glen
|
Čir. kako ste kaj pupike? Sem vas samo na hitro prečekirala za nazaj, tako da brez zamere, če katere ne bom omenla. Cita,ta tvoja gin. je pa res ena budala , da ne rečem drugega.Kaj pa če bi na preglede s seboj moža vzela,baje so taki nesramni gin. takrat tiho ker imajo malo rišpekta do moža? Ne sekiraj se,če ti finančno znese, se naroči na samoplačniški UZ pri drugem gin. pa boš pomirjena. Poznam punco, ki je zelo zelo zelo, ma res zelo močna(tolko,da so ji lani zaradi zdravstvenih razlogov operirali-zmanjšali želodec,se pravi da je res bila ogromna)in ji v noseč. gin. nikoli ni rekel, da se nič nevidi zaradi njene debelosti,se je moral pač malo bolj potruditi, ampka ji tega ni nikoli omenil ali da bi jo žalil. Sunny,glede vozičkov,meni so 3 kolesniki zakon.Oba sta lepa in poznam 2 prijateljici ki ga imata in obe sta z vsakim zelo zadovoljni. Jaz sem vsekakor za 3 kolesnika,je pa res da moreš met velik avto in močne roke za ga vsakič ven iz avta dajat. Samo neki ti svetujem,vozičkala boš največ ti, tako da preden se odločiš za nakup, res pretehtaj kaj bi bilo zate najbolje, ker boš ti več naokoli z vozekom kot mož,še posebej prvo leto.Tej vozički so veliki in težki,so pa res zelo fajn za vozit. Prijateljica si je celo nosečnost želela pp plico 3,ampak jo je njen dragi prepričal, da sta kupila velikega štirikolesnika od Icco. Prijateljica je majhna in zelo drobna ,tako da se je pol na vsakodnevnih sprehodih zelo mučila da je ta vozek spravljala v avto pa ven ker je bil zanjo enostavno pretežek,in še zdaj ji je žal da si ni vzela pp. Vsak po svoje ne. Jaz sem velika in ko se je Lin rodila smo imeli Dobloja(to je Fiatov avto kot berlingo,...)in mi ni bilo problema trikolesnika spravljat v avto ker sem ga v avto samo zapeljala,niti zlagala ga nisem,tako da mi teža in prostor v avtu nista delala problemov. Deja te popolnoma razumem kako ti je,jaz grem raje še 5x rodit kot 1x k zobarju katjusa,ja tile naši sončki pa tako hitro rastejo da nemoreš verjet,danes sm neki omare pospravljala pa malo slike ko je bla Lin mala sem gledala,sploh nemoreš verjet kako čas beži.Naša jih ima že 4 Pikica bravo za enega ,kaj pa če je drugi ,glede na to da je sramežljivo skrival svoje mednožje No čvekice pekice bodite pridne pa se beremo še kej
|