Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 21:48:08
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Na zdravje... Jaz sem ful utrujena...pa nekaj me boli želodec in se počasi sprašujem, če nisem kakšnega virusa fasala....Tako čudno me tišči... In ve? Isto relativno umorna ali OK! Nadam se da me virus nece....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 21:48:31
|
|
|
|
Anonimen
|
In ve? Danas na , ali polako mi ide na bolje .
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 21:52:21
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II In ve? Danas na , ali polako mi ide na bolje . Ja sam vec
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 21:53:15
|
|
|
|
Marogica
|
Drugače pa me že cel dan pesti ena stvar....KAKO SPEČI TORTO? MOja sestra si je zaželela za svoj 30. roj dan, da ji spečem torto...čeprav ve, da je ne znam in ne maram peči, ona pa je prava mojstrica v tem...V glavnem noče nobenega darila, razen doma narejene torte Mater ji lukavo....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 21:53:19
|
|
|
|
Misek
|
Sneska fali... Valjda je krenula ka kompu pa se setila: AJME UZASA, moj muz.......
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 21:55:14
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Drugače pa me že cel dan pesti ena stvar....KAKO SPEČI TORTO? MOja sestra si je zaželela za svoj 30. roj dan, da ji spečem torto...čeprav ve, da je ne znam in ne maram peči, ona pa je prava mojstrica v tem...V glavnem noče nobenega darila, razen doma narejene torte Mater ji lukavo.... Ti izdam lastno taktiko.... Gres do kake kolegice, znanke, ki ji gre to od rok in se zmenis, da ti ona - pri tebi doma spece torto... Otroke pa tri dni pred tem filas kako bo mama spekla torto... Garant javijo da TI peces torto... in torta bo specena in bo vuk sit i ovce na broju. Razumes ti mene marogica, a ??
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 21:57:30
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Razumes ti mene marogica, a ?? Ja.....samo.....to ne bo moja torta....to ni isto...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 21:58:50
|
|
|
|
ssevin
|
Još jednom, dobro veče dame moje. Ja sam ok, sutra sreda, još malo pa petak i opet vikend...i tako dalje
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 21:59:14
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek Razumes ti mene marogica, a ?? Ja.....samo.....to ne bo moja torta....to ni isto... Onda ne kukaj nego napravi.....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:00:35
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek Razumes ti mene marogica, a ?? Ja.....samo.....to ne bo moja torta....to ni isto... Marogica, pozdravi sestro in reči, da je njena ideja brilijantna. Po moje karkoli boš naredila, bo za njo lepo , sigurna sem.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:01:16
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Onda ne kukaj nego napravi..... Mater si mi v pomoč Ssevin, si stuširana, zobna ščetka pripravljena?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:01:49
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek Razumes ti mene marogica, a ?? Ja.....samo.....to ne bo moja torta....to ni isto... Marogica, pozdravi sestro in reči, da je njena ideja brilijantna. Po moje karkoli boš naredila, bo za njo lepo , sigurna sem. mam recept za torto iz keksov in pudinga.. pa se lepo zgleda... pa se dobra je... HOCES???
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:03:20
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek Onda ne kukaj nego napravi..... Mater si mi v pomoč Ssevin, si stuširana, zobna ščetka pripravljena? jae rajt.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:04:25
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin jae rajt. Hmmmm, a gde je fokasan? Jestu mu vas dve sto ucinile, da ga nema?? a?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:07:19
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek mam recept za torto iz keksov in pudinga.. pa se lepo zgleda... pa se dobra je... HOCES??? Hvala, za tvojo dobro voljo....sploh ne vem, kaj bi rada...res ne, kar se tega tiče....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:13:06
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek mam recept za torto iz keksov in pudinga.. pa se lepo zgleda... pa se dobra je... HOCES??? Hvala, za tvojo dobro voljo....sploh ne vem, kaj bi rada...res ne, kar se tega tiče.... Marogica boš vidla da ni tak hudo kot se ti zdi. Glej kupiš samo tiste oblate v trgovini, imaš svetlejše in temnejše kao čokoladne in jih poliješ z nečim, da bojo sočne, s kakim naravnim sokom, nimam pojma. Ali pa s kakšnim sirupom posebnim za to. V glavnem, samo da bo sočno in da bo okus pasal k vsebini torte. Pa kupiš belo in črno nutelo in zmleješ kakšne orehe ali lešnike..pa nardiš tako gosto filo Ma ne vem, če ne bom jaz probala kaj takega ustvarit Pa kakšen preliv potem gor, smetano najboljše, tako fino. Lahko paj o okrasiš s kakšnimi bonboni
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:14:51
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Marogica boš vidla da ni tak hudo kot se ti zdi. Glej kupiš samo tiste oblate v trgovini, imaš svetlejše in temnejše kao čokoladne in jih poliješ z nečim, da bojo sočne, s kakim naravnim sokom, nimam pojma. Ali pa s kakšnim sirupom posebnim za to. V glavnem, samo da bo sočno in da bo okus pasal k vsebini torte. Pa kupiš belo in črno nutelo in zmleješ kakšne orehe ali lešnike..pa nardiš tako gosto filo Ma ne vem, če ne bom jaz probala kaj takega ustvarit Pa kakšen preliv potem gor, smetano najboljše, tako fino. Lahko paj o okrasiš s kakšnimi bonboni Ti si res srce....ko vem, da sama ne pečeš, pa si se za mene potrudila nekaj napisati in predvsem misliti, kar se recepta tiče...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
KAKO SPEČI TORTO? Komot . Paket oblat, dve kili svezega sadja, ena stepena smetana in kupljeni okraski za povrh. Ta je moja. NA sliki je izgledala fantasticno.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:15:41
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin jae rajt. Hmmmm, a gde je fokasan? Jestu mu vas dve sto ucinile, da ga nema?? a? Nič, me smo pridne....kot vedno...Mogoče ima danes "družinski" večer
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:18:02
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Marogica boš vidla da ni tak hudo kot se ti zdi. Glej kupiš samo tiste oblate v trgovini, imaš svetlejše in temnejše kao čokoladne in jih poliješ z nečim, da bojo sočne, s kakim naravnim sokom, nimam pojma. Ali pa s kakšnim sirupom posebnim za to. V glavnem, samo da bo sočno in da bo okus pasal k vsebini torte. Pa kupiš belo in črno nutelo in zmleješ kakšne orehe ali lešnike..pa nardiš tako gosto filo Ma ne vem, če ne bom jaz probala kaj takega ustvarit Pa kakšen preliv potem gor, smetano najboljše, tako fino. Lahko paj o okrasiš s kakšnimi bonboni Ti si res srce....ko vem, da sama ne pečeš, pa si se za mene potrudila nekaj napisati in predvsem misliti, kar se recepta tiče... Tort in burekov res ne, vse ostalo pa ja.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:19:52
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II KAKO SPEČI TORTO? Komot . Paket oblat, dve kili svezega sadja, ena stepena smetana in kupljeni okraski za povrh. Ta je moja. NA sliki je izgledala fantasticno. E vidiš to sem jaz nardila in je bila suuuper. Tak osvežilna, čisto na izi. Pa hitro gotova
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:20:08
|
|
|
|
kofetek2010
|
ssevin ~ podobno sem ji že jaz predlagala... oblati, kompot in želatina, samo kaj, ko uboga reva še želatine ne bi spravila skupaj
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:27:13
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 ssevin ~ podobno sem ji že jaz predlagala... oblati, kompot in želatina, samo kaj, ko uboga reva še želatine ne bi spravila skupaj Pa pomozite joj. Ona nek mesa vi joj zvocajte pored nje!!! I .. laku noc drage dame, dete me zove. Tata valjda tako hrce, da mali ne moze da zaspe
|
Zanositevson_čicaAli ste načrtovali zanositev?Načrtovana (
82%)
Nenačrtovana (
18%)
Število vseh glasov: 200Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!