![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 9:19:43
|
|
|
|
tatly
|
petra in ostale:GDAJ GREMO NA KAVO?KER MENI SE ZDI DA NAM BO PETRA SE TA TEDEN ODISLA.. AJA V HOFERJU SEM VIDLA ONEGA KI JE BIL LANI V KMETIJI.... PETRA-STELLA IMA NEKAJ ZA PIO
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 9:20:35
|
|
|
|
tatly
|
U ****TI SPET NOVA STRAN ADA- ZA FANTKA ....JAH TO PA BOMO VIDLI KAK BODO KO BODO MALO VECJI.....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 9:24:28
|
|
|
|
petra *k
|
toti teden še vena nem šla, tatly. ali??? ne, drugi teden lahko grem, samo te me more vjutro al pa ponoči zagrabiti ne popodne. za kavo pa se lahko zmenimo, jaz mam cajt vjutro-sem sama, pa popodne,odvisno keri dan. kerega si vidla s kmetije, jaz se sploh ne zmislim, keri so bli?? kaj ma stella za tio???opet????napakirala si že kaj?saj pridete gnes na kavo,ne- zaj pa je že cajt da vrnete, sem bla večkrat pri vas, ko vi pri meni,haha ej na hitro tatly še mi reci, tisti šal bi mela, ki je nekak sivi? amanda mi je napisala da je glih tak lep, da paše punčki pa fantku. pa da more gnes vedeti, ker verjetno jutri še gre v h&m
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 10:09:12
|
|
|
|
petra *k
|
ja,tatly kam si se zaj skrila???pa vse ostale, morrak se že par dni ni javla, verjetno je kriva nova služba?? aja. meta21, hvala za kompliment- na trebušček. sem pa se zaj v 14 dneh že 2 kg zredila. eno vprašanje: tam pri novembrskih smo nekaj pisale kolko je mel otrokec g ko so ga pač vagali. in moja je mela nekje v34-35 tednu 2660 g. pa so ene rekle, da bo moja prava korenjakinja. kaj ve mislite, bo res dobla še dosti g zraven do konca?? bodoča mami, ti je uspelo spremeniti nick??zaj sem vidla, sem šla malo gledat včerajšnjih debat. no, povej kak ti je to uspelo. te pa ti nebi nič javla, če si že bla v ormožu, da te za 5 min vidimo,al kak?? pa trezika, ki pa si ti??še poležavaš, zaj ko nimaš sile vstati barbara, pa ti si bla prejšnje dneve dosti bolj aktivna ko zaj, kaj nimate cajta, al še vse uživate zadnje lepe sončne dneve??
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 10:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
evo anej mora teden dni biti doma, pa jest anibiotik, je nekaj virusnega-ne vem. v glavne obe uhici ma vneti- pikice pa ne kažejo na nič nalezljivega. vedno nekaj, no! se mi zdi da bi blo bolj fajn da bi bil vedno doma pa fertik.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 10:55:27
|
|
|
|
ada2
|
DEJA!!!!!! kaj jaz zdaj to vidim????? in ti nam ne bi nič povedala, da si se pridružila veselemu pričakovanju? c c c to pa ni lepo od tebe sicer pa čestitke
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 10:58:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sem glih od g in je vse ok- drugače nisem nikomu prej povedala. sem pa glih ticker naredla si pa hitro vidla Hvala za čestitke!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 11:02:27
|
|
|
|
ada2
|
o super zdaj pa se le pridno cartaj z anejem, dokler je še edinček
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 11:05:29
|
|
|
|
petra *k
|
deja, tudi jaz ti čestitam še enkrat, čeglih že vem, pa da še se tu gor vidi, da ti želim lep nosečnost, z manj slabosti in nasploh z čim manj kakršnih koli problemov. zaj pa brez sekiranja,.............čakat na junij-bo isti mesec ko jaz!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 11:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 13:55:48
|
|
|
|
ada2
|
mmm, kak že lepo diši pri nas po pizzi.... čeprav sem se jaz glih zdaj ričeta napokala, ki ga je mama skuhala. no, bo pa nuša vsak čas prišla iz šole lačna kot volk....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 14:01:13
|
|
|
|
suncicica
|
hej naj se vam pohvalim da smo vceraj imeli 3d, in da moji pikici lepo rasteta. lukman pravi ce bosta tak nadaljevale da bosta okrog 15 januarja ze zunaj.. vse pa kaze na to da bomo dobili . sicer pa se grem enkrat na 3d v 20t tako da bo mogoce takrat kaksna sprememba(s tem se rahlo tolazi nas ocka...)
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 15:19:39
|
|
|
|
petra *k
|
suncicica, za uspešno opravljen 3d, pa tudi za -konec koncev je tak vseeno kaj je, samo da bo zdravo,ne? res pa si večina moških želi fantka, no moj si je hb tudi punčko. joj, kak bi blo zanimivo meti 2 srčka pod svojim srčekom
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 15:48:58
|
|
|
|
tatly
|
suncicica- čestitam DEJA-ČESTITKE TUDI TEBI LEPO CUVAJ SVOJO DETECE JOJ SI MI PRAV LUSTE NAREDLA BI JAZ SE TUDI MELA...IN KAJ SI ZELIS?MISLIS BO ANEJ KAJ LJUBUSUMEN?JA TUDI JAZ SE Z ADO STRINJAM GLEDE CARTANJA
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 16:23:20
|
|
|
|
tatly
|
kje ste???????????????? kaj bom spet imela samogovore deja to je zate suncicica to pa zate
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 16:57:13
|
|
|
|
trezika
|
ja, pa sunčicica, me zanima kaj bo pa ona imela, par ? , pa trezika.... joj, komaj čakam, da bodo vsi dojenčki enkrat zunaj ada, mi se bomo pa pustili presenetit, če se bo le dalo to pa js tut komaj čakam, da bo naš pikec zunaj...se mi zdi, da se mi je začelo vse skupaj nekam vlečt... petra nisem nič poležavala, že od zjutraj sn bla v mb, spet članke brala in mi je celo uspelo dans zaključit...mater sn bla vesela, ko mi ne bo treba več tam čepet, zdaj samo še doma za rač., da vse skupaj spravim v neko obliko deja čestitke si pa lepo presenetila Pa seveda želim, da bo vse OK!! tatly tebi pa gredo dobro samogovori od rok Bi rada še kaj klepetala, samo grem malo v vodoravni položaj...sn se tk fajn najedla, da komaj še sedim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 16:59:32
|
|
|
|
trezika
|
joj, nikoli me ne uspe citirat tako, da bi blo lepo v tistem belem kvadratku vse napisano
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 18:07:14
|
|
|
|
petra *k
|
tako, midva sma rešla očetovstvo, zaj je to tudi na papirju, počasi pa še bo tak...ko se bo tia zmislila priti vun kaj pa ve gnes, kaj vam ni? vreme žalostno?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 18:11:23
|
|
|
|
suncicica
|
petra.k ja res je finta ko mas dva srcka v sebi...malo brca tu malo brca tam...ves cas se nekaj dogaja. res je vseeno kaj je samo da je zdravo..
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 18:15:41
|
|
|
|
suncicica
|
hvala vsem za lepe zelje....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 20:55:59
|
|
|
|
TinaV*
|
Dober vecer! Najprej petra v ormoz smo se samo peljali na policijsko postajo je moj neso papire za zdravstveno zavarovanje...midve sma ga v avtu pocakale..... Glede nicka pa sem pisala na pomoc pa so mi ga spremenli,sem htela meti samo mami pa je ze zasedeno,tak da morem biti kaj drugega.... zaj grem hitro malo precitat kaj ste pisale ...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 21:00:04
|
|
|
|
ada2
|
tak, deca spijo, jaz sem izpod tuša, vse je na svojem mestu, samo še počakam, da pride iz kopalnice, pa se zvalima na kavč pred eno dobro komedijo, torej lahko noč aja, trezika ti le vztrajaj pri presenečenju, meni je bilo tudi prvič najboljjše, ko nisem vedela kaj bo. sunčicica čestitke za , a sta enojajčni?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 21:00:23
|
|
|
|
TinaV*
|
BRAVO deja iskrene cestitke..... suncica tudi tebi cestitam...obema zelim kar se da mirno nosecnost...in zdrave ...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 21:05:32
|
|
|
|
TinaV*
|
Dobre ste da lahko zdrzite 9 mesecev ne da bi vedle kaj nosite ali ...jaz bi znorela komaj sem cakala 20 teden da mi je povedal ceprav nic kaj tocnega se komaj v 8 mesecu sem tocno zvedla....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.10.2008 21:09:22
|
|
|
|
suncicica
|
ada dvojajcni sta. tok mi je tecno da sem se spravla kuhat gosti korenckov sok. in komaj cakam da se skuha in ohladi...ker potem dodam samo se smetano in sem ze na poti v nebesa....
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.