womanpolice
|
Uf, končno sm se prebila čez vaše poste... res ste pridne. Pa začnimo... HOPE2... UPAM, da bo vse v redu. Držim pesti. Tud jst se sprašujem "pa kdaj bo vsega konec" - našega trpljenja... TKo fejst punca si, pa ti tkole nagajajo... Bom jst prišla jih umirit. pikovit titleAndStar(4528,0,0,false,"","") Hvala za čestitke; kot sm že rekla, sm tud jst bila zelo presenečena nad rezultatom. Po mojem je res pivo in jajce pomagalo.... Ja, mojga sm pa kr postavila pred dejstvo: "Če se lahko jst špikam, boš pa ti to jedel!" In zdaj je zelo vesel, še bolj pa bi bil; po mojem bi skakal do stropa , če bi ugledala . p.s. upam, da se tvoj pozdravi... ima pa res smolo s to nogo. N74...Ne obupat. Men v prvem postopku na levi strani niso hoteli rastit, na desni so pa kr prehitevali. Potem pa sm upoštevala nasvet punc; pivo in jajce; pa so kr čudežno zrastli tud na levi. Drugače pa tko kot so ti punce rekle: poglej Hedviko... 4 celice in je nosečka za dvojčke. Optimizem N74! Vprašala si me ali sem imela 16 foliklov ali 16 celic. Imela sem 16 celic, na zadnjem UZ pa 12 foliklov. Pivo sm pila eno na dan (brezalkoholno; zelo redko alkoholno) in vsak drugi dan pojedla 3 jajca. BAMBI75 ja, men se tud zdi da sm tokrat razturala. Čist pa bom razturala, če bi ugledala in če bi bilo še kaj zamrzjenčkov, v primeru, da ne bi ratalo... Ampak, bo ratalo, ane... LUČKA25... jA, tud jst pravim, da 16 jajčk znesti ni kar tako... zato sm pa včeraj res bila izmučena; vse me je bolelo, in ni se mi dalo z nikomer pogovarjat. Do nekaterih sm bla kr malce nesramna po telefonu (od bolečin) PIJA76... Ultrakokoška... sm se nasmejala....se pa kr strinjam s tvojo izjavo... Hvala za želje naprej, resnično upam, da tokrat uspe. Mislim,da bi moj še bil bolj vesel, sa j je bil tko zelo pesimističen,da je še mene zravn sekiral... ARNEJA... Ja, ktere vrste kokoška sm kej... Čopka? Za mojega pa sm res vesela, da sm mu uspela dokazat, kaj delajo vitamini.... GIGI..... Čestitam za stopko! MLINČKA... Čim manj bolečo punkcijo in čimveč celic! MIŠKA73 Si že kaj nervozna.... ET se bliža,... kmalu boš grela pikice... KAJŠICA... Ti moj persilček; še vedno navijam; nism obupala, saj verjamem vate in verjamem, da bo + (se mi zdi, da je bil prezgodaj test) PUNCE.... Nujno bi potrebovala telefonsko številko oddelka; tam kjer nam dajejo menopur, suprafact, itd. da jih pokličem, da se dogovorim, da bo moj jutr šel iskat Utrogestan. In prosim lepo, če mi jo lahko posredujete do pol dveh, da bom še ktero tam dobila. Najlepša vam hvala.
|