|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
23.10.2008 20:52:18   
Tinky
lunči, se mi je pa zgodilo, da sploh ni hotel jest, se pravi, da ko ni lačen, hrane ne sprejme.

Ena mamica mi je to svetovala in še v knjigi Tracy Hogg sem prebrala ta trik. Sem pa začela uvajat sistem E.A.S.Y, če ga katera pozna in moram rečt, da se kar obnese.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 526
23.10.2008 20:52:29   
Anonimen
almera ful čudno res s temi krči. zdej se prav bojim, da to lahko traja in traja. ampak če smo tko daleč prišli, bomo še pa dva meseca zdržal. dlje pa menda ne morejo trajat user posted image

tinky, pa misliš da mu ne podaljšuje s tem umetno ritma? bo pol kasnej znal dlje spat? ful čudno razmišljam mogoče. kaj se tebi zdi

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 23.10.2008 20:54:45 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
23.10.2008 20:54:55   
Tinky
lunči, mi manjka klepet po msn
kok sva si dali duška med nosečnostjo,a ?

Sej počasi bom šla spat, me možek preganja.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
23.10.2008 20:55:44   
Anonimen
nočko tinky. user posted image

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
23.10.2008 20:58:03   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

almera ful čudno res s temi krči. zdej se prav bojim, da to lahko traja in traja. ampak če smo tko daleč prišli, bomo še pa dva meseca zdržal. dlje pa menda ne morejo trajat user posted image

tinky, pa misliš da mu ne podaljšuje s tem umetno ritma? bo pol kasnej znal dlje spat? ful čudno razmišljam mogoče. kaj se tebi zdi

ma jaz o temu ne razmišljam
Teo pa itak vsak dan tako različno je, da nima nobenega ritma.
Mislim pa, da ko bo začel jest GH se bo bolj nasitu in temu posledično se bo tudi spanec podaljšal.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
23.10.2008 21:02:33   
frutka_

eno vprašanje

a ve kdaj nardite tko, da pridete v sobo, ko otrok spi in mu kr v spanju, na pol spanju date novo dozo mleka, se pravi po ne vem 4-5 urah, da ga dofilate, brez da bi se sam zbudil. včasih me ma da bi to nardila, pa ne vem če s tem ne sesuvama njegovega ritma?

Jaz tega nikoli ne naredimuser posted image . Ne vem, menda bi se mi smilila, da bi ji speči v usta porinila joško ali cucelj. Počakam, da se začne prebujat. Običajno slišim kako se začne  premetavat in jamrat in takrat jo nahranim. Itak pa spi celo noč. Prvič se zbudi med 5 in 6 uro zjutraj, nahranim jo in previjem pa spi dalje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
23.10.2008 21:03:20   
frutka_
Aja, ritma pa naša čez dan tudi nima ampak ponoči pa je kot urica.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 532
23.10.2008 21:06:07   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Zdej sem klicala v Zd da me naročijo za 1.cepljenje. Dobila datum: 6.november. Šele pol mi je kapnlo da bo Lan star takrat že točno 4 mesece. Ni to malo pozno za 1. cepljenje?

Mene so naročili enako. 5.11. imava posvetovalnico 11.11. pa bo stara 4mesece.user posted image Ni prepozno, glavno da je cepljena. Pri otrocih, ki recimo niso čisto zdravi (jim teče iz noska ipd.) cepljenje itak prestavijo tako da ni panike.

Neposredna povezava do sporočila: 533
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 21:11:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
23.10.2008 21:12:47   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

eno vprašanje

a ve kdaj nardite tko, da pridete v sobo, ko otrok spi in mu kr v spanju, na pol spanju date novo dozo mleka, se pravi po ne vem 4-5 urah, da ga dofilate, brez da bi se sam zbudil. včasih me ma da bi to nardila, pa ne vem če s tem ne sesuvama njegovega ritma?

Jaz tega nikoli ne naredimuser posted image . Ne vem, menda bi se mi smilila, da bi ji speči v usta porinila joško ali cucelj. Počakam, da se začne prebujat. Običajno slišim kako se začne  premetavat in jamrat in takrat jo nahranim. Itak pa spi celo noč. Prvič se zbudi med 5 in 6 uro zjutraj, nahranim jo in previjem pa spi dalje.

user posted image

ma ne vem no... kako bi se pa tebi zdelo, da bi te en v spanju futral??

jaz vedno počakam, da se prebudi. ponoči načeloma sploh ne joka, ampak samo rokico začne cuzat in cmokljat. pa vem, da je čas za jest.

sicer pa vsaka po svoje... če mu tak način paše, pač tako delaj naprej.

ma če mu ne bi pasalo, najbž ne bi jedel, kajne?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 535
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 21:13:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 536
23.10.2008 21:16:07   
liju
Pozdravljene!
Za nami je težek in naporen dan. Žan mi v celem dnevu danes ni spal za eno urouser posted image user posted image user posted image  Taki tečko je bil da groza. Kar prestavljala sem ga iz ležalnika v postlo iz postle na kavč... To sem delala celi dan. Poleg pa poslušala cmizdenje, to joku ni niti podobno. Glavo imam kot bojler user posted image user posted image user posted image  Še dobro da je bil ta večji v vrtcu, ker drugače bi že bla na "veselem bregu".

spanje:našega malega dam spat na bok, čez eno uro se že sam naštela na hrbet in to je touser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 537
23.10.2008 21:17:08   
Anonimen
auroraa - a Matic ponoči dobro spi - mislim a se večkrat zbuja. Sej veš, sprašujem, ker je isto star kot naš. Naš je že spal od 21h do cca 4h, 5h. Zdej se pa spet ful zbuja, pa skoz hoče dudo - sm že posumila na zobke.

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 538
23.10.2008 21:17:55   
Anonimen
ja ne vem auroraa lej. zato pa sprašujem. do zdej tega še nisem nardila, pa sem razmišljala, da bi.  ne vem kje si ti vidla, da to že počnem. madona se počutim kot najslabša mama zdej.

in sem prišla sem po različne informacije. ni pa to po mojem isto al bi nekdo men filal speči al pa dojenčku ko itak skor vedno dokonča hranjenje s spancem.

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 23.10.2008 21:19:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 539
23.10.2008 21:18:40   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Populis mi je ravno SMS poslala, da je videla Jana Plestenjaka user posted image

marrija kakšna sreča user posted image user posted image user posted image
malo heca
sem bla 2. leti njegova soseda v Strunjanu in to takrat, ko se je videval z Ivano Spagno, pa sva s kolegico hodili špojnirat, če bi jo kje videli user posted image user posted image user posted image
nje pa od nikoder

Plestenjaka pa sem vsak dan videvala med rolanjem, ko se je sprehajal s psičko po plaži

Meni je tipčina user posted image  pa pesmi njegove prav tako.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 540
23.10.2008 21:20:43   
liju

eno vprašanje

Tudi mi delamo tako kot ti, čakam da se sam začne oglašatuser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 541
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 21:21:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 542
23.10.2008 21:21:47   
Inigo
blacky - najlepša hvala za nasvet, ampak mi smo ravno po tem Bebivalu dobili tako rit. mogoče je bila to celo alergija... saj ne vem! čist omožno je. saj je vedno, ko sem uvedla nazaj to kremco, dobil nazaj še bolj rdečo ritko user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 543
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 21:23:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
23.10.2008 21:23:26   
Anonimen
Ma sej jaz upam, da bodo res samo zobki, da ne bo začel se ful zbujat.

Čez dan pa naš tud spi veliko v vozičku, drgač pa opoldne ene 2-3 urce.

Neposredna povezava do sporočila: 545
23.10.2008 21:23:58   
nanka
Lunica, jaz ji dam mleko v spanju, iz preprostega razloga, ker ni pridobivala na teži, pa tudi čez dan ima dva obroka 70 ml, ostale pa 100 ml. Zato sem se odločila, da ji okoli 23 v sapnju dam mleko in čisto vse poje. Jo dvignem da podre kupčka, položim nazaj in spi naprej. Sama presodi koliko ti poje čez dan in se na podlagi tega odloči. Lahko mu pa ponudiš čaj in bo mogoče podaljšal. 

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 546
23.10.2008 21:23:59   
liju

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Zdej sem klicala v Zd da me naročijo za 1.cepljenje. Dobila datum: 6.november. Šele pol mi je kapnlo da bo Lan star takrat že točno 4 mesece. Ni to malo pozno za 1. cepljenje?

Mene so naročili enako. 5.11. imava posvetovalnico 11.11. pa bo stara 4mesece.user posted image Ni prepozno, glavno da je cepljena. Pri otrocih, ki recimo niso čisto zdravi (jim teče iz noska ipd.) cepljenje itak prestavijo tako da ni panike.

Mi pa imamo 4.11, se pravi da bomo te stari 3,5 m user posted image  upam samo da ne fašemo kakega prehlada do takrat da se nam ne bo spet zavleklo

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 547
23.10.2008 21:24:01   
Inigo
eh, ko začne neki jamrat, pa ko slišim da svojo rokco ziza, pol ga dam k seb in on papa jst pa spim - ponavadi.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 548
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 21:25:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 549
23.10.2008 21:28:17   
Anonimen
no sej HD po moje tudi. On bi še spal, pa ne more, ker se od hude lakote zbudi. in če ga ne slišim takoj...

moj se prej pol ure premetava, preden se čist zbudi in v osnovi že tak takrat ko začne cmokat in se prestavlat, še spi... je to v spanju.

ne vem, iščem za in proti.

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

poletne počitnice
Lelly28 RR

Kje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice?

v tujini (28%)

v Sloveniji (28%)

doma (44%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!