|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
22.10.2008 21:20:20   
Zamima
NAŠLAuser posted image user posted image user posted image user posted image

POD FOTELJEM
Evo, zdaj sem pa razkurjena do amena, grem pred tv user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
22.10.2008 21:20:46   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Evo, sem si naredila kakav za pit. Ampak ponavadi vedno kupim Nesquick v škatli, včeraj sem ga kupila pa v vrečki in je čist drugačen...sam cukr user posted image

u jest pa zdej kr žitno kavo kupm, je ful dobra

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
22.10.2008 21:23:24   
Aja1
Ja, saj zato me je zdaj prešinilo, da bo mogoče naslednji fantek, pa da mogoče se bodo številke križale v letnih časih,....
Lani sem ji kupila tako kjut Superfitove unisex gležnarje (že septembrauser posted image ), pa so ji bili šele spomladi prav, tako da jih ni obula niti 1x. user posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
22.10.2008 21:23:47   
Zamima

Punce. Eno resno vprašanje. A ve oblačila, ki jih user posted image  prerastejo šparate ali oddate (prodate)? Jaz zaenkrat še vse šparam, pa ne vem, če je to pametno user posted image .

Od začetka sem jih precej prodala, zdaj talepše (brez flekov, nerazvlečene) šparam, vem pa da to ni pametno, ker če bo še kdaj kak user posted image bom itak hotla vse novo, ker mi to ne bo več zanimivo user posted image , jah taka sem user posted image

zdaj pa res grem kapljice dat v uč pa ležat pa mojga čakat user posted image .

NOČKO

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
22.10.2008 21:24:00   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Evo, sem si naredila kakav za pit. Ampak ponavadi vedno kupim Nesquick v škatli, včeraj sem ga kupila pa v vrečki in je čist drugačen...sam cukr user posted image

kaj je to? user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
22.10.2008 21:24:17   
max81

Max, kdaj ti poteče porodniška?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
februarjauser posted image

Torej lahko še malo uživaš doma. Še 4 mesece. Joj, kako gre čas hitro naprej user posted image
Še vedno čakamo slike....

ja samo  res še malo,  ful gre hitro, pri prvem gre hitro, pri drugem pa kr leti čas...pismo dan mi je kr prekratek, sicer, sem pa zvečer vesela, da se lahko mal počm na kavč k otroka zaspita, sploh če sem sama sem res kr utrujena, zdejle me že  dni tele moje noge neki matrajo, krčne žile me bolijo za znoretuser posted image user posted image

slike, ne vem če jih ne bi raj kr na email poslala,če katera želi, ker mi telo zdej sploh ne potegne, se mi sploh ne da s tem ubadat, če čisto po pravici povem

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
22.10.2008 21:26:22   
Aja1
Pa malo se pomatraj. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
22.10.2008 21:27:04   
max81

Punce. Eno resno vprašanje. A ve oblačila, ki jih user posted image  prerastejo šparate ali oddate (prodate)? Jaz zaenkrat še vse šparam, pa ne vem, če je to pametno user posted image .

nekaj sem jih posodla svakinji, kar mi pa sedaj ostaja od juniorja sem pa prvič uzadno nesla u komisijsko, pa bomo vidl kaj bo...jest ne bom šparala ničuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
22.10.2008 21:27:30   
Zamima
Ja, pa še to, maš prav Aja user posted image letni časi se lahko križajo, edino, če na vsak način seksata samo v obdobju, da bojo oblekce prav v letnih časih user posted image user posted image user posted image ...

user posted image ah, ja, jaz bom vseeno šparala še nekaj časa. Saj ne vsega, nekaj pa,... če pa nam ne bo prišlo prav pa lahko še vedno komu podarim.

Aja, pa mi ne bomo meli drugega user posted image fantka user posted image , bo kar še ena pupa, sem se že odločila user posted image user posted image user posted image . Ker imam že ime zanjo user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
22.10.2008 21:27:48   
Aja1
Max, se ti krčne žile že dolgo delajo? Je hudo? Mene je tudi tega strahuser posted image . Upam, da ni prehudo user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
22.10.2008 21:28:59   
Aja1

nekaj sem jih posodla svakinji, kar mi pa sedaj ostaja od juniorja sem pa prvič uzadno nesla u komisijsko, pa bomo vidl kaj bo...jest ne bom šparala ničuser posted image

kako pa to zgleda v komisijski?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
22.10.2008 21:29:49   
max81

od ben quicka instant žitna kava...bela kava...men je dobra

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
22.10.2008 21:29:58   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Aja, pa mi ne bomo meli drugega user posted image fantka user posted image , bo kar še ena pupa, sem se že odločila user posted image user posted image user posted image . Ker imam že ime zanjo user posted image

jaz sem se tudi odločila, da bo punčka,m oj pa, da bo fantek user posted image  user posted image ...mogoče bosta pa dvojčkauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
22.10.2008 21:30:34   
Aja1

od ben quicka instant žitna kava...bela kava...men je dobra

Aha, bom 1x probala. Hvala.

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 22.10.2008 21:31:18 >

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
22.10.2008 21:31:51   
max81

Max, se ti krčne žile že dolgo delajo? Je hudo? Mene je tudi tega strahuser posted image . Upam, da ni prehudo user posted image .

ja jih mam ša že kr ene par let in to vse od tabletk, zato sem se pa zdej odločla za teto mirenouser posted image ...ma ja kokr sem kej več na nogah me začne žila bolet, dones me fullll

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
22.10.2008 21:32:03   
Zamima
moj si tud želi fantka user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
22.10.2008 21:32:59   
Aja1

ja jih mam ša že kr ene par let in to vse od tabletk, zato sem se pa zdej odločla za teto mirenouser posted image ...ma ja kokr sem kej več na nogah me začne žila bolet, dones me fullll

boga user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
22.10.2008 21:33:34   
Aja1

Torej najboljš dvojčka - punčko in fantka user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
22.10.2008 21:34:05   
max81

tm ti una teta popiše stvari pol pa na vsake toliko pokličeš če je že kej prodala

ni za plačat nč, tud če hočeš stvari nazaj uzet, ona samo za mal več stvari proda kokr ti je pa postavla ceno

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
22.10.2008 21:34:18   
Zamima
no, še vedno sem tukaj,... zdaj mam vsaj kapljice v oki user posted image

skoraj taka pa zgledam drugač: user posted image , samo, da nimam plave oke user posted image , mam samo krvavo rdeče znotraj user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
22.10.2008 21:35:31   
max81

kok sta dobreuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ja u akcijo bo treba, drugač nav nčuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
22.10.2008 21:36:02   
Zamima

hmmm, to bo čez kaka 3 leta, si ne predstavljam še dveh user posted image takrat, in to naenkrat user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
22.10.2008 21:36:59   
Aja1

tm ti una teta popiše stvari pol pa na vsake toliko pokličeš če je že kej prodala

ni za plačat nč, tud če hočeš stvari nazaj uzet, ona samo za mal več stvari proda kokr ti je pa postavla ceno

Aha. Pri nas pojma nimam, če je kakšna komisijska. Bom mogoče kar na kakšen forum dala par zimskih stvari,pa da vidimo.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
22.10.2008 21:37:00   
Zamima
boga max user posted image , a maš kako kremo za te žile? se da sploh kaj naredit proti temu? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
22.10.2008 21:38:12   
Aja1

kok sta dobreuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ja u akcijo bo treba, drugač nav nčuser posted image user posted image user posted image

Čakam na leto 2010, Zamima pa na 2011. Mogoče tudi Zamimi rata 2010, če ne bosta dost pazila user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?