|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
23.10.2008 12:18:06   
kajsica
Oj babike moje! Hvala hvala, vsem!!!!

Moje stanje nespremenjeno, spodaj se ne dogaja nič, vse je še belo.....ma bom še počakala do sobote, ki je 14 dan po ET, pa če do takrat ne bo kaj.....ma men nič ni jasno....bo že.

Mlinčka, čestitam za jajčke, pa saj jih je 6 čisto dovolj, saj vse pravimo, da je potrebna samo 1 zmagovalna kombinjacija!

Mlinček, čestitam za hitro in odlično opravljeno operacijo user posted image , tako kot Mlinčka pravi! No hvala bogu, moj tud nima posebnih težav kar se tega tiče. je pa rekel, da une revije ko so not, da so kr neki. Ponavadi (vsaj tako on pravi) mora imeti pred seboj eno drugo slikico v mislih user posted image user posted image ...Si ti tudi tak???

WP, me veseli da je s teboj bolje. Ti se kar cartaj!!!

Žižika, damica moja...ja tebi pa nebolečo stopko danes!!! Pa da bo pridelek ta pravi!!!

Pikovitka, pa kaj ga tvoj serje? A ni bilo cca 1 leto nazaj ko si ga tudi imela v bolnici zaradi noge? No sam da ni kaj hudega narobe in da bo vse OK!!! Kako je kaj  s teboj!

Dejzi, a ti še kar rihtaš stanovanje in je to razlog da ne prideš gor??? Kje si??? kako kaj situacija pri tebi!!!

Blanči si ti že bila na posegu al ga maš to nedeljo???

Vsem ostalim, pa želim en lep lep dan!!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 301
23.10.2008 12:19:39   
Shuka
Mlinčika - super za jajčka user posted image user posted image user posted image in samokritiko, te so zmagovalne ne glede na to koliko jih je, le pozitivno naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kajsica - ti kar mirno do testa, potem pa čez 2 dni spet CB polulaj in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 23.10.2008 12:20:38 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 302
23.10.2008 12:20:34   
womanpolice
HVALA TI MISMIS... sm poklicala pa sm se dogovorila.. bo moj jutr šel iskat....

Ne tolk delat , da ne boš pregorela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 303
23.10.2008 12:21:56   
womanpolice
Kajšica... ja, dans je velik boljše.. včeraj je pa res kr blo boleče....

p,s večerja je pa bila zelo dobra...user posted image se bvom kr pustila razvajat do testa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 304
23.10.2008 12:22:47   
jazzz27
A lahk prašam kaj boste dans kuhale? (namesto sončka33)user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 305
23.10.2008 12:27:17   
miska73
Mlinčka, itak da je 6 vredu. Kake pa maš. Saj bodo delal ICSI in se bojo vsaki posebaj posvetli. Tko, da ima da rata vseh 6.

A mlinček pa praviš, da je bil zadovoljen. Mojga pa ni glih kej preveč fasciniralo. Je taki kot jst, da zjutraj še ne funkcionira. Pa je kr neki cajta nucal.

Zdej pa le malo počivat. Ti pripada ne glede nato kolk je bil dr. D nežen s tabo.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 306
23.10.2008 12:27:42   
tejek
Pozdravljene.
Že nekaj mesecev nisem bila na tej temi, saj se mi je aprila zgodil uspešen IVF-ET postopek. Zato vam vsem, ki čakate na rezultate ali pa boste šle v postopek, držim pesti za user posted image .

Od postopka so mi ostale štiri škatle Prometriuma 200 mg (dr. Reš). Če jih katera potrebuje in da ji  ni potrebno ponje v Italijo, ji lahko pošljem te škatle. Oz. na relaciji Kamnik - LJ se lahko dobiva na kavi. Najbolje, da mi pošlješ ZS.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 307
23.10.2008 12:28:59   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

A lahk prašam kaj boste dans kuhale? (namesto sončka33)user posted image user posted image
Glede na to, da je ura že čas za kosilo, mi še nč okusnega ni padlo na pametuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 308
23.10.2008 12:29:20   
T1979
Mojsonček in Goldy user posted image ,

prosila bi vaju še za eno pojasnilo in sicer kolikokrat na dan sta jemali te cinkove tablete in ali sta zraven jemali še kakšne dodatke. Jaz npr. jemljem še Centramed mami in matični mleček, poskusila pa bi tudi še s temi cinkovimi tabletami. Bojim se, da se ne predoziram. Tudi v Centramed mamiju je neki cinka, bi pa še malo dodala.
Goldy, zanima me še, kje si ti kupila te cinkove tablete, a tudi v Mullerju?

Hvala pa sori za sitnosti. user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 309
23.10.2008 12:30:03   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: tejek

Pozdravljene.
Že nekaj mesecev nisem bila na tej temi, saj se mi je aprila zgodil uspešen IVF-ET postopek. Zato vam vsem, ki čakate na rezultate ali pa boste šle v postopek, držim pesti za user posted image .

Od postopka so mi ostale štiri škatle Prometriuma 200 mg (dr. Reš). Če jih katera potrebuje in da ji  ni potrebno ponje v Italijo, ji lahko pošljem te škatle. Oz. na relaciji Kamnik - LJ se lahko dobiva na kavi. Najbolje, da mi pošlješ ZS.

Lp
Bravo tejek user posted image user posted image user posted image kdaj imaš rok? Januarja?user posted image

(odgovor članu tejek)
Neposredna povezava do sporočila: 310
23.10.2008 12:30:04   
želvica99
Mlinčka super za 6 celic, saj si sam ugotovila, da velika količina ne pomeni vedno kvaliteteuser posted image . Mirno počakaj na svojeuser posted image

Sapi samo zate:
"Nohti, daljši kakor v resnici napovedujejo dober zaslužek"user posted image Evo pa maš dnarčka za vozek pa cunjice.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 311
23.10.2008 12:33:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Oj babike moje! Hvala hvala, vsem!!!!

Moje stanje nespremenjeno, spodaj se ne dogaja nič, vse je še belo.....ma bom še počakala do sobote, ki je 14 dan po ET, pa če do takrat ne bo kaj.....ma men nič ni jasno....bo že.

Kajši super, da še nič ni. ti kar počakaj do sobote, pa naredi test. Mogoče si ga takrat res prekmalu delala, pa še ni bilo dovolj hormona. Kar spomni se Dajemaje v prejšnjem postopku, na dan testa je bil -, ker pa ni bilo user posted image  še en teden je ponovila test in je bil +. Pustimo to, kako se je končal ta postopke, ampak hočem povedati, da je res vse možno. Bejba moja, saj veš, da full mislim nate, a tudi nočem preveč pritiskati nate s temi testiuser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
23.10.2008 12:34:19   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Glede na to, da je ura že čas za kosilo, mi še nč okusnega ni padlo na pametuser posted image

pri nas bo danes rižotka s piščančkom + solatka...sladica...je še po vprašajemuser posted image

Moj bo tak k user posted image  zdaj ko sem doma...se koline približujejouser posted image user posted image user posted image user posted image ....

tejek...bravo za uspešen postopek!!! user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
23.10.2008 12:37:14   
želvica99
Kajsica ti kar počakaj, res ni razloga za obup, pa potem še enkrat testek narediuser posted image

Tejek bravo in hvala za vzpodbudo. Zdravila bo pa sigurno kakšna rabla, sam da vse na linijo pridejo.

Kje je naša Zarjaaaa?user posted image Hitro en sestank sklicat, pa na rr skočit, lubica, mi te že mal pogrešamo.user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 314
23.10.2008 12:41:44   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Mojsonček in Goldy user posted image ,

prosila bi vaju še za eno pojasnilo in sicer kolikokrat na dan sta jemali te cinkove tablete in ali sta zraven jemali še kakšne dodatke. Jaz npr. jemljem še Centramed mami in matični mleček, poskusila pa bi tudi še s temi cinkovimi tabletami. Bojim se, da se ne predoziram. Tudi v Centramed mamiju je neki cinka, bi pa še malo dodala.
Goldy, zanima me še, kje si ti kupila te cinkove tablete, a tudi v Mullerju?

Hvala pa sori za sitnosti. user posted image

Jst sm že neki mesecev na centramedmami pa te cink vit. C pa omega 3, to mam že rutino vsak dan, druzga pa nč, hrano mam bolj ko ne pošlihtano, jst ti več ne znam povedat...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 315
23.10.2008 12:42:02   
Shuka

pri nas bo danes rižotka s piščančkom + solatka...sladica...je še po vprašajemuser posted image

Moj bo tak k user posted image  zdaj ko sem doma...se koline približujejouser posted image user posted image user posted image user posted image ....

tejek...bravo za uspešen postopek!!! user posted image
Mi smo zdej mal na dieti (beri Montignac) pa kr ne vem kaj naj kombiniram. Se pa tvoje okusno bere, sladička je lahko kakšna sadna kupica al pa če maš čas kake muffine narediš user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 316
23.10.2008 12:44:40   
T1979
Mojsonček hvala. Sem se samo bala, da ne bo preveč vitaminčkov. Do naslednjega postopka bom tko prakticirala, pa bomo videli, če bo kaj več celic.

Lp

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
23.10.2008 12:54:53   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Milko je pa vedno oblečen na fotkah.

Ti, sam res. Veš kaj bi mi delal, da ga vsaj zgoraj brez uzrem user posted image user posted image user posted image . Enkrat sem ga, mnooogo let nazaj pa mam še kar tisto sliko v glavi. Res, da je bil skoraj pol mlajši, še bolj smrkavi, ampak... Zdej, ko je tak orng, zrel dec bi blo verjetno pa sploh zanimivo user posted image . Matr, se vidi, da je bla punkcija bolj na izi, k sem sposobna na takle mislt user posted image .

U, sej res! A mislte, da bi lahko naša Lučka kkšno tako fotko probala zrihtat?! K ma glih veze... Lučka, kaj praviš, si za foro user posted image ? Drgač pa, bejba, dobr ti gre. Vidiš, kaj pir dela! Sploh ne boš une moje buklce rabla.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 318
23.10.2008 12:59:20   
mlinčka
Kajši, ti si un test mal prezgodi delala. Bemti, da res. Tole more bit zmaga! Če bi bla na šihtu, bi te prec na kofe zvlekla, da bi užgale eno konstruktivno, pozitivno debato. Drži se, bejba user posted image !

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 319
23.10.2008 12:59:57   
n74
Oj (spet ilegala),

samo da se zahvalim za vzpodbudo, zlate ste. Je fajn, da sem začela pisat na ta forum, ker je tko fino, da te ljudje podpirajo. Tle v službi ne morem nobenemu pojamrat, ker so sami deci, pa samo dva vesta.
Imam tri folikle 19,16,14 mm, tko da so na osmi dan kar veliki. Jutri imam spet uz (na seznamček, prosim), potem pa verjetno v nedeljo punkcijo. Je bil ata kar malo tečen, verjetno zato, ker se nisem izkazala,haha. Kaj potem priporočate, da jemljem, da napolnim folikelčke?
Pišem spet zvečer,
lp

Neposredna povezava do sporočila: 320
23.10.2008 13:04:00   
mlinčka
Hvala za spodbudo, pupe. Sej v teoriji so mi zadeve v zvezi s številom celic popolnoma jasne, sam mal me praksa je.be. Pa slabe izkušnje, pol se pa človeku kr en strah v kosti zaleze... user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 321
23.10.2008 13:05:19   
želvica99
n74 nas recept za folikle so jajčka (pa ne od tvojga, da ne bo revež brez - jih bo še rabuuser posted image ) in pivo (lahko brezalkoholno). WP se je tega držala in so lepo rasli. Pestke za tebeuser posted image

Dečve grem jest spet mal delat, delo krepi aneuser posted image , če vrjameš. Se javim ju3, danes bom pozna, zato že zdj držim pesti za vse, ki imajo jutri akcijo.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 322
23.10.2008 13:06:22   
lara light
Pri nas je prav lepo toplo...sonček prebijauser posted image , kako ste kaj?

Sapi, takoj sem opazila...zelo lepa oblekica!user posted image

N74, kot je rekla sapi in ostale, žal št. foliklov nič ne pomeni. Jaz sem 1x imela 4 in 4 celice...potem pa full, ne vem točno, amapk čez 10 in samo 3 celice...in sedaj čakam 2. Tako da, saj veš, močna, pogumna do konca, to je največ kar lahko nudiš sebi in tako pripomoreš k dobremu rezultatu.user posted image

Mismis, Zarja, dela full?user posted image Upam, da bo kamlu bolje!user posted image

Gigi, čestitamuser posted image  Čakam na Netko!user posted image

Shukica, sem že včeraj se potrudila in lepo napisala, barvno tudi, pa ste ble vse zmešane zarad fuzbala in sploh ste me z lahkoto spregledaleuser posted image ...no, bom še 1x:
Ponedeljek 17.11.
Lara Light - pregled
Torek 18.11.
Lara Light - NS
Hvala za skrbuser posted image

T1979,pridna in srečno!user posted image

Mlinčka, super koki!user posted image
Kajsicauser posted image

Mojsonček, samo da je vse belo in mirnouser posted image  super!

Goldy, Wp, Želvica, Jazz, Lučka, Abra...lep dan, šibam kuhat!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 323
23.10.2008 13:07:04   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Kaj potem priporočate, da jemljem, da napolnim folikelčke?

Pa stvar je jasna, bejba! Pir pa jajca, ni druge user posted image . Drugače si pa pridna, ti ata Reša kar mal z rezervo jemlji. Folikli so prav lepi, sploh za 8. dan, zdej jih je treba še edin mal spitat (a sem pir pa jajca že omenla user posted image ).

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 324
23.10.2008 13:11:46   
lara light

Larči - slabosti kaj jenjajo ali šele začenjajo? Kdaj maš pa kak pregled?user posted image  

Srčica moja, nekaj malega slabosti, zanemarljivega, je bilo, sedaj sem super. Le boleče noge...vso noč, ves da, ni prijetno, a upam, da je to eden stranskih učinkov, zato potrpežljivo čakam, da mine...sem ti ukradla tega smeškota, pa glej kontra, tko da mi trije tebe objemamouser posted image      user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?