|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
21.10.2008 22:20:11   
Balonchy
Čveke, jaz grem pod kowter... Se beremo zjutraj...

Birdy, s fiziološko ne boš nič rešila - vnetja mislim. Samo spiranje je pa brez pomena, če ni učinka na vneto učko. Fiziološka razstopina = umetna solza = slana voda. Tko, da ne boš nič falila, če greš do pediatra, da ji predpiše kake kapljice oz. karkol bo za njo najboljš. Za prvo pomoč pri vnetju očesa pa imaš lahko doma Bivacyn (brez Rp, dobiš v lekarni).

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
21.10.2008 22:20:48   
Ajvy
zdej pa grem spat....nočko vsem trebuškarcam....

kdaj bomo kej šle na kavo, čaj....da še tiste, ki takrat nismo mogle pridt, dobimo možnost live čveka....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 22:27:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
22.10.2008 8:17:32   
Jutro,

na hitro se vam javim grem na morfologijo imam jo ob 09:00 držite pesti prosim prosim se vam potem javim...

papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
22.10.2008 8:22:37   
sunny24
Dobro jutro!

Kje pa ste vse? Evo, čajček in tortica (user posted image  & user posted image ) za zajtrk...Jst sem se zbudila ob 7h user posted image  in nisem upala več nazaj zaspat, pa sem kar vsatala. Naša bejba se je tudi lihkar zbudila v bušiju...Je pršu čokolino do nje...user posted image   PA pridna sem tudi že bla...sem položnice plačala in mal olajšala TRR...

To, da ma vsak tip svoje fore mi je jasno, se včasih bi mu najrajši vrat zavila, tolk me razjezi user posted image  (user posted image ), sam sej ga mam full rada...

Cita, držim pestke, pol pa sporoči! Boš vidla, da bo vse OK!!!!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
22.10.2008 9:29:20   
petrap
Jutro...

da se še jaz pofočkam...za komentirat žal že nekaj dni nimam časa...user posted image ...se opravičujem...bom kaj pokomentirala sproti...

zdajle pridejo iz RTV slo neki snemat v našo fermo user posted image ..tko da bom mogla bit pridna in delat...user posted image

sem pa včeraj spet mal delala doma, ker ne morm skoz ležat user posted image ...sva z mojim mal brusila knauf, pol sem pa še za pokušino mal pobelila, pa bo kar lepo...to spalnico rihtava...tast je pa že skoraj prebelil bodočo otroško sobico...ma dela polno...danes greva do mizarja, da naročiva eno omaro za hodnik, pa en predalnik za spalnico...upam, da bo kmal narejeno...da pol res eno generalno udarimo po hiši...user posted image ...tašča je že kar mal živčna, ker ni vse tipi topi user posted image user posted image

no evo zdajle so pa že pred stavbo tile filmarji in morm mal delat...čvekajte kaj, ker vas je res lepo brat...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
22.10.2008 9:41:58   
Ajvy
JUtro....

Balonchy...dej mi povej, a Bivacyn sploh še obstaja??Sem ga enkrat iskala, pa ga ni bilo....ker pa je dober za učke??(nisem še slišala za varianto...pa me zanima)
Glede fizioločke se strinjam, je pa res , da omejiš vnetje.....potrebne so pa itak kapljice....

Kolumbo...aha, zdej vem kaj je mlečna kašauser posted image user posted image a veš da bom enkrat probala....

Cita...držim pestke za morfo user posted image user posted image user posted image

Sunny...ti prav presenečas s temle vstajanjem...user posted image
Hvala za čaj.....

petrap....lepo lepo...kar snemajo.....to bo še zanimivo pri vas danes.....
Kolk ste bili pridni...superca.....

Naša TArja je pa ob treh zjutraj zažurirala....pela, ploskala, slačila pižamo....same lepe stvariuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
22.10.2008 9:49:10   
petrap
jutro ajvy...evo so se namontiral lih zravn mene...dobro, da mi hrbet kažejo....user posted image ..jih je pa zanimivo gledat kako delajo...user posted image user posted image user posted image ...bravo tarja...je pa res srček...jaz sem danes gledala v sparu od sparkija bodije in sem kar ene roza hotla kupit...sicer ne vemo še 100 % kaj bo, sam jaz čutim, da bo punčka...no sam sem se zadržala...user posted image ..komi...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
22.10.2008 10:01:51   
brkn83
Dobro jutro punce.

No js sem se danes kar boljše zbudila, tk da imam mal več energije in se bolje počutim.

Ajvy - predlagan datum je petek 7.11. ali sobota 8.11., v Celju. Ampak še nobena ni dala kakšnega predloga kdaj ji bolj ustreza. Tak, da lahk ti prva poveš. Upam, da prideš.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
22.10.2008 10:03:01   
Shuka
Cita - vse dobro na morfologiji user posted image user posted image user posted image

birdy - lepe slikce Neli user posted image , pa opazila sem da mava na isti dan RD, sam si za kako desetletje mlajša od meneuser posted image user posted image . Glede Nelijinih očk, se ne spoznam na bebice, ker nosim prvega, sam ponavadi, če je uček vnet, že pri sebi vidim, ga grem s kamilico spirat, dokler ni bolje, mogoče je pa kak pregladek staknila, pa ji je še na učke udarilo. No samo da bo minilo.user posted image

Ajvy - kolk maš ti doberga ginekologa/injo, mi mamo na 5 tednov posvetovalnico pri kateri vzamejo kri in vodo, pol pa še k zmešan čakaš na posvet z ginekologom, ki pa ni nič drugega kot to, da vpiše podatke, kg, pritisk, gestacijska doba,...kake malenkosti še, to je pa to, pa sam 2 UZ v nosečnosti, no mogoče bo še v 33 tednu, tko mi je obljubil, drugo pa nič user posted image . No tko je blo tud danes in že 3x poprej.Tko da ste lohka vesele une k mate večkrat UZ-je da vidite svoje pikice rasti.user posted image Vidim Tarja ma že žurke, joj kaj šele bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Balonchy
- tudi tebi vse dobro na pregleduuser posted image user posted image user posted image

sunny24
- dobro jutro tudi tebi user posted image , jest tud zmer sred meseca olajšam račun za 10 položnic, pa ni prov nič vesel k je pol spet mal bl u minusuuser posted image user posted image user posted image

a naša petrap bo pa movie staruser posted image , ste pa resno v pripravah z sobico in bravo tastu za pomoč pri beljenjuuser posted image user posted image user posted image

Kje je dons kej Katjuška? Še pančka?user posted image

Pa Tanci29user posted image

Majchy - si včeraj preživela šolo user posted image user posted image

No pa tud ostalim lep sončen dan.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
22.10.2008 10:05:00   
brkn83
cita želim ti vse dobro na morfologiji in upam, da boste lepo videli user posted image . Potem pa le hitro poročaj kak je blo, nas mal zanima.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
22.10.2008 10:07:52   
Čebel@
jutro!!
cita........držim pestke!
dones nimam šole in greva z mojim v šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
22.10.2008 10:09:56   
brkn83
majchy - dobor jutro tudi tebi.

Lepo, da si se malo oglasila. Ej sam ti pa skoz hodiš v šoping user posted image ...... A gresta kupovat kaj za user posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
22.10.2008 10:12:47   
Čebel@
shuka.........tud jaz imam tko na redko pregledeuser posted image user posted image  sem rekla da ko bom rodila da bom g zamenjala
ja šolo sem preživela-komejuser posted image user posted image user posted image

petrap......da ne boš zdej fina ratala k boš zvezdauser posted image user posted image user posted image
sunny.........ti si pa že prov divja z zgodnim ustajanjem........pohvalnouser posted image user posted image user posted image  aja me veseli da ti je dragega uspelo vreči iz posteljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
22.10.2008 10:16:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

majchy - dobor jutro tudi tebi.

Lepo, da si se malo oglasila. Ej sam ti pa skoz hodiš v šoping user posted image ...... A gresta kupovat kaj za user posted image .
no jaz ga zvlečem v ljubljano in zmeri kej najdem zase,potem pa še nujni skok v BC še za user posted image ......sva bli včerej v enem manjšem BC in sem cincala če čem uzet copatke(so ble same čudne)in sem rekla da ne bom nič uzela me je moj prijel za čelo in preveril če imam vročinouser posted image user posted image user posted image user posted image  imam pa srečo da moj rad hodi po trgovinahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
22.10.2008 10:18:33   
mala*
Dobro jutro!
danes je pa res en lep sončkov danuser posted image Jaz sem imela ponoč pestro, se je naš otrok očitno tako naštimal, da me je skoz bolel neki na levi strani in ni šans ležat na levem boku ali hrbtu, pogojno le na desnem, pa še to sem se zbudila vsakih 20minut...user posted image user posted image Zdaj je že malo bolš, bom šla pa po kosilu na en sprehod da ga mal prerukam in premaknem...user posted image user posted image user posted image
Majchy veselo šopingiraj!!!!user posted image
Cita vso srečo na pregledu, hitro nam napiši kaj in kako je bilo kej...
Sunny ja teli nočni izhodi-nepredvideni- so mi znani...tudi jaz vsake toliko doživim popiz.....!!!user posted image Pol pa prav nasledn dan, sj jst nism mislu da bo tko, pa je pršu še ta pa un pa ta tret...bla bla...nakladanja za 3 dni!!!!user posted image user posted image
Birdy upam da se Neli čimprej stanje poboljša, z nasveti pa žal zaenkrat še ne morem pomagati...Evo enga user posted image !!!
Petrap a tebe tud že ,mečejo cunjice a???user posted image Mene zaenkrat še ne, sej pravm sm mal vraževerna pa rajš še kr mal čakam...
Kavica..joj, meni je pa Celje kar malo daleč....ne vem, če se bo izšlo...no pa naslednjič spet v LJ ali kako???
Glede posteljice pa vsem hvala za odgovore...me je tako skrbelo, ampak sem se nehala živcirati za brezveze...torej, niamm je čez ustje, ampak je samo toliko spodaj da je blizu ustja...upam da se dvigne in bo vse oki-doki....
Sem pa na vago šča učer in mam že +8kg...grozn grozn...bo ginekolog okrog padu drug teden ko mama posvetovalnicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
22.10.2008 10:18:43   
petrap
shuka - ne petrap ne bo zvezda, sam naše podjetje snemajo...pa kako čipe delajo...pa tko... user posted image ...ja tast je pa priden...čeprou pol kar kako svojo idejo vsili, čeprou mi ni najbolj všeč, sam pol sem za ljubi mir kar tiho...ker več k dvakrat se mi pa ne da rečt, da bi jaz raje tko...pol pa on prav...nene tkole bo špica...in pol mi je hodnik tako pobarval, da je njemu uau...men pa ok naj bo...

moja ginekologinja pa vsakič naredi UZ, tko da vedno ko pridem, grem najprej v laboratorij, pol pa na UZ...vmes se še mal pogovorimo, pol pa vpiše v materinsko in adijo...sem kar zadovoljna z njo...ne komplicira kaj preveč, ampak stvari pove  direktno...user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
22.10.2008 10:21:11   
brkn83
majchy  - to pa je fajn, da tvoj rad hodi  po trgovinah. No sej moj tud se preveč ne pritožuje, sam najraje vidi da greva kupovat točn določeno stvar, ne pa da grem js sam firbec pasit in se razgledovat kaj bi kupila........... potem se pa kmalu naveliča.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
22.10.2008 10:24:02   
Maksi1
Dobro jutro, punce.
Ste pa zgodne za čvekat. Meni možgani še ne delajo čisto dobro. Zato vas bom zdej samo prebrala in mal kasneje komentirala.
Želim vam pa en krasen dan!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
22.10.2008 10:24:36   
brkn83
mala  - od kod pa si ti drugače? Ej sej sploh ni tk daleč. Tudi me smo zadnjič prišle iz Celja v Ljubljano. Sicer pa se lahko organizirate in se vas pelje več skupaj.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
22.10.2008 10:27:07   
Vesnozaver
Kuku,

petrap : kdaj te bomo lahko videli na tv?user posted image

cati: vse dobro na morfologiji, itak da bo!!!user posted image  

ja, danes je pa res en lep jesenski sončkov danuser posted image

Naša katjuša je pa res nekam mrknila....mormo telepatsko povezavo malo vklopit...user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
22.10.2008 10:28:15   
petrap
brkn - moj je isti...gre z mano v šoping pod pogojem, da greva kupita sam tisto, kar sva že prej se zmenila...če bi šla še kaj pogledat pravi, da naj grem pa sama...tko da...šoping je zanj nujno zlo...user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
22.10.2008 10:30:37   
Vesnozaver
kar se pa nakupovanja tiče, grem rajsi s kaksno prijateljico, ker mozek ni za polurno debatiranje o tem , kakšen bodi kupit, ali onega na preklop, ali onega, ko ima tako lep napis, joooj pa glej, tale je na preklop, to je pa res praktično, kaj mislis, katerega bi vzeli? In potem rece kaj te jaz vem, kupi kaj mislis, da je v redu:) S prijateljico pa se to razvije v debato seveda..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
22.10.2008 10:32:45   
Shuka
petrap - jest se pa kr mal na hormone zgovarjam pol gre pa tud v šoping z mano pa nč ne nerga k mu kuj zabrišem eno hormonsko pol je pa raj dobre volje k da me posluša, ampak priznat je pa treba da je najlepš če gremo same v šopinguser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
22.10.2008 10:33:15   
mala*
Brkn sm iz Gorenjske in amm že do LJ pol ure,40minut...ja edino tko če bi se malo poorganizirale???user posted image user posted image user posted image
Maksi1  dobro jutro, kar pridi h sebi potem pa tipkaj...user posted image
Uh, moj in trgovine, ni glih fajn kombinacija...čist ANTI-trgovina tip...user posted image Je reku zanč, ko sem ga vprašala kaj če prej rodim, al pa da bi mogla bit v bolnci pa ne bi mela še nč kuplen, da bi on preprosto šel v Baby center in reku prodajalki da rab vse kar se pač rabi za novorojenčka, pa naj mu kar una tam nabere.....user posted image user posted image user posted image
Petrap maš pa fajn ginekologinjo...jaz mam posvetovalnico na 5 tednov, UZ pa po potrebi-do zdaj sem jih mela ene 5 pomoje, tako da tudi se nič ne pritožujemuser posted image

Glih dva kosa kruha salamo in sirom vase bašem in poglej ga zlomka, naš otroček je čisto podivjal!!!

Za kosilo bo pa danes enkrat za spremembo šmorn in čežana...mi meso že kr mal vn gleda iz..hm hmuser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.