|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
21.10.2008 21:08:48   
mary_lou
Dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo ok boš vidla

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
21.10.2008 21:12:55   
lillchy123
dolenjka, user posted image user posted image user posted image user posted image  probi si spočit, da boš lahko crkljala tvojega user posted image  ko pride domov.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
21.10.2008 21:25:33   
MetiLu
Dolenči, mi tud mislimo na vas, vse bo OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janez je pa prehlajen user posted image  revček ma čist zabasan nos in zarad tega je dones tud popoldansko malco celo zbruhal, ker ni mogel zadihat med požiranjem user posted image user posted image user posted image  sva se pa vseeno kopala dones, sej ne vem če je bilo prav, sam sem kopalnico segrela, pa ga na hitro skopala, ker je bil čist pobruhan user posted image  pol pa cele drame s pucanjem nosa, zdej pa spi brez dude, ker dihanje in zauganje ne gre skup user posted image  tud dojil se ni kej dost user posted image  upam, da bomo kaj spali, sem mu dvignila vzglavje... vročine ima tud malo, 37.4, sem merila v ritki po kopanju, je mel 37.9, drugače mu pa sploh ne morem zmerit, pod pazduho skoz neki muva, da ne zmeri pravilno, tisti za v ušesu merit pa sploh ne izmeri pravilno user posted image  ...

Jest grem tud spat, ker sem skurjena ... zdej so moje pobožne želje spat ene 3 urce v kosu user posted image  sej k sem se zbujala na 3 ure sem pa pizdila, ker sem hotla več user posted image  mah, nikol mi ni prov, res ne vem kako naj se sprijaznim da se mi Janez tok zbuja ponoč user posted image  

No, mirno nočko vsem user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
21.10.2008 21:28:13   
lillchy123
mah dons ni moj dan.. so me čist razkurle punce na eni drugi temi...
a ve ktera kak vic?
k mislim, da bi vsem pasu...

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
21.10.2008 21:36:58   
Janey
dolenjkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič bat, vse bo dobro, on ima vaju, ki mu dajeta energijouser posted image

lilchy jaz vem enga...

je mel župnik eno naročeno v spovednico, pa ga je ful na vc tiščalo in je mogel it, tam pa vidi enga vernika in ga prosi naj gre not namesto njega in naj nič ne govori samo na koncu naj ji naloži 2 zdrave marije. pa pride ženska v spovednico in pravi. gospod grešila sem, fafala sem, pa ne samo enkrat, kar desetkrat, pa si revež misli, to je kar greh pomoje bo treba več kot sam 2 mariji, pa vidi enga administranta, ga hitr pokliče in vpraša, ćuj kolk da župnik pa fafanje, on pa 2 twixa in coca colouser posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa res ninat...lubek je spet na kavču zaspal medtem ko sem jaz vse zrihtalauser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
21.10.2008 21:50:07   
dolenjka
Hvala punce moje user posted image  in ITAK da bo vse OK, ker mora biti!! user posted image
Sem ravno govorila z njim in pritisk je BP, počutje ok, tko da bo ju3 verjetno že doma user posted image

A bo zdej še kak vic padel, al moram it v posteljo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
21.10.2008 22:11:39   
larisa
Dolenjka user posted image user posted image user posted image  za Stipeta! Korenina ne pozebe user posted image

Lillchy imaš ZS.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
21.10.2008 22:14:07   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dolenjka user posted image user posted image user posted image  za Stipeta! Korenina ne pozebe user posted image

Lillchy imaš ZS.

Hvala, upam da sem korenina jaz user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
21.10.2008 22:15:20   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Lillchy imaš ZS.

Sta se kr dve korenini najdli v vaši bajti, HB user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
21.10.2008 22:20:28   
jencili
čer,

vidim, da je tema dons malo bolj žalostno obarvana.
Vsem, ki imate kakršnekoli težave user posted image user posted image user posted image .

Pri nas se tud časa nimava skregat, ker moj skoz delauser posted image user posted image . Sej niti ne vem, al naj bom za to vesela al žalostna. No ja, sm pa vseen vesela, da se jutri odpre Planet Tuš (v katerem bo moj dragi tudi delal), da bom alhko spet mal učke šla past po štacunahuser posted image

Ella, prijavljam se na bovlinguser posted image

Kar se pa tiče enga poštenega žura končno...z veseljem, samo žal ta petek ne bo šlo, ker nimam varstva. Konc je zdej tega, da je bil dragi doma in je vedno vskoču, če je blo trebauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
21.10.2008 22:22:19   
dolenjka

Lillchy imaš ZS.

Sta se kr dve korenini najdli v vaši bajti, HB user posted image user posted image

a ne? user posted image

Sam mam pa zdele še vedno tolk adrenalina da ne morem it spat user posted image

A si predstavlaš da ti zazvoni hišni telefon in te moški vpraša: "dan, a ste vi ta pa ta? Žena tega pa tega? Jaz sem pa ta pa ta (po imenu spoznaš šefa svojega moža) in vaš mož je v bolnici. Sej ni nič hudega, samo so ga odpeljali ker se je mal slabo počutil pa v prsih ga je tiščalo......" To je res Idrijaaaaaa!! user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
21.10.2008 22:26:52   
larisa

Lillchy imaš ZS.

a ne? user posted image

A si predstavlaš da ti zazvoni hišni telefon in te moški vpraša: "dan, a ste vi ta pa ta? Žena tega pa tega? Jaz sem pa ta pa ta (po imenu spoznaš šefa svojega moža) in vaš mož je v bolnici. Sej ni nič hudega, samo so ga odpeljali ker se je mal slabo počutil pa v prsih ga je tiščalo......" To je res Idrijaaaaaa!! user posted image

Zato pa jaz nimam hišnega telefona in nisem žena user posted image user posted image

Joj črn humoruser posted image ....si ne predstavljam, ampak ko sem tvoj post brala je še mene čist stisnilo, tko, da si predstavljam, da more bit noro grozno user posted image  Ampak, bi blo fajn da bi šla počivat, veš.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
21.10.2008 22:31:18   
ella79

Lillchy imaš ZS.

a ne? user posted image

meni k sem zdej sam tole prebrala, mi je že začelo srce nabijat user posted image
tako kot sama praviš, MORA biti vse OK!!

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
21.10.2008 22:35:42   
larisa
Nočko punce in naj bo jutri lepši dan user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
21.10.2008 22:39:43   
dolenjka
Od nekdaj sem se spraševala zakaj se meni ne dogaja kaj takega kot v filmih in danes se mi je, pa mi ni nič všeč user posted image  Eh, hočem nazaj moje nefilmsko, kmečko življenje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
21.10.2008 22:41:28   
nizy
dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega Stipeta , še dobr , da je bil v službi , da so lahko takoj ukrepal   

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
21.10.2008 22:44:07   
dolenjka
Ja Nizy, imaš prav user posted image

Zdaj bi blo pa fajn da se spokam, ker imava ju3 ob 11h terapijo v Laškem user posted image  Mah se mi pa ne da it ju3, sem danes že 200 km naredila user posted image  Pa še ju3 tolk user posted image  Pa jaz grem lahko kar za šoferja, sem več na cesti k v postelji user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
21.10.2008 22:44:54   
ella79
dolenjka jutri je nov dan, k se boš prebudila bo konec filmskega življenja user posted image odpočij si
jaz grem tudi kar spat, nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
21.10.2008 22:47:22   
jencili
Dolenjka, upam, da se Stipe lepo cajta in da gre jutri domov. Če pa po kakem slučaju ostane do vikenda, bom pa mal zavila še v njegovo sobo, k bom že glih tam pri dedkuuser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
21.10.2008 22:51:07   
dolenjka
V kateri sobi pa je dedek? Da nista skupaj user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
21.10.2008 22:53:22   
srečka nosečka
čer, user posted image

pri nas še vedno nismo zvoka vklopili user posted image . Sem pa zvečer za dobro uro odšla ven s sestro na kavo. Ko sem prišla nazaj, pa je ati že malo kopal in rihtal za spanje. Pred tem sta pa še večerjo imela. user posted image  Morda pa mu kaj cankne v to betico. user posted image

dolenjka - za vas vse tri user posted image , vso JE OK

janey - Jakcu poljubček od naju z Lano, korenjak je, tako, da se on temu padcu že ne bo pustil do živega user posted image

lillchy - ne obremenju se z drugimi (drug forum), ti si za svojega sončka NAJBOLJŠA mami user posted image

Jutri pa Lano peljem k P, ker te njene pikice mi niso nič kaj všeč. user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 21.10.2008 22:58:41 >

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
21.10.2008 22:53:56   
jencili

V kateri sobi pa je dedek? Da nista skupaj user posted image  user posted image

dedek je na intenzivni 2 v sobi...hm...18?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
21.10.2008 23:04:35   
ELMA
pina user posted image user posted image user posted image kr men pridi čez vikenduser posted image , vzami punce in pridi naj vas mal pogreša user posted image
Dolenjka user posted image user posted image user posted image se bo vse OK , mora biti .user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
21.10.2008 23:12:01   
jencili
hm, net sem pomoje že cel prečekirala, moj še vedno dela, tko da najboljš, da grem spat

nočkouser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
21.10.2008 23:12:34   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

hm, net sem pomoje že cel prečekirala, moj še vedno dela, tko da najboljš, da grem spat

nočkouser posted image

aja, sam še fajn bi blo, če bi bla vsaj malo zaspanauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?