|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
23.10.2008 16:27:00   
*kinnie*
Ja, sem ugotovila, da mi RR škodujeuser posted image
Ampak veš moram mal pogledat sem....
....tja ko jaz sodim,....tja pa nočem, ker moram mislit pozitivnouser posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
23.10.2008 16:33:31   
ella.
Kinnie bejbi, take rabimo, polne optimizma in nasmeškov, navkljub vsemu user posted image user posted image
Itak se pa klin s klinom izbija in what goes arround comes arround,

cmokec, šibam na juhco domov, njamiii
dons sem spet pametna...ccc user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
23.10.2008 17:53:59   
sonček85
ni za kaj,pa še kdajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
23.10.2008 18:42:01   
S*
Danes ste se pa napisale. Mene malo čas preganja in vas samo na hitro pozdravim. Ponoči šibam službeno v Beograd, tako da se beremo zopet v ponedeljek.
Bom mislila na vas in veselo navijala za čim več user posted image user posted image , oktober ima namreč še kar nekaj dni.
Gremo punce user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
23.10.2008 19:07:58   
Anonimen
No najprej čestitam vsem novim user posted image , jaz pa se selim v november..... žal.

Za ostale pa držim pesti

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
24.10.2008 7:15:23   
liam
Dobro jutro!!!

In kakšno dobro jutro je res danes...user posted image   Čeprav sem vam že pred časom pisala, da me lahko barvate modro, vam danes sporočam, da me lahko popravite na roza.
Kot vse kaže tisti rjav izcedek le ni bila menstruacija, ampak vgnezditvena krvavitev. Danes zjutraj sm namreč dobila potrditev tistega, kar sem že 1 teden sumila: Clear blue je pokazal močan plusek!!!

Nosečka sem.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
24.10.2008 7:32:29   
monty
liam, BRAVOOOO!

no pa se je malo dvignil tisti skromni %.

tudi jaz se RR že kr malo bojim ker potem skoz razmišljam o tem ali bo ali ne bo. Imam še dva dni do NEželjene M in danes obisk mojega dragega G. Upam, da bo vse okej. Mi pa ni všeč občutek tam spodaj ker me že nekaj čudno tišči in ščipa, tako kot pred M user posted image . Sicer pa znakov nimam nobenih ne za M ne za user posted image . Kar mi je pa všeč, pa je to, da nisem prav nič napihnjena, kar ponavadi sem par dni pred M. Ne moreš verjet ampak ponavadi sem taka kot v četrtem mesecu. Ful hecno, moj se vedno taktrat kr vidi kako bi bil očkauser posted image . Jaz sem ga pa še kdaj na začetku hecala, da naj si kar misli, da tko enostavno pa to ne bo šlo. Evo pa res ne gre user posted image

Mogoče pa vam v ponedeljek sporočim kaj lepega.
UPANJE UMRE ZADNJE IN TO NIKOLI

No pupe moje drage uživajte petek in lep vikend.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
24.10.2008 7:39:39   
tihoupanje
liam user posted image user posted image user posted image  Čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pa mirno nosečnost želim...user posted image user posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
24.10.2008 7:54:17   
ursa30
liam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
24.10.2008 8:10:29   
a.jrad
Liam user posted image user posted image user posted image  še iz moje strani! A holko pa ti je zaostajala user posted image , ko si naredila test?

lp

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
24.10.2008 8:16:40   
liam
Monty ne obupat... midva sma 1 leto delalauser posted image , pa brez uspeha. Konec septembra pa sma bila na Djerbi. Možgane sma mela totalno na off, user posted image sma mnde 2x na dan (ker nama je pač pasalo). No in ko sma prišla domov, se je začela kazat gospodarska kriza pa sma rekla da zdej pa ni najbl pametno da neki full planirava bebico, ker naju je malo zaskrbelo zaradi financ. No in poglej ga zlomka: 4x v enem tednu me je tako glava bolela da sem mogla it domov iz službe ker nisem več mogla niti gledat, moji jajčniki so igrali nogomet (špikalo me je tako, d sm misnla d mam še enkrat ovulacijo), zize so se mi napihnle (mnsde mam ža eno košarico večje...

Pa sm mojmu namignla, da slutim da sma bla preveč pridna... pa je reku d nič ne verjame dokler ne zagleda pluseka... no in sma ga zagledala danes zjutraj.

Tako da... samo pozitivne misli, pa možgane čim bolj na off.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
24.10.2008 8:22:04   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Liam user posted image user posted image user posted image  še iz moje strani! A holko pa ti je zaostajala user posted image , ko si naredila test?

lp

Ne morem nič točno rečit, ker mam full zmešane cikle. Glede na zadnja 2 cikla, ko sm mela lepo na 28 dni, pa mi je tokrat zamujala 7 dni.

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
24.10.2008 8:26:00   
kalypso
Liam čestitke user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
24.10.2008 8:28:12   
kalypso

user posted image

user posted image   user posted image  user posted image
oz.  user posted image   pričakujemo oktobra

xx.10. - Barbara_L   v nove boje                    
xx.10. - M1987 (8. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - anci banci  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - rakica26
  v nove boje
xx.10. - _ancica_ (7. krog) user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - žabica00 (3. krog)   v nove boje          
xx.10. - liam   srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
xx.10. - pravoda (2. krog)user posted image
user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - Mala_princeska (1. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
xx.10. - miklarom
xx.10. - nia*
xx.10. - Matejčika (2. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - db user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - tropical (7. krog)
xx.10. - dulcinea
xx.10. - iskrica976
xx.10. - lidam   v nove boje
01.10. - mibi
01.10. - little angeluser posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Anya22 (10. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - obayifo user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.10. - boob
03.10. - murkica
04.10. - S* (3. krog) user posted image  user posted image user posted image v nove boje
04.10. - tane user posted image  user posted image user posted image v nove boje
05.10. - skuštrana suzi  user posted image   user posted image   user posted image  v nove boje
05.10. - nhaya user posted image user posted image user posted image v nove boje
06.10. - R777 (3. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
06.10. - Gwendolen user posted image user posted image user posted image z optimizmom v nove boje
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - loveforever (1. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - natasa28  srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - Tejchy25 user posted image  user posted image user posted image v nove boje
08.10. - alekasandra
09.10. - didikaa (7. krog)
09.10. - pin - user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - Sulfinija (66. krog)
10.10. - bambinca - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
10.10. - becky (9. krog)user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - kalypso (1.krog)
12.10. - Tiki55 (14. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.10. - Muca83 (12. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
13.10. - la-na (6. krog)
14.10. - tetka5 (2. krog)
14.10. - ninca22
15.10. - 22zlatolaska19 (5. krog)-srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
17.10. - Upsss (5. krog)
18.10. - bjondi-srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
19.10. - krota (3. krog)
19.10. - gospodarica
20.10. - misk2 user posted image user posted image user posted image   v nove boje
20.10.- ursula3user posted image user posted image user posted image   v nove boje
21.10. - ziva1 (11. krog)
  v nove boje                            
22.10. - pikica25 (10. krog)
22.10. - pearl_shell (9. krog)
24.10. - Štručka1 (4. krog)
24.10. - a.jrad
24.10. - BEBIII
25.10. - baby1978 (1. krog)   v nove boje
25.10. - ...Martina...
25.10. - avayauser posted image user posted image user posted image   v nove boje
26.10. - monty (5. krog)
27.10. - lenna  user posted image user posted image    v nove boje
27.10. - luna81
28.10. - MiSka_82
28.10. - Anya22 (11. krog)
31.10. - giotti (4. krog)

user posted image

user posted image

66 nas je že!!! Od tega pa že 8 nosečk user posted image !!!

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* Cari
* witto
* pokica_
* giotti
* *kinnie*
* žabica00
* sonček85
* pikicao.
* kleja
* tinuška
* ursa30
* bambinca

* Tiki55
* spps
* živa25
* Majch

* DannyS
* *alina*
* skrivnost
* Orhideje
* Arual
* sončekm

* BEBIII
* 22zlatolaska19

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

OKTOBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................15,3% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
24.10.2008 8:33:04   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Nosečka sem.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitkeeeeeeeeeeeeee!

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
24.10.2008 8:45:11   
a.jrad
Liam hvala za odgovor! Tudi sama imam zmešane cikle, tako da bom še počakala s testom do drugega tedna, če user posted image  še vedno ne bo. Drugače bi m morala dobit včeraj oz. danes - če je cikel na 28 dni, samo moj cikel je nad 30 pa do 90 dni, tako da je res boljše da še počakam s testom.

Ajmo dekleta, da bo čimveč user posted image  še v oktobru! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
24.10.2008 8:52:24   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Dobro jutro!!!

In kakšno dobro jutro je res danes...user posted image   Čeprav sem vam že pred časom pisala, da me lahko barvate modro, vam danes sporočam, da me lahko popravite na roza.
Kot vse kaže tisti rjav izcedek le ni bila menstruacija, ampak vgnezditvena krvavitev. Danes zjutraj sm namreč dobila potrditev tistega, kar sem že 1 teden sumila: Clear blue je pokazal močan plusek!!!

bravo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
24.10.2008 8:54:13   
tane
pikicaa25, user posted image user posted image user posted image se beremo v novembru

liamuser posted image user posted image user posted image najlepšo nosečnost ti želim pa veliko cartanja, ko pride pikica ki sta jo tako dolgo čakala

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
24.10.2008 8:55:17   
*kinnie*
Tane, evo kavica zate

user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 24.10.2008 8:56:38 >

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
24.10.2008 8:57:10   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: monty

a zato te nič ni tu, saj te razumem meni je tud najbolj težko bit na RR zadnji teden pred NEpričakovanouser posted image , zdajle j enajbolj lušten, ko je še akcija in hec...potem pa no, saj veš.

v ponedeljek čakamo na lepo novičko morda pa že danes, po obisku G, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
24.10.2008 9:00:33   
tane
*kinnie*, hvala sicer sem eno že itak, ampak tale caffe latte bi pa zdajle z veseljem ruknlauser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
24.10.2008 9:13:35   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: monty

a zato te nič ni tu, saj te razumem meni je tud najbolj težko bit na RR zadnji teden pred NEpričakovanouser posted image , zdajle j enajbolj lušten, ko je še akcija in hec...potem pa no, saj veš.

v ponedeljek čakamo na lepo novičko morda pa že danes, po obisku G, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

A reeees? Jst pa v "akciji" niti pomislim ne na RR, šele zadnji teden pred NEuser posted image non stop visim tu gor ... user posted image Kako smo si različne! user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
24.10.2008 9:22:41   
misk2
dobro jutro bejbe....se opravicujem ker nisem imela interneta vceraj in se nisem mogla javljat....   se vedno je  ni in.....
videla sem da ste pisale naj naredim test.....sam....  aja pa se to...sm sla se enkart racunat...in bi morala dobit 19.10. in ne 20.10....

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
24.10.2008 9:29:49   
ella.
liamuser posted image user posted image user posted image tamali/mala ima lahko delno dvojno državljanstvo :)

misk2: sej vem...zdej nas hecaš, da nas začne ornk firbec matrat, pol boš pa napisala_ barvajte me v rozaaaa! A ne? user posted image user posted image user posted image

jutro vsem!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
24.10.2008 9:34:05   
misk2
ella.....to se mi zdi kot bozicna zelja...... po treh letih da vidim svoj plusek.....pa da bi slo vse po sreci.....ne ne ne ...to so sanje..

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?