Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 9:24:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tok čvekate, da nimate cajta niti ponuditi...................... ..............no, jo bom pa jaz po dolgem času..............zdaj grem pa neki pojest, je LN končno zaspala, sva se eno uro matrali................pa kr neki ma nosek zamašen.............pa ji dajem fiziološko...............pol pa take ekstremno dolge okraske iz nosu ven vlečem, da ne vem kje se to skrije.............. A je divka mogoče? Jst zdej sam še to pijem.... Sej bom čist zamašila kufetjero... Itak, da je prehlajena, če jo pa tok oblačiš..... al nisi ti tista? Dober tek..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 9:26:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ugotavlam, da imate večina zvečer ful več cajta.... Naša bejba je pa dopoldne ful zaspanka.... Se je zbudila ob 5.30..... čez 20 minut je že nazaj spala.... ob 8h smo ponovile vajo... zdej še vedno spi.... Sem dala cujne sušit, pozajtrkovala in že tle klofam...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 9:30:51
|
|
|
|
leda
|
no, sej gre sam še na pol smešno. tko vizualno. sem nas letos, ko smo šli julija kampirat, kar slikala. ker pol ko enkrat začneš, ne morš nehat in smo mel na strehi kemp stole, pa mizo,...nism čist zihr, če bi me lastni starši sploh hotl poznat. oni itak s solzami gledajo, kaj sva naredila iz njihovega lepo vzdrževanega avta v par letih, kar so nama ga podaril (ko so sebi kupili novga seveda)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 9:34:53
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 9:35:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dej fotko prilepi... da se še malo narežim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 9:45:29
|
|
|
|
ključek
|
Itak, da je prehlajena, če jo pa tok oblačiš..... al nisi ti tista? hmmmmmmmmmmm.....................ne, nisem jaz tista....................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 9:47:42
|
|
|
|
ključek
|
dobro jutro dobro jutro vsem trem babnicam.......................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 9:48:44
|
|
|
|
ključek
|
pri nas je pa že sonček..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 9:51:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pri nas je pa že sonček.......... A žihr pridem? Kle je pa skori megleno.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 9:52:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dej fotko prilepi... da se še malo narežim... jaz bi tud rada vidla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 9:53:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pri nas je pa že sonček.......... pri nas pa čisto mičkeno sije. Moramo se ven spravit,v trgovino ,pa mojmu bi mogla it gsm plačat.Upam,da ni premrzlo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 9:56:51
|
|
|
|
ključek
|
A žihr pridem? ...............ti kr.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 9:57:59
|
|
|
|
arabela*
|
Kaj na gin.pregledu po porodu ti samo bris vzamejo in ti kontracepcijo predpišejo??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 9:58:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dej fotko prilepi... da se še malo narežim... jaz bi tud rada vidla jz tud............... ...........že napisano je tko fajn, da se nasmejiš zraven..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 10:00:40
|
|
|
|
ključek
|
Kaj na gin.pregledu po porodu ti samo bris vzamejo in ti kontracepcijo predpišejo?? ja nekako tako.čeprav jaz še nimam M, tako da mi še nič predpisal, morm pa čez 2-3 mesece, ko bo M prišla nazaj na pregled................ ........pa sm upala da bo za en let mir................sicer je pa men blo ful neprijetno, je kr mal bolelo.....pa mi je G reku sam, da je prvi pregled po porodu vedno smotan in boleč..........je pa vse BP, vsaj nekaj............. .................aja, pa pregleda tud maternico, če je na svojemu mestu...............šarajo noter na veliko.................
< Sporočilo je popravil Me to you -- 22.10.2008 10:02:01 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 10:03:38
|
|
|
|
ključek
|
se tipkamo zvečer, grem LN zbuditi, je ob 7 jedla nazadnje, pa še na sonček jo bova mahnili..........aha, sej baby fon že opozarja, da se je sama zbudila......................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 10:04:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you A žihr pridem? ...............ti kr............. Kok je to vožnje iz Ljubljane?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 10:06:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
ja nekako tako.čeprav jaz še nimam M, tako da mi še nič predpisal, Žihr bi tudi kondome predpisali.... Lep dan vsem, ki pridete nazaj kumi zvečer...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 10:08:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Kaj na gin.pregledu po porodu ti samo bris vzamejo in ti kontracepcijo predpišejo?? ja nekako tako.čeprav jaz še nimam M, tako da mi še nič predpisal, morm pa čez 2-3 mesece, ko bo M prišla nazaj na pregled................ ........pa sm upala da bo za en let mir................sicer je pa men blo ful neprijetno, je kr mal bolelo.....pa mi je G reku sam, da je prvi pregled po porodu vedno smotan in boleč..........je pa vse BP, vsaj nekaj............. .................aja, pa pregleda tud maternico, če je na svojemu mestu...............šarajo noter na veliko................. ja zakaj pa ene dobijo M druge pa ne jaz še čist pikico krvavim,pa neveč če naj grem jutri
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 10:08:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Žihr bi tudi kondome predpisali....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 10:13:12
|
|
|
|
arabela*
|
nič,grem moje babe spakirat,da gremo ven.se popoldan tipkamo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 10:43:07
|
|
|
|
ključek
|
Kok je to vožnje iz Ljubljane? dobrih 40 minutk..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 10:43:52
|
|
|
|
ključek
|
Žihr bi tudi kondome predpisali.... no, tok pameti pa še imava..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 10:47:11
|
|
|
|
ključek
|
tko, zdej grerm pa še sebe uštimat, LN malo počiva po obilni malici........... .........pol pa hop na sonček..........uživajte...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 22.10.2008 12:19:00
|
|
|
|
KAHLO
|
haloo babnce!! samo tlko da vas pozdravim!! lepo se imejte in užijte še zadnje sončne žarke!! midvi z Ronjo pa na ljevo!!! čao
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Navezanost otroka na mamoPrimarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...
Zadnje s foruma
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?