|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
22.10.2008 21:39:27   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

moj si tud želi fantka user posted image user posted image

Torej najboljš dvojčka - punčko in fantka user posted image

kok sta dobreuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ja u akcijo bo treba, drugač nav nčuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem kljub KT komaj čakala, da pride teta user posted imageuser posted image , si še zdaj tega ne moreva privoščit user posted image . me kap da bi bila tak kmalu noseča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
22.10.2008 21:39:29   
Aja1

moj si tud želi fantka user posted image user posted image

Torej najboljš dvojčka - punčko in fantka user posted image

hmmm, to bo čez kaka 3 leta, si ne predstavljam še dveh user posted image takrat, in to naenkrat user posted image user posted image

Jaz tudi ne vem, če bi sfolgala dva hkrati + Nejouser posted image user posted image . Kapo dol tistim, ki imajo dvojčke.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
22.10.2008 21:40:23   
Aja1
Max, računaš na tretjega?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
22.10.2008 21:40:38   
Zamima
dvojčka + Zala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
22.10.2008 21:41:52   
Aja1

dvojčka + Zala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zamima, nazadnje bova ravno midve čvekali o dvojčkih user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
22.10.2008 21:46:55   
Zamima
Aja, ne kliči user posted image !

user posted image

Ok, samo pol če že, upam, da bo vsaj en meni podoben nooo user posted image .

Punce, nisem vam povedala kak krasen je občutek biti DOMA user posted image na svojem user posted image ... sicer še vedno ni za zmeraj, ampak je prečudovit občutek user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
22.10.2008 21:47:59   
Zamima
Še čisto malo pa pride user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
22.10.2008 21:48:37   
max81

boga max user posted image , a maš kako kremo za te žile? se da sploh kaj naredit proti temu? user posted image

mah bolj malo....lahko greš na operacijo, pa ti jih ven kao potegnejo, al pa na zdravljenje z inekcijami....se morm mal pozanimat, sam dokler dojim nimam kej, pol bom pa mal pogledala kaj se da nardit

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
22.10.2008 21:50:59   
max81

Max, računaš na tretjega?

ne neuser posted image ,ampak nikoli ne reci nikoli al koko že greuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
22.10.2008 21:52:09   
max81

Aja, ne kliči user posted image !

user posted image

Ok, samo pol če že, upam, da bo vsaj en meni podoben nooo user posted image .

Punce, nisem vam povedala kak krasen je občutek biti DOMA user posted image na svojem user posted image ... sicer še vedno ni za zmeraj, ampak je prečudovit občutek user posted image

o Zamima a pri tebi doma domauser posted image user posted image user posted image user posted image ?????

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
22.10.2008 21:55:32   
Zamima
jaaaaa user posted image user posted image user posted image   pri meni doma DOMA user posted image . Zdaj bo že druga noč ta teden user posted image .

Sva se na dopustku očitno razvadila skupaj ajat user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
22.10.2008 22:00:39   
max81

jaaaaa user posted image user posted image user posted image   pri meni doma DOMA user posted image . Zdaj bo že druga noč ta teden user posted image .

Sva se na dopustku očitno razvadila skupaj ajat user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii super super...prov zdejle sem se spomnla koko je blo k sva se mi2 skupj uselila, po 2m...upsuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
22.10.2008 22:04:39   
Zamima
Zdaj se pa res poslavljam.

Lepo nočko vsem, moj je ravnokar javil, da prihaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
22.10.2008 22:08:41   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii super super...prov zdejle sem se spomnla koko je blo k sva se mi2 skupj uselila, po 2m...upsuser posted image user posted image user posted image

Sta bila pa hitra. Midva pa po skoraj petih letih user posted image . Prej sva se pa selila kot nomada (en dan pri enmu, drug dan pri drugmu user posted image ). Sem mal čudno napisala. En dan pri meni, drug dan pri njemu.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
22.10.2008 22:10:01   
Aja1
Jaz tudi grem. Moj že od osmih kao gleda tv in zraven smrči kot..... user posted image
Grem ga spokat v postlo. Neja naju že čaka user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
22.10.2008 22:10:48   
Aja1
Nočko vsem. Sem vesela, da smo končno malo poklepetale user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
22.10.2008 22:14:49   
max81

Nočko vsem. Sem vesela, da smo končno malo poklepetale user posted image .

ja no res sva bla hitrauser posted image user posted image user posted image user posted image

tud jest sem vesela, da smo mal potračaleuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
22.10.2008 22:18:37   
max81
ja nč, jest mam tud še neki za narest....se tipkamo , jutr  verjetn ne k bomo pomoje pršli pozn domov, upam, da bo lepo vreme

lepo pančkejte

nočko

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
23.10.2008 7:57:28   
Nogavica
Jutro!

Skoraj nisem mogla verjet, ko sem odprla čvek, da gledam prave novembrke, ker so bile 3 strani več kot takrat, ko sem brala nazadnje (včeraj popoldan).
Bravo čveke user posted image . Škoda, da nisem vedela, bi se vam malo pridružila. Jaz sem pa urejala fotke z morja z nekim programčkom (podobnim, kot smo lani delale tisti slide-show).

Jaz še tudi vse cunje šparam, pa jih bom posortirala, ko bom spet user posted image  in ko bomo vedeli, če bo fantek ali punčka. Nekaj je itak nevtralnih, da jih bo lahko nosil tudi fantek, če bo kdaj spal v roza pižami pa po mojem tudi ne bo pustilo kakih posledic. user posted image  Je pa res, ja, da se lahko križajo tudi v letnih časih in spet iste cunje odpadejo, razen če ne rasteta enako hitro (da je en manjši/večji kot drugi).

Naša žaba je pa zdaj navdušena nad avtomobilčki user posted image  in še bolj nad avtobusi. Se že nekaj dni dogovarjamo, da bomo šli z avtobusom v mesto, pa se še zdaj nismo spravili, zdaj pa je še lepo vreme šlo po gobe. user posted image  Smo pa bili zdaj vsak dan popoldan nekje zunaj (v enem parku, v drugem parku, na igralih, ob Dravi...) in je bilo res fino. Še boljše bi bilo, če bi bila Živa malo bolj ubogljiva. Jo je tako fajn gledat, ko divja po parku, potem se pa vrže v kup listja in se valja po njem.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
23.10.2008 9:16:07   
Zamima
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro vsem user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
23.10.2008 10:10:55   
Aja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro vsem user posted image

kaj pa je Zamima? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
23.10.2008 10:15:30   
Zamima
malo sem pomladno razpoložena user posted image user posted image user posted image user posted image

btw. tetka user posted image se je pojavila v vsej svoji veličini user posted image . No, sem srečna, da se je ampak je nisem pričakovala v takem obsegu user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
23.10.2008 10:20:57   
Aja1
Super. Jaz imam pa ravno malico v službi in pijem vročo čokolado user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
23.10.2008 10:26:01   
Zamima
mene pa zala taaaak jezi user posted image user posted image user posted image
samo plezala bi nekje, ko ne sme, najraje po mizi user posted image , jaz ne vem kaj naj nardim druga, kot da 100000000x rečem, da NE SME! user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
23.10.2008 10:38:55   
viv_
Jutro!

Majku milu ste naklofale... No, sej ni jutro, je že dan... Ampak jaz sem danes štartala s službo mal kasneje. Bom pa do 6h zvečer tukaj. Potem pa skočim še v Qlandijo pogledat ZASE za kakšne hlače ali krilo. in NITI POD RAZNO ne kupim nič za tamalidve. Učerej smo šle samo pošnofat eno štacuno, pa sta nafehtali vsaka eno kiklo in eno majčko user posted image

Zarja mi ga tudi že neki serje, ene 3 noči zapovrstjo ona ne bi šla zvečer spat. Mulka!!! Ampak se ne dam, v postlo pa konc. Ker hočem met tam nekje okrog 20:30 mir. Potem se pa Zarja ravno umiri, pa Mirna prikoraka ven s kakšnim problemom... Pa peljem Mirno nazaj, pa Zarja spet cvili... user posted image user posted image user posted image  Petsro!

No, tretjega mulčka ne bomo imeli. Ker sem rekla enega do 30. leta (da bo imel saj en otrok mlado mamo user posted image ), in po 35. letu ne bom mela več otrok. No, če zdaj zanosim sicer ravno še pri 34. rodim, ampak to imam samo še ta mesec, pa glede na teto Mireno ne bo šlo... Tako da, ostajamo pri dveh puncah!user posted image

Kar se tiče oblekc jih pa kar ponosita ena za drugo, čeprav je Zarja tak suhec, da ji vse hlače padejo na pol riti...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?