Shuka
|
Cita - vse dobro na morfologiji birdy - lepe slikce Neli , pa opazila sem da mava na isti dan RD, sam si za kako desetletje mlajša od mene . Glede Nelijinih očk, se ne spoznam na bebice, ker nosim prvega, sam ponavadi, če je uček vnet, že pri sebi vidim, ga grem s kamilico spirat, dokler ni bolje, mogoče je pa kak pregladek staknila, pa ji je še na učke udarilo. No samo da bo minilo. Ajvy - kolk maš ti doberga ginekologa/injo, mi mamo na 5 tednov posvetovalnico pri kateri vzamejo kri in vodo, pol pa še k zmešan čakaš na posvet z ginekologom, ki pa ni nič drugega kot to, da vpiše podatke, kg, pritisk, gestacijska doba,...kake malenkosti še, to je pa to, pa sam 2 UZ v nosečnosti, no mogoče bo še v 33 tednu, tko mi je obljubil, drugo pa nič . No tko je blo tud danes in že 3x poprej.Tko da ste lohka vesele une k mate večkrat UZ-je da vidite svoje pikice rasti. Vidim Tarja ma že žurke, joj kaj šele bo Balonchy - tudi tebi vse dobro na pregledu sunny24 - dobro jutro tudi tebi , jest tud zmer sred meseca olajšam račun za 10 položnic, pa ni prov nič vesel k je pol spet mal bl u minusu a naša petrap bo pa movie star , ste pa resno v pripravah z sobico in bravo tastu za pomoč pri beljenju Kje je dons kej Katjuška? Še pančka? Pa Tanci29 Majchy - si včeraj preživela šolo No pa tud ostalim lep sončen dan.