|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
22.10.2008 19:46:55   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ona ima 12 let starejšega tipa in sta načtovala tega otroka,drgač pa petrap ona ne skrbi lepo zanj.......je mali že nevem kolikokrat udaril z glavico v streho avtomobila ko ga je dvigovala iz sedežka pa ene 3x ji je padu s kavča!!!user posted image user posted image

kaška.....strahova je moja g in 3d pri njej stane 100evrov........samo jaz ne bom šla ker mi je malo  prehuda cena

Uh, si pa kr stroga, men je tud Neli glih dons padla s kavča. Veš, tok hiter pride da niti reagirat ne moreš. Pa sem bla zraven, par cm stran pa je blo sam bum. Je pa res da mi je prvič iz kavča padla, mi je pa parkrat iz pojstle (ko sem jo ponoči še dojila in sem zaspala zraven)

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
22.10.2008 19:47:06   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

majchy-mogoče pa na ta način še ohranja mal otroka v sebi, da je otročje egoistična...navsezadnje je zelo zgodaj postala mama...user posted image .. saj jo lahko mal grajamo, sam mislim, da jo je treba tud pohvalit, da pri taki mladosti že lepo skrbi za svojega otroka...no ne vem če razumete kaj hočem povedat, sam dandanes je to kar zgodaj....

O Petrap, hvala za tak nedirekten kompliment.user posted image user posted image
Jst sem stara 21 let pa že druzga otročka pričakujemuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
22.10.2008 19:47:15   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

birdy kako je kej Neli? ste sli k zdravniku?
sej ve celju imamo tud veliko trgovin k so še boljše razporejene k BTCuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neli ma spet en virus, zaenkrat ma sam kapljice za očke, v petek mamo kontrolo. Pa zna bit da dobimo še kak antibiotik ker ma tud ušesa že precej rdeča, sam je reku da bi zaenkrat počakal z antibiotikom. Če pa bi bla slučajn ful jokava al pa da bi biv kak izcedek iz ušes mormo pa takoj nazaj al pa k dežurnemu, če on ne bo delal.
Katjuša, veš da z veseljem pridem v Celje sam je odvisen kako bo moj delu, pa kok bo zmatran,... Če nimaš izpita je vse skup dost težje, veš da če bi mela izpit da me nič ne ustavi.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
22.10.2008 19:50:27   
petrap
tanci - ti kar jamrej, saj jaz tud dostkrat, pa mi je pol lažje... saj ne mormo sam o lepih stvareh čvekat, včasih je treba tud jamrat...sicer je pa jutri že četrtek, pol pa petek in je vikend tukaj...jaz sam odštevam veš

no jaz sem pa od mizarja, sva naročila 3 omare, tko da bo spet lep finančni zalogaj....no zdaj pa še mal pred tvjčka pa v mižule...

se beremo jutri...mogoče pa še danes kaj pokukam gor

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
22.10.2008 19:56:06   
petrap
birdy - user posted image user posted image user posted image user posted image si pa res sposobna mamica, ja tisto prej je bil mišljen kot kompliment, ker jaz ne vem če bi zmogla...moraš klub vsej mladosti imet kar v glavi, da si lepo sposoben skrbet za otročka, a ne? user posted image ... aja to da lahko skoz paziš na otroka pa ti še vedno kam zleti, pa vem, da je res, ker sem večkrat pazila na moje brate, pa sem sam za sekundo pogledala vstran, pa je bla že neumnost....

majchy - sori zato, ker sem se zmotila očitno...sam se mi zdi, da si enkrat pohvalila svojo sestro, da lepo skrbi za otroka klub temu da je mlada....razen, če imaš več sester...user posted image ...možno pa tud, da je moja skleroza na pohodu....no v vsakem primeru brez zamere user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
22.10.2008 20:05:15   
Deja
no pa da še jaz malo pojamram... danes popoldne sem imela sestanek pri zobarju.
user posted image sem se končno opogumila da grem - nisem bila že cca.2 leti. pa do pred kakim mesecem je bilo vse ok. zdaj pa me boli zgoraj, spodaj, levo in desno. in pridem, pa mi reče ... uh bomo pa meli kaj za delat. user posted image user posted image user posted image . eh kaj čmo če pa se bojim zobarja in če ni bolečin pol sploh ne grem.

aja zrihtal mi je 4 zobe in ker so vsi bolj spredaj - so šle gor bele plombe, ki sploh niso več tak poceni  - včasih so bile 2000sit/kom, zdaj pa so 19€/kom. auč - boljš da moj sploh ne zve kolk sem dala.

pa rekel mi je da naj se pripravim da naslednjič bomo puliliuser posted image user posted image user posted image .

eh sej bo enkrat... upam....

aja - hotla sem še vprašat če ktera ve kako je z inekcijami pri zobarju med nosečnostjo?

< Sporočilo je popravil Deja -- 22.10.2008 20:11:42 >

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
22.10.2008 20:16:15   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

user posted image sem se končno opogumila da grem - nisem bila že cca.2 leti. pa do pred kakim mesecem je bilo vse ok. zdaj pa me boli zgoraj, spodaj, levo in desno. in pridem, pa mi reče ... uh bomo pa meli kaj za delat. user posted image user posted image user posted image . eh kaj čmo če pa se bojim zobarja in če ni bolečin pol sploh ne grem.

aja zrihtal mi je 4 zobe in ker so vsi bolj spredaj - so šle gor bele plombe, ki sploh niso več tak poceni  - včasih so bile 2000sit/kom, zdaj pa so 19€/kom. auč - boljš da moj sploh ne zve kolk sem dala.

pa rekel mi je da naj se pripravim da naslednjič bomo puliliuser posted image user posted image user posted image .

aja - hotla sem še vprašat če ktera ve kako je z inekcijami pri zobarju med nosečnostjo?

Deja, strah pred zobarji mi je znan.
Z injekcijami in nosečnostjo je tko, da pravijo da raj ne če ni nujno. No, men je pulu zob ko sem bila že noseča, sam vedla še nisem, seveda sem dubla protibolečinsko. Zaenkrat je vse vredu.
A pa ti bo kr tko pulu, a te je poslov na rentgen? Ker men preden je pulu me je poslal na rentgen, da je vidu kaka korenina je.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
22.10.2008 20:20:22   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

birdy - user posted image user posted image user posted image user posted image si pa res sposobna mamica, ja tisto prej je bil mišljen kot kompliment, ker jaz ne vem če bi zmogla...moraš klub vsej mladosti imet kar v glavi, da si lepo sposoben skrbet za otročka, a ne? user posted image ... aja to da lahko skoz paziš na otroka pa ti še vedno kam zleti, pa vem, da je res, ker sem večkrat pazila na moje brate, pa sem sam za sekundo pogledala vstran, pa je bla že neumnost....

majchy - sori zato, ker sem se zmotila očitno...sam se mi zdi, da si enkrat pohvalila svojo sestro, da lepo skrbi za otroka klub temu da je mlada....razen, če imaš več sester...user posted image ...možno pa tud, da je moja skleroza na pohodu....no v vsakem primeru brez zamere user posted image

Ma moraš met res pošlihtan v glavi preden se lotiš kake nosečnosti. Pa kljub temu da maš pošlihtan ti je na začetku hudo k nisi navajen tempa. Sej včas si še vedno mislm, joj, študentsko življenje, pa brucovanja, pa na našmu faksu mamo ful velik ekskurzij v tujino pa ne morem it. O.k. sej bi lohk šla če bi hotla, sam mi ni no. Še sama na kafe grem sam med frej urami na faksu, drgač sem pa raj z Nelčikouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
22.10.2008 20:22:18   
Pozdravljene,

se javljam ampak že user posted image user posted image user posted image  tale moj G je res živi obup tako sem razočarana da vam ne morem povedat...lahko rečem da iz te moje morfologije ni bilo danes popolnoma nč...prvo me je nadrla da sem se zredila preveč ni pa videla da zatekam...to ni bilo dovolj ko mi je delala UZ je skoz govorila nč se ne vidi nč se ne vidi in skoz nč se ne vidi no potem je povedala da je obrazek ok možgani tudi da ima dve rokice in nogice in da je za pet dni manjša pikica naša je rekla druga pa ne vidim ker sem "predebela" in sem jokala pa mi reče a jokate pa sem rekla ok je rekla nisem vas želela ožalit ampak povedala sem vam kar je res in sem rekla kaj pa sol in mi reče mene zanima 100 drugih stvari kot pa vaš spol haloooouser posted image user posted image user posted image  no pol le una pokuka ampak ne bom nč rekla ker ni 100% in na koncu seveda mi je rekla da sem na dieti pa ok razumela bi da jem ko volk pa sigurno ne toliko kolikor me je ona obsodila...takole povedano ne vem nč jokala sem ne enkrat večkrat že danes danes popoldne sem bila v službi ampak iz mene ni bilo nč in me je totalno potolklo še sestra pri G je bila šokirana tako da veste kakšno G imam...se opravičujem da sem se razpisala ampak mi je fullll hudo in sem morala komu zaupat če mi verjameta nikogar nisem morala poklicat ker sem popolnoma na tleh moja Laura je rekla ta pa ni normalna G še otrok vidi...

Hvala za pestke in vašo podporo tako da mi je rekla da bo čez 3 tedne ponovno naredila UZ kolikor bo res....Hvala hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
22.10.2008 20:29:47   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Pozdravljene,

se javljam ampak že user posted image user posted image user posted image  tale moj G je res živi obup tako sem razočarana da vam ne morem povedat...lahko rečem da iz te moje morfologije ni bilo danes popolnoma nč...prvo me je nadrla da sem se zredila preveč ni pa videla da zatekam...to ni bilo dovolj ko mi je delala UZ je skoz govorila nč se ne vidi nč se ne vidi in skoz nč se ne vidi no potem je povedala da je obrazek ok možgani tudi da ima dve rokice in nogice in da je za pet dni manjša pikica naša je rekla druga pa ne vidim ker sem "predebela" in sem jokala pa mi reče a jokate pa sem rekla ok je rekla nisem vas želela ožalit ampak povedala sem vam kar je res in sem rekla kaj pa sol in mi reče mene zanima 100 drugih stvari kot pa vaš spol haloooouser posted image user posted image user posted image  no pol le una pokuka ampak ne bom nč rekla ker ni 100% in na koncu seveda mi je rekla da sem na dieti pa ok razumela bi da jem ko volk pa sigurno ne toliko kolikor me je ona obsodila...takole povedano ne vem nč jokala sem ne enkrat večkrat že danes danes popoldne sem bila v službi ampak iz mene ni bilo nč in me je totalno potolklo še sestra pri G je bila šokirana tako da veste kakšno G imam...se opravičujem da sem se razpisala ampak mi je fullll hudo in sem morala komu zaupat če mi verjameta nikogar nisem morala poklicat ker sem popolnoma na tleh moja Laura je rekla ta pa ni normalna G še otrok vidi...

Hvala za pestke in vašo podporo tako da mi je rekla da bo čez 3 tedne ponovno naredila UZ kolikor bo res....Hvala hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Cita, tile nosečniški hormoni so hudič. Če bi jst mela tako G bi verjetn tud jokala, ko pa ne bi bla noseča bi jo pa nadrla kot psa!!!!!!!!!!!!!!!!
In kok maš kil da si kao tok predebela? Ker jst sem pri Neli pri zadnjem UZ-ju mela že okol 85kil (na 1,62cm višine) pa ni blo niti mal rečen da sem predebela. Ker da se kao nč ne vid moraš bit pa že res debu, ma tam, ene 150kil pomoje. Menji jo po nosečnosti, to ti jest predlagam!!!
Pa probi se čim manj sekirat, kaj češ če je pa butasta pa nesposobna da nč ne vid!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
22.10.2008 20:31:56   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Z injekcijami in nosečnostjo je tko, da pravijo da raj ne če ni nujno. No, men je pulu zob ko sem bila že noseča, sam vedla še nisem, seveda sem dubla protibolečinsko. Zaenkrat je vse vredu.
A pa ti bo kr tko pulu, a te je poslov na rentgen? Ker men preden je pulu me je poslal na rentgen, da je vidu kaka korenina je.

Ja mislim da mo bo kr pulil - ker zoba v bistvu več ni - je le škrbina in me boli ko user posted image .

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
22.10.2008 20:32:45   
Ajvy
Večer.....

petrap...sparky-jevi body-ji so res lepi in kvalitetni....no, vsaj meni...so bili milionkrat oprani, pa so še vedno isti...sem jih pa gledala ,ja, uni črtasti so zakon...meni so itak črtaste cotke zakon, pa ne vem zakaj....

Brkn...uh, u Celju?? Ta pa je dolga....pol pa raje sobota....ker bom najbrž vezan na prevoz...ker sama ne smem vozit....če pa bo kaka ljubljančanka vzela s seboj sopotnico....pa lahko tudi petek....
Glede Trsta pa ti žal ne znam pomagati....

Shuka....moja G ni dobra....ker se ne razumeva...se pa strinjam da ma dobro metodo, tole zadnji mesec...zna bit bedno, ko vas takle obravnavajo..pol pa ves neveden po svetu hodiš.....
JAh...naša Tarja pravi da bo od zdej naprej žurerka.....mah, sej, dokler ne joka..naj...samo ko je pa zjutraj potem kar zaspana....user posted image

nakupovanje: moj možek pa je rad nakupovalec in še prav dobro mu gre..on vedno boljše in lepše stvari vidi kot jaz.....user posted image user posted image user posted image
Drugače pa jst najraje sama hodim.....

Mala*...tvoj bi se pa dobr znašel user posted image user posted image user posted image

Akvalina....upam ,da se te lotevanje ne prime....user posted image

Majchy...vem, da je tvoja sestra...ampak tale je bila pa mau nesramna...no,k r orenk....user posted image  jst bi tudi nehala kupovat....

Balonchy...čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image
A tebe so že špikali, kaj ni to v 28. tednu??
Glede kil...sej jih ni toliko, la se ti zdi, daje preveč....
Aha..hvala za odgovor...res nisem vedla....a je v prahu, al kuko??

Super za gratis UZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Deja....super nakupe sta opravila...a je v Ikeji tudi posteljnina ceneje??
Res je...če se najdejo in se najdejo dobri ljudje se vse da.....user posted image user posted image user posted image

Lilcha....user posted image user posted image user posted image

Claud...jst sem ravnokar pojedla pol kile mandarin...zdej ma pa user posted image  žurke user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
22.10.2008 20:36:02   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ja mislim da mo bo kr pulil - ker zoba v bistvu več ni - je le škrbina in me boli ko user posted image .

Sej tist zob k mi ga je pulu ga tud ubistvu ni blo več. Ampak to nima veze, mora pogledat korenino da ni slučajno v obliki sidra al pa kej. Ker tak zob ti na drugačen način pulju ven, pa še to sam na stomatološki. In če bi ti na navaden način ven pulu bi mela razmesarjeno dlesenuser posted image
Oh, sploh ne smem mislt na touser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
22.10.2008 20:44:32   
Deja
Ajvy - Posteljnino za v otroško poseljico sem tudi kupila v Ikei, ker je preoblekica za odejo in blazino stala 9,99€ http://www.ikea.com/PIAimages/69912_PE185219_S4.jpg pa se mi zdi da je primerna tako za deklico kot za dečka.
Rjuhice pa so z elastiko po 4,99€/2Kom imajo jih v 4 barvah-roza, modra, bela, rumena
http://www.ikea.com/PIAimages/73537_PE190321_S4.jpg
Je pa res da je posteljnina za posteljico z merami 60*120 imajo pa za 70*140 tudi - sam je drug motiv in cena - se mi zdi....

< Sporočilo je popravil Deja -- 22.10.2008 20:46:48 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
22.10.2008 20:48:11   
Katjusa
Boga Neli... držim pesti da se hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ne vem kak je brez izpita vem pa kako je brez avtauser posted image user posted image user posted image user posted image od kar sma tistega starega cliota prodala sem k da bi bla gola nikamor ne moremuser posted image user posted image user posted image no razn če si od ata pa mame avto sposodim sam če ni nujno si ne prav rada....

Deja men je pulila modrosni zob 3 dni pred rokom in mi je dala inekcijo je rekla da ni nič nevarno za plod..... na živo ti že ne bo pulil vsaj upam da ne......

nosečnost v mladih letih no jst sem vesela za tiste k se odločijo in to spelejo kot je treba vsaka jim čast in sama sem si želela bit mlada mamica sam nam ni blo ravno usojeno (pa ne da sem stara sam sem misla da bom imela otroke prej) mi2 sma se ful pripravljala na otročka več k 2 leti sma ga delala pa pol še celo nošsečnost pričakuješ torej vse skupaj 3 leta pričakovanj sanjarjen kako bo luštno in kaj vse bomo počeli... in končno smo dobili največji zakladek in šok.... zečetki niso bli niti najmanj lahki no pa smo preživeli po 3 mesecu je blo pa vsak dan bolje in bolje..... tak da ni važno kolko si star kolko časa se pripravljaš vsak začetek je težek pa bodisi mlad al pa mal manj mlad..... vsekakor pa vsaka čast tistim k pr 20 zanosijo in potem lepo skrbijo za vsoje otročkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Citauser posted image user posted image user posted image user posted image tud jst bi jokala če bi bla na tvojem mestu..... ta tvoja G res ni neki na mestu jst mam ful več KG k ti pa mi je G rekla da ni važno da se lepo vidi in na NS mi je G reku da s elepo vidi da ni vsak špehek istiuser posted image user posted image user posted image user posted image tole je pa višek brezobraznosti in če ni mogla vsega zmerit bi te mogla poslat še kam drugam na UZ..... zakaj ne zamenjaš svoje G zdej v nosečnosti to storiš lažje k kasneje tak da naredi ta korak in se boš boljše počutla....... Držim pesti, da bo čez 3 tedne boljše volje in da te bo drugače sprejela.... sicer pa je moj g mal podoben sam da on se bolj potrudi s pregledom mi pa vedno reče da morem pazit kaj jem in da se ne smem preveč zredit pa mi je tud težko ko me vedno kej k**** ampak drugače sme pa ful zadovoljna z njim in ko dela kak UZ mi vse razlaga polek tud zelo profesionalno je pristopal k težavi k nisem mogla zanostit tak da ga ne zamenjam čeprav sme včasih tko jezna k me zaradi teže krega.....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
22.10.2008 20:50:29   
tanci29
cita-ne se tolk sekirat...kaj pa če bi šla na samoplačniško morfologijo kam drugam...če boš plačala te sigurno ne bodo tko obravnavali...saj vem da n i prav ampak če te skrbi da ti vse pregleda in da je vse ok pa le pojdi...

srečanje-no ce boste se menile, je zame bolje sobota, če bom fraj...v petek pa nebi mogla, ampak če ste ve bolj za petek se ne ozirat name...drugače pa lahko kero peljem sabo...no še enkrat povem če bom frej soboto če mi nou treba delat pol lahko...kolko vas pa je...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
22.10.2008 20:51:10   
Ajvy
2.del....

Cati...user posted image user posted image  hitro se pozdravi....

Akvalina...bogica..si se čist raspištolla...dobr da ti jih je vsaj vrniluser posted image

Sunny....luštkan vozekuser posted image user posted image ..meni je od 3-kolesnikov še vedno najbolj všeč GT3 od peg perega...
Aha...vidim, da je tvojemu tudi...se vama pa splač iti to kupit v Italijo....

PIkica....čestitke za uspešen pregled in za user posted image  in za sramežljivčka user posted image user posted image user posted image
Masta pa že lepo težo, a ne??

Maksi,..mene trebušček že kar orenk matra pri sedenju...user posted image

Tanci...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tedigo...super za pregled user posted image user posted image user posted image

Birdy... user posted image user posted image user posted image  za Neli, da se čimprej pozdravi....

Deja....čisto nič ti nisem folš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja meni da inekcijo kljub nosečnosti.....

Cita....bogica...kaj pa je za to en zmaj od G??
A maš kako možnost zamenjat??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
22.10.2008 20:53:27   
Ajvy

Ajvy - Posteljnino za v otroško poseljico sem tudi kupila v Ikei, ker je preoblekica za odejo in blazino stala 9,99€ http://www.ikea.com/PIAimages/69912_PE185219_S4.jpg pa se mi zdi da je primerna tako za deklico kot za dečka.
Rjuhice pa so z elastiko po 4,99€/2Kom imajo jih v 4 barvah-roza, modra, bela, rumena
http://www.ikea.com/PIAimages/73537_PE190321_S4.jpg
Je pa res da je posteljnina za posteljico z merami 60*120 imajo pa za 70*140 tudi - sam je drug motiv in cena - se mi zdi....

super, hvala....samo je res ceneje kot pri nas....upam, da nama bo uspelo....

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
22.10.2008 20:54:45   
Ajvy
Midva sva danes v pikapolonici kupila TArji novo pojsteljo 140x70...ker bo user posted image  v njeni..je pa ful fejstna...pa všeč mi je ker se lahko spremeni potem v navadno pojsteljico....sploh ne morem verjet, daje naša baba že tolk velkauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
22.10.2008 20:56:48   
tanci29
ajvy-super za nakup...ja čas gre pa res hitro...pol še hitreje ko so otročki...noro

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
22.10.2008 20:57:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajvy-super za nakup...ja čas gre pa res hitro...pol še hitreje ko so otročki...noro

pol se mi zdi, da te kar dnevi prehitevajo.......

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
22.10.2008 21:02:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Midva sva danes v pikapolonici kupila TArji novo pojsteljo 140x70...ker bo user posted image  v njeni..je pa ful fejstna...pa všeč mi je ker se lahko spremeni potem v navadno pojsteljico....sploh ne morem verjet, daje naša baba že tolk velkauser posted image

ja čist prehitro rastejo ti naši sončki jst bi ga najreje v zibko še mal dala.... sploh kadar je kej sitenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
22.10.2008 21:04:40   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ja čist prehitro rastejo ti naši sončki jst bi ga najreje v zibko še mal dala.... sploh kadar je kej sitenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
22.10.2008 21:30:25   
glen
Čir.
kako ste kaj pupike?
Sem vas samo na hitro prečekirala za nazaj, tako da brez zamere, če katere ne bom omenla.

,ta tvoja gin. je pa res ena budalauser posted image , da ne rečem drugega.Kaj pa če bi na preglede s seboj moža vzela,baje so taki nesramni gin. takrat tiho ker imajo malo rišpekta do moža?
Ne sekiraj se,če ti finančno znese, se naroči na samoplačniški UZ pri drugem gin. pa boš pomirjena.
Poznam punco, ki je zelo zelo zelo, ma res zelo močna(tolko,da so ji lani zaradi zdravstvenih razlogov operirali-zmanjšali želodec,se pravi da je res bila ogromna)in ji v noseč. gin. nikoli ni rekel, da se nič nevidi zaradi njene debelosti,se je moral pač malo bolj potruditi, ampka ji tega ni nikoli omenil ali da bi jo žalil.

Sunny,glede vozičkov,meni so 3 kolesniki zakon.Oba sta lepa in poznam 2 prijateljici ki ga imata in obe sta z vsakim zelo zadovoljni.
Jaz sem vsekakor za 3 kolesnika,je pa res da moreš met velik avto in močne roke za ga vsakič ven iz avta dajat.
Samo neki ti svetujem,vozičkala boš največ ti, tako da preden se odločiš za nakup, res pretehtaj kaj bi bilo zate najbolje, ker boš ti več naokoli z vozekom kot mož,še posebej prvo leto.Tej vozički so veliki in težki,so pa res zelo fajn za vozit.
Prijateljica si je celo nosečnost želela pp plico 3,ampak jo je njen dragi prepričal, da sta kupila velikega štirikolesnika od Icco.
Prijateljica je majhna in zelo drobna ,tako da se je pol na vsakodnevnih sprehodih zelo mučila da je ta vozek spravljala v avto pa ven ker je bil zanjo enostavno pretežek,in še zdaj ji je žal da si ni vzela pp.
Vsak po svoje ne.
Jaz sem velika in ko se je Lin rodila smo imeli Dobloja(to je Fiatov avto kot berlingo,...)in mi ni bilo problema trikolesnika spravljat v avto ker sem ga v avto samo zapeljala,niti zlagala ga nisem,tako da mi teža in prostor v avtu nista delala problemov.

Deja te popolnoma razumem kako ti je,jaz grem raje še 5x rodit kot 1x k zobarju

katjusa,ja tile naši sončki pa tako hitro rastejo da nemoreš verjet,danes sm neki omare pospravljala pa malo slike ko je bla Lin mala sem gledala,sploh nemoreš verjet kako čas beži.Naša jih ima že 4

Pikica bravo za enega user posted image ,kaj pa če je drugiuser posted image user posted image ,glede na to da  je sramežljivo skrival svoje mednožjeuser posted image user posted image

No čvekice pekice bodite pridne pa se beremo še kej

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
22.10.2008 22:10:02   
Balonchy
Ojla... Čist na hitro po spominu...

Ajvy - gel je... V tubi po 5g se mi zdi... In ja, po ZM naj bi jaz bila v 28 tednu. Realno sem pa v 26 tednu. Zaradi kasnejše zanositve mi je tudi premaknil rok iz januarja na februar.

G imam v PO, na 4D UZ grem pa v Izolo (pojma nimam h katermu Dr.). To mi je prijateljica, ki dela v porodnišnici zrihtala. user posted image user posted image user posted image  

Birdy - a Neli ma tut že ušeska rdeča!? user posted image  Upam, da ne bo treba kakih antibiotikov!? Katere kapljice pa je dobila za učke?

Cita - menjaj user posted image  od G!!! Od kod ji pravica do tako grdih besed!? Pa tudi, če bi imela pol tone ti ne sme tko govort!!!

Prej ste me spraševale o kilah... Pa še falila sem - nimam +6,5!!! user posted image
Od začetka nosečnosti do danes mam +7 kg!!! user posted image  Sam men je to velik (k mam še kr podlage od prej + hormonske tablete do 12 tedna so nardile svoje)... user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.