|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
21.10.2008 20:13:02   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Ojla mamice

a je katera že dobila in (kdaj)
zdravstveno kartico za otročička
jaz jo še zmeraj čakam pa sem takoj poslala v službo
kopijo rojstnega lista, zdej se mi pa kr ne da vprašat
če so že uredili zavarovanje

Jaz sem jo dobila v enem tednu po tistem, ko sem nesla v službo RL.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
21.10.2008 20:17:51   
emi*
Kolko časa nosijo dojenčki duple nogavice?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
21.10.2008 20:23:12   
ključek
user posted image user posted image ........................čav čav pipike....................se tipkamo.....................

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
21.10.2008 20:34:13   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Kolko časa nosijo dojenčki duple nogavice?user posted image user posted image user posted image

user posted image
A je to kakšno pravilo? Jaz delam čisto po občutku-odvisno od tega kako hladne oz. tople nogice ima, kje je in koliko stopinj je. Ponavadi dam samo žabice in copatke-včasih pa še nogavičke

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
21.10.2008 21:50:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Ojla mamice

a je katera že dobila in (kdaj)
zdravstveno kartico za otročička
jaz jo še zmeraj čakam pa sem takoj poslala v službo
kopijo rojstnega lista, zdej se mi pa kr ne da vprašat
če so že uredili zavarovanje

.... mora bit original rojstni list.....  jaz sem dobila takoj naslednji dan rojstni list iz službe nazaj po pošti, zraven pa potrdilo, tisto, ki velja pred kartico...... Kartica pa je prišla par dni pred iztekom tistega roka (cca v 10-12  dneh)

Lp,

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
21.10.2008 21:56:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

ojla...bolj mal se javljam ker so tudi pri nas prisotni krčiuser posted image user posted image user posted image .....in takrat pomaga sam mamina zizauser posted image user posted image user posted image ....    welcome to the club user posted image
....a mi lahko katera pove kolk naj bi dobival na teži mesečnouser posted image ...

http://www.ringaraja.net/dojencek.html

na desni strani vpišeš podatke pa ti pokaže...pa lahko malo primerjaš..... je pa čisto odvisno...

prečitaj bolj spodaj.....

http://med.over.net/forum5/read.php?94,4754011

kopirano iz zgornjega članka:

Dojenček naj bi v 1-3m pridobival NAJMANJ 110-115g na TEDEN oz. najmanj 450g NA MESEC - VEDNO MERIMO OD NAJNIŽE TEŽE.

Koliko imata že sedaj kg in cm?user posted image

Pozdravček,

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
21.10.2008 21:59:59   
gold fish

jaz dam našemu ene tanke bombažne gor, pol pa tanke bombažne hlače (za not), preko pa ene frotir zoknčke al pa štrikane copatke...    Včasih sem dajala brez spodnjih bomb. pa je imel ful ledene noge....., pa še zdaj je bolj med hladnimi.... da o rokah (ledenica) niti ne govorim....

.... odg. - ne vem user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
21.10.2008 22:04:32   
KAHLO
Hallo babike!!!

Midve z našo babiko maksimalno uživama tu na Štajerju, tud mali full paše ta luft, je pridna k treba bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz vam ne moram rečt kako sem se že v teh par dnevih tukaj zrelaksirala, mami mi je rekla da naj kr vozičkam s prjatlcami in mi ni treba nič gospodnijit, tako da se lahko mirno v bani namakam, zjutraj fino pijem kofetek in celo sede pozajtrkujem (takrat jo popazi dedi), pol greva ven šetat in sva veni z 5 vozičkaricami dokler je sonček, pol greva pa domov, kjer naju taka toplo kosilce....pol pa še doma z sestro kofetkamo in nečakom....res je superuser posted image user posted image user posted image user posted image edino atija pogrešava z malo, mora pridno dinarčke služit doma v ljuser posted image

Petra in fishika, če se vama bo dalo kaj prit v radgono vabljeni na kofetek.....jaz sem brez avtomobila, tako da ni šans da brez šoferja kam gremuser posted image  

Drgače se pa naša pikica tud slini, pa kr celo roko si v usta zatlači pa čeprav se lih pred minutko napapcauser posted image user posted image user posted image ampak tako delajo vsi ti bebijo od kolegic tudi, se vsak dan ob 11. dobimo z 3 punčkami in 2 fantokma, vsi so rojeni v roku od julija do septembra...no naša je najmlajšauser posted image pa komot prekaša dve, po težiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Smo prav ena mala atrakcija v tem našem malem mestecuuser posted image user posted image user posted image

Tak zdaj pa grem malo za nazaj prebrat!!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
21.10.2008 22:06:02   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Zda vadim že slepo tipkanjeuser posted image

... pazi, da ti na izpitu kdo ne bo traka prestaviluser posted image ... boš pisala...... pol bo pa prazen list.... 

...te kar vidim.... in f in j in f in j....user posted image  ....joj, kje je že to....user posted image

A to si prav na ekonomski?   Pa moraš imeti dol. št. udarcev na min. al samo slepo?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
21.10.2008 22:28:12   
amor real
.... mora bit original rojstni list..... jaz sem dobila takoj naslednji dan rojstni list iz službe nazaj po pošti, zraven pa potrdilo, tisto, ki velja pred kartico...... Kartica pa je prišla par dni pred iztekom tistega roka (cca v 10-12 dneh)

V moji službi je bila dovolj fotokopija rojstnega lista. So itak toliko pojedli in spili na račun našega Tomaža user posted image , da kar verjamejo, da je res MOJ in se je rodil user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1510
21.10.2008 22:31:01   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

... pazi, da ti na izpitu kdo ne bo traka prestaviluser posted image ... boš pisala...... pol bo pa prazen list.... 

...te kar vidim.... in f in j in f in j....user posted image  ....joj, kje je že to....user posted image

A to si prav na ekonomski?   Pa moraš imeti dol. št. udarcev na min. al samo slepo?

ma kaki trak.Če pa se to izvaja na računalniku.
Ne,jaz sem na Dobiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1511
21.10.2008 22:32:15   
arabela*

user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.10.2008 22:33:30 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
21.10.2008 22:37:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

.... mora bit original rojstni list..... jaz sem dobila takoj naslednji dan rojstni list iz službe nazaj po pošti, zraven pa potrdilo, tisto, ki velja pred kartico...... Kartica pa je prišla par dni pred iztekom tistega roka (cca v 10-12 dneh)

V moji službi je bila dovolj fotokopija rojstnega lista. So itak toliko pojedli in spili na račun našega Tomaža user posted image , da kar verjamejo, da je res MOJ in se je rodil user posted image user posted image user posted image

...naši še niso niti kapljice dobiliuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1513
21.10.2008 22:39:05   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

.....  ste bolj moderni zdaj......  včasih smo na stare mašine tolkli ...seveda na trak.....  na računalniku pa ja ni isto...to pravo slepo tipkanje...user posted image ...moraš na mašino probat...... še mam eno doma (mamino)user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
21.10.2008 22:47:52   
arabela*
sem probala user posted image nekoč tud na tisto mašinouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1515
21.10.2008 22:50:44   
arabela*
nam pa mala vedno zvečer nekaj svira.Ne rata ji zaspat,pa samo jo nekaj zvija,pa ji kroti spanec.ponoči pa zjutraj pa ni problem.pa še s kupčkom se zvečer grozno doooolllgo matrauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
22.10.2008 8:34:18   
lana17
Dobro jutro!

Končno sem si vzela mal časa, da vas preberem in se vam mal javim. Bo stanovanje ostalo razmetano user posted image
... moj zakladek je še vedno pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image ... ima trenutke, ko joka, predvsem takrat, ko se napenja, da bo prdnil ali kakal... pa ugotovila sem, da ga obiski mal iz tira vržejo, ker mu podrejo njegov ritem in potem zna bit mal tečka... drugače bje pa res zlat... še vedno se ga nisem nagledala, vrjetno se ga nikoli ne bom... začel se je smejat, vsako jutro, ko se crkljava se mi smejeuser posted image user posted image user posted image ... kolk lepo...

...drugač se pa tud moj slini...

...sirenca se oglaša...moram končat

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
22.10.2008 9:02:38   
leda
petrax, mi2 sva se tut pri taprvi čohala za ušesi in tuhtala, kam s prtljago. majhen prtljažnik in ogromen voziček...pa si sposojala truge (kovčke za na streho) in pol TIIINK. in sva dala voziček na streho in problem rešen. sicer zgledamo na daleč kot turška družina, ki se vrača z gastarbajta, ampak z našim avtom itak ne mormo glih koga impresioniratuser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
22.10.2008 9:07:33   
leda
saraya,

sej veš tisto o sosedovi kravi...

no, hočm rečt, da se kar mal tolažim, ko te berem, ker naša tudi ful poliva in bruha. jst pač itak težko mečem hrano stran, tko da se mi zdi čist grozn, da gre moj mlek v ničuser posted image

no, predvsem sem se nekaj časa sekirala glede teže, vendar se vidno polni (michelinčki se delajo) in na naši nenatančni tehtnici za odrasle zgleda, da se je zredila okol ene kile v enem mescu. dons mamo pa itak prvič uradne meritve.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
22.10.2008 9:08:12   
Lara Croft

Duple nogavice? Jaz dam Lari samo ene nogavice.... je pa res da ima tudi pajacek stopalca.... user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
22.10.2008 9:12:55   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Hallo babike!!! mami mi je rekla da naj kr vozičkam s prjatlcami in mi ni treba nič gospodnijit, tako da se lahko mirno v bani namakam, zjutraj fino pijem kofetek in celo sede pozajtrkujem (takrat jo popazi dedi), pol greva ven šetat in sva veni z 5 vozičkaricami dokler je sonček, pol greva pa domov, kjer naju taka toplo kosilce....

Ti se pa boš razvadla.... bo kriza pol, ku prideš domov....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neč ne bom več pisala, k itak ne boš vidla, ki nimaš cajta več za nas.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
22.10.2008 9:14:25   
Lara Croft

V moji službi je bila dovolj fotokopija rojstnega lista.

Mojega možek na ZZZS tudi niso prašali originala.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1522
22.10.2008 9:16:24   
Lara Croft

user posted image user posted image Joj, se spovnem, ku sem jaz delala tečaj za slepo tipkanje..... madona, kok so ropotali tisti pisalni stroji.... user posted image user posted image

In a in č in a in č...... user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
22.10.2008 9:17:42   
ključek
tok čvekate, da nimate cajta niti user posted image  ponuditi......................user posted image user posted image user posted image user posted image ..............no, jo bom pa jaz po dolgem času..............zdaj grem pa neki pojest, je LN končno zaspala, sva se eno uro matrali................pa kr neki ma nosek zamašen.............pa ji dajem fiziološko...............pol pa take ekstremno dolge okraske iz nosu ven vlečem, da ne vem kje se to skrije..............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
22.10.2008 9:18:42   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: leda
pol TIIINK. in sva dala voziček na streho in problem rešen. sicer zgledamo na daleč kot turška družina, ki se vrača z gastarbajta, ampak z našim avtom itak ne mormo glih koga impresioniratuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O za krepat.... se ražim ko pohana piška.... bom zbudila oba.... moža in hčerko.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Navezanost otroka na mamo
Primarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?