sayuri
|
Sem vam sam kavico ponudila, potem je pa že bila budnica. Pa hranjenje, previjanje (x2) , pa filipa za v vrtec uštimat, pa svež kruh kupit.... Je tko fajn, ko je mož doma in lahko skupaj zajtrkujeva . Je pa občutno boljši, kar se noric tiče. SAmo še 3 mehurčke ima, ostale so že vse suhe . Tudi dvojčkoma že odpadajo. Pri meni je tistih 6 pik ostalo in še vedno so Niso pa postale vodene, tko da sklepam, da norice niso. neža7 tvoj možek je nekako tko pozoren, kot moj Tudi jaz dobim vsako dopoldne sms iz službe . NAma je družina v vsakem primeru na prvem mestu. Če sva še tako utrujena, imava energijo in čas za naše tri čmrlje Zoja Miša nakupila sem 3 velike vreče oblekic . Saj mi je blo akr nerodno,ampak če kupuješ za 3 otroke in to kar veliko stvari, ker so vsi trije že skor vse prerasli, tko nanese . Sem pa veliko bodijev kupila, pa žametke, pa jesenski jakni, pa podložene čeveljčke (imajo luštne v Leclercu, če bo katera iskala), pa za Filipa hlače, jakno, majce, spodnje majce,dokolenke.... Bom pa poslikala, kaj bosta naša čmrlja za krst oblečena A bi bla katera ljubljančanka (Zoja Miša, bella...) kdaj za kako kavico tkole dopoldne, kadar bom imela kak opravek? JAz bi si zdaj že upala v LJ z priti . tejkaz sem ujela nekje, da je neka gospa označila tvojo Evo za debelo PA taka suhica je Mislim.... Kako ljudem sploh pride na pamet kaj takega. Pa tudi, če bi bila, pa kaj pol. Se spomnim, kako sem se jaz sekirala, ko mi je nekoč ena rekla, da je moj Filip pravi debeluh. Kot dojenček je bil res močan, ampak sem vedela, da ni prenažrt s hrano, da lepo je.... Me je pa takrat to tako prizadelo . Včasih mi res ni jasno, kaj eni ljudej mislijo, da kar bleknejo ven stvari, preden sploh kaj razmislijo naty tvoj Jošt je pa res pravi zaspanček. Poskrbi, da se mamica lepo spočije Erin, sem pozabila komentirat, kok sta lepa s Tilnom. Tilen je res čedalje bolj tvoj . No...Zara se je zbudila....
|