Ketrin
|
Dober dan... Kaj počnete na tale turoben dan? Sicer pa je jesen in taki dnevi so za pričakovat, ne? No, da vsaj jutri ne bi preveč deževalo ko imamo spet plavanje... Predne ste s tole GH... madona, jaz pa sploh nimam nekih bujnih idej... jaz ji dam kar to kar midva jeva... No, glih čevapov ne, ampak bom počasi začela tudi z meskom, jogurtom, testeninami... Kar naj se čimprej navadi na "normalno" domačo kuhinjo No, danes je Kaja neki čudna, dopoldan je bla ful tečka in ni hotal ama baš ništa.... Ne sadne kašice, ne joška, ne spat, ne sedet, ne se igra, ne nosit se, ma kr neki.... Ja, sej vem, zobki a ne Tili zobki so idealen izgovor za vse... No, potem sem jo pa kr v postlco dala, je sicer tulila k norc, ampak sem jo kr mal pustila in začela sesat, pa je zaspala... po 1,5 uri se je zbudila, pozaugala mlekca in zdaj spet spi Svašta... Kdo bi vedel.... No, mi smo včeraj preživeli čudovit dan... Ob 8 smo bli že v Protorožu, ker je imela mami ob 9 zagovor diplome... Ja, ne boste verjele tudi to se je končno zgodilo... Tko da od včeraj celo z novim titlom po svetu hodim No, možek je imel dopust in potem smo bili sami 3je cel dan na morju... Mal v Portorožu, mal v Piranu. Še v Savudrijo smo šli pogledat našo poletno rezidenco, potem pa k mojim na pozno kosilo in domov... Kaja pa... ja cel dan je bla tooooook pridna, šarmirala tam po obali, začarala vse in muško i žensko... Celo profesorje na faksu... Cel dan ni niti enkrat zajokala, res, skoz se je sam smejala in klepetala... Cukr ni kaj... Tko da resno razmišljam, da bi se kar na primorsko selili... Jaz ne vem, ampak nam tam vsem toooook klima ustreza, da je prov grozljivo priti nazaj v LJ... ampak... najprej služba, pa pol štalaca... no kravco pa že mamo Nič, zdej sem vam cel roman napisala.... se opravičujem, ker nič ne komentiram, spet nisem na tekočem.. HB da se jutri s puncami na plavanju vidim, bom kaj novega izvedela Lepo popoldne vsem skupaj....
|