tasyo
|
Dobro jutro! Joj, Majček, upam da se Brina hitro pozdravi. Zdej se pa tole pri vas že kar malo vleče, kajne? Pa upam, da je vsaj prijeten večer mal zmanjšal težavice... Mi je prav zanimivo, kako vas kar nekaj že sanja o naslednjem otročičku. Uf, mene pa kar malo mine, ko pomislim na ponovno rezanje (ja, mal sem sebična...), pa ob teh kolobocijah s hrano mi tut glih ni, da bi imela kar dva pleničarja doma. Ne,ne, bomo še malce počakali. Potem pa - če nam uspe, super, sicer pa sem čist zadovoljna tudi samo z mojo miško. Naša noč - hja, izgleda da sva včeraj pretiravale z banano in je bil zvečer tak jok, ko ni mogla punkat, da je blo grozno poslušat. PA sva malo potelovadili, premigali trebuščka, pa je blo. Ampak so jo kar fejst mučili tile vetrovi, tko da sem se ob polnoči naveličala vstajanja in je spala kar pri nama na sredini. Je bla pa seveda nemirna in ves čas brcala, tko da se naspal ni nihče. MM je šel kar v dnevno, da bo danes lahko funkcioniral. Naj mu bo, ampak le tokrat. Sicer pa je bil tudi izlet v posteljo samo izjema. Jabček, imaš zs. Srečka, upam da hitro najdeš FT, pa da si danes kljub vsemu malce bolje. Pri depilaciji pa sem jaz tudi bolj boječka in je to auč, tko da vstrajam pri domačem salonu... Moja punčica pa za pol leta ni dobila ne tortice, ne kakšnega posebnega darila - nabavili smo le sedež za taveliko banjo, ker mi v banici tako čofota in šprica, da je že nevarno, da se ne ubijeva, preden sploh zaključimo s kopanjem. Še vedno sem čist presenečena, kako rada se napaka v vodi... Hrana - no, midve sva po malem začeli z glutenom - v smislu, da dobi pirine kosmičke med hrano, pa tudi eno kašico z glutenom je že imela, pa ji ni bilo nič. Ampak ne bom hitela, da ne bo spet kak hudič. Skutke in jogurti - po Fruhtswerge je bil hudič, tko da, pri nas tega zaenkrat še ne bo. Pa upam, da alergija hitro izzveni. No, danes se moram lotit intenzivnega pospravljanja in pranja, ker sicer ne bomo imeli več kaj oblečt. Pa še prestavit moram zimsko-letno garderobo, pa mi je slabo, ko samo pomislim na to... Se mi zdi, da moram bit za take podvige ekstra razpoložena, pa zaenkrat nisem. A ma še katera s tem probleme???? Pa še to sem ugotovila, da za sobotno fešto nimam kaj dat na rit. V fensi šmensi hlače se še ne stlačim (so pozabili malo elastina not dat), v krilu pa ne grem... Jao, bom šla kar k mami domov mal poškilit, če mi bo kaj prav. Pri nas je sicer oblačno in nič kaj prijetno, pa vam kljub temu želim en lep in prijeten dan!!!!
|