simvir
|
Mali je končno zaspal, danes pa ni njegov dan. Ne vem ali ga muči včerajšnje cepljenje, zobki, morda vreme . Ali pa vse skupaj po malo. Dop je imel vročino malo pod 38°C, zdaj mislim da je ni več, je pa končno tudi očka videl kako je, če mu nič ni prav in samo jokca. Se je hitro zmenil s taščo da Nejca tja pripelje . IZVIRNO SPOROČILO: barby78 No,meni pa je poštar ravnokar prinesel aspirator,ki sem ga naročila pri "baby-nega". Ga moram kr sprobat. Tudi jaz sem danes dobila njihov paketek, jaz sem kar dva naročila - ampak ne zame, za dve kolegici. Ketrin čestitke za diplomo . Pa je le za tabo, se še dobro spomnim kako smo te bodrile med ko si jo še pisala . Big mamma čestitke tudi tebi, za obletnico seveda. Ja zvečer pa verjamem da boš težko do rač prišla, se boš verjetno raje dragemu posvetila . Srečka od kar veš da imaš mladega, luštnega dr-ja, te pa kar naprej nekaj matra . Upam, da boš kmalu bolje, pa da se jutri oddolžiš sestri z dolgim jezikom . Joan spraševala si za skutke in jogurte - meni je včeraj sestra pri P rekla, da se jih začne dajati med 7. in 8. mesecem za popoldansko malico. Prednost ima seveda dojenje, če je mleka še dovolj. To so smernice, vsaka mamica pa dela itak po svoje. Jaz sem od mlečnih izdelkov do sedaj dala samo kislo smetano in puter, z ostalim bomo pa še malo počakali. Lonček za pitje - zadnjič sem pozabila komentirati. Tudi mi bomo šli počasi v nabavo, z Aventom nisem preveč zadovoljna, ker lonček ko nekajkrat pade na tla začne puščati, pa kar naprej je potrebno menjavati cuclje. Da o čiščenju sploh ne govorim. Bom morala malo pregledati ponudbo, sem tudi jaz slišala da so lončki TT kar dobri. Lonček od Nubyja, ki ga opisuješ ti Srečka je tudi fajn videt, ampak ga je moževa nečakinja tik tak pregriznila (cucelj seveda, je pa res da ima malo več zobkov), pa so morali menjati celo flaško. Kekec in mojca tudi mene je mali grizel ko je imel samo en zobek (enkrat tudi do krvi), takrat je ven prihajal drugi (ven sta prilezla tri tedne narazen). Od kar ima oba me pa ni več. Verjetno ga boli, pa potem na vse načine poskuša omiliti bolečino. Majček a ti pa kar trebušne plese plešeš , boš kdaj demonstrirala. Uživajte jutri na plavanju in kofetkanju, kdaj drugič se vam tudi midva pridruživa. Sem toliko časa pisala, da se bo kmalu zbudil, babyfon že nekaj šumi.
< Sporočilo je popravil simvir -- 23.10.2008 16:59:20 >
|