|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
23.10.2008 13:12:05   
gigi1
T1979 mislim, da sta Abra in Ajsika priporočali cink+selen od Nordpharma (v lekarni se dobijo). Te vsebujejo še nekaj vitaminov, zato ne vem če jih je dobro kombinirati s  Centramed mami. Če je samo cink pa ni problema, da kombiniraš. Morda je bolje selen+cink + Evitol + Q10 + omega 3.

Tejek helou. Se te spomnim. Si glih zanosila, ko sem se jaz uključila. Kako si?

Mlinčka user posted image  user posted image  user posted image  dobro je. Saj veš, da kvantiteta ni pomembna. Če kdo to ve, pol si to ti. Tokrat bo kvaliteta na potezi user posted image  user posted image  user posted image

Kajši draga mislim nate skoz user posted image user posted image user posted image user posted image

Šuki velja user posted image

Sapi opazila sem, pa pozabila komentirat. Sorči. Je pa lep user posted image

Sabsa user posted image  hvala user posted image

Gretkič enga cmokija zate user posted image

Želvi user posted image  user posted image  user posted image . Še mal pa Gonalček user posted image  user posted image  user posted image

WP če si pa res ultraQQŠ user posted image

Miška ET bo v sredo in moj dr V user posted image  (al sem se uštela user posted image )

Miška2 a se ti že smejčka zarad dejstva, da se deca vrnejo k mamici jutri? user posted image

Jazzzy hvala za obvestilo, da sem še še izognila taplavmu user posted image . Vidim, da is dobro in kuhaš. Jaz bom dans spet krvav biftek. Mi je včeri tolk sedu, da bom kar ponovila vajo. Itak, da rabim beljakovine user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 326
23.10.2008 13:13:24   
Goldy
T1979 - midva sva cink jemala 1x na dan, poleg tega pa še Q10, elevit in matični mleček, in moj še forever pro 6. En čas sva pila krvomočnico (pa ne zelo dolgo) in jaz še ingver in cimet (to pa kar en čas). Pa pošlihtala prejrano (skoraj nič sladkorja, bele moke....
hope2 - user posted image user posted image user posted image , je verjetno že bolje?

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 327
23.10.2008 13:14:36   
Abra
Babe, kolko naklofate user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image jupi za vse današnje akterke!! Super vam gre. Mlinčka, mislim, da bo tokratna 6ka boljša, ko zadnjič 20tka. Sej veš, kvaliteta user posted image
Sapi, ti si pa Dajimaji avatarček ukradla user posted image res ga že neki časa ne uporablja, sem mislila, da si ga je spet zamenjala user posted image
Hope, kaj so pacali? Upam, da je z vama še vedno vse ok in zdržita še kak teden 2v1. user posted image user posted image user posted image user posted image Pikovitka, lepo jo pozdravi in ji povej, da mislimo nanjo. Upam, da so ti lepo zrihatali moža user posted image
T1979, po vitamine pojdi raje v lekarno, so bolj kvalitetne zadeve. Za jajčka - Evitol, selen-cink (skupaj), sicer imaš pa navodila zgoraj v opozarjamo.

Zdaj pa res ne vem več, kaj sem prebrala user posted image danes sem kot vreme ... pa čist fuč, ker sem šla sinoči malo ven... mislim, že ena malo daljša večerja me iz tira spravi. Ne vem, al sem samo še za na kavč. Ziher je vreme user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 328
23.10.2008 13:16:48   
stijan
Halo punce ,mi smo včeraj imeli ponoven UZ in oba user posted image user posted image  lepo bijeta,pa zrasla sta tudi ,sta velika že 11 in12 mm. Res si želim ,da bo šlo še naprej tako lepo kot doslej in bomo drugo leto cartali dva sončka.Zdaj imam pregled pri svojem ginekologu 11.11, pol pa bomo vidli naprej. Držim pesti za vse naj vam uspe.
N74  jaz sem tudi imela samo 3 celice ,pa so se vse oplodile in sem zdaj noseča z dvojčki, pa še prvič v štirih postopkih imamo zamrznjenčka.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 329
23.10.2008 13:18:44   
Abra
Se vidi, da sem čist zmedena user posted image user posted image
Pozdravček vsem mojim pupam, imejte se lepo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 330
23.10.2008 13:20:04   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

P
Shukica, sem že včeraj se potrudila in lepo napisala, barvno tudi, pa ste ble vse zmešane zarad fuzbala in sploh ste me z lahkoto spregledaleuser posted image ...no, bom še 1x:
Ponedeljek 17.11.
Lara Light - pregled
Torek 18.11.
Lara Light - NS
Hvala za skrbuser posted image

Lubica moja sem očitno spregledala, evo dej me po riti  user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 331
23.10.2008 13:20:12   
Abra
stijan user posted image user posted image user posted image kako lepo user posted image seveda boste oba sončka cartali user posted image čestitam!

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 332
23.10.2008 13:22:08   
miska73
Miška2 a se ti že smejčka zarad dejstva, da se deca vrnejo k mamici jutri?

Žiži, jst sem raj un tanartaljubši podganček user posted image
A veš, da res komi čakam.
Drgač pa sem že pripravila foto robo za stimulacijo zvečer. Tko da ne bi slučajno pozabla zvečer na netu viset in user posted image ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 333
23.10.2008 13:25:38   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Miška ET bo v sredo in moj dr V user posted image  (al sem se uštela user posted image )

seveda si se uštela, če imaš punkcijo v soboto je to dan nič.
1. dan nedelja
2. dan ponedeljek
3. dan torek
4. dan sreda
5. dan četrtek - dan ET-ja, ki ti ga bo naredil dr. D (pa če hočeš ali ne)user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 334
23.10.2008 13:26:08   
miska73
Stijan kako lepo za dva user posted image user posted image Le tako naprej.

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 335
23.10.2008 13:27:22   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: stijan

Halo punce ,mi smo včeraj imeli ponoven UZ in oba user posted image user posted image  lepo bijeta,pa zrasla sta tudi ,sta velika že 11 in12 mm. Res si želim ,da bo šlo še naprej tako lepo kot doslej in bomo drugo leto cartali dva sončka.Zdaj imam pregled pri svojem ginekologu 11.11, pol pa bomo vidli naprej. Držim pesti za vse naj vam uspe.
N74  jaz sem tudi imela samo 3 celice ,pa so se vse oplodile in sem zdaj noseča z dvojčki, pa še prvič v štirih postopkih imamo zamrznjenčka.

no to pa so lepe novičke, čestitke za pikici, ki lepo rasteta in jima srček bijeuser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 336
23.10.2008 13:38:53   
Shuka

user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Četrtek, 23.10
netka34 - UZ
n74 - UZ
Mlinčka - punkcija
Gigi - Stopka
anci banci - ET

Petek, 24.10.
Tina1 - UZ
Miška73 - ET
mateja_goljev - UZ + stopka
n74 - UZ

Sobota, 25.10.
Lučka25 - user posted image   in UZ
netka34 - UZ
Gigi - punkcija

Nedelja, 26.10.
mateja_goljev - punkcija
n74 - punkcija

Ponedeljek, 27.10.
pika.po - UZ
womanpolice - ET 

Torek, 28.10.
Želvica99 - UZ
mlinčka - ET

Sreda, 29.10.
anna1 - UZ

Četritek, 30.10
Reby - UZ

Ponedeljek, 03.11.
Sapi - UZ
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V OKTOBRU  

Četrtek, 23.10.
 Bozza - UZ

Petek, 24.10.
Jadrnica - pregled + morfologija
Mandreja - UZ
Nokes - morfologija

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled
Dajamaja - UZ  

Sreda, 29.10.
Kicsi - pregled

Četrtek, 30.10.
Goldy - pregled
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Ponedeljek, 03.11.
mojsonček - UZ

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled

user posted image
OBJEMČKI
          user posted image Ozone, GITA14, Obayifo, Pika74, bbpikica, Nikita***, Reni70, Gospodarica, Zarja, zup2, paddy   user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Kajsica greje    user posted image user posted image   test 27.10.2008
Jazzz27 greje    user posted image user posted image test 31.10.2008
Lana08 greje  user posted image user posted image   test 03.11.2008
Kalina greje user posted image user posted image test 03.11.2008 

user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Kajsica (2. IVF, GK LJ, ET 11.10.)
  • DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline
  • user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nove boje)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, predvidena akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna) 
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)

• user posted image

sayuri 
    user posted image user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Animeuser posted image user posted image , Mijavčekuser posted image user posted image

Hope2 user posted image user posted image , dakecuser posted image  user posted image , Koninauser posted image user posted image  user posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image  user posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image  user posted image , Sonček33user posted image  user posted image , Julija30 user posted image , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image user posted image  user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image +turistuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image  user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenkauser posted image , Bozzauser posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , Dajamajauser posted image

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image   NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image

user posted image mojsonček (PO)

user posted image martin6 (LJ)     

user posted image Mandreja (LJ)     

user posted image Kicsi  (LJ)     

user posted image Goldy  (LJ) 

user posted image Sabsa (LJ)

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 337
    23.10.2008 13:44:52   
    Zvezdica
    Gigi user posted image user posted image user posted image za stopko- V soboto pa punkcijauser posted image

Želvica hvala za tole kanto (ne morem lepit ker mam tole mozzilouser posted image . Sem se prav nasmejalauser posted image

Sapi...jast sem vidla tvoj avtarček...lep jeuser posted image

Šukec, ja delavci, klinc jih gleda. Si ti v redu?

Mlinčka, 6 je super cifrauser posted image . Veš kok je to. Jast sem imela 4 pa eden v meni raste. Navijamo za ET in da bo na konc +.

Kajsica....SUPER ZA BELINOuser posted image . Naj tko ostane ok?

N74, jast sem imela tud sam tri na začetku, no na konc pa celo 4 celice. In kot sem napisla, en zdaj raste v meniuser posted image

Tko, da jajčka + pivo, sta meni res pomagala.

Lara, če ti je slabo, mal grisinčkov, kar se nog tiče.... mene skoz bolijouser posted image . Se pustim masirat pa je pol bolje.

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 338
    23.10.2008 13:45:55   
    Zvezdica
    Kaj sem smpotana. sploh nisem napislaa do konca ampak kar dala pošlji.

Joj...

Sam še to, sem šla na glukozo, kro ok. Sem brez diabetesa, tko da lahko jem KAR želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 339
    23.10.2008 13:47:26   
    Zvezdica
    IZVIRNO SPOROČILO: stijan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa se crkljaj in uživaj, da bo tudi user posted image user posted image lepo.

i belive i can fly....

(odgovor članu stijan)
    Neposredna povezava do sporočila: 340
    23.10.2008 13:54:03   
    sayuri
    Sem vas spet malce na hitro preletla in vidim, da je kar pestro vse skupaj.user posted image
    Lansko leto tak čas sem jaz začela s postopkom in danes bom spet dvigovala cukr z našima dvema sladkorčkoma user posted image

user posted image

user posted image

Mislim na vas punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 341
    23.10.2008 14:13:48   
    mlinčka
    IZVIRNO SPOROČILO: miska73
    Drgač pa sem že pripravila foto robo za stimulacijo zvečer. Tko da ne bi slučajno pozabla zvečer na netu viset in user posted image ...

U, šit, miška, jaz mam tud že par fotk za žižetko na strani za zvečer. Grem še mal brskat, mava zihr kkšno isto prštimano. Tanarbl hude, zihr user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 342
    23.10.2008 14:15:01   
    mlinčka
    Sayuri, kr za popapat ste user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 343
    23.10.2008 14:18:14   
    Darja*
    O kaka lepa dojenčka,..pravi cuker sta,..:)

Moje srbenje se počasi, ampak res počasi poslavlja od mene,..včeraj sem imela UZ, in sem namesto menopurja dobila gonal, ampak me malo skrbi tale gonal, ker se nanj nikoli nisem odzvala. Ampak me sestra Jasna malo potolažila, mi rekla da je bil štart z menopurjem dober. Bomo videli kaj bo v soboto, ko imam spet UZ. Pa še tabletke za alergijo mi je dala.

Lepo vas vse pozdravljam in vam želim še naprej lep dan, jaz še malo pa grem domov.
    Stiskam pesti za vse nas.

lp Darja

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 344
    23.10.2008 14:21:26   
    lara light
    Imam še cmoke z gozdnimi, a mislim, da jih bom po tej sladici kar preskočila...Sayuri, čudoviti ste!!user posted image user posted image user posted image

Zvezdica, dej a res? Vem, da v nosečnosti noge bolijo...a jaz še nisem pridobila kg in sem šele na začetku 3.mesca...kaj bo šeuser posted image ...pa še to, bolijo me še iz dni pred testom...mah, saj se mi zdi, da malo je boljše,thx!user posted image

Shuki, hud seznamuser posted image  mi3 objemamo vaju2user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 345
    23.10.2008 14:24:37   
    lara light
    IZVIRNO SPOROČILO: Darja*

O kaka lepa dojenčka,..pravi cuker sta,..:)

Moje srbenje se počasi, ampak res počasi poslavlja od mene,..včeraj sem imela UZ, in sem namesto menopurja dobila gonal, ampak me malo skrbi tale gonal, ker se nanj nikoli nisem odzvala. Ampak me sestra Jasna malo potolažila, mi rekla da je bil štart z menopurjem dober. Bomo videli kaj bo v soboto, ko imam spet UZ. Pa še tabletke za alergijo mi je dala.

Lepo vas vse pozdravljam in vam želim še naprej lep dan, jaz še malo pa grem domov.
    Stiskam pesti za vse nas.

lp Darja

Fajn novičke, držim pesti, da bo sedaj bolje in da bo rezultat odličen!user posted image

Coelho

(odgovor članu Darja*)
    Neposredna povezava do sporočila: 346
    23.10.2008 14:25:37   
    lara light
    Netka, si pršla, tevidim!user posted image  Kako je bilo????user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 347
    23.10.2008 14:25:38   
    Zvezdica
    Sayuri iiiiiiiuser posted image
    Tamala dva sta res cukrčkauser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 348
    23.10.2008 14:32:09   
    Shuka
    Darja* - naj bo v soboto tvoj UZ lep in naj pokaže veliko foliklčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in super da se srbečica umirja, naj popolnoma izgineuser posted image

Larči
    -  mi2 pa vas3 objemamouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 349
    23.10.2008 14:38:07   
    lara light
    Kaj poveš ti moja pošat zelena? Še kaj umetnikuješ?user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 350
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?