|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
22.10.2008 9:24:31   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

tok čvekate, da nimate cajta niti user posted image  ponuditi......................user posted image user posted image user posted image user posted image ..............no, jo bom pa jaz po dolgem času..............zdaj grem pa neki pojest, je LN končno zaspala, sva se eno uro matrali................pa kr neki ma nosek zamašen.............pa ji dajem fiziološko...............pol pa take ekstremno dolge okraske iz nosu ven vlečem, da ne vem kje se to skrije..............user posted image user posted image user posted image

A je divka mogoče? Jst zdej sam še to pijem.... user posted image Sej bom čist zamašila kufetjero... user posted image user posted image user posted image

Itak, da je prehlajena, če jo pa tok oblačiš..... al nisi ti tista? user posted image

Dober tek.. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
22.10.2008 9:26:55   
Lara Croft
Ugotavlam, da imate večina zvečer ful več cajta.... Naša bejba je pa dopoldne ful zaspanka....

Se je zbudila ob 5.30..... čez 20 minut je že nazaj spala.... ob 8h smo ponovile vajo... zdej še vedno spi....  Sem dala cujne sušit, pozajtrkovala in že tle klofam... user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
22.10.2008 9:30:51   
leda
no, sej gre sam še na pol smešno. tko vizualno. sem nas letos, ko smo šli julija kampirat, kar slikala. ker pol ko enkrat začneš, ne morš nehat in smo mel na strehi kemp stole, pa mizo,...nism čist zihr, če bi me lastni starši sploh hotl poznat. oni itak s solzami gledajo, kaj sva naredila iz njihovega lepo vzdrževanega avta v par letih, kar so nama ga podaril (ko so sebi kupili novga seveda)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1528
22.10.2008 9:34:53   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1529
22.10.2008 9:35:20   
Lara Croft
Dej fotko prilepi... da se še malo narežim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
22.10.2008 9:45:29   
ključek
Itak, da je prehlajena, če jo pa tok oblačiš..... al nisi ti tista?user posted image

hmmmmmmmmmmm.....................ne, nisem jaz tista....................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1531
22.10.2008 9:47:42   
ključek
dobro jutrouser posted image

dobro jutro vsem trem babnicam.......................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
22.10.2008 9:48:44   
ključek
pri nas je pa že sonček..........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
22.10.2008 9:51:09   
Lara Croft

pri nas je pa že sonček..........user posted image user posted image user posted image

A žihr pridem? Kle je pa skori megleno..... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
22.10.2008 9:52:07   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Dej fotko prilepi... da se še malo narežim...user posted image user posted image user posted image

jaz bi tud rada vidlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1535
22.10.2008 9:53:39   
arabela*

pri nas pa čisto mičkeno sije.
Moramo se ven spravit,v trgovino ,pa mojmu bi mogla it gsm plačat.Upam,da ni premrzlouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
22.10.2008 9:56:51   
ključek
A žihr pridem?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............ti kr.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1537
22.10.2008 9:57:59   
arabela*
Kaj na gin.pregledu po porodu ti samo bris vzamejo in ti kontracepcijo predpišejo??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
22.10.2008 9:58:10   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz bi tud rada vidlauser posted image

jz tud...............user posted image user posted image user posted image ...........že napisano je tko fajn, da se nasmejiš zraven..............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
22.10.2008 10:00:40   
ključek
Kaj na gin.pregledu po porodu ti samo bris vzamejo in ti kontracepcijo predpišejo??

ja nekako tako.čeprav jaz še nimam M, tako da mi še nič predpisal, morm pa čez 2-3 mesece, ko bo M prišla nazaj na pregled................user posted image user posted image user posted image ........pa sm upala da bo za en let mir................sicer je pa men blo ful neprijetno, je kr mal bolelo.....pa mi je G reku sam, da je prvi pregled po porodu vedno smotan in boleč..........je pa vse BP, vsaj nekaj.............user posted image .................aja, pa pregleda tud maternico, če je na svojemu mestu...............šarajo noter na veliko.................user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 22.10.2008 10:02:01 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
22.10.2008 10:03:38   
ključek
se tipkamo zvečer, grem LN zbuditi, je ob 7 jedla nazadnje, pa še na sonček jo bova mahnili..........aha, sej baby fon že opozarja, da se je sama zbudila......................

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
22.10.2008 10:04:44   
Lara Croft

A žihr pridem?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............ti kr.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok je to vožnje iz Ljubljane?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
22.10.2008 10:06:35   
Lara Croft
ja nekako tako.čeprav jaz še nimam M, tako da mi še nič predpisal,

Žihr bi tudi kondome predpisali.... user posted image

Lep dan vsem, ki pridete nazaj kumi zvečer... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
22.10.2008 10:08:00   
arabela*

ja nekako tako.čeprav jaz še nimam M, tako da mi še nič predpisal, morm pa čez 2-3 mesece, ko bo M prišla nazaj na pregled................user posted image user posted image user posted image ........pa sm upala da bo za en let mir................sicer je pa men blo ful neprijetno, je kr mal bolelo.....pa mi je G reku sam, da je prvi pregled po porodu vedno smotan in boleč..........je pa vse BP, vsaj nekaj.............user posted image .................aja, pa pregleda tud maternico, če je na svojemu mestu...............šarajo noter na veliko.................user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ja zakaj pa ene dobijo M druge pa neuser posted image

jaz še čist pikico krvavim,pa neveč če naj grem jutriuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
22.10.2008 10:08:59   
arabela*

Žihr bi tudi kondome predpisali.... user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1545
22.10.2008 10:13:12   
arabela*
nič,grem moje babe spakirat,da gremo ven.se popoldan tipkamouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
22.10.2008 10:43:07   
ključek
Kok je to vožnje iz Ljubljane?

dobrih 40 minutk..............

Neposredna povezava do sporočila: 1547
22.10.2008 10:43:52   
ključek
Žihr bi tudi kondome predpisali....

no, tok pameti pa še imava..............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1548
22.10.2008 10:47:11   
ključek
tko, zdej grerm pa še sebe uštimat, LN malo počiva po obilni malici...........user posted image .........pol pa hop na sonček..........uživajte...........user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
22.10.2008 12:19:00   
KAHLO
haloo babnce!!

samo tlko da vas pozdravim!!

lepo se imejte in užijte še zadnje sončne žarke!!

midvi z Ronjo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na ljevo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čao

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Navezanost otroka na mamo
Primarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?