pa mi ni namenjeno. najprej en velik čeprav ella ve, da nisem glih en 'huger'. saj sploh ne vem kaj naj rečem, ker imam itak čisto iste občutke kot ti in mi gre tud najbolj na jetra, ko mi kdo reče, odmisli, pa sprosti se in bla, bla... tud jaz sem mislila, da če ko je O, pač načrtno, da naj bi ratal v 2 max, 3 mesecih ampak očitno ni tko, in tudi men je doba več kot dolga, pa se zavedam da ene še dalj probavajo ampak se mi zdi da je itak v teh prvih mesecih najtežje, pol gre pa v valovih, enkart si bolj žalosten, potem spet mal v usodo vdan pa spet jezen itd. tko, da ja 5 mesecev je big deal, zate, zame in še za ktero tu gor...zdej naj me pa 'stare' borke kar spljuvajo ampak jaz sem samo SVOJE mnenje in občutja tle povedala. drugač pa res, pejt mal do svoje G naj te pregledajo, pa samo še to...upam, da ne zameriš nasvet od nekoga, ki je v istem s***ju, samo ne obupat!
|