Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 21:33:31
|
|
|
|
clericv6
|
Aha, Violica se gre pa potepat... a to greš na dopust? No, vsekakor se lepo imej, pa potem poročaj!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 21:41:02
|
|
|
|
NaTaŠa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Aha, Violica se gre pa potepat... a to greš na dopust? No, vsekakor se lepo imej, pa potem poročaj! Ah nevem če lahko rečem da bo to dopust. Grem v Bosno ker lih 1.nov. bo 40 dni odkar je umrla babica, tako da bo to tko tko dopust. Ampak vsaj nekaj. Ker letos ga še nismo nič mel.
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 21:44:34
|
|
|
|
barby78
|
Čer! No,danes se vam pa še jaz pridružim. O čem teče debata,al se še ni začela? Aja,a mogoče gleda katera Kmetijo?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 21:47:47
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby78 Aja,a mogoče gleda katera Kmetijo? jaz sem jo...pa bi jo prepovedala...tak besednjak in tale ura nista primerna...ker baje tole gleda veliko majhnih otrok (7 let pa naprej) in je tako nevzgojna zadeva...nespoštovanje, hinavščina, preklinjanje, lenoba, podtikanje....grrr...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 21:48:58
|
|
|
|
NaTaŠa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: barby78 Aja,a mogoče gleda katera Kmetijo? jaz sem jo...pa bi jo prepovedala...tak besednjak in tale ura nista primerna...ker baje tole gleda veliko majhnih otrok (7 let pa naprej) in je tako nevzgojna zadeva...nespoštovanje, hinavščina, preklinjanje, lenoba, podtikanje....grrr... Se podpišem pod tole. Čista bedarija
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 21:50:27
|
|
|
|
clericv6
|
Violica: ups, to pa res ne bo ravno dopustniško . Sem mislila, da greš kam na razvajanje ali kaj podobnega. Barby: debata nič ne teče, ker nobena noče nič povedati, hehe. Upam, da se to spreminja, vidim, da je Srečka prišla v akcijo..
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 21:54:22
|
|
|
|
resnično srečna
|
he he Eva...bo treba še z vaše strani kak impulz dat...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 21:56:31
|
|
|
|
clericv6
|
Srečka: se čisto strinjam. Ampak ponavadi pišem sama sebi (no, saj ne rečem, da družba ni prijetna ), pa nekako ni isto. Kako se počutiš? Kaj točno ti je?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 21:59:16
|
|
|
|
resnično srečna
|
ko sem nesla Izo z vozičkom v 2. nadstropje sem vkleščila živec v ledvenem predelu...v bistvu nekje pri kolku...in me boli desna noga...pa sedet ne morem....pa vsatjanje je cel hudič...pa pri hoji spominjam na Herr Flicka... no ja...upam, da me kmalu odrešijo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:01:59
|
|
|
|
barby78
|
Srečka se strinjam s tabo.Jaz jo tu pa tam gledam,samo toliko,da me razp... ,ker se grozno obnašajo.Sploh pa mi gre na živce tisti tip,ki kar v gatah hodi cele dneve.pa to je za na kmetijo Sem šele prejle vidla članek na prejšnji strani-Punce ta prave ste .sploh pa so glavni vaši v vozičkih Clericv in Jo@n-pri nas je tud blo danes isto.Lia sploh ni hotla spat in je kar naprej neki tečkala.pa vsi mi že 2 meseca pravijo da jo ziher zobi matrajo.pa da bi tak dolgo ven hodli Jo@n-jaz že dajem Lii skutke.Do zdaj sem dala samo Fruchtzwerge ( ne vem če sem prav napisala ) in jih obožuje.
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:03:38
|
|
|
|
novopecena
|
hehehehe jest sem pa danes kupila revijo Večer in to sam zarad tega ker je zraven še dvd Alo Alo in bom pokazala Reneju ko bo mal večji tega konobarja Rrrrrrreneja
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:06:44
|
|
|
|
resnično srečna
|
Reneeeeeeeeeeeee...he he...my hart goes bum bum tiki bum bum
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:07:19
|
|
|
|
sky77
|
mlečni izdelki - ja naša bi to jedla, sadja in zelenjave in žitnih kašic pa ni šans da spravim v usta.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:07:50
|
|
|
|
barby78
|
Uf,Srečka,to pa mora bit kr hudo.Vse te bolečine,pa z majhnim otrokom . Ampak svaka čast,da si tak optimist ,si nisem mogla kaj,da se ne bi nasmejala,ko si napisala,da spominjaš na Herr Flicka (si kr predstavljam-njega namreč).Pa brez zamere
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:09:49
|
|
|
|
clericv6
|
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena hehehehe jest sem pa danes kupila revijo Večer in to sam zarad tega ker je zraven še dvd Alo Alo in bom pokazala Reneju ko bo mal večji tega konobarja Rrrrrrreneja Hahahahaha, zdaj pa vemo, po kom je dobil ime! Srečka: uf, tega ti pa res ne zavidam! Ko sem jaz enkrat nekaj podobnega izvedla (še pred nosečnostjo in ni bilo tako hudo kot pri tebi), mi je dr. napisal ene tablete, ki so bile blažev žegen. Pa sem potem dva dni jedla ketonal, pa je bilo bolje (da sem se lahko premikala). Upam, da se ti tole čim prej uredi, ker to je pa res . Še dobro, da je Iza pridna, kajne. Pa mora spet vse Ait, tebi se pa najbrž meša Barby: ja, to so tudi nam govorili (za zobke), ker se je ful slinila. Ampak dva meseca pa res ne silijo ven, hehe. Zgleda, da je bil tak dan ali kaj Bo pa jutri bolje.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:10:07
|
|
|
|
resnično srečna
|
Ja jaz ne hodim okrog v usnjenem plašču pa štrumpantle spodaj.. jah hvala bogu je Iza potrpežljiva...ker kar traja preden se dvignem in pridem do nje...tko da moja hči je večja carica ker trpi svojo mamo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:11:41
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Pa mora spet vse Ait, tebi se pa najbrž meša jah Ait je v službi...tako da se kar sami nekako znajdeva...me pa popoldan crklja malo bolj ja...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:11:57
|
|
|
|
barby78
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 mlečni izdelki - ja naša bi to jedla, sadja in zelenjave in žitnih kašic pa ni šans da spravim v usta. No,naša še sadje tud,ampak zelenjave pa sploh ne.tak,da sem ji danes dala za kosilo golaž in kruh in je ful jedla.ker s kakšno juhico (sploh zelenjavno ali pa kašico),sploh ne pridem zraven
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:13:25
|
|
|
|
Majček28
|
čer čvekice, sem hotla prvo prebrat kjer sem ostala pa se bojim da bi mi pobegnile dremuckat...ja ja sej obljubim, da bom prebrala za nazaj No, ker nisem čist na tekočem bom rajš prvo poročala potem pa še mal pokomentirala. Pri nas so noči še kar pestre in jokcamo...sem včeri kupila Calgel in namazala in je pomagal in ko že mislim, da sem pogruntala kaj mojo princesko teži, zjutri šok....cela rjuhica flekasta in desen všesek poln gnojčka, ki je kar tekel iz ušeska Pokličem prvo eno super aprilčico, ki mi svetuje naj grem kar mal k pediatrinji in težim, naj me nujno pošlje naprej....včeri sem namreč klicala na ORL in so mi dal datum šele 21.11. ....ker pa je p delala popoldan sem kar na ORL klicala, povedala kaj je in so me takoj, brez čakanja vzel naprej (hm, le kako se je zdaj najdla luknja??? ) No, všesek so ji posesali, nosek spucali in še naučil so me kako pravilno pucaš iz fiziološko....mislm, to je čist neki druzga kot sem jaz delala, ni čudn da se ji je vse zamašil....to bi moral v materinski šoli ali pa v P pokazat. Skratka, dobil smo sirup antibiotik, kapljice za ušeska, recept za fiziološko kako jo sam doma nardiš, kapljice za nos in navodilo 10x na dan pucanje noska! Joj, upa, da je zdaj to to...no pa še zobki zraven...baje je to vse povezano in se pogosto zgodi eno z drugim. Zdej pa dost jamranja...moj jezik spet v normalnih proporcijah...telešček je čist gladek- sm šla h 'krznarki' dons in me je pošteno obdelala- auuuuč ..je pa mm vesel k radio in je že bla in verjetno še bo dons akcijaaaaaa ... mogoče bomo pa Jurčka naročil tko, zdaj grem pa za nazaj brat
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:16:00
|
|
|
|
barby78
|
Clericv,jaz si vsak dan rečem,da bo jutri bolje (ker še vedno ponoči sigurno 3x vstanem-pa tak rada spim).pa enkrat bo pa menda že
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:16:20
|
|
|
|
clericv6
|
Ja, ja, Srečka, mi pa naj ti verjamemo tisto o usnjenem plašču in štrumpatlih . Ampak zategnjena pa res nisi toliko... Drugače pa jaz tudi rabim pol ure, da pridem do Kiare, sploh ponoči, ker me daje bolečina v stopalih (sva že s sasy nekaj jamrali). Seveda se ne more primerjati z ukleščenim živcem, ampak vseeno. Barby: mi pa obratno- zelenjavo ja, sadje pa ni tako dobro. Nektarine recimo ne mara, četudi je zakamuflirana. Je fuj in pika! Pa drugače zelo rada je.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:19:27
|
|
|
|
clericv6
|
O, Majček! Ti kar preberi za nazaj, da boš na tekočem, pa članek si preberi. PA HB, da je z Brino vse ok! Drugače pa te prosim, če opišeš pravilno čiščenje noska s fiziološko, da vidim, če delam prav? Lepo prosim, ne bi rada naredila kake gluposti!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:21:29
|
|
|
|
resnično srečna
|
he he Majček... dej nam prosim tukaj napiši kako pravilno s fiziološko pa kako pravilno sčistit....da ne bomo še ostale traparij delale... pa bravo, da si kar tja klicala in uredila... hmmm aja kombajn so zate zalaufali danes...he he...auči praviš...no ja lepe gležnje naredita danes Jurčku... pa mirno noč Brini...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:25:01
|
|
|
|
barby78
|
Majček,upam da se Brina čimprej pozdravi .To mora bit pa kr hudo.mene je že vnaprej strah,ko bo Lia kaj orng zbolela,ker sem tak paničar,da mu ni para. Me pa ful zanima,kako so ti pokazali,da se pravilno čisti s fiziološko? a se da to kak opisat? Ja,js sem pa mislila,da bo danes kaj ,pa je že spal,ko sem prišla iz kopalnice.pa drugič
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.10.2008 22:37:55
|
|
|
|
JABOLKO3
|
Hoj, sem se hotela še malo 'povezat', pa vidim, da sem že ves čas prijavljena - zavajam folk, ha ha. Ja, z večernimi debatami je pa bolj slabo zadnje čase, so punce ugotovile, da se je treba tudi možičkom posvečat, pa prej spat hodit, pa ene so se v šolo vpisale... Majček - pri vas pa kar , praviš? Super, bo naš Jure dobil soimenjaka. A si bila na 'brazilski'?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?