|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:00:03
|
|
|
|
glugluglu
|
nya, ful je cotkan tvoj mali, Lunica, želim ti, da boš dobro spala in da so te punce potolažile ter s skupnimi močmi rešile tvoj problem! . Joj vem kako je to ko te nekaj muči, pol pa ne spat in ne in ti ne da miru in potem najprej na ta račun znucam ful vode pod tušem, potem pa še spat ne morem. Punce, polno vas je iz šole, a mi lahko poveste kako je pri vas ko otroci praznujejo rojstni dan. Pri nas sedaj prinesejo eno malenkost, Mark mi pravi, da jih večina kar paketke naštima (na primer 2 bonbona ali lizika + ena kinder mala čokoladka), no jaz kupim stvari, potem pa me Mark vpraša kaj imam za učitelja? Ja nič, ne, mu pravim, kaj a naj mu dam 2 liziki, ker je večji - sem se hecala) Pa pravi, da drugi dajo kakšne ferrero itd. Potem pa jaz rečem, da najbolje, da dam kar kavo (sem se v bistvu hecala ) in Nina, ki je bila zraven reče, da ja kavo da kar veliko staršev. Pa sem tako debelo pogledala, ker od mene ni pa še nihče nič dobil za take stvari, a sem jaz malo čudna, pa ne vem kako se tem stvarem streže, ali kaj? A mi lahko poveste kako se počutite, če dobite kavo ali pa kaj takega, čez leto ali pa na koncu leta, še dodatno poleg skupnega darila, ki ga da razred - (sej lahko na zs). Aja pa mi lansko leto pri Nini v 1. razredu nismo na koncu leta nič skupnega dali, jaz pa tudi nič sama. Sem pa ful razmišljala o tem, ker sem zadovoljna z učiteljico samo bolj v tem smislu, da Nina kaj nariše, ali pa kaj naredi. No bomo pa ob koncu triade kaj lepega pogruntali.
|
|
|