|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
22.10.2008 9:31:05   
nizy
vrtnica-sej se bo unesu , če si resuser posted image , to je samo tisti šok , verjetno ga je malo strah user posted image ,....no pa čimprej sporočiuser posted image user posted image user posted image ,.....

zdaj pa že men lušte delate z user posted image , sam mi mamo že 3user posted image ,.....uffff nikoli se ne ve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz našmu tudi kdaj

omenim 4 , pa pravi , če sem normalna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no , mi smo se malo pacajtal , v glavnem bronihtis in laringitis sta zginla , je pa nekaj še kašlja ampak ni sile user posted image user posted image

ferbraurka -user posted image user posted image user posted image za Lariso , da bodo izvidi dobri

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
22.10.2008 9:48:01   
itata
midva z jakobom sva že 1,5 ure oddremala zdejleuser posted image  on še mal leži, jaz sem šla pa čitat za nazaj... uf se dogaja.

dolenjka: user posted image  za Stipeta... kriza res. sej bo hitr ok upam.

pina: user posted image  zate, jaz tko pravim, če se ne počutiš ok (pač glede na svoje zahteve oz čustva) pol pač ne gre. sicer je res, da se je treba "zaradi otrok" bolj potruditi in mogoče malo manj pričakovati, ampak vsak samo zase ve kje je ta meja... brez desca se mi zdi pa da imaš z dosti stvarmi precej manj dela kot če moraš delat še "za njega"...

vrtnica: ti bom rekla kot mi je reklo že več znank in prijateljic: informacija o nosečnosti je za moške VEDNO šok pa ne glede a planiraš al neuser posted image  pa se vsi "poberejo" od tega!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
22.10.2008 9:51:27   
ella79
vrtnica user posted image user posted image user posted image ne se ozirat na take izjave, k jih desci čist nekontrolirano izjavijo user posted image test naredi, pa boš vidla kaj in kako user posted image

nizy user posted image user posted image user posted image da se se pozdravili

dolenjka že kakšne info user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
22.10.2008 9:59:44   
buči
Da, vas preberem naknadno. zdravje se po zgleda pri nas stabiliziralo, zdaj mi je pa gsm crknil, sem se 1 uro zaj**** z enim starim, da sem ga usposobial, seveda ni polovico telefonskih, tema! moram še papirje in servis poiskat. Kar nekaj!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
22.10.2008 10:07:56   
buči
Joj, sem vas prebrala! Matr, mi jevseeno, če smi še stacionarc crkne, samo da se mi ne dogajajo niti sledi takih štal kot jih imate ve! Boge! user posted image user posted image user posted image

Dolenjka, upa, da bo s stipetom vse ok, da pride čim prej domov!

vrtnica, mislim nate, tvoj se bo pa skuliral, če ne prej, ko bo videl srčka na UZ, če si res noseča. Naj bo najbolje za vaju!

Grem, sirena kliče

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
22.10.2008 10:11:01   
itata
aja o sebi sem pa tole pozabla napisat. sej verjetno sem že omenla, da sem prišla na vrsto v Kopru za prakso za pravosodni izpit?? verjetno sem. sej sem hotla že v kopru sprejet in se vozit, sam bi bilo velik vožnje in logistike... no, ampak zdej sem prišla na vrsto še v LJ kar je FUUUUUUUULLLL bolš in bližje pa še prej začnem, torej
že 1.11.user posted image  tko da BUČI, sem se ti delno pridružilauser posted image  ker ta praksa pri sodišču je volonterska, torej pač si tam glede na obravnave in glede na to kakega mentorja dobiš... tko da bom 2 meseca še na porodniški oddelala, pol pa upam, da mi bodo odobril v službi 4 urni delavnik, da bom lahk mal v službi mal na sodišču. pa še 21 dni dopusta iz leta 2008 mi bodo pustili koristiti (to pa že vem), tko da bom leteća k sto user posted image  do konca junija. pol pa spet 8 ur v službo pa se učit vmes... drugega mi pa nič ne ostane, ker doma pač ne bom mela časa se učit, mogoče kak vikend par ur, to je pa vse...

evo zdej se je pa jakob zbudil. je spal frajer 2 ure zdejuser posted image  od 8h do 10h... priden, sam upam da bo dobro razpoložen. včeri se ni naspal popoldne, ker se mu je nos zabasal in je bil tako siten do večera, da sem mislila, da ga sosedom dam pred vrata in se delam, da ni mojuser posted image  ampak ok, pol je lepo spal ponoč z malo distrakcijami in zdej še 2 urce, tko da naj mu bouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
22.10.2008 10:13:04   
pina-1
jutro.

dolenjka me je kar zmrazilo ko sem za Stipeta prebrala. Samo da bo ok. Ampak kako se ti v sekundi stanje obrne. Mi je dalo mislit

vsem hvala za lepe besede. Za enkrat je pri nas stanje nespremlenjeno. Koliko časa bom še zdržala ne vem. Apak se trudim razmišljat s trezno glavo.

Sem pa ravnokar od zdravnika, kjer so mi ugotovili vnetje živca v levi nogi, ter sum na hernijouser posted image . Tako da m čaka en kup preiskav sedaj in ...mahhhhh... Moj pa o temu nič ne ve in meni tako manjka da bi mi reku kako lepo besedo.user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
22.10.2008 10:19:24   
itata
aja pa to sp ravosodnim, če katera ne ve se čaka, če nimaš samih 9 in 10 ocen na faksu po več kot 5 let... evo jaz sem čakala 5,5 let... ta izpit pa je tudi pomemeben, ker potem lahko res "vse" delaš kar se prava tiče, tko da pač je to to kar se tega tiče. če maš to za cilj, ko te pokličejo šibaš. bi mogle pa videt mojga fotra, ki bo mulčka čuval vmes k bom za par ur skočila na sodišče zdej nov in dec, kako si je oddahnil ko je videl da se bom samo do LJ vozila... je rekel, da se mu je prav želja uresničila, ker je to kao 3 ure manj skrbi za njega, ko bom jaz dovjala gor in dol on pa bil sam z mulčkomuser posted image  prej ni pa nič rekel, da ga kej skrbi... sej je faca moj stari sto na uro!! pa priden. takih pa ne delajo večuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
22.10.2008 10:22:18   
itata
joj pina pri tebi pa kar ni ne konca ne kraja. ti razmišljaj čimbolj pozitivno, da se tole mal neha...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
22.10.2008 10:22:53   
vrtnica76
Sam tolk na hitro:sem delala test in je negativen na mojo žalostuser posted image in njegovo veselje-žal.Mogoče mi ga še rata prepričatuser posted image -upam.Zdej pa greva z Janezom na sončka.Šeenkrat hvala vsem,res ste najboljšeuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
22.10.2008 10:29:04   
vrtnica76
Dolenjči,sem prebrala,kaj se je zgodilo-držim pesti da bo vse OKuser posted image s tvojim dragim.
Pinčiuser posted image zate in pozitivno razmišljaj,želim ti veliko pozitivne energije.Res so ene puser posted image kadar začnejo s takimi izjavami.Ne se pustit!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 2186
22.10.2008 10:30:03   
itata
vrtnica: škodauser posted image  kar mal pust zadevo zdej, pa pol čez par tednov / mesecev spet kej omeni al pa kar pusti pa kar bo bo - tko bi jaz naredilauser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2187
22.10.2008 10:40:05   
misar
dobro jutro

noč srednja žalost oz. srednje veselje user posted image user posted image user posted image

pri nas lep sonček, čakam še na otoplitev pol pa gas ven...

dolenjka upam, da je stipe ok...pina user posted image user posted image user posted image , vrtnica, ma kaj ti deci mislijo, da se nosečnost in otroka prek top shopa naroči? user posted image mater me take izjave razpizdijo, kot da oni nimajo nič zraven, oz. da ne vejo kako grejo te stvari user posted image user posted image user posted image

nič, se grem ohladit..lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
22.10.2008 11:26:06   
MetiLu
Dan!
Ne vem, a rabi naš poba bit res fajn prehaljen pa nos zabasan da spi celo noč!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej ne vem al bi user posted image  al bi user posted image  ker jaz žal nisem spala user posted image  Moj mali lump je zaspal ob 20.15, se ob 23.30 zbudil za dudico in spal brez zbujanja do 6.36 user posted image user posted image user posted image user posted image  ko je dobil zizike in sva dremala še do 8.00 user posted image  No, jaz sem šla spat pa ob 21.30, se zbudila ob 23.30, pa ob 2.30, pa ob 4.30, ko pol sploh nisem mogla nazaj zaspat, ker nisem mogla verjet da tamal kar spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no, tko da sem bedela 2 ure pol pa z Janezom malo oddremala do osmih... če ni to za zjokat, še takrat ko bi se lahko res naspala, ne morem hitro nazaj zaspat, se zbujam in ga pokrivam, še dobr, da mam AC če ne bi se pomojem še bolj zbujala user posted image  ... če ni to za zjokat user posted image

No, pa mi ni jasno kaj ga je dones navdihnilo za takšno spanje: drugače kot druge večere:
- ni zaspal na joški, sem ga kar odstavila, ko ni več dobro sesal ga dala v poseljico, dala dudico in mu lepo razložila, da je mami tečna če se ne naspi in da je nočka za spanje...
- okno sem pustila čisto malo priprto, da je bil svež luft
- poleg dvigjenega jogija sem mu iz kovtrčka zložila še vzglavnik, da je bučko zarinu notr in se crkljal user posted image

no, sej nisem več tak optimist, da bi dones računala še na eno tako noč user posted image  user posted image  Dost o tem ... user posted image user posted image

Itata, carica si user posted image user posted image user posted image  jaz sem na pravu vztrajala le 2 leti, tko da vem kolk je zahteven študij in zahtevna smer. Pridna si user posted image

Pinči, sej ne vem kaj naj ti napišem. Samo v takšnih razmerah res ni vredno svoje življenje zapravljatuser posted image  jaz sem mela prej tud enga dedca, ki se je sam naokol klatil, popival in je mislu, da me bo prepričal da bi mela user posted image , da bi on še bolj okol letal, jaz bi bila pa doma priklenjena, sama za vse! Mater mi je bilo takrat težko it, sam sem to naredila zaradi SEBE, ker si v življenju zaslužim več in to sem tudi dobila. Zdej je pa dobil drugo deklo, ki mu je rodila že 2 user posted image , pa reva boga res živi čisti kaos user posted image  Samo pri tebi stvari niso tako enostavne, saj imata 2 krasni deklici. Želim ti, da se ti zgodi čudež, ki bo priletu tvojmu dedcu direkt v betico, pa mu odpru oči. Če pa ne, je boljše da ga spakiraš in postaviš pred vrata user posted image user posted image  res ne vem, kako bi te lahko potolažila, samo močna bodi, pa si misli, da se ti bo čez nekaj let obrestovalo... tako sem jaz "preživela" in sem dones res srečna user posted image   Za zdravje pa ti pošiljam eno veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenjka, včasih se res ne zavedamo kaj imamo, pa pizdimo ke v tri krasne (sem jaz ista), pol se pa zgodi takle klic, ki ti v momentu zbistri misli in ti je takoj jasno, kaj ti je v življenju pomembno. Važn, da je s Stipetom OK! user posted image user posted image user posted image

Vrtnica user posted image  ... user posted image  pa taki dedci user posted image  tud jaz pravim, prepusti se, kar bo pa bo user posted image  mi imamo bolj obraten primer, ker bi moj še imel, mene pa tud slučajno še nima imet še enega user posted image  user posted image

No, zdej bom pa nehala filozifirat user posted image  mam lih cajt, k Janez spi, pa vse imam že kuhano zanjga...

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 22.10.2008 11:29:01 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
22.10.2008 12:15:34   
MetiLu
Še nekaj slikc mojga navihanca sem dodala user posted image  oz. so v novem albumu ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
22.10.2008 12:17:18   
Februarka08
Jest mam spet mir ene dve uriuser posted image
Mi je lumpa prejle spet računalnik izklopilauser posted image spet je kabel ven potegnilauser posted image matr, so močni teli naši user posted image

Vrtnica
, škoda ker ni +... sem še jaz skoz mislila nate, potem pa preberem da je na tvojo žalost -user posted image no ja, ampak saj še bo + nič skrbet... tvoj se bo pa tud že vnesel, če bi rada še enga user posted image

Pri nas pa že vsi priganjajo za še enega user posted image dej nehi, ni šans... a žeuser posted image glih zdele zbiram pogum, da šefico pokličem na šihtuser posted image mi gre kar na user posted image ko pomislim, da bo treba delatuser posted image sej zato bi mela še enga user posted image ampak bomo še mal počakaluser posted image

Jah, nič grem šefico poklicat, da vidim kaj bo kej reklauser posted image se morva zment, da pridem na en pogovor al kaj žeuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
22.10.2008 12:20:53   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Še nekaj slikc mojga navihanca sem dodala user posted image  oz. so v novem albumu ...

kako je luštkan in spreten tale vaš Đoniuser posted image dej da se mal z Lariso vidta, mogoče si bosta pa kej všečuser posted image
Aja, user posted image za njegovo spanje in škoda ker se ti nisi naspalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
22.10.2008 13:05:41   
srečka nosečka
dan user posted image

Lana je pa zdaj z malo joka sicer, zaspala sama. user posted image  Pa saj to ni res več. Ne bom je uspavala do treh let, mora se naučit zaspat tudi sama. Stroga mama ni kaj. user posted image

meti - kako lušten je ta vajin sinko user posted image  user posted image  user posted image . Pravi šarmer. Še dobro, da imata sina,ker če bi bila deklica, bi ati že zdaj verjetno municojo zbiral. user posted image
A boš imela kakšno relacijsko vožnjo s tvojo novo strelco na štajersko? user posted image

itata - SUPER pridna si. user posted image  Se pa sprašujem od kod tebi energija? Kakšen skrivni recept? user posted image

pina - mislim nate, user posted image . Upam, da urediš zadevo tako, kot je za vse najboljše. Vem, pa da ti ni nič kaj lahko.

buči - a so ti ponudili službo za nedoločen čas?Vem, da nanjo čakaš že dolgooo.  No, kakorkoli samo da je. Pa ne bit prestroga tršica. user posted image

mesecnica - nič se ni še oglasila. user posted image  Upam, da sta z Luno OK. user posted image

Meni se pa tak nič ne da, pa me kup dela kliče. user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 22.10.2008 13:10:48 >

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
22.10.2008 13:08:02   
Mateja81
Zivio

tudi jaz sem dodala nekaj novih slikic v album, tako da si lahko ogledate našega škratka.
Drugače se nam pa dogaja ker nam rastejo kar 3. zobki hkrati (3 pa že imamo)in sicer: leva zgornja enka in obe dvojkice.....juuupii. No ampak ni prehudo naš kraljevič ni tako hud kot bi lahko bil glede na situacijo.

Lp

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
22.10.2008 13:10:24   
buči
pina, drži se! mislim nate, enkrat pa vseeno pridem k tebi nakavo, samo ne vem, kdaj. Obljubim!

itata, fajn! Saj bi te poklicala, pa si ti ena tistih srečnih, katere telefonske nimam več, mi je ostala na pokvarjenem telefonu. Daj me ti zvrcni!

No, po več kot mesecu sem dobila izvide iz Pediatrične. Tudi Tilen ima talasimijo. Ampak glede na to, da je kontrola šele septembra 2009, najbrž ni neke poanike, tako kot pri Aljažu.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
22.10.2008 14:12:11   
Februarka08
Dame, kje ste vseuser posted image kuhate, ste na sončku...user posted image

Jest sem tud za štedilnikom, mal pa na F5user posted image dons kuham kosilo po mojih željah - čežano pa šmornuser posted image ma že nism šmorna jedla, da ne pomnemuser posted image škoda k ga Larisa še ne sme jestuser posted image morm spet zanjo posebej kuhatuser posted image upam, da bo jedla, da ne bo šel spet ves moj trud v tri ****user posted image

Mesečnica, upam, da ste OKuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
22.10.2008 14:18:34   
Suzi*
dan.

kaj to jaz berem. user posted image

dolenjka, kako je Stipe? Upam da je ok in da j eže na poti domov.user posted image user posted image

pinči, tudi za vas upam, da se porihta v korist tamalih 2. drugač ste pa dobrodošle pri nas kokr smo se menile, če se pa kej spremeni doma pa kar vsi uletite. user posted image  bo pasalo vam in nam.

larisa, so že izvidi??

buči, kaj je to talasimija? user posted image  pa user posted image  za službo.

itata, super da si dočakala. user posted image  ampak res, tud mene zanima od kje ti tolk energije? user posted image

vrtnica, hudo, pa tak izpad okol še ene user posted image . user posted image  res škoda zate, da ni bil +. user posted image  

meti, krasno, da je tvoj srči tako lepo spal. user posted image  ti se pa tud probaj mal naspat drugič. upam da že to noč ponovi, pa da mu pride to v prakso. user posted image  

pri nas po starem...moj dela in dela, doma ga skor ni, tako da se skor nimam prilike nanjga jezit (kokr je tud ella napisala) user posted image . žana še vedno ne spi. ta noč je bla katastrofa. na pol ure do uro bi bla na zizi, ker drugač se ne umiri...ob enih je pa nisem več priklopla, ker je bla pred pol ure gor, je blo pa dretje, je anžeja zbudila, sem jo k nama vzela, pol je pa skor 2 ure po postli robantla, spat pa ne user posted image user posted image user posted image  ....sem jo mela že poln kufer in sem jo priklopla, da sva mela vsaj par urc miru, da sva lahko spala. user posted image men se bo kar zmešalo in res ne vem kaj nej nardim s tem njenim spanjem. user posted image
aja, glede GH zgleda da se ji je pa odprlo. user posted image  je začela lepo usta odpirat in zdej poje 2x na dan po 150 kašice (sadje, kosilo), pa kruh obožuje. user posted image
pa kako se ona sred prostora postavlja...stoji sama brez opore na enem kolenu in eni nogi. user posted image user posted image
pa nekej je začela čebljat....eeeeeeejj, be, nam nam, pa neke čudne zvoke spušča, sploh ne znam opisat. ji je pa tako všeč da se zraven še ful reži.user posted image

grem še mal pokidat preden se zbudi, pol pa po anžeja.

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 22.10.2008 14:19:14 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
22.10.2008 14:25:36   
Suzi*
eno ?

kateri otroški piškoti so najbolj fajn? da se ne drobijo in se lepo stopijo v ustih?

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
22.10.2008 14:35:13   
larisa
Dan user posted image

mi smo imeli že kar uspešen in lep dan...eno odspali, počvekali s prijateljico, ki je prišla na obisk, odvozičkali eno rundico in sedaj je bilo treba spet mal spančkat user posted image  

Dolenjka, kej novega user posted image

Suzi, bogica, a tko ti ga Žana žura ponoči? Ni kej, žurerka bo user posted image  Jaz mam piškote plazmon, ampak se ful drobijo in jih zato ne dam v roke, ampak mu sama dajem koščke, tko da bi jaz tud take ki se ne drobijo,pa se topijo. Samo se bojim da ne obstajajouser posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
22.10.2008 14:36:50   
larisa
Sem bla prehitra user posted image

Suzi verjetno si za izvide mislila Februarko in njeno Lariso user posted image

Kje je res Mesecnica ?

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?