|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
24.10.2008 15:19:09   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

pejt delat, kapitalist mali.

javolherkomandant. kapitalist nisem jaz, so uni ki me mezdno plačujejo, jaz sem kapitalistični suženj. nič ni treba na ZS odgovori, ker zdaj mi je potegnil, kaj si pisala. se tipkamo drug teden.
ciao bao user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
24.10.2008 17:25:23   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: pearl_shell

IZVIRNO SPOROČILO: Athina

Tane, problem je, da nekateri ginekologi (no, vsaj moja) nočejo naročati preden je mimo 1 leto poskušanja. user posted image user posted image user posted image

ti bi ji že takrat kar rekla, da že dve leti poskušata...saj ne more vedeti.
treba je kar mal težit, ker te sicer niti ne "povohajo" (razen redkih dobrih G).

Sem hodila stalno k njej po kontracepcijske ... user posted image

(odgovor članu pearl_shell)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
24.10.2008 21:43:45   
giotti
Joj, draga Athina, kako si pa ti žalostkana danes, še mene si zdaj naredila user posted image

Ma, to je res žalostno, da v isti državi, kjer naj bi imeli vsi enake pravice do zdravstvenih storitev, kjer tudi te zdravstvene storitve plačujemo vsak mesec z velikim zneski, da so v tej isti državi takšne razlike med kvaliteto dela, ki ga opravljajo zdravniki. In sploh tako velike razlike v sami obravnavi oziroma reševanju določenega problema, ali pa tudi če ni problema, navsezadnje prošnje pacienta. Glavno poslanstvo nekoga, ki se odloči, da bo specializiral ginekologijo, naj bi bilo, da bo pomagal pri ženskih težavah oziroma, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da bo ženska nosečka, če si to želi. Kemija gotovo ni prva stvar, na katero naj bi ginekolog pomislil, ko določenemu dekletu nekako ne uspe zanositi. Pa ne samo, da ne uspe, če mene vprašate, ni nič narobe, da se že prd načrtovano nosečnostjo, pogledajo določene stvari.

Edina svetla točka v tem našem, res gnilem zdravstvenem sistemu (zgodbic o tej gnilobi imam še pa još, samo to ni pravo mesto za moje negativen izlive glede tega), je to, da LAHKO ENKRAT NA LETO ZAMENJAŠ ZDRAVNIKA! Torej, ne čakaj niti sekunde več in preprosto pojdi drugam. Še prej seveda pa se pozanimaj, da tam, kamor boš prišla, te bodo polsušali, in še več, da si bo tista ginekologinja želela tvoje nosečnosti še bolj, kot si jo želiš ti sama. Upam, da razumeš, kaj sem želela s tem povedati.

Polno sreče ti želim!

In tole za pogum user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
25.10.2008 0:23:35   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tane

drage moje, ker tlele tko forsirate tole folno kislino in ker je naša giotti, tko proti, da bi jo jemala v obliki tablet, sploh kaj takega kot je tifol...bljak produkt farmacevtske industrije, jo moram ZDAJ, prav zdaj virtualno pocukat za ta slatke (laske) in še požugat da nam je že davno, davno obljubila, da nam napiše kaj vse moramo na dan pojesti, da naravno zaužijemo tistih 400mg al kolk že rabmo, da bodo naši otročki tip topi perfect!

tko, da giotti, evo zame je še čas, pa zate tudi in vse borke, elči excluded sori bejbi, ti si svojo dozo že dobila/zaužila, da nam hiter napišeš ta seznam...user posted image

Porkaduš, kolko dela si mi dala user posted image . Ma, sem si rekla, naj ti bo, da bo vsaj kaj koristi od mene, če že ždim za računalnikom cele dneve in še noči očitno. user posted image

Kot prvo, priznam, nikakor ni enostavno tolikšno količino hrane s folno, kot jo potrebuje nosečnica 6. teden, zbasat v vamp v enem dnevu. Ker je tako, da med 24. in 27. dnevom nosečnosti potrebuje žensko telo, da se otročičku hrbtenica lepo zapre, 400 mikrogramov (μg) ali 0,4 miligramov (mg) folne kisline. Sicer pa je zadostna dnevna potreba pri odraslem človeku po enih virih le 50 μg (0,05 mg), po nekih drugih pa 180 μg (0,18), ostalo se kopiči v telesu do 15 mg. Kakorkoli, potreba je v teh "kritičnih" dnevih (24. do 27. oziroma 6. teden "uradne" nosečnosti) res precej povečana.

Naj za začetek samo naštejem živila, ki imajo omebo vredno količino folne. To so:

brokoli
polnozrnat kruh
cvetača
fižol
grah
sončnična semena
zelena solata
špinača
pšenični kalčki
pomarančni sok
šparglji
korenček
orehi
krompir
datelji
kvas
ohrovt
rdeča pesa
korenje
marelice
dinje
buča
avokado
ržena moka
polnovredna pšenična moka
pšenični otrobi
banane
arašidi
neoluščen riž
oves
jogurt
pomaranče

Nisem našla vseh podatkov glede količine folne na 100 g določene hrane. PAZI, s kuhanjem se količina zmanjša za polovico, skratka uniči precej tega vitamina (vendar, otrobe, banane, pomaranče, korenček, tudi brokoli, solato, dateljne, orehe... to vse lahko ješ surovo).
Torej, na hitro, koliko folne dobiš v enem dnevu, če na primer poješ:
2 veliki banani ali 400 g vsebuje 60 μg folne
2 pomaranči ali 400 g vsebuje 30 μg folne
2 jogurta ali 300 g vsebuje 28 μg folne
porcija solate ali 100 g vsebuje 23 μg
porcija kuhanega brokolija ali 200 g 48 μg folne (pri surovem brokoliju pa dobiš samo v 100g 63 μg folne)
50 g arašidov 28 μg folne

Recimo, da poješ vse to, si dobila že 217 μg.

Zelo dobra novica pa je na priemr ta, da surov kvas pa na primer vsebuje celo 1000 do 5000 μg na 100g. Torej, samo malo kvasa, na primer 10g ti da najman 100 μg folne.

Kot sem pa že omenila, bom ta teden (6.) tudi sama posegla po sintetičnem dodatku, in sicer po tabletkah B kompleks vitamini od podjetja Natural Wealth. Ena tabletka vsebuje 200 μg, torej bom polovico potrebe prejela na ta način, polovico pa recimo preko hrane.

Sicer pa je sploh smešna celotna panika okoli tega,  če res ješ uravnoteženo prehrano in si zdrav. Ker se namreč zaloge tega vitamina v našem telesu kopičijo do celih 15 mg in ker je dnevna potreba samo 0,05 ali mogoče 0,18 (več virov sicer omenja 0,05, pa dajmo vseeno vzet taslabši scenarij) je to za približno tri mesece normalnega življena, nosečniškega pa za dober mesec. Vsekakor glede na sicer zelo majhno dnevno potrebo po tem vitaminu, imamo gotovo dovolj zalog za te prve tedne, pa če bi ta trenutek se začele postit.

Druga stvar, ki pa je zelo pomebna, pa so osebe, kjer je problem pri absorciji tega vitamina. O tem pa kdaj drugič oziroma, saj piše na internetu vse in  še več, kar rabimo vedet.

Kako preveriš, če imaš dovolj tega vitamina? S preprosto krvno sliko, namreč pri slabokrvnosti gre velikokrat za pomankanje folne ali B12. Če je tvoja kri okej, potem ni za skrbet.

Nič, grem v mižule... user posted image

Lahko nočko user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
25.10.2008 12:00:02   
sonček85
dini:kar si mi napisala jaz bi na tvojem mestu šla do g in povedala kako je .ker mislim da nebi bila mirna.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
25.10.2008 17:54:23   
dini
Tudi jst čestitam usem user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
25.10.2008 18:20:28   
monty
sem že nazaj samo zdaj z dobrimi novicami!!!!!

sem včeraj pisala, da je zgleda prišla M, pa še danes sem bila isto prepričana, samo ker se mi neprestano  moti in ker me je v desni prsi špikalo kot hudič sem rekla, da danes za vsak slučaj ker sem bila 100000000% da ni ničnaredm test ker se odpravljamo žurat pa saj veste, se kaj spije...
naredim test in kaj vidim najprej na FS dve črtici in potem laufam v omaro ker jih mam itak celozalogo pa vzamem CB in+++++++++.

roke se mitresejo ker ne dojamem da je res.
sam me pa neki skrabi, včeraj sva s kolegico malo popivali jaz od žalosti ker spet ni nič ona pa od razočaranja nad deci. In zdaj mam slabo vest. Ampak nisem vedela.

a mislite da je lahk kej narobe. Jutr bo pa 28 dan in OV sem mela nekje 15 dan. PA včeraj G naUZ še ni nič videl, sva gledala samo če ni kaka pregrada.

dajte povejte a je lahk kej narobe. Po moje ne. In  kaj naj s to malo krvavitvijo a je lahko šele vgenzditvega ali je normalno za začetek.
joj zmešal se mi bo od sreče pa mal od skrbi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
25.10.2008 18:23:23   
monty
aja še to. Sem hotla delat test že v sredo pa mi moj ni pustu, kao sej ti še zamuja ne ti pa že noriš. PA sem mela prav ko se mi je zdelo moje počutje tko mal čudno. Vroče mi je ko hudič, vrti se mi pa prsi me pikajo, samo povečane pa niso!!!

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
25.10.2008 18:25:32   
kalypso
monty, jaz sem enkrat že napisala, da sem mela v prvi nosečnosti skoraj normalno menstruacijo, pa je zdaj fantek star že 5 let user posted image
Lahko, da imaš v maternici kakšen hematom, ki vsake toliko poči, pa priteče nekaj krvi. Tako sem mela jaz, do skoraj 4. meseca. Bi pa jaz na tvojem mestu vseeno malo ginekologinjo poklicala, pa povedala kako je na stvari, ker jaz sem zaradi teh krvavitev mela rizično vso nosečnost in se bila doma in morala počivat... Kri v nosečnosti pač ni "normalen" pojav, prav tako kot pravijo, da naj ne bi bolela.
Če si spila nekaj alkohola, pač ni tako hudo pa tudi vedela nisi. Zdaj pa le previdno. In srečno v nosečnosti user posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
25.10.2008 20:32:20   
*kinnie*
monty, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
25.10.2008 21:32:38   
misk2
evo mene.....se vedno nic...ampak testek je pokazal ------
zdej me pa skrbi....mah..sej sm vedla ...user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
25.10.2008 22:58:52   
monty
kdaj pravzaprav začne biti oplojeni jajček, ki postaja zarodek odvisen od mame. Kdaj je tisti čas ko spoji s krvjo mame. Menda ko nastane posteljica. in kdaj naj bi to bilo? Jaz sem imela OV cca 13. ta mesec in če se je takrat prijelo oz se je jajček oplodil potem je še nekje koliko 6-8 dni potoval do maternice in potem kaj se zgodi? se takoj vgnezdi oz katera mi zna povedat po koliko dneh od OV naj bi že bil odvisen od krvi mame?
bolj kot sem si govorila,da itak ni nič in da se res ne bom obremenjevala in čuvala če še sploh ne vem kaj je ali ni, ker takih mesecev je bilo kar nekaj, bolj me sedaj žre, da ni tale krvavitev ki se pojavlja znak da nekaj ni okej in da ne bi šlo slučajno naprej.
potem pa si rečem, kaj pa če bi bla na dopustu in se res ne bi nihče nazaj držal. Pa nismo neki težki žurerji, sploh ne samo ta mesec je blo pa vsega polno. najbrž ni mogoče,da  bi v 11 dneh lahko tako škodo naredila??? Pa ne me narobe razumet nismo se ga nikoli napili, da bi lahko rekla da je blo pa ornk ampak jaz se vseeno sekiram. Ampak kaj pa tiste, ki ne načrtno in ki sploh ne vedo, da je lahko kaj, pa študenteraj recimo. Si ne morem predstavljat,da bi takrat zanosila.

a me lahko malo pomirite, ali ima razlog da se sekiram. Sej sem že ful velikrat prebrala, da tako zgodaj ni panike in da gre na vse ali nič. Sem pa vseeno prvič v taki situaciji in upam, da pri meni ne bo nič narobe.

pa vsem ful velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
26.10.2008 9:53:24   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image monty:tako je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sem vesela zate.jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
26.10.2008 9:54:25   
sonček85
razmišljaj poziticno in bo kar bo,sedaj samo pazi nase  in ne misli ,da bi šlo lahko kaj narobe.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
26.10.2008 10:16:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

monty, čestitkeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ne misli na to,da je kaj narobe,zdaj moraš biti pozitivnauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
26.10.2008 10:17:48   
spps
Dajmo Oktoberke,še imate nekaj časa ,da popravite statistikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
26.10.2008 11:19:53   
natasa28
odgovor za monty, taka ali onaka krvavitev nas čim opazimo tisti magično + ali user posted image  vrže iz tira in zaganjamo paniko. Ampak vsaj na začetki ne moreš zoper to kaj dosti narediti. Prvo kot prvo ginekologinja na ultravoku ne bo videla še nič samo Dabroston ti bo predpisala-ta pa ne vem če ni kaj več kot božji žegn. vsaj pri meni je tako, krvavitev v maternici oziroma drugje na ultrazvoku ni videla, drugega razen zadebeljene sluznice pa tudi ne , tako me dala 2x na kontrolo beta HCg, ki baje praviloma narašča, naročila pa me je na pregled 4. 11. mi pa je prava muka že hodit na stranišče in vsakič s strahom gledat toaletni papir, kateri dan ni nič,potem pa se drugi dan znova pojavi kak madež, ne vem več kaj si naj mislim, težko mi bo zdržat brez zaganjanja panike do 4. sploh glede na to da gin. na ultrazvoku še ni nič vidla. Tako da če misliš da boš pomirjena pojdi do gin. pa boš vidla kaj ti bo rekla, sama opažam sledeče da je očitno res najboljše ležat in počivat, takrat namreč nimam nobenega izcedka, čim pa se malo bolj gibljem pa se že pojavi. Verjetno je to res smisel predpisanega mirovanja, probaj tudi ti mogoče ti bo ustavilo izcedek.

lp.

< Sporočilo je popravil natasa28 -- 26.10.2008 11:21:53 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
26.10.2008 18:41:34   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Joj, draga Athina, kako si pa ti žalostkana danes, še mene si zdaj naredila user posted image

Ma, to je res žalostno, da v isti državi, kjer naj bi imeli vsi enake pravice do zdravstvenih storitev, kjer tudi te zdravstvene storitve plačujemo vsak mesec z velikim zneski, da so v tej isti državi takšne razlike med kvaliteto dela, ki ga opravljajo zdravniki. In sploh tako velike razlike v sami obravnavi oziroma reševanju določenega problema, ali pa tudi če ni problema, navsezadnje prošnje pacienta. Glavno poslanstvo nekoga, ki se odloči, da bo specializiral ginekologijo, naj bi bilo, da bo pomagal pri ženskih težavah oziroma, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da bo ženska nosečka, če si to želi. Kemija gotovo ni prva stvar, na katero naj bi ginekolog pomislil, ko določenemu dekletu nekako ne uspe zanositi. Pa ne samo, da ne uspe, če mene vprašate, ni nič narobe, da se že prd načrtovano nosečnostjo, pogledajo določene stvari.

Edina svetla točka v tem našem, res gnilem zdravstvenem sistemu (zgodbic o tej gnilobi imam še pa još, samo to ni pravo mesto za moje negativen izlive glede tega), je to, da LAHKO ENKRAT NA LETO ZAMENJAŠ ZDRAVNIKA! Torej, ne čakaj niti sekunde več in preprosto pojdi drugam. Še prej seveda pa se pozanimaj, da tam, kamor boš prišla, te bodo polsušali, in še več, da si bo tista ginekologinja želela tvoje nosečnosti še bolj, kot si jo želiš ti sama. Upam, da razumeš, kaj sem želela s tem povedati.

Polno sreče ti želim!

In tole za pogum user posted image

Giotti ... žalostna sem bila, ker se je napovedovala user posted image in danes tudi prišla. Problem ni bil v moji ginekologinji, ki je super, mene je že sestra odslovila in mi sploh ni dala datuma. No, saj potem sem jih malo "pogoljufala", ker dejansko vmes nekaj časa nisva delala na user posted image in sem rekla, da je že eno leto poskušanja mimo. Glede na UZ, pregled (redni brisi), spermiogram bi morala imeti že minimalno enega doma, drugega pa v trebuhu, če ne bi bilo dvojčkov user posted image No, pa sedaj sem dobila za krvni pregled hormonov, tako da počasi "napredujemo".

Tebi pa ful hvala za vse nasvete glede prehranjevanja. Bom tudi jaz upoštevala ... Sicer sem jaz tudi na začetku "pograbila" tole teorijo o folni kot sveto in prvih nekaj mesecev non stop goltala te rumene tabletke. Sedaj pa vidim, da nima smisla. Včasih vzamem kakšno, če se ravno spomnim in če sem ravno po ovulaciji (imam zelo očitne, tako da je 100% ne zgrešiva nikoli) ... Sicer pa čez zdravo prehranjevanje ga ni. Bom pa verjetno poskusila nekoliko shujšati. Nikjer se ne piše, da je eno od "zlatih" pravil za zanositev tudi hujšanje. Tako zdravo hujšanje ... Jaz sem se v zadnjem letu ful zredila, od kar delava na user posted image , sem šla gor več kot 5 kg. Tole bo treba spravit doooool user posted image Jaz bi rabila kakšno vzpodbudo. Mogoče kakšna skupinica tukaj na forumu, kjer bi skupinsko hujšale, ha? Se mi katera pridruži?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
26.10.2008 19:45:34   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image monty:tako je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sem vesela zate.jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
26.10.2008 22:49:26   
misk2
drage moje...sporocam zalostno novico..da je danes prisla user posted image ...tko da grem v november z novim upanjem....ostlim se cakajocim zelim veliko sreceuser posted image ...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
26.10.2008 22:56:07   
Rakica_80
Meni 3 dan zamuja, in kaj naj vam povem.................počakajte še malouser posted image user posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
26.10.2008 22:57:33   
Rakica_80
Vsem, ki ni uspelo pošiljam en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za ostale pa sladkihuser posted image mesecev!!!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
27.10.2008 7:20:56   
liam
Čestitam novim srečkam nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ostalim pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
27.10.2008 7:39:30   
monty
jutro punce!

najprej objemčke vsem in naj vam oktober še kaj prinese. JAz sem včeraj klicala na dežurno ginek. in govorila s svojo prejšnjo G. ME je malo,pomirila, ker pravi, da se zarodek veže na mamo nekje v 4 ali 5 tednu (dejansko je to 3 oz4) no 3 teden se zame začenja danes ali jutri glede na to, da sem mela OV13 ali pa 14. Saj to naj bi bil tisti varnostni mehanizem, da dokler ne veš ker ti M še ne zaostaja je pač vse živo možno. Upam, da res ni bilo kake škode. No pa saj nismo bili na smrt le tko nekaj pijač. Sedaj pa sem in bom živela kot nosečnica in pridno papala sadje, zelenjavo.... in pila le čajčke. Tkole se narava poigra. sem bla miljon procentna, da je to začetek M in še v soboto bi ga šla povsem neobremenjeno žurat, kakšna štala bi bla v moji glavi potem včeraj, pa bog ve. In to se zgodi meni, ko sem bla pametna da je blo hudo, kako jaz potem ko bom vedela, da bi lahko kaj bilo ne bom več nič pila...bla bla. No in potem kr ni ratalo in ni ratalo pa sem si rekla k vragu z vsem. zakaj se neki fake čuvam, če nimam razloga. Če bi me katera vidla kako sem gledala tisti test v soboto bi mislila, da sem najmanj jetija srečala. Ko je moj pršu domov in jaz ga  gledam kot butelj mu ni blo nč jasno. PA sva mela izlet v kopalnico in potem solzice sreče In to ON. Skrbi pa me ker še vedno malo krvavim in samo upam, da mi ne bodo rekli da moram doma ležat. Sem včeraj popoldan tri ure doma ležala pa se mi je zdela cela večnost. user posted image  danes se grem naročit in poment glede vsega.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
27.10.2008 8:04:35   
baby28

Živjo vse oktoberke!user posted image

Tudi mene ni obiskala user posted image in  tudi test ni nič pokazal. Tukaj pa nekej ne štima.

user posted image bi morala dobiti 19. oktobra in je ni. Po enem tednu naredila test, ki pa žal ni
pokazal user posted image .

Znaki nosečnosti se kr vrstijo: Bruhanje, čudn okus v ustih, prekomerno obiskovanje
Wc ...

Kaj zdej to pomeni še ne vem?
Veseli bi bili rezultata user posted image . Bomo poskusili s testom
spet čez dva dni.

lp

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?