majra
|
Čer! Mi vsako jutro bežimo v hribe in lovimo sonček, tako da smo cel dan zunaj in ni časa za RR. Vid, Hana in Klemen vse najboljše Mala pikica Ljubljana, tvoje poste je pa užitek brati. Tako lepo napisano. mami Katja pa nima rada skutic in podobnih zadev. Je samo navaden jogurt, pa še to je sedaj nehala. Mi že dva dni štrajka z mlečnimi zadevami , ostalo pa lepo je. Koala, hvala za idejo, moram probati še nepasirano skuto. Pri kruhu in piškotih sem pa jaz vsa živčna, da se ji ne bi zaletelo. Ampak ji kar dajem, enkrat mora začeti jesti take zadeve. Čeprav, če je sama, ne ostane dosti v ustih, je sposobna cel piškot pojest, tako da ga ne poje. Lepo odgrizne, melje, žveči, stopi v ustih in potem namesto, da bi pogoltnila, ga pljune ven Če ji ga pa jaz dajem, pa lepo poje. Daša za samostojno vsedanje Sani, super za dobre novice od okulista. A ti si se pa kar lišpala danes? Mene je kar groza, ko bo treba ven iz kavbojk in tenisk Pa super za ignoranco različnih komentarjev, sicer ti pa itak ne bi pripisala, da bi se ti ozirala in sikirala zaradi glupih komentarjev. Lep pozdrav tudi tebi Neža in Limma, seveda tebi tudi Triš, pridna malarka. Jaz tudi obožujem pleskat, pa me moj drži nazaj, ker jaz bi vsako leto nekaj menjala barve, pa se mojemu zdi totalno nepotrebno Boga Lana A kar alergija? Upam, da čimprej ugotovite na kaj, da se ne ponovi. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Mislim da vem zakaj sprašuješ za puzanje.Prosim ne sekiraj se,ker ena pred mano je jokala ker se je počutila kot ničvredna mama . Pri nas P ne opravlja nobenega Denverjevega testa ali česa podobnega. Najprej mi je bilo to tečno, sedaj se mi pa zdi super zadeva, se mamice vsaj brez veze ne sikiramo. Ker dajanje otrok v nek kalup je nesmiselno. Sem se sama prepričala pri famozni tabeli teže. Kolko sem se presikirala, ker smo na spodnji meji ali včasih celo pod, pa še se bom verjetno pred vsakim tehtanjem-koza jaz, to, da mi je Katja zdrava, bi mi moralo bit čisto dovolj. No, da se vrnem na naš sistematski. P je rekla, da naj bi otrok pri 9.mesecih samostojno sedel, to je tudi probala. Pa še eno stvar je testirala, mislim da reflekse, ko jo je držala obrnjeno proti tlom in jo na hitro kao spustila za 10 cm, da je videla če bo podstavila rokice. In to je bilo vse od testiranja. A ja, pa še rekla je, da je dobro, da Katja joka pri njej, ker kao loči mamico oz. domače od tujcev. Vedno pozabi, da Katja zmeraj tuli pri njej. Ampak samo službeno, ko se srečamo skoraj vsak dan privat, so prave prijateljice Alfabeta zelo lep izdelek Pa kje najdeš čas? Maša Jan za zobek
< Sporočilo je popravil majra -- 22.10.2008 20:57:34 >
|