|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
21.10.2008 23:13:17   
lillchy123
bejbe lahko noč tudi z moje strani

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
21.10.2008 23:16:12   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

hm, net sem pomoje že cel prečekirala, moj še vedno dela, tko da najboljš, da grem spat

nočkouser posted image

aja, sam še fajn bi blo, če bi bla vsaj malo zaspanauser posted image

meni se tudi ne spi user posted image
Vsak večer isto, zjutraj pa bi spalaaaaa user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
21.10.2008 23:20:43   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

hm, net sem pomoje že cel prečekirala, moj še vedno dela, tko da najboljš, da grem spat

nočkouser posted image

aja, sam še fajn bi blo, če bi bla vsaj malo zaspanauser posted image

meni se tudi ne spi user posted image
Vsak večer isto, zjutraj pa bi spalaaaaa user posted image

se najdem v tem, jauser posted image

No, sicer sm si pa našla še delo...morm prečekirat naš novi Planet Tuš na netuuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
21.10.2008 23:21:28   
jencili
prvo, kar mi je padlo v oči je to, da Mamma Mia še igra v kinu, k je ena rekla, da ne ve, če je šeuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
21.10.2008 23:26:30   
jencili
evo, če kero kej zanima o kinu, bowlingu ali biljardu, sm vse naštudiralauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
21.10.2008 23:26:39   
srečka nosečka
mah, grem pod odejo

nočkouser posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
21.10.2008 23:28:46   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mah, grem pod odejo

nočkouser posted image

nočko...jst grem tudi

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
22.10.2008 6:39:28   
itata
evo meneuser posted image  jakob je dol padu včeri že ob 19:30, jaz sem se pa pridružila ob 21:30. nos se mu ni preveč mašil ponoči, tko da scva dobr spala. samo 2x se je zbudu. tole vstajanje ob 6h me pa ne moti, ker je šel zgodaj spat in dobr spal... itak ne spi dlje kot do 7h itak.
grem še mal za nazaj prebratuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
22.10.2008 7:24:40   
Neni13
Dobro jutro,

vidim, da imate ene kr pestro..mi smo dobro, malo imamo samo panike vsake toliko časa..Mark se kr spusti, lepo stoji ob omari,steni,..potem se pa frajer spomni, da mogoče bi pa lahko čist samostojno stal.. tako, da imamo že kr nekaj bušk..Na srečo večina pristane na riti..
BUČI čestitke za službo!user posted image user posted image
Misar, boš vprašala varuško ali mi posredovala tel.?
A se kaj dobite v CE?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
22.10.2008 8:02:30   
ella79
jutro user posted image
mi že rogovilimo user posted image user posted image user posted image
jencili sem šla jaz tudi vse pregledat, zdej me je šele prijelo za bowling user posted image bo res treba iti user posted image

noč klasika, sam budnica je zdej že ob sedmih user posted image pa ni lačna, k sem ji ponudila pa noče, očitno ima sam dovolj spanja.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
22.10.2008 8:04:14   
Janey
jutro

noč kar dobra, smo vstali ene 6,7x na hitro, tak da sem kar naspana.

zajtrk sem že pojedla, jaka se igra, končno je nehal cvilit in se malo zaigra. že 10 min mi je dost. tolk da lahko v miru pojem in pridem malo na rr.

taki lepi sonček je, da boma šla kar na busa in v mesto. upam samo da pridema na busa s tem velikim vozičkom. če ne bom pa malega dala šoferu v roke pa ga skup zložlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neni zadnjič si me ono spraševala na facebooku pa ti morampovedat da še nisem imela časauser posted image
mark je pa itak frajeruser posted image user posted image jaz jakcu doma ne dam nič gor na nogice da bi se lahko postavil, v zoknčkih se mu preveč drsi in se niti ne trudi zato ker imamo bolj malo prostora in vse okorog so neki roboviuser posted image komaj čakam da se selimooooo...ko se pač bomouser posted image in bomo imeli veeelikooo dnevno sobo. pa pikauser posted image user posted image

marusah in SN jaz bom v mestu če se vama da??? ponovimo od zadnjičuser posted image user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
22.10.2008 8:06:22   
dolenjka
Jutro user posted image

Tudi mi2 sva priracali dol user posted image  Noč več kot odlična, jedli smo samo 1x, ob 4.30 in to je bila tudi edina budnica user posted image  user posted image  user posted image  Zbudila se je 7.15, pa kaj zato, ker sem res naspana user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj pa pokofetkava, Tara poje Hruško s pahuljicami in greva v Laško....uf kolk se mi po dolgem času ne da vozit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
22.10.2008 8:13:38   
larisa
Jutro user posted image

danes sem pa tudi jaz zgodnja user posted image  Mali se že na veliko pogovarja v posteljici, ampak sem ga kr mal pustila, če bi nazaj zaspal, pa zgleda ne bo, ker že pol ure izvaja govorne vaje user posted image

Dolenjka, Stipe???

Ella, jaz sem tud za bowling, ampak 7.11. pa ne morem, mamo en rojstni dan. Pa 8.11. tud  user posted image  Pa sej to je skos neki user posted image  No, mogoče se bom pa na 2. rundo priključila, ker vam bo 1. tko fajn user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
22.10.2008 8:17:01   
ella79
larisa sej lahko kakšen drugi datum damo, men je vseeno, sam da je petek user posted image jaz našo tudi pustim, da pove svoje, sam itak potem nikol ne zaspi nazaj user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image za odlično noč

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
22.10.2008 8:17:59   
vrtnica76
Jutro!
Mi smo že pokonci in zajtrkujemo.Prav zagreto kruhka papauser posted image .Nočka ni bla nič posebnega-dvakrat se je zbudil,mal pocuzal in zaspal-kar uredu. Sem pa jaz precej u kuser posted image .Tetka je že en teden v zamudi in to je celuser posted image .Je  user posted image predvčerajšnjim čist znoru,da pa on ne misel še engauser posted image met.Nikakor ga ne morem prepričat,ker jest si pa ful želimuser posted image .Je reku,da to ne bo šlo in da ga bo kr pobral in da bo kr šel.Pa kaj mu je????user posted image Res sem fuluser posted image ,ker že skos pravim,da bi 3 otročke mela,še posebej zdej,ko so se pri men stvari poštimale in sem OK.Semvčeraj test nabavla,pa zbiram korajžo,da preverim na čem sem.Me je full strah zarad njegove reakcije.Je že nekej bluzil,da bi šla user posted image prekint,ampak mi niti slučajno na pamet ne pride.Če mu je pa tolk nemogoče,naj pa kar gre,sej bo njega vest pekla,ne mene!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
22.10.2008 8:18:57   
dolenjka
Larisa jutro user posted image

Stipe se še nič ne javlja, je rekel, da bo ona poklical ko se bo kaj dogajalo (vizita,...) user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
22.10.2008 8:26:15   
Neni13
Vrtnica user posted image user posted image user posted image

po moje je bil v šoku in ni resno mislil

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
22.10.2008 8:27:07   
vrtnica76
Upam,hvala Neni.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
22.10.2008 8:34:14   
Janey
vrtnica sej take reakcije so skorda normalne, ker moški to drugač jemljejo kot me. itak če imata enga, en več ni problemuser posted image user posted image boš videla, da bo enako vesel kot pri janezuuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaka je pa zaspal nazaj. se zbudi ob takih zgodnjih urah, da je še jutro ko že prvo rundo seka. lump maliuser posted image zgleda da od padca res nič ni.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
22.10.2008 8:34:57   
Februarka08
Jutro.

Danes sem pa tako dobre voljeuser posted image včer zvečer si je možek vzel par minut in me po dolgem času mal razvajaluser posted image , Larisa je spala celo noč in je bla budnica šele okrog 7.30user posted image , potem je pa še pol urce pela v sobici mama, babauser posted image , prejle sem še na vago stopila in sem vesela da se moje večerno nežretje končno malo obrestujeuser posted image user posted image pa še frizerja mam popoldneuser posted image mislm, a bi mogu bit dan še lepšiuser posted image ja, bi bil, če bi me še iz ZD poklicali, da so izvidi okuser posted image aja, me sploh ne smejo klicatuser posted image čeprav mi je pa zdele od Larise urin spet neki čudno smrdeluser posted image user posted image upam, da ni spet kaj...user posted image

Ne bom več črno razmišljala, grem vas hit mal prebrat, pol morm dat pa bejbi zajtrkuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2170
22.10.2008 8:40:08   
vrtnica76
Hvala Janey.
user posted image za Jakca,da tok pridno spi.
Februarka,ti si pa le privošči novo frizurcouser posted image .Držim pesti,da bo z Lariso vse OKuser posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
22.10.2008 8:42:29   
vrtnica76
Zdej morm pa jit,ker se Janez že pritožuje ker je tolk časa v stolčku.Tole  njegovo cviljenje je že mal neznosnouser posted image .Vas preberem še mal kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 2172
22.10.2008 8:44:50   
Februarka08
Vrtnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uf, verjamem da si slabe volje... katera pa ne bi bilauser posted image jest ne vem kaj bi naredila če  bi men takole izjaviluser posted image user posted image naredi test, da boš vedela pri čem si, na desca se pa ne oziraj, sploh pa ne na take pripombeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2173
22.10.2008 8:49:57   
larisa
Vrtnica, uh ob takih izjavah descov sem pa jst huda, huda user posted image user posted image  A če si user posted image , si user posted image  sama nardila al kako user posted image  To ni res....takrat ko so v akciji pa ne znajo razmišljat, da user posted image  pa res nebi imeli....sej je večinoma od njih odvisno...grrrrr

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
22.10.2008 9:01:56   
vrtnica76
Hvala vsem za lepe besede inuser posted image .Bom sporočila rezultat.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?