nana35
|
Alfabeta,lepo si se spravila zraven k ustvarjaju,ni kaj,pa še luštno je,zato pa si manj na RR sem opazila.Ja no,vsaj nekaj pametnega delaš,bi rekel moj , ne pa samo na RR čepiš. Anita za 3.zobek!! Triš,upam,da boste ugotovili vzrok alergije pri Lani,upam,da ni prehudo in da ne srbi preveč. Mene pa zanima spet nekaj čisto izven.Včeraj sem si 100 ur vlekla iz neta tale Nero novejšo verzijo,sem ugotovila,da je moja iz leta 2003 .No,potem pa ko sem jo hotela zagnat,pa potrdit prej da jo rač.zažene,pa bi oni neko kodo,čeprav je pisalo gratis download ali nekaj podobnega,v glavnem zastonj.Ja in ker kode ni,Nero ne deluje .Zdaj pa takole: kje in kako naj dobim novejšo verzijo Nerota??Seveda da ne bi kje kupovala ta program,ker potem pa raje eni od vas rečem in mi speče tele pravljice in pesmice.Oz.mi jih prepeče iz svojega CD-ja.A bi se dalo s katero zmenit????Prosiiiim!! intruder,o žemljicah in piškotih sva prej že govorili,Klemen pa je tudi banano kar tako kot mi.Jo sam grize,če je prevelik košček kar izpljune,drugače pa lepo je.In tudi jabolko sem že poskusila tako dati,ampak ker grize prevelike kose,sem to ukinila in mu ga ponavadi naribam čisto na mini strgalniku in jo zjutraj poje. Tudi jaz sem opazila kakor Ursulina,da če ne sodeluješ tukaj na RR res marsičesa ne veš ,včasih kateri kaj rečem ali povem,pa je vsa vesela in reče,da moram večkrat prit,ker ji vedno kaj novega povem,kar ni vedela.Npr.že za tisto dozirno posodico,ki smo jo imele za kosmiče ali AM,pa fredov obroč,pa baby vac...pa še bi lahko naštevala. IZVIRNO SPOROČILO: martinca nana, no potem pa se vidimo v nedeljo okrog dveh. Ok,velja.