|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
22.10.2008 15:07:51   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

pikica bravo za pregled in pogumnega user posted image  da je pokazal kaj imauser posted image user posted image user posted image
sunny.....se strinjam s tabo,tudi jaz tuje svari še bolj merkam kot svoje.......plesnivih cunjic ziher nebi dala iz rok.........kaj čmo,tud taki souser posted image user posted image
Eni res nimajo občutka za sposojene stvariuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
22.10.2008 15:09:55   
Čebel@
petrap......zakaj sorci???
shuka samo to lahko nardimouser posted image -zavijemo z očmiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
22.10.2008 15:12:43   
Shuka

shuka samo to lahko nardimouser posted image -zavijemo z očmiuser posted image user posted image user posted image
Pa za drugič vemo komu pa kaj se lohka kej da user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
22.10.2008 15:20:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Pa za drugič vemo komu pa kaj se lohka kej da user posted image

ja se strinjamuser posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
22.10.2008 15:23:05   
Shuka
majchy - a je dons tud šola?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
22.10.2008 15:29:02   
Čebel@

ne danes pa ne,jutri.....drug teden so pa počitniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
22.10.2008 15:32:36   
Maksi1
Pikica - čestitke za pregled - otročka zelo lepo rasteta. Srečno še naprej!
Sunny - izbran voziček je kar simpatičen. Mani trikolesniki niso všeč, vendar sem opazila, da so zelo okretni in lahko vodljivi. Bolj od štirikolesnikov. Mojemu dragemu, koliko koles je, ni važno, so mu pa grozno všeč žlajfi.
Akvalina - žal mi je zaradi tvojega brata, res bi lahko malo bolj popazil na stvari, ki niso njegove.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
22.10.2008 15:36:04   
Shuka

ne danes pa ne,jutri.....drug teden so pa počitniceuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image hura za počitniceuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
22.10.2008 15:39:57   
sunny24
Ah, sej meni tudi niso všeč na tri kole...
Pa se je moj zaljubu in mi je zdej tudi povedu, da hoče met od PP GT3... tega: http://www.soncek.si/si/peg-perego-gt3-naked-completo-titanio-kolekcija-2009-i6494.shtml 

Ampak bi zravn dokupla še košaro in jajčko. No, se bomo pa mal prilagajali...sej ta v bistvu sploh ni tko švoh za videt...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
22.10.2008 15:59:15   
akvalina
sunny-Men je tale vozek ful všečuser posted image user posted image user posted image -kakšne barve bosta pa kupla?Če mate namen še kakšnega otroka imet se splača kakšno nevtralno barvo. Men je siva ful všeč ker se ne poznajo tolk flekci če se kej umaže!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
22.10.2008 16:01:24   
sunny24
akvalina, točno to barvo kot sm prlimala bi vzela. Ker meni une rdeče, oranžne, plave, zelene,... ne potegnejo.

Zdej pa gremo mal po trgovinah...

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
22.10.2008 16:21:17   
Maksi1
Ej, punce, a vas že kaj moti trebuh, ko sedite. Jaz moram kar bolj na široko sedet, da mi je udobno.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
22.10.2008 16:31:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Ej, punce, a vas že kaj moti trebuh, ko sedite. Jaz moram kar bolj na široko sedet, da mi je udobno.

jst sem se ponoči zbudila na trebuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem si rekla a zato tak fino spim prav presenečena sem bla da mi je blo tok udobno in sem kr nazaj zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
22.10.2008 17:16:16   
Vesnozaver
juhu,

maksi1 : ja, me tudi ze 'moti' vcasih trebuh pri sedenju...

sunny: jaz navijam za trikolesnike! Se mi zdijo dosti bolj vodljivi, midva sva kupila rabljenega jane slalom, ki tudi ni tezek, v kompletu sva kupila košaro za novorojenčka, ki se pritrdi na ogrodje, avtosedež se tudi lahko da na ogrodje, potem pa imas športni del, ko ni vec user posted image  za košaro.

jaz pa sedaj čakam da pride možek domov, da gremo hamikat, sem ze tako laaaaaaaaaacnaaa, bi pojedla celegauser posted image ....saj ne.....ampak enga user posted image  pa resuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
22.10.2008 17:18:41   
Vesnozaver
Katjuša: superca, da si lahko tako ajalauser posted image , jaz sem tudi prej bila navajena na trebuhu spat in se sedaj kar prebujam  ponoci.  Danes pa se zbudim na hrbtu in sem se tako ustrasila in potem malo k sebi prisla, mi je v podzavest prisla bedarija, ki sem jo tu brala o spanju na hrbtu....bljak, morm drugic kar nehat brat, ce bo se kaj takega pisalo....

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
22.10.2008 17:24:03   
rebeka84
cao! kako ste kaj?
kaj niste nič zaspane, jaz sem bila v službi do dveh in ko sem prišla domov sem mogla it spat, ker nisem mogla gledat.

Neposredna povezava do sporočila: 2791
22.10.2008 17:31:13   
Vesnozaver
rebeka84 jaz sem doma,sem si malo fraj vzela, pa nisem nic zaspana. Če bi pa bila danes v sluzbi, bi pa ze imela popoldansko spanjeuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
22.10.2008 17:40:40   
sunny24
Evo mene nazaj...sem si kupla en plašček v HM, pa naši bejbi spet en kompletek...Ja, morem...user posted image  

Smo pa šla v Baby center, smo hotla kej zvedet o kakem vozičku...Ja, sanjej svinja kukuruz...Te prodajalke pojma nimajo...Matr sm bla jezna ko user posted image ! Pa da o odnosu ne govorim...

Spanje...ma jst spim vedno na boku. To, da kao spanje na hrbtu ni lih priporočljivo, sem brala, ampak tle je fora v tem, da to je bolj proti koncu, ko je res že teža v trebuhu in baje pritiska na neko žilo... So pa v tej knjigi al reviji (ne vem več kje sem prebrala) najbolj priporočali spanje na desnem boku, ker tako se naše srce manj martra... Sicer pa, vsaka naj spi kot ji paše, bo že telo al pa user posted image  povedali , če jim kaj ne odgovarja.

Neposredna povezava do sporočila: 2793
22.10.2008 18:11:19   
lilcha
Jst pa drugač kot na hrbtu sploh ne morem zaspat.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
22.10.2008 18:11:24   
Vesnozaver
sunny jaz tudi nisem bila zadovoljna s 'svetovanjem' v bc...pa ko sem prosila ce lahko skup zlozim vozek (da vidim, ce je enostavno), mi ni pustila in potem je ona vozek zlagala pol ure, da me je kar minlo...saj vem, da cisto vsega o vsakem vozeku tam ne morejo vedeti, ampak da bi se vsaj malo potrudli....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
22.10.2008 18:15:25   
sunny24
Ah, sam da pa nimajo pojma, katere barve so na razpolago, če se da dokupit košara, jajčko,...Gledala me je ko tele v nova vrata vsakič, ko sem jo kaj vprašala...Pa k sm jo prov osnovne stvari spraševala... Še dobro, da obstaja rr in internet, kjer lahko zvemo vsega boga o vozičkih, ker drugače bi bla še bolj zmedena...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2796
22.10.2008 18:20:45   
tanci29
cao bejbe...

jest sem pa dons čist zmatrana....ne bom ne vem kaj pisala pa še erik mi ne pusti viset na rač...tako da se bolj ko ne z njim ubadam...odkar sva pršla dam mi je že totalno vse okol obrnu po tleh je stresu ene riževe vafle in zdej to je kar iz tal..vse je nasmeten iz predalov je vse ven zmetal uglavnem boljš da se ne sprehajamo po stanvanju ker si lohk še kdo kej nardi čist ponesreč...čakava fotra da pride dam...mam slabo vest ker že tri dni je sendviče in bo dons groza če jih bo mogu spet ampak men se ne da kuhat pa še čist sem uničena dons...ajd dost jambranja približuje se prva svečka...jeeeeeeeeeeee

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
22.10.2008 18:31:36   
Vesnozaver
tanci user posted image    pa da bos lahko cimprej v pojstli, da se vsaj naspis. Še nimam otrok, da bi mi rizeve vafle stresali po tleh (to naredim kar sama, sem bolj nerodne sorte), ni pa fajn, verjamem.
Za sendviče pa nič sekirat, bo jih pa še danes jedel, v glavnem ne bom pametovala, želim ti, da si cimprej odpočiješ!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
22.10.2008 18:42:32   
TEDIGO
hejla punce!
Sporočam vam da sem pregled dobro opravila-slišala sem srčke biti, naslednji pregled pa imam 17.11.
Vidim da kar pridno debatirate, jaz po službi sem čisto ferik samo spala bi....

Neposredna povezava do sporočila: 2799
22.10.2008 18:47:39   
tanci29
vesnozaver hvala za objemčka....stari je zdej klical in ni lačen...juhuhu...
ena skrb manj...za zaspanost sem si pa čist sama kriva, ker vsak dan visim predolgo pokonci in se je zdaj malo nabralo pa kakšno noč še erik noče lepo spati in se ne naspim...se pozna da moram zdaj prej vstati in it u službo....vsak dan rečem ko bo šel erik spat bom šla tud jest..pol pa je treba hitr kej pospravt al pa je kej po tvju mal rač. prekontroliram in je takoj ura polnoči pol pa še kakšne cune obesm in sem u postli tam enkrat do enih zjutrej pol ob sedmih auf...pa še ponoč parkrat in je to to pol pa tukile jokam

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.