Zofy
|
Dobro jutro čvekice! Jaz sem pa zgleda prebolela rotavirozo ali pa kaj podobnega. Me je v torek zvilo, včeraj sem pa bila čisto fuč in je ostal mož doma. Njega je tudi želodec bolel, samo se ni nič naprej razvilo, Julija pa je bila ok. Sklepam, da je pol res rotavirus, saj je bila Julija cepljena. Ker če ne bi po moje tudi ona zbolela. Evo, pa se nam je že obrestovalo cepljenje! V nedeljo smo bili na obisku pri moževi žlahti in so tam otroci pred kratkim neke take viroze preboleli. Pa mati je pediatrična specializantka in bi nas lahko opozorila . Sem se z njo o tem pogovarjala in je čisto napačne informacije povedala koliko časa preživi virus, kako se nalezeš, kakšni so simptomi pri odraslih... Ker tudi taščo je bolel želodec in je bruhala, pa je rekla tale kvazi pediatrinja, da to ni od njenih otrok, ker bi sicer še driskala. No, pa sem včeraj naštudirala ta rotavirus in pri odraslih sploh ni rečeno da so vsi simptomi. Torej, lahko te samo želodec boli, lahko pa driskaš, bruhaš, maš vročino. No, in virus lahko npr. na kljuki, igrači itd. preživi tudi več kot en mesec. Ona pa je o 15 minutah govorila Dobro, danes sem boljše, slabo mi ne dela več, imamo pa v dnevni enega frenda od moža in še kar spi in niti ne morem normalno na zajtrk! Včeraj pa nisem praktično nič jedla in imam želodec prav vdrt! Dobro, sem že načvekala preveč . Jagoga, sem vesela, da lepo spite, moja Julija se je dans vsako uro zbujala od 4h naprej. Sumim, da zatom, ker je zdaj zjutraj imela polno plenico, samo jaz ponoči res tega ne zavoham, pa čeprav jo imam pri sebi v postelji. Upam, da bo jutri boljše. Mogoče pa je spet zobek - 2. 1-ka. San, čestitke za zobek oz. kar 2 Sta Julija in Urbanček dobila 1. zobek na isti dan
< Sporočilo je popravil Zofy -- 23.10.2008 9:29:09 >
|