|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
23.10.2008 9:51:44   
resnično srečna
Jutro babe...

Đo1...a naša noč?...jah mene je bolelo...pa sme ob 2eh omagala in se spet narkotizirala...pa je blo potem oz. je še kul...he he zadrogirana do amena...no pa ljubi je ob 6ih uletel u najin boduar in me zmasiral...sva pa ugotovila, da sem zatekla...malo višje od kolena zadaj...očitno se je bolečina prenesla nižje...pa je zmasiral še tam...

FT...čakam normalno uro pa začnem klicat, da me ne bodo nekam poslali še preden vprašam...drugače pa upam, da me res odrešijo he he...

oporoka...ja vprašanje se je res nanašalo bolj na to komu zapustiti otroke, če se obema staršema kaj zgodi...namreč ne bi si odpustila, da se celo sorodstvo daje po sodiščih in na koncu moj otrok pritane v tistih rokah za katere si najmanj želim, da bi...pa še fino je, da bi tisti, ki bi si ga nekako določila pri sebi bil z mojo odločitvijo seznanjen in bi privolil v to...meni se to zdi neznanska odgovornost....

kot je Posadka rekla...4je so pa sploh zalogaj še posebno, če jih ima oseba že kaj svojih...ampak tako kot si rekla...saj samo lahko pazimo nase...samo kaj ko drugi ne...recimo včerajšnja prometna nesreča v Kočevju, ko se je avto poln mladostnikov zaletel v avto z družino...pa recimo, da starša premineta...in smo tam kjer ni muh...

Fac. pripomočki...ja v Merkurju ga pa ni...so bili zelooo slabi plačniki...oz. neplačniki...pa smo jih pred leti skenslali...včasih je bolje vrabec v roki kot golob na strehi...

GH...skutic in jogurtov še nisva okušali...naju ta raj/pekel še čaka...gluten pa samo v kašici...ampak je ok...jo ne muči tale gresek tako kot tista Hippova za lahko noč...kar se pa sladkorja tiče...jaz sem za tisto manj je več...če le gre...če pa ne gre potem pa seveda...

Lonček za pitje...Izi sem kupila Nuby lonček s silikonskim kljunčkom, ki je tak, da se odpre, ko ga otrok stisne z ustki...včeraj ji je nekaj vode z užitkom šlo po požiralniku...danes ga je zavrnila...no ja tudi ok...se pa mi2 po vsakem obroku vsaj malo podojiva...Iza kar pokaže na prsi in če to spregledam je huda...sili z rokico v dekolte in išče naramnico...smrklja mala točno ve kje odprem modrček he he...pa je očitno mislila da sem ji dovolila funkcijo: postrezi si, ko se ti zahoče...o ne ne...jok brate odpade...

Samozabavanje...Iza je zadnje dni pridna punčka...mogoče čuti, da jaz ne morem...in se prav lepo igra sama s seboj...no no le na kaj ste pomislile...se zaigra sama...da bo bolj razumljivo...če je poleg mene na postelji potem je to prekucevanje na 101 način...v vse smeri...pa iz vseh položajev...in jo je prav lepo gledati kako gibčna je...pa ja ja...tud una poza je zraven: jaz sem pa konjiček...diči diči diček...buc padem na glavo in pogledam v nebo...

Majček...mislim na vaju...stiskam pesti...gnoj naj se pobere...da začneš uživat ti...brrr Brazilska...he he...men so jo kar v KC naredili he he...predoperativna stilska preobrazba...jo vzdržujem sedaj z depilatorjem...pa je skoraj ok...no malo popravljam z britvico..vaxala bi se pa ne...mi lahko še ščegija odtrgajo he he...k men se vse zgodi...

prebava...je lahko tudi tekoča...no ja mene res vse naenkrat heca...vzela protibolečinske svečke pa driskam...teče teče in teče...pa spet teče...malo barvito ker je še malo rdeče he he...HB za wireless...ker zdejle so moje besede dirty he he...

a imate za dobro jutro dovolj he he...

ok se vas usmilim...dovolj bo...

se nadaljuje....

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
23.10.2008 10:08:24   
Jo@n
He, he, dobra (stara) srečka user posted image

Naš princ že eno uro drnjoha (prav mu bodi, kaj pa ob 6h vstaja), tako da sem pozajtrkovala in zložila eno žehto. A veste da imam jaz tudi na sumu, da mi cunje še kdo nosi prat? Smo imel Jakobovo žehto v nedeljo in včeraj, pa prejle zlagam njegove bodije pa jih je 7user posted image . Dni pa 3 in še malo... Izgleda da ga z GH res non stop preoblačimo, čeprav nimam takega občutka, ima kdaj tudi kakšen nov vzorček od korenčka na rokavu, da ga očku pokaže, ko pride iz službeuser posted image .

Današnji jedilnik:
Z:  sem zmazala kruh z marmelado in margarino (saj so ogljikovi hidrati ane?),
K: bodo špageti z gobicami, pa zelena solatka
V: grejpfrut pa še kajuser posted image

mali je za Z imel joškomat
M:  hruška s slivo,
K: beri zajtrk
M: brokoli
V: kašica ali mleko in beri zajtrk

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
23.10.2008 10:24:16   
resnično srečna
ok...dan je res siv, smotan in zaspan...ampak to še ne pomeni, da morate bititud ve take....

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3103
23.10.2008 10:29:17   
clericv6
Joan: mi ti nismo podtaknili cunj, ker imam sama isto težavo user posted image  Pa je res ne preoblačim toliko (no, če je ne jaz ali oči, so očitno palčki na delu?), bodijev in žabic v pranju pa kolikor hočeš! Eh...

Srečka: upam, da si se že zmenila za FT in da bolečina mine. Ampak si pa res "srečka", vse te najde user posted image

Jedilnik:
z: mleko
m: nektarina, pa ker je ne mara, potem še riževi kosmiči (brez sadja)
k: zelenjavna juhica (cvetača, grah, korenje, krompir)
v: mleko

imamo pa samo 4 obroke, ker si je tamala tako naredila in zdaj vsaj kaj poje (ok, zdaj ful je).

Neposredna povezava do sporočila: 3104
23.10.2008 11:19:18   
zolika
Dober dan - dobro jutro!

Sem danes že vsem pokazala Celjana - se okol hvaliva user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem si šla iskat list z terapijami - 10x po dve uri! prvi teden v novembru začnem! Tako,da...upam,da bo pomagalo in se tale moj križ uredi - ker drugače je reko me bo dal k ortopedu user posted image ! Kaj hočemo...

jedilnik:
Z : mleko
M: skuta in banana( pretlačeno)
K: polenta in korenček
M: Hipp kašica
V: mleko+2 žlički gresa (Milupa)

Pa bo... a ne? Saj 9kg in nekaj, moramo opravičit!user posted image user posted image user posted image

Big mama: user posted image za 15let! Mi2 imava leto dni in nekaj mesecev! user posted image Kak je recept?

A je pri vas tud tako sivo nebo? Upam,da se kaj ne vlije - greva z mojim na pogreb! Kako ne maram teh zadev....se moram jokat že ko druge gledam - pa mi je potem nerodno! KEr si ziher drugi mislijo - lej jo kak se joče - zakaj že?!??!! user posted image Ampak jaz si ne morem pomagat user posted image

Depilacija: stara dobra domača britvica!user posted image user posted image user posted image user posted image razni voski pa to...ne hvala! user posted image Ker po moje bi ušla iz stola ali tiste posle tam v salonu....user posted image user posted image user posted image VSe ki pa greste na to pa - CARICE!!! Pa tiste ki hodite na krvodajalske...user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
23.10.2008 11:22:37   
barby78
No,meni pa je poštar ravnokar prinesel aspirator,ki sem ga naročila pri "baby-nega".
Ga moram kr sprobat.

Aja,naš jedilnik za danes:

Z: steklenička z grisom
M: sadna skutka
K: korenčkova juha z zdrobom in palačinke
M: mlečna kašica
V: steklenička s keksolinom

Še to,je pa danes Lia ful sitna,tak da ne vem več kaj naj,saj bi bila samo na rokah.še ven nisva mogli,ker se je v vozičku tak drla,da sem že mislila,da bodo sosedje prleteli.

Nič,grem,da ne bo brez glasa ostala user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
23.10.2008 11:34:06   
resnično srečna
joj kolk sem jest besna...komaj sem dobila FT...in to celo na napotnico (pa je niti zahtevala nisem...so mi kar ponudili)...je pa pri mojem zdravniku nastal cel zaplet...

hoče madam sestra, da pridem osebno...delajo samo dopoldan in ko sem rekla, da vozit pač ne morem, da mož dopoldan dela in da imam še 6 mesečno hčerko je rekla: pa pridite s taksijem...kot da je pa to tko lahko...

komaj vlečem mojo rit od postelje do wcja...kaj šele po štengah...zdej nej pa zraven še mojo 9 kilko nosim pa lupinco pa torbo zaprevit...pa taksi čakam...pa pol spet kličem....

je men čist vseeno al sem takoj na vrsti al tam mal čakam...mater sam to me pa pojezi...in pol reče: sej sem jaz tud mela otroke...

jao sej jest tud...in še jih mam...sam če si zdrav je mačji kašelj laufat gor pa dol pa nosit tri...če si bolan je pa še sam sebe težko prenašat...jao ke kure...

po mojem jim gre v nos, ker hočem napotnico...je takoj vprašala kje hudiča mi je uspelo na napotnico dobit...jah ej...se dobi in še so dobri ljudje...

no sej ju3 bo dobila svoje...ji bom naštimala, da mi 3 napotnice dajo 8he he rabim še za dermatologa , sam je nisem šla iskat, ker sovražim zdravnike...pa bom zdejle vse ob enem)..pa še kaj bo napisal doktor...če bi me že tko rad videl...jao jao...

uhhh se grem mal hladit...

She
Within the measur

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
23.10.2008 11:54:32   
barby78
No,pa smo zaspali.user posted image

Srečka,tebe so pa pošteno razkurli.No,meni so že kocine šle po konci,ko sem sam brala,kako se je ta sestra obnašala user posted image .Mater so ene pametne  user posted image
Če greš jutr tja,ji pa mal povej,da se naj mal spusti,da ne bo previsoko letala.

Želim ti, da se čimprej pozdraviš user posted image  user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 3108
23.10.2008 11:55:11   
clericv6
Srečka: tole te pa čisto štekam, kaj se pa to pravi! In tudi jaz nimam dobrega mnenja o zdravnikih, čeprav ne gre vse metati v isti koš.

Barby: po moje je vreme. Kiara je tudi sitka, spat ne in ne, pa po rokah non stop. Tudi zdaj skupaj tipkava user posted image .

Drugače se je pa naša gospodičnica odločila, da je nektarina vseeno v redu, tako da je pomlatila celo kašico, povrh pa še celo porcijo riževih kosmičev user posted image  To pa je bila lakota, kot da ji nič ne damo jesti, hehe. Sem pa vesela, da sem vztrajala z nektarino..

Neposredna povezava do sporočila: 3109
23.10.2008 12:10:55   
malamalinca
Ojla, mamke,

srečka, tudi jaz danes malce besnim, saj smo imeli celo štalo ponoči in sicer je Gal driskal in bruhal kot za stavo, pa sem zjutraj poklicala v vrtec, pa mi reče vzgojiteljica" ja sej res razsaja ena črevesna viroza..."Mater, pa ne da bi kej povedal in kaj naj zdaj, če še tamala to faše? Za Gala ni take panike, saj je star tri in pol, pa ima 18 kg, Kaja je pa ena mejhna striglca...No, upam, da bo kot se babnci to spodobi uspešno imuna na tole zadevo, saj imamo še namen v petek it v Čatež in si ne bi rada privoščila dva bolna malčka....

Vidim, da razglabljate o oporoki...tudi jaz sem že o tem premišljevala, ampak po drugi strani me pa kar srh spreleti, ko začnem o tem razmišljat.

Bliža se 1.november.Imate navado prav na ta dan iti na grobove, ali to opravite prej, kasneje?
No, mi na 1.11. ne hodimo okrog, ker je prevelika gužva.Ponavadi obiščemo grobove kak teden prej ali pa kaka dva dni prej. Pa ve?

zanima me, če lahko tamala je rdečo peso?

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
23.10.2008 12:11:35   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Drugače se je pa naša gospodičnica odločila, da je nektarina vseeno v redu, tako da je pomlatila celo kašico, povrh pa še celo porcijo riževih kosmičev user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Kiaro user posted image user posted image user posted image . No,pa ji je nektarina vendarle zapasala.Je vedela,da bo mami vztrajala in če noče bit lačna,bo morala pojest user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
23.10.2008 12:37:14   
JABOLKO3
Živijo!

Joj, Srečka, ko človek bere tvoje poste si ne more kaj, da se ne nareži zraven, pa čeprav vem, da ti je hudo... Glede tiste sestre pa - ne vem no, kje so našli takega zmaja, meni moja po pošti pošilja recepte in napotnice, če ne gre drugače, pa gre mož iskat z mojo kartico - tako da vse se da.... pokliči nazaj, pa reči, da ti naj pošlje potni nalog za rešilca, ker ne moreš hodit po stopnicah in ne sedet v taxiju - pa jo bo morda kap....

Big mamma - čestitke, pa lepo praznujta danes - ali kam gresta? No, kakor koli že - danes se lepo imej!

Ojej, moram it...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
23.10.2008 12:45:06   
Majček28
dan,
midve sva nazaj iz ORL in sem tud kar mal user posted image ...sem prvo poklicala, če je to normalo in če morava pridet pa mi sestra reča ja seveda, kar takoj....no pa prideva in začne ga.dr. zelo zadirčno pravit, kako se ona nima čas s tem ukvarjat, da bi jaz to sama mogla in bla bla bla....ko sem pa v čakalnici čakala, da mi še papirje dajo pa spet pride ven sestra in s začne z mano pogovarjat, kako je prov da sem prišla, ker je boljš da se sčisti...user posted image user posted image user posted image Ja kaj je zdej prov...mah, me sploh ne zanima sej so za to plačani, a ne? AMEN

Drugač je bla pa nočka spet taka 'stara' nočka, smo imel 2x dofilavanje in potem sem jo zjutraj vzela k nama v posteljo pa smo kar do 8.30 zaspančkal....bi mm kmal v službo zamudu user posted image

Brinček zdej spi, ji pripravljam kosilo-spinačka in krompirček, pa ne vem kako bo...je zadnje dni kar mal zaklenila usta in ji nič ne spravm not...razen seveda mleko-mata user posted image

Depilacija; joj če se sponim kako je blo prvič user posted image ...sem tisti kozmetičarki rekla, če me lahko pusti 5 minut pa pride nazaj, ker jo drugač lahko tud brcnem user posted image
Zdej je pa že OK samo če redno grem....zdaj pa skor 2 mesca nisem šla in je bla kr kriza...tista pesmica bi šla zraven: Kaličopko to sem pa jaz user posted image user posted image user posted image

Srečka, če rabiš prevoz ti jaz z veseljem priskočim na pomoč in se gram taksista...si ž poplačala s štrudlom user posted image ...pa jez to resno, naj ti ne bo nerod nečt, ker se sama ponujam...Iza bo pa tud imela družbo, Brina ni nič kužna!

Bigmamma, prvo čestitke user posted image user posted image user posted image ...vsakič ko se vsedem v avto se nate spomnim, ker vidim vrečko z nogavičkami...upam da ti jih čimprej dostavim

Plavanje, jaz bom po mojem odpovedala, ker ne vem če se je za igrat z vodo in z gnojnimi ušeski...predn se bo pa to res pozdravil bo pa tečaja že konec. Joj, mi je tko žal, ker Brina tko tko tko uživa v vodi...her midel nejm is riba user posted image
Bova pa samo na kavice hodili user posted image

Članek, ful ste face bejbe, če bi ble pa vse bi mogl pa format časopisa spremenit, da bi šla slika not user posted image

user posted image user posted image user posted image  zdle me je možek klical, da me pelje na mini počitnice  Portorož, od 2-6.11., plača pa njegov šef ker je mm tko priden...no, on bo vmes imel 2 dni konferenco  pa nič zato...midve se bova pa namakali v bazenčku (ja, če bodo ušeska že uredu user posted image  )

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
23.10.2008 12:54:50   
Majček28
Malinca, super da se spet kaj oglasiš, smo te že pogrešala....če se ti je kdaj kolcal, zdej veš kje je razlog user posted image  Rdeča pesa, joj res ne vem, v paparici je ni nikjer med recepti...ne vem pa kaj bi lahko bilo narobe, sej je baje zdrava user posted image

Ko tkole berem ostale kako ste pridne s tole GH imam kar mal slabo vest... nam nikakor ne steče...zdaj upam, da je bilo krivo tole z upeski in s prehladom in da začnemo kmalu na veliko jesti....se je prov težko matrat neki v usta tlačit če so zaklenjena...pa potem slaba volja in po možnosti še jok...mah, mogoč se je pa odločila, da počaka na zobke potem pa direkt na pico user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
23.10.2008 12:58:46   
Majček28
vidm, da je samo stara garda prijavljena, kje ste pa ostale?
Pogrešam Ketrin pa Nile pa Scorpio...kje je pa Tosja?
Posadka je pa itak leteča...če ona ne bo enkrat sama sebe nekje srečala user posted image

...da me ne boste obtožile, da za zvezdico klofam...moram nadoknadit za nazaj user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
23.10.2008 13:10:16   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

..no pa prideva in začne ga.dr. zelo zadirčno pravit, kako se ona nima čas s tem ukvarjat, da bi jaz to sama mogla in bla bla bla....

Ej Majček jaz se to doživela pri drugem otroku ,ko je bil star 3,5 meseca in je še malo kašljal pa krvna slika je bla zelo slaba ,pa so naju sprejel na infekcijsko in tam sem takoj zvečer doživela šok,ker je g.dohtor reku da nima časa za take neumnosti ker ne znamo mamice same spucat otrokom nosa in to privede do zapletov pri ušesih.Pa sem mu omenla da sem bla skoz pridna z fiziološko ,pa z parno kopeljo.No pol on njemu spuca s fizio.in našprica z OPERILOM in takšna je bila terapija še naslednji dan in pol sva šla domov z istimi navodiliuser posted image Tako da od takrat jaz dam otroku Operil ,ker itak nima kaj biti ,če so pa v bolnici to daluser posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
23.10.2008 13:17:39   
tasyo
O Majček, te je prav fajn slišat, ko si spet tista stara ti... Brinina ušeska bodo pa že tolk boljš, da se bosta v Portorožu lahko fino namakale, uživačke! Sicer pa sej ne boste potapljanja trenirale, a ne????

Jabolko, hvala ti!!!!

Srečka, ja ti pa res nimaš sreče, no... Ma ne vem, v čem je problem, da ti ne bi to nesrečno napotnico mogli npr. pustit pri vratarju, pa jo možek popoldan dvigne, če drugač ne gre. Ah, kolk eni komplicirajo. Ampak važno, da si dobila FT!!! Zdej naj te pa dobro pregnetejo, da boš čist nova in mladostna. Drži se.

Uuu, vidim da imate nekatere res že oreng menije za tamaučke. Mah, jaz sem kar mal ročno potegnila, ker me je tole s skutko prestrašilo. Tko da današnji meni:
Z - pirini kosmiči, kuhani v slivovem kompotku, slive so pol tut v kašici plavale
M- melona, jabolko in brezglutenski piškot
m2 - riževa kašica s korenčkovim sokom
k - piščančja obara, Lana jo dobi v kombinaciji s krompirčkom
v- polenta z neko zelenjavico, mogoče z bučkami

in ogromne količine vode ter čaja

Evo, grem naštimat nov stroj, mu je že mal dolgčas...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
23.10.2008 14:11:16   
Ketrin
Dober dan...

Kaj počnete na tale turoben dan? Sicer pa je jesen in taki dnevi so za pričakovat, ne? No, da vsaj jutri ne bi preveč deževalo ko imamo spet plavanje...

Predne ste s tole GH... madona, jaz pa sploh nimam nekih bujnih idej... jaz ji dam kar to kar midva jeva... No, glih čevapov ne, ampak bom počasi začela tudi z meskom, jogurtom, testeninami... Kar naj se čimprej navadi na "normalno" domačo kuhinjouser posted image

No, danes je Kaja neki čudna, dopoldan je bla ful tečka in ni hotal ama baš ništa.... Ne sadne kašice, ne joška, ne spat, ne sedet, ne se igra, ne nosit se, ma kr neki.... Ja, sej vem, zobki a neuser posted image user posted image Tili zobki so idealen izgovor za vse...user posted image No, potem sem jo pa kr v postlco dala, je sicer tulila k norc, ampak sem jo kr mal pustila in začela sesat, pa je zaspala... po 1,5 uri se je zbudila, pozaugala mlekca in zdaj spet spiuser posted image Svašta... Kdo bi vedel.... user posted image

No, mi smo včeraj preživeli čudovit dan... Ob 8 smo bli že v Protorožu, ker je imela mami ob 9 zagovor diplome... Ja, ne boste verjele tudi to se je končno zgodilo... Tko da od včeraj celo z novim titlom po svetu hodimuser posted image user posted image No, možek je imel dopust in potem smo bili sami 3je cel dan na morju... Mal v Portorožu, mal v Piranu. Še v Savudrijo smo šli pogledat našo poletno rezidenco, potem pa k mojim na pozno kosilo in domov... Kaja pa... ja cel dan je bla tooooook pridna, šarmirala tam po obali, začarala vse in muško i žensko... Celo profesorje na faksu... Cel dan ni niti enkrat zajokala, res, skoz se je sam smejala in klepetala... Cukr ni kaj... Tko da resno razmišljam, da bi se kar na primorsko selili... Jaz ne vem, ampak nam tam vsem toooook klima ustreza, da je prov grozljivo priti nazaj v LJ... ampak... najprej služba, pa pol štalaca... no kravco pa že mamouser posted image user posted image

Nič, zdej sem vam cel roman napisala.... se opravičujem, ker nič ne komentiram, spet nisem na tekočem.. HB da se jutri s puncami na plavanju vidim, bom kaj novega izvedelauser posted image

Lepo popoldne vsem skupaj....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
23.10.2008 14:43:03   
Jo@n
Tko da od včeraj celo z novim titlom po svetu hodim

Aja Ketrin, in tole me čist tko, mimo gredice zvemo???

user posted image

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 23.10.2008 14:44:03 >

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
23.10.2008 14:53:23   
resnično srečna
he he bejbe...a zdej mal komentiram lahko...

Majček morda te res porabim kdaj za prevoz...se slišiva...za enkrat sem ju3 in v ponedeljek uredila...HB da so še dobri ljudje...una kokoš od sestre bo pa jutri dobla porcijo...tko pod pas...ji bom Izo dala v naročje pa se usedla pa rekla: No zdej pa delej...pa da jo vidmo....grrr...

malinca...res trebušne viroze razsajajo ja...upam, da se kajice ogne, pa da 3letnik hitro zdriska in zbruha...sej baje je v 3eh dneh konec...sam parlni stroj bo delal...pa wc bo mal zaseden pa pobruhan...

NiLe...vas pozdravlja...crko čarunalnik...akcija bejbe...vsaka 5 ojrotov he he...pa da ji olajšamo nakup v recesiji he he...

ketrin...jah bo treba res rit dvignit pa na primorsko it...mi hišco že mamo...sam še kšeft rabimo tak, da bi lahko od tam delali pa sem max. 1x tedensko v prestolnico vozili...bi tud nam pasalo...

GH ...glede pese nimam pojma...domačo nekisano po mojem takoj...jaz se spomnim, da smo ga mi zelo kmalu pili...sok od pese se razume he he...

Big muter...ma ke si bla ti ena ljepotica 15 let nazaj...taka miss nedolžnosti...sej lepa si še vedno...ampak zdaj imaš materinski avreol okrog sebe...mah najmanj 15 let še...pol pa mal kuhalnico njemu...ti pa na konja...pravega, jeklenega, denarnega...v glavnem na KONJA...

JABKA...smej se smej...smeh je pol zdravja...sam ne vem od kje men zdej tole...če se skoz smejim...očitno mal ciničen smeh vodi v sranje...no ja ma pa tole moje stanje tud pozitivne stvari...mož me 3x dnevno masira...clo opazil me je he he...pa razvaja me neki...ma moram jest večkrat tkole...mal jamrat pa k megla se vlečt...pa joj...včerej sem po nesreči z nogo zadela v stol...valda me zabolel, da sem Venero, Mars pa Jupiter z vsemi ozvezdji okrog vidla...on pa v smeh...sori draga vem da boli...ampak veš kako tvoja faca zgleda ko te zaboli..vse gor piše...no ja...nej mu bo...sej veste...kdor se zadnji seme se najslajše...(opet bom kalorije fasala)

Bela vrtnica...ma lulica bo ok...sem prepričana...tolk ene kemije gor ni hudič, da ne pomaga...če ne drugega vlago iz plenice odganjat...

še kej...hmmm nimam pojma...tud pri men sirove luknje očitno...pa makaronove pa črne...polno enih lukenj...še od štumfov luknje...

no andjamo...grem rižoto spacat...je najdražji rekel, da more bit za kosilo nekaj na hitro...pa nekaj kar Daša ne mara jest...a zakaj?...ker gre pol direkt v bazen, pa ni dobro s polnim trebuščkom...sem zanč batke pa ocvrtkrompirček naredila pa je skor se doma v slini utopila...tko da jo danes ne bom rajcala...

rižote preverjeno ne je...

se bum vračala...magari strašit vas...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
23.10.2008 14:54:15   
resnično srečna
mislim...jest pa res ne znam nč na kratk povedat he he

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3121
23.10.2008 15:00:51   
sinskaT
Punce tiste, ki imate plavanje..kdaj imate pa kofi time? Mogoče uletiva s Hano...

Drugače pa doma nimam neta (spet se neki zmišljujemo in bi mel še TV in so nam začasno kar izklopli..tako da do nadaljnega se bolj malo javljam..sej bom pol nadoknadla za nazaj nč bat.

Lepo se imejte. Pridem še pogledat, če bo katera odgovorila.
lp

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
23.10.2008 15:04:31   
lepa posadka
Hej hou!

Ketrin, ravno za svojo ritjo ne hodim, ampak dolgčasa pa tudi ne pasem.-. Pa mislim, da tukajče itak ni nobene take :-)))

Danes sem zjutraj poklicala P, ker sem se spomnila, da bi bilo fino Tomaža cepit, ker je trenutno OK... in smo res, razvozili ta zdrave, ta bolni (ki to več ni in se mi že veselo reži tukaj zraven) dali navodila kaj in kako, ko si sama doma, in leteli k P po pikico... in jo seveda tudi dobili. Tako je bilo pol dopoldneva kar mimo... potem hrana, pa malo crkljanja... no, pa sem varuško poklicala (ki je bila tokrat za spremembo moja mama - še kar dobre volje???!!!) in letela k županu na sestanek... temo že poznate. Tokrat se bodo menda stvari odvijale po planu in junija 2009 se naj bi selili v novo vrtec oz. obnovljen, prenovljen, rpedelna in oh in sploh super vrtec. Jupiiii. Tako - čakam, da prihitijo domov že MM z otrokoma, potem glasbene in upam, da bo miren večer, brez reakcij, novih bolezni, vesel in razigran :-)))

Evo...

Sedaj pa:
KETRIN - čestitam in se veselim s teboj :-)))
Srečka - grrrr in vrag naj jih pocitra... morda pa so samod ane imeli slab dan. HB, da se znaš ti to fajn zmenit in dobro prenašat!
Big mamma - a kar 15 let? Ja, čestitam!!! Lepo praznujta. Saj malo se tudi zamislim... midva bova imela drugo leto pa desetko :-)))) Ma ja, a nam ni luštno?
Majček - vi kar lepo čistite, pa brez slabe vesti ob gnjavljenju dr-jev...
Malinca - upam, da ne bo viroza podrča vseh družinskih članov... poznam te skrbi :-))) No, HB do sedaj še ni bilo hudega.
Eva - bravo za nektarino, hihi. Pri nas je pa kaki trenutno hit. Ne samo, da je okusen... po njem fant celo lepo ''serje'', če se lepo izrazim.
Joan - pri nas pa nihče ne nosi, mi pa kar sami popackamo toliko cunj, hihi. Super si napisala. Ja, to je never ended story :-)))

Evo - sedaj je cela posadka doma... lep dan še naprej. Mene pa sivina ne moti, samo da je zunaj prijetno. Potem, ko začne pihat, pa megla dol tiščat... tisto mi gre bolj na živce. Dokler vidim polno listov po tleh, pa me ne zebe v nos... je pa super.

Pa-pa.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
23.10.2008 15:05:45   
resnično srečna
he he plavanje je ob 9ih...kake pol ure do 45 minut jih ni ven...tako da...nič ne fališ če prideš nekaj minut do 11ih...pa hitro naj vam net s5 dajo...

She
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
23.10.2008 15:11:08   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

he he plavanje je ob 9ih...kake pol ure do 45 minut jih ni ven...tako da...nič ne fališ če prideš nekaj minut do 11ih...pa hitro naj vam net s5 dajo...

Ob 10 je pa res plavanje.... user posted image user posted image Ja, tole okrog 11 bo pa kar držalo... Grad Kodeljevo je naša relacijauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?