|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
24.10.2008 9:35:06   
dulcinea
Liam čestitke tudi z moje strani user posted image

Včasih je res treba dat možgane na off.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
24.10.2008 9:49:35   
misk2
punce povejte mi kateri testi in kje se dajo dubit... ker sem vedno uporabila samo CB iz lekarne.....prosim ce mi katera pove....

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
24.10.2008 9:54:42   
monty
Sanje so vedno sanje, ki se razblinijo v nič ko se zbudiš.
Moje so se pa nekaj ur potem. Me lahko date v november, letnice pa žal ne vem. Se je ravno nekaj vlilo, pa vgnezditvena po moje ne mor bit ker je od OV 12 dni in je tole menda kr M dva dni prehitro. in sem že v 6 krogu, upam da ne bom končala pri enem letu ali več. user posted image

res je treba očitno odmislit ampak KAKO????

ne vem, ampak mislim, da me tut tle gor ne bo več. Bom sporočila, če bom mela kaj sicer pa malo obupavam glede vsega. In ne me prosim napast, da 5 mesecev še ni nič ker to vem, samo vse mi že gre na K...  nisem si mislila, da je to taka umetnost. ali pa mi ni namenjeno.

v glavnem srečo vse, ki se vam je želja uresničila in vsem ki se vam še bo. Pa srečno user posted image  bodoče mamice.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
24.10.2008 9:55:20   
ella.
misk2: kar še zdaj uporabi ClearBlue, je najbolj zanesljiv! Da ne bi zdaj si živčkov po nepotrebnem zavozljevala še s kakimi napol pravimi testi, ki niso najbolj zanesljivi...

daj povej, ali ti je že kdaj zamujala skoraj 5 dni? Imaš ciklus urejen? Ker če vse vsaj približno štima, bi moral test nedvomno pokazati pravi rezultat...

aja...itak se bliža magični december...navijam zate user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
24.10.2008 9:59:10   
misk2
monty....imas prav ....sanje nekoc postanejo resnicnost....zelo mi je hudo ....ampak se  nekoc nama bo in vsem ostalim pokazala sreca in takrat bos videla kako sanje postanejo resnicnost. zelim ti vse naj naj....veliko srece....user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
24.10.2008 9:59:31   
ella.
monty, štekam te, kaj pa če bi ti (ne vem, ali si to že storila oz. ne poznam tvoje zgodovine) šla že zdaj k zdravniku se malo bolj podrobno pogledat? Pa jim rečeš, da že malo dlje poskušaš in da ne uspe. Boš potem verjetno mirnejša in boš lažje odmislila ves pritisk, ki si ga nehote ustvarjaš v glavici...in ko bodo rekli, da vse štima, bo ta glavica veliko bolj brezskrbna in bo šlo vse tipi top.user posted image user posted image

Drži se, monty(paytonečk) in vse dobro ti želim.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
24.10.2008 10:01:07   
misk2
ella...nimam ga...bo jutri..... sej mi je ze zamujala...ne vem ce kdaj toliko...fora je v tem ker sm imela 30.9. hsg in ubistvu so rekli da ta mesec ne bi smela....in midva se nisva obremenjevala z O in sva se imela rada (user posted image ) in sm sele 3 dni po zamudi porajtala da je ni....

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
24.10.2008 10:05:11   
misk2
ella ti imas mocan vpliv na ljudi....zdej se bom oblekla in grem v lekarno....to je edino kar imam blizu....po CB in pocakaj me tu...prav?

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
24.10.2008 10:23:31   
kalypso
Heh, ponavadi se itaq prime, ko sploh ne veš in nerazmišljaš o vsem tem... Tud jaz razmišljam, da bi se enostavno izklopla in ne misla več na O in BT in,... Kolk lažje bi vse skupi blo user posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
24.10.2008 10:25:03   
ella.
misk2; veš, da te čakam!

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
24.10.2008 10:29:19   
ella.
Misk2, sem šla pogeldati, kaj je sploh HSG in je Pušenjak rekel, da nekateri res odsvetujejo zanositev (zaradi sevanja), ampak da se mnogokrat zgodi ravno po tem postopku zanositev in da se otroci rodijo zdravi, ker sevanje poteka pred ugnezditvijo...sem prav prebrala? Skratka, čakamo te tukajle.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
24.10.2008 10:38:09   
misk2
jaooo.....ne mors verjetn
sploh ni veljaven test.... kr se druge crtice sploh ne pokaze
dobr da sm dva kupla
sam zdej pa lulat vec ne morm.....jaooo

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
24.10.2008 10:38:58   
Athina
Misk2, tudi jaz nestrpno čakam rezultate user posted image in navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
24.10.2008 10:40:20   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: misk2

jaooo.....ne mors verjetn
sploh ni veljaven test.... kr se druge crtice sploh ne pokaze
dobr da sm dva kupla
sam zdej pa lulat vec ne morm.....jaooo

Joooooooj, najbolje je, da se polulaš v lonček ... Verjetno ni bilo dovolj urina, da bi dosegel testno polje. Če ga naliješ v lonček, lahko dalj časa držiš not ... Shit!

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
24.10.2008 10:41:28   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

liamuser posted image user posted image user posted image tamali/mala ima lahko delno dvojno državljanstvo :)

Ha ha hauser posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
24.10.2008 10:45:29   
ella.
misk2, da ne boš zdaj ful se nalivala z vodo in lulala takoj. Raje počakaj do jutri zjutraj. da se nabere dovolj nos. hormona...

mejhn mehurček imaš ;)

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
24.10.2008 10:49:30   
misk2
jaooo...a vids da ne bo nic...to je znak zihr...da prehitevam.... ja nc do jutr ne bo nic....

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
24.10.2008 10:54:16   
Athina
Se strinjam, počakaj do jutri ... pa srečno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
24.10.2008 10:55:45   
ella.
Misk2; jah, lohk si izbereš tale pregovor:

kdor čaka, dočaka.

al pa tega,

rana ura, zlata ura ;)

Človek nikoli ne ve čisto, kaj narest v takih primerih, jaz navijam za racionalno vihravost :) če zamuja samo minuto, že lahko delaš testk, če pa še ne zamuja, pa ne...

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
24.10.2008 11:12:40   
...Martina...
Živijo punce, zanimive so vaše debate in jaz jih prav vse preberem, a potem nič več ne odgovorim.
Jutri je moj dan in upam, da ne pride. Upanje je veliko in nikoli ne umre, in upam, da ne bo jutri 1 dan moje nosečnosti, ampak da bo 4 teden.
Ta mesec sem začela ponovno živet življenje in ne samo čakat na ta magični plus, kdaj ovulacija, kdaj bomouser posted image  ... a ko je nastopil ta teden, so me misli že kar presenetile in začela sem se že spet spraševati če je ratalo???, ali grem naprej k aeronbiki, rezerviramo smučanje... Ne vem zakaj je tako in kaj naj naredim, da bi še ta teden pozabila, in da bi se sploh ne spomnila, kdaj  imam za dobit user posted image  oz. koliko dni mi zamuja....
Vaših nasvetov se probam držati, če imate še enega za ta teden, ... bi bilo super.
Lep vikend in upam, da mi uspe in da me v ponedeljek pobarvate v roza.

Liam, čestitke tudi iz moje strani, želim ti lepo in zdravo nosečnost.

čau čau

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
24.10.2008 11:19:27   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: liam

dobila potrditev tistega, kar sem že 1 teden sumila: Clear blue je pokazal močan plusek!!!

Nosečka sem.user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
24.10.2008 11:58:18   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: ...Martina...

Živijo punce, zanimive so vaše debate in jaz jih prav vse preberem, a potem nič več ne odgovorim.
Jutri je moj dan in upam, da ne pride. Upanje je veliko in nikoli ne umre, in upam, da ne bo jutri 1 dan moje nosečnosti, ampak da bo 4 teden.
Ta mesec sem začela ponovno živet življenje in ne samo čakat na ta magični plus, kdaj ovulacija, kdaj bomouser posted image  ... a ko je nastopil ta teden, so me misli že kar presenetile in začela sem se že spet spraševati če je ratalo???, ali grem naprej k aeronbiki, rezerviramo smučanje... Ne vem zakaj je tako in kaj naj naredim, da bi še ta teden pozabila, in da bi se sploh ne spomnila, kdaj  imam za dobit user posted image  oz. koliko dni mi zamuja....
Vaših nasvetov se probam držati, če imate še enega za ta teden, ... bi bilo super.
Lep vikend in upam, da mi uspe in da me v ponedeljek pobarvate v roza.

Liam, čestitke tudi iz moje strani, želim ti lepo in zdravo nosečnost.

čau čau

Martina, pri meni je isto!!!!
Tudi jaz naj je ne bi dobila jutri oz. najkasneje v ponedeljek, ampak že kar nekako čutim tiste krče, ki jaz osebno pač poznam samo kot menstrualne in nič drugega in ne morem si mislit, da bi lahko bilo kaj drugega kot pač user posted image . Če bo, bomo zelo zelo veseli.
Je pa tudi meni ta mesec uspelo odklopit misli med O in prej in potem, ta teden pa ne gre in ne gre ... Bo že! Držte se, punce!

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
24.10.2008 12:08:18   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: monty

res je treba očitno odmislit ampak KAKO????

ne vem, ampak mislim, da me tut tle gor ne bo več. Bom sporočila, če bom mela kaj sicer pa malo obupavam glede vsega. In ne me prosim napast, da 5 mesecev še ni nič ker to vem, samo vse mi že gre na K...  nisem si mislila, da je to taka umetnost. ali pa mi ni namenjeno.

najprej en velik user posted image čeprav ella ve, da nisem glih en 'huger'. saj sploh ne vem kaj naj rečem, ker imam itak čisto iste občutke kot ti in mi gre tud najbolj na jetra, ko mi kdo reče, odmisli, pa sprosti se in bla, bla...
tud jaz sem mislila, da če user posted image ko je O, pač načrtno, da naj bi ratal v 2 max, 3 mesecih ampak očitno ni tko, in tudi men je doba več kot dolga, pa se zavedam da ene še dalj probavajo ampak se mi zdi da je itak v teh prvih mesecih najtežje, pol gre pa v valovih, enkart si bolj žalosten, potem spet mal v usodo vdan pa spet jezen itd. tko, da ja 5 mesecev je big deal, zate, zame in še za ktero tu gor...zdej naj me pa 'stare' borke kar spljuvajo ampak jaz sem samo SVOJE mnenje in občutja tle povedala.

drugač pa res, pejt mal do svoje G naj te pregledajo, pa samo še to...upam, da ne zameriš nasvet od nekoga, ki je v istem s***ju, samo ne obupat!

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
24.10.2008 12:14:44   
tane
...Martina..., Athina, druge kot da še malo močno držimo pesti, da vaju v ponedeljek obarvamo roza ni

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
24.10.2008 12:16:45   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: tane

drugač pa res, pejt mal do svoje G naj te pregledajo, pa samo še to...upam, da ne zameriš nasvet od nekoga, ki je v istem s***ju, samo ne obupat!

Tane, problem je, da nekateri ginekologi (no, vsaj moja) nočejo naročati preden je mimo 1 leto poskušanja. user posted image user posted image user posted image Potem pri meni na UZ niso nič ugotovili, pa je rekla, da bi še pol leta počakali (poskušali brez kemije), kar sem se strinjala. Sedaj pa upamo in čakamo, čakamo, čakamo ...
user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?