|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
23.10.2008 11:12:42   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Jaz imam pa nov avatar ... pa nobena ne opazi moja dva sončka, ki čakata name user posted image ...

Saj sem opazla, pa sem pozabla komentirat. Je lušten, ampak a se ti ne zdi, da mal prehitevaš...
Dej si še spol v nastavitvah spremeni, ker maš un znakec, da si fantek user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 276
23.10.2008 11:16:36   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

žiži, super za stopko! user posted image user posted image user posted image

se podpišem.....

..pa p.s.: pa prid se prfočkat na borbo, drgač boš plavga fasalauser posted image user posted image ...pa ne okol govortuser posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 23.10.2008 11:18:53 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
23.10.2008 11:18:09   
sonček33
O sapi ima pa nov avataruser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 278
23.10.2008 11:21:51   
sapi
miška, zakaj prehitevam, jaz si take otročke v avatarju želim, zato so tam .. a avatar z otročki so namenjeni samo nosečkam in tistim, ki grejejo user posted image ...

sonček hvala res lepo, ker si opazila user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 279
23.10.2008 11:23:01   
sabsa
n74 saj veš, da je samo en dober zarodek dovolj, ne? Navijam, da bodo vsi trije polni.

Gigi user posted image user posted image user posted image . Še malo in na vrsti bo punkcija, potem pa kmalu transfer in 14 dni kasneje bomo imeli novo nosečko. Ves čas pa bomo navijali zate. OK?

Sapi moja, kako si? Kako gre pikanje?

En popravek mišmiš - danes sem ugotovila, da mi bo zmanjkalo utrogestana do 7.11., ko naj bi imela uz. Zato sem poklicala v lj, kjer so me prenaročili za 6.11.

Vse današnje akterke ... navijamo in čakamo poročila.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 280
23.10.2008 11:23:12   
sapi

miška znakec za fantka sem dala zato, ker ne maram roza vjolične barve user posted image ...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 281
23.10.2008 11:27:14   
Shuka
Dober dan srčiceuser posted image

n74 - nikar tako otožno, trije pa trije, sej do punkcije se lahko še kak najde, tko da kr optimistično naprej prav?user posted image

Hope - upam, da bo vse dobro in da ostanete 2v1 še par tednov, mislimo nateuser posted image

gigi - super za soboto user posted image user posted image user posted image Pa posodim ti Backhama do sobote user posted image user posted image user posted image

Lučka - teče pivička po grlu? user posted image   Kako kej svakinja?user posted image evo mal user posted image user posted image user posted image za srečo.

Zvezdica - ja ti maš pa res smolo s temi delavci, k jim plačaš te ne jebejo več 5%, no upam, da se ti vse uredi kot je treba in ti balkonček poštimajo kot se zagre.user posted image user posted image Bravo še za tvojo prijateljico user posted image user posted image user posted image naj se jima vse lepo do konca iztečeuser posted image user posted image user posted image

miska73
- fotostimulacija ti je user posted image , sam ne pred user posted image

Arnejči - kako si?user posted image

Larči - slabosti kaj jenjajo ali šele začenjajo? Kdaj maš pa kak pregled?user posted image

gretka
- user posted image

Želvička, sapi, Abrica, zarjica, sabsa, sonček1, jazzy, goldy, T1979, mojsonček, ajsi
, in vse ostale lep dan čeprav oblačen user posted image

p.s. seznama nisem sanjala sem pa da me je kit ubijalec za nogo zgrabu user posted image user posted image user posted image , kere čudne sanjeuser posted image

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
23.10.2008 11:27:22   
sapi
sabsa zelo dobro, ker me moj pika user posted image   se mi pa vleče ... kako pa si ti moja srečka nosečka ...  naj ti čimprej minejo dnevi do pregleda ... še jaz komaj čakam, da vidiš svojo pikico, kaj šele ti ...  ...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 283
23.10.2008 11:29:25   
Shuka

netka34, N74...čim več jajčk

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 'user posted image

Mlinčka - naj bo čimveč spunktiranih polnih jajčk, ki se naj lepo oplodijo
'user posted image

Gigi - ti pa le stopko stisni, da bodo jajčka še lepša
'user posted image

anci banci - tvoji pa že itak lepo rastejo, naj se še vgnezdijo
user posted image

bozza, naj srček lepo utripa!

Navijamo user posted image

Bom tud jaz kar kopirala user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 284
23.10.2008 11:30:17   
Grethy

Jaz imam pa nov avatar ... pa nobena ne opazi moja dva sončka, ki čakata name ...

OOOO jaz sem ga opazla ... pa mi je tko všeč, da sem brez teksta ostala ...

res je lep avatarček !!!!!!!!!!

Bravo ŽIŽEK za stopko ...

A naša ŠUKICA pa seznamčke štela ?????????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 285
23.10.2008 11:30:34   
Grethy

Jaz imam pa nov avatar ... pa nobena ne opazi moja dva sončka, ki čakata name ...

OOOO jaz sem ga opazla ... pa mi je tko všeč, da sem brez teksta ostala ...

res je lep avatarček !!!!!!!!!!

Bravo ŽIŽEK za stopko ...

A naša ŠUKICA pa seznamčke štela ?????????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 286
23.10.2008 11:31:15   
želvica99
Sapi prav luštkan je tvoj avatarček in naj bosta taki dve pikici čimprej v tvojem trebuščkuuser posted image

Evo Gigi menstruacija je pokazalauser posted image , pa naj jih kar kaže tečka in pol zgine za dolgouser posted image Upam, da v torek začnem z Gonalom,user posted image  in user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 287
23.10.2008 11:35:25   
želvica99
Shukec sem šla prav v sanjsko knjigo gledat, kaj pomeni kit, evo ti:
"Povezan je z rojstvom, nakazuje prijetne dogodke in veselje v ljubezni." No pa naj še kdo reče da sanje lažejouser posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 288
23.10.2008 11:35:42   
Grethy

gretka - user posted image

šukica - user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 289
23.10.2008 11:42:42   
sapi
Gretka, želvica hvala, hvala user posted image ...

Želvica vidim, da obvladaš sanje ... daj še meni-sem sanjala, da imam na nogah ful dolge, lepe, natur nohte user posted image ...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 290
23.10.2008 11:45:41   
sonček33
sapi - brez zamere, ni blo nič slabega mišljeno.... jaz avatarje kr prezrem 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 291
23.10.2008 11:46:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Shukec sem šla prav v sanjsko knjigo gledat, kaj pomeni kit, evo ti:
"Povezan je z rojstvom, nakazuje prijetne dogodke in veselje v ljubezni." No pa naj še kdo reče da sanje lažejouser posted image
A bejž no user posted image , ja take lepe razlage res ne morjo lagatuser posted image user posted image

Želvička moja hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
23.10.2008 11:52:07   
sapi
sonček saj vem, zato sem smeškota zraven prilepila user posted image ...

Da ne bo kdo mislil, da sem komu zamerila vse skupaj je bil samo hec in razlog, da sem avatar omenila user posted image ...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 293
23.10.2008 11:57:37   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Z Netko se pa v soboto spet vidiva. Ona UZ jaz punkcija.

Torej: Sobota 25.10. Gigi punkcija, Netka UZ

to pomeni, da ti bo v četrtek delal ET moj dr. Duser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 294
23.10.2008 12:05:07   
mlinčka
Pozdravček, soborke!

Kako smo? Punkcija je mimo, bila je pisofkejk user posted image . Se vidi, da sem bla samo na dveh dozah menopurja, temu primerno je bilo manj foliklov in punkcija pravi balzam v primerjavi s prejšnjima. Je minilo tik-tak pa še dr. D mojemu podvozju blago dene user posted image . Celic 6, glede te številke mam še mal mešane občutke user posted image . Sem seveda vesela in zadovoljna, ampak vedno se sprašujemo, če so tiste prave. In je boljši občutek, če je kakšna več. Mah, kaj klamfam, ko sem jih mela 20 pa 21 mi ni nič nucal. Ne seri mala, v redu je user posted image !

Mlinček je svoje poslanstvo hitro in učinkovito opravil user posted image . Mu tiste nage tete, ki jih majo tam na zalogi, očitno odgovarjajo user posted image . Za žiži in netko pa itak že veste.

Aha, ET (če seveda sploh bo) v torek, 28. 10.

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 295
23.10.2008 12:06:26   
womanpolice
Uf, končno sm se prebila čez vaše poste... res ste pridne.

Pa začnimo...

HOPE2... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image UPAM, da bo vse v redu. Držim pesti. Tud jst se sprašujem "pa kdaj bo vsega konec" - našega trpljenja... TKo fejst punca si, pa ti tkole nagajajo... Bom jst prišla jih umirit.

pikovit user posted image
titleAndStar(4528,0,0,false,"","")

Hvala za čestitke; kot sm že rekla, sm tud jst bila zelo presenečena nad rezultatom. Po mojem je res pivo in jajce pomagalo.... Ja, mojga sm pa kr postavila pred dejstvo: "Če se lahko jst špikam, boš pa ti to jedel!" In zdaj je zelo vesel, še bolj pa bi bil; po mojem bi skakal do stropa , če bi ugledala user posted image . p.s. upam, da se tvoj pozdravi... ima pa res smolo s to nogo.

N74...Ne obupat. Men v prvem postopku na levi strani niso hoteli rastit, na desni so pa kr prehitevali. Potem pa sm upoštevala nasvet punc; pivo in jajce; pa so kr čudežno zrastli tud na levi. Drugače pa tko kot so ti punce rekle: poglej Hedviko... 4 celice in je nosečka za dvojčke. Optimizem N74! Vprašala si me ali sem imela 16 foliklov ali 16 celic. Imela sem 16 celic, na zadnjem UZ pa 12 foliklov. Pivo sm pila eno na dan (brezalkoholno; zelo redko alkoholno) in vsak drugi dan pojedla 3 jajca.

BAMBI75 ja, men se tud zdi da sm tokrat razturala. Čist pa bom razturala, če bi ugledala user posted image in če bi bilo še kaj zamrzjenčkov, v primeru, da ne bi ratalo... Ampak, bo ratalo, ane...

LUČKA25... jA, tud jst pravim, da 16 jajčk znesti ni kar tako... zato sm pa včeraj res bila izmučena; vse me je bolelo, in ni se mi dalo z nikomer pogovarjat. Do nekaterih sm bla kr malce nesramna po telefonu (od bolečin)

PIJA76... Ultrakokoška... user posted image user posted image user posted image sm se nasmejala....se pa kr strinjam s tvojo izjavo... user posted image user posted image user posted image Hvala za želje naprej, resnično upam, da tokrat uspe. Mislim,da bi moj še bil bolj vesel, sa j  je bil tko zelo pesimističen,da je še mene zravn sekiral...

ARNEJA... Ja, ktere vrste kokoška sm kej... Čopka? user posted image user posted image user posted image   Za mojega pa sm res vesela, da sm mu uspela dokazat, kaj delajo vitamini....

GIGI..... Čestitam za stopko!

MLINČKA... Čim manj bolečo punkcijo in čimveč celic!

MIŠKA73 Si že kaj nervozna.... ET se bliža,... kmalu boš grela pikice...user posted image user posted image user posted image

KAJŠICA... Ti moj persilček; še vedno navijam; nism obupala, saj verjamem vate in verjamem, da bo + (se mi zdi, da je bil prezgodaj test)

PUNCE.... Nujno bi potrebovala telefonsko številko oddelka; tam kjer nam dajejo menopur, suprafact, itd.  da jih pokličem, da se dogovorim, da bo moj jutr šel iskat Utrogestan. In prosim lepo, če mi jo lahko posredujete do pol dveh, da bom še ktero tam dobila. Najlepša vam hvala.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 296
23.10.2008 12:08:33   
womanpolice
MLINČKA pa si me prehitela... me veseli, da je bila neboleča... kaj pa govoriš? SEVEDA BO ET!

MISMIS... Pa kje se mi skrivaš?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 297
23.10.2008 12:10:14   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

MLINČKA pa si me prehitela... me veseli, da je bila neboleča... kaj pa govoriš? SEVEDA BO ET!

MISMIS... Pa kje se mi skrivaš?

wp, kliči na  št. 01 23 23 048
drugače pa sorry, full mam dela v službi, zato se bolj redko javljam, vas pa imam vse v mislih

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 298
23.10.2008 12:11:07   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Pozdravček, soborke!

Kako smo? Punkcija je mimo, bila je pisofkejk user posted image . Se vidi, da sem bla samo na dveh dozah menopurja, temu primerno je bilo manj foliklov in punkcija pravi balzam v primerjavi s prejšnjima. Je minilo tik-tak pa še dr. D mojemu podvozju blago dene user posted image . Celic 6, glede te številke mam še mal mešane občutke user posted image . Sem seveda vesela in zadovoljna, ampak vedno se sprašujemo, če so tiste prave. In je boljši občutek, če je kakšna več. Mah, kaj klamfam, ko sem jih mela 20 pa 21 mi ni nič nucal. Ne seri mala, v redu je user posted image !

Mlinček je svoje poslanstvo hitro in učinkovito opravil user posted image . Mu tiste nage tete, ki jih majo tam na zalogi, očitno odgovarjajo user posted image . Za žiži in netko pa itak že veste.

Aha, ET (če seveda sploh bo) v torek, 28. 10.

Mlinčka, ne kompliciraj bejba, 6 je super in itak do bo 28.10. ET. ker mora biti user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 299
23.10.2008 12:16:19   
jazzz27
Mlinčika....super za 6 celic....to bo otrok!!user posted image ..že pregovor pravi: "manj je več!"user posted image  No, no to pa nisem prašala mojga a majo pr Rešu tud kake take nage tete tam na zalogo, da je stimulacija večja? Ga bom tako zaslišala!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?