|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
21.10.2008 14:29:10   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka boš vidla da bo vse ok. Če kej pomaga, še mene mal zvija glede vaju user posted image že cel dan mislim na vaju user posted image user posted image user posted image   evo, lahko doma narediš mojito user posted image user posted image user posted image sam zate sem tole našla
http://www.mojvideo.com/video-mojito-cocktail/77858dfb80a385d0d115

cuba libre:
http://www.trgovinetus.com/index.php?NivoId=53&idRecepta=173

še kej user posted image user posted image user posted image user posted image aja Joe Penas je taka luštna restavracija, recimo nasproti name ( v smeri proti tiloliju), mal naprej je pa še lokal Opera, k je pa men tudi luštn. Zdej pa vse veš, sam še varstvo zrihtej user posted image user posted image user posted image drugač sem pa zdele mal na koledar gledala, bi šle lahko 7.11. na bovling v Tuš KR user posted image zbiram prijave user posted image user posted image user posted image

pina, jaz pa mislim, da bi zginla za par dni, ni rešitev user posted image misliš, da bi bila situacija kaj drugačna user posted image zame je to le bežanje pred problemom, ki pa te prej ko slej spet ujame user posted image moje mnenje

Ella, hvalaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image si bom pogledala tele linke, zdele se je pa glih moja princesa zbudilauser posted image kot da bi vedela kdaj je kosilo in kdaj očka pride domovuser posted image potem pa šibamo... če bo vse ok (itak da bo!) se vidimo potem na user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
21.10.2008 14:30:51   
pina-1
dolenjka, sej tudi to je rešitev, samo kaj ko ani niti boce AM nebi znal pripravituser posted image .

razmišljam da bi se v petek ko pripreljem punce iz r. dneva odpravim še ven... samo pol bom pa k**** ki se okoli k****.

v soboto, če bo lepo vree, pa popokam ularijo in gremo nekam za cel dan. ŠE eno kolegico bom vprašala če gre zraven.... Samo še destinacijo določim.. On pa naj doa hira...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
21.10.2008 14:31:49   
dolenjka
No Ella, sej ob 21h je men še boljš, da se lahk mal nališpam, d bo moj še bolj surlast kot je user posted image  user posted image  user posted image

Februarka, poslušal Ello, ITAK bo vse OK!!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
21.10.2008 14:36:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dolenjka, sej tudi to je rešitev, samo kaj ko ani niti boce AM nebi znal pripravituser posted image .

razmišljam da bi se v petek ko pripreljem punce iz r. dneva odpravim še ven... samo pol bom pa k**** ki se okoli k****.

v soboto, če bo lepo vree, pa popokam ularijo in gremo nekam za cel dan. ŠE eno kolegico bom vprašala če gre zraven.... Samo še destinacijo določim.. On pa naj doa hira...

Verjemi da bi se znašel in bi ji zelo dobro pripravil flašo, lačne je ne bi pustil, to si upam trditi user posted image

Je pa tko, da če te s k**** zmerja, oprosti, ni vreden da je tvoj mož user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
21.10.2008 14:37:49   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No Ella, sej ob 21h je men še boljš, da se lahk mal nališpam, d bo moj še bolj surlast kot je user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image potem pa rajš ob 21:30, da bom še jaz imel vsaj 15 min časa, se mal nališpat user posted image user posted image user posted image madona, sploh ne vem, če se še znam občet za vn user posted image pomoje bom k ena mama user posted image user posted image user posted image no, sej kaj pa sem drugega user posted image user posted image user posted image a bomo jedl tudi user posted image user posted image madona, sva v nedeljo v mehiški v portorožu jedla, pa bi spet pasal mal user posted image če ne drugega, vsaj mal prigriznt

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
21.10.2008 14:43:01   
pina-1

Verjemi da bi se znašel in bi ji zelo dobro pripravil flašo, lačne je ne bi pustil, to si upam trditi user posted image

Je pa tko, da če te s k**** zmerja, oprosti, ni vreden da je tvoj mož user posted image  user posted image  user posted image

samo bolestno je ljubosumen in bi to dobila v friz.

sem se pa spomnila sedaj, da bom za praznike skliznila z mojimi na dopust. S puncami, brez njega, pa če se pobotamo ali ne.... V vsakem primeru grem.
se že koj bolje počutim

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
21.10.2008 14:43:28   
dolenjka
A nista šla v Pacota na une dobre kalamare user posted image  

Ja, jaz bi vsaj 1 takitoste zmazala, al pa dvoje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jaz nimam kej velik za oblečt, bom kar taka, kot si me verjetn že vidla user posted image  user posted image  Itak ne grem v lov, tko da minič odpade user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
21.10.2008 14:44:29   
dolenjka

samo bolestno je ljubosumen in bi to dobila v friz.

sem se pa spomnila sedaj, da bom za praznike skliznila z mojimi na dopust. S puncami, brez njega, pa če se pobotamo ali ne.... V vsakem primeru grem.
se že koj bolje počutim

sej je moj tudi ljubosumen, pa mu samo povem, da naj mene ne sodi po sebi user posted image

No vidiš, da si našla rešitev user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
21.10.2008 14:50:17   
ella79

A nista šla v Pacota na une dobre kalamare user posted image  

Ja, jaz bi vsaj 1 takitoste zmazala, al pa dvoje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jaz nimam kej velik za oblečt, bom kar taka, kot si me verjetn že vidla user posted image  user posted image  Itak ne grem v lov, tko da minič odpade user posted image  user posted image  user posted image

sva že proti Pacotu zavila, pa v zadnjem hipu premislila user posted image user posted image user posted image
kaj ne boš enga miniča gor dala, pa štiklov user posted image user posted image user posted image user posted image

pina vedno se najde kakšna rešitev user posted image zdje k si se pa tole spomnila, pa k veš da se enkaj lahko veseliš, boš verjetno lažje živela user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
21.10.2008 14:59:29   
ella79
za crknt
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/video-katastrofa-na-poroki-nevesto-potisnil-v-vodo.html
user posted image user posted image user posted image user posted image

naša modelka še kar spi user posted image 1,5 h user posted image user posted image sam čez eno uro mora biti že v bazenu, pa je treba še pomalcat, oblečt, pa tja priti user posted image upam, da ni kej zaprto okrog Brda user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
21.10.2008 15:24:24   
pina-1
res je... se človek takoj boljše počuti... Sam ne odstopam od tega, da če se ne popravi situejšn, on tiste dni pakira in se seli via vaja ven.

zdej pa grem, ker je kočljiva ura.... se mi ne da se z njim dajat zaradi PC.

uletim pozno popoldne oz. zvečer- dokler gospod služi svoje €

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
21.10.2008 15:36:28   
bamby
pina, drži se user posted image !

ella, si ne predstavljam, da bi se mi na svoji poroki kaj takega zgodilo user posted image . Sicer pa ne vem, ali je resnično, ali je le zaigrano user posted image .

Jaz se pa s Timom odpravljam na jesenski pohod z vrtcem. Možek bo pa Anajo merkal in jo pedenal, pa ven peljal, ker se mu na pohod ne ljubi iti, jutri bo pa lahko eno uro prej vstal in na sestanek letel  user posted image . user posted image user posted image  od deca user posted image !!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
21.10.2008 15:51:43   
larisa
Ooooo, vidim, da so ble hude debate user posted image . Jaz ne morem čez mojga nič slabega rečt, ker očitno res štrli ven iz povprečja user posted image , ampak vseen najdem kej k me moti. To imamo zgleda v naravi  user posted image  Ampak imam pa za seboj slabo izkušnjo in vem kako težko je odit, ampak danes sem najbolj ponosna da sem naredila ta korak, kot pa ostala nesrečna v gnilem zakonu user posted image  Seveda je drugače ko so otroci, tu pa nimam kej rečt. Ampak Pina, če sta se že x-krat pogovorila in če ve kaj rabiš, pa tega kar ni in ni...potem tega tudi nikoli ne bo in imaš samo dve možnosti. Ali se sprijazniš s takšnim življenjem, ali pa greš user posted image  

Februarka user posted image , vse bo OK!!!

Je kdo rekel mojito, cuba libre....Penjas....user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
21.10.2008 16:42:00   
buči
Pošiljam vam pozitivne misli, da se stvari uredijo!!!!!!!

ella, na pomoč: Aljaž bi imel film kekca, če se da novejšo verzijo v barvah. A bi ti to meni poiskala, zapekla v kakšni normalni obliki, da bi mi moj dvd player bral in mi poslal? Ti povrnem stroške!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
21.10.2008 18:51:47   
Februarka08
Čer.

Evo, mi smo doma... Larisa se je mogla samo polulat, zdej bomo pa čakali na telefonski klic, ki upam, da ga ne bouser posted image se je polulala v 10-ih minutahuser posted image ful je bla pridnauser posted image

Pol smo šli pa še po plenice in mlekca in s plavalkami in enim plavalcem na kavicouser posted image je blo prav luštnouser posted image

Zdej pa tamala bejba puza po stanovanju in se dere mama mama mamauser posted image sam če bi jo pa začela snemat, bi pa itak nehala čebljat...

Na, zdej mi je pa vse pobruhala spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa to ni res... zdej se greva predčasno kopat, al kaj nej... mah...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
21.10.2008 20:12:41   
Janey
čer
nimam vas časa brat, niti nisem volje za pokomentirat kaj.

danes je bil en malo težji dan. na vsezgodaj mi je jaka padel s postelje, na nosek in usta, valda ful tekla kriuser posted image user posted image user posted image zdaj je dobro, vesel, nasmejan, nima buške nikjer, pač pa ima zatečeno pod noskom, ampak cele zobke in nosek neboleč na dotik. pomoje nam ni treba k zdravniku, no bomo videli kako bo potekala noč in se jutri odločim.

potem pa čez cel dan ni nič kaj spaluser posted image in še zdaj se smeji in rogovili in ne kaže znakov, da bi on počasi šel k palčkom, ga tut ne bom silila, da se ne ponovi včerajšnji večer.

no potem smo šli na kosilo k atiju, ki je imel RD in seveda sem darilo pozabila domauser posted image user posted image ko je mali zltele dol sem bila tak paf, da nisem nič vedela kaj in kako. še zdaj sem vsa v šoku in nerazpoložena. pa jezna sama nase, da ga nisem dala na tla. ampak kaj...večkrat se igra na postelji in jaz na hitro po kaj skočim in dobro založim, ampak on je zdaj tak plezalec da kar čez ovio spleže.

moj je pa zbolel in je tak bogi, upam da ne prenese na jakca kaj...je tut malo šmrkast in neodporenuser posted image

v glavnem ni moj dan in nisem za nič

grem se malo z mojima dvema pocartat, se veselo igrata na tleh..no jaka je vesel, ati je bogi

lep večer in mirno noč vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 2116
21.10.2008 20:16:13   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Pošiljam vam pozitivne misli, da se stvari uredijo!!!!!!!

ella, na pomoč: Aljaž bi imel film kekca, če se da novejšo verzijo v barvah. A bi ti to meni poiskala, zapekla v kakšni normalni obliki, da bi mi moj dvd player bral in mi poslal? Ti povrnem stroške!

čer user posted image
a je bil srečno kekec v barvah, prej pa ČB user posted image povej točn naslov, k to so mislim da 4 deli user posted image ti vleče avi format oz. končnico user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
21.10.2008 20:16:46   
Februarka08
Janey user posted image user posted image user posted image saj bo z Jakcem vse ok, boš videlauser posted image

Larisa spančka, jaz grem pa mal k mojmu pred tv...

Če se ne javim več, lepo in mirno nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
21.10.2008 20:27:57   
ella79
janey user posted image user posted image user posted image z Jakom je vse uredu, pomoje si bolj ti prestrašena user posted image

tako Zoja je v postli, jaz grem pa mal pokidat, k sem šele ob osmih domov prišla user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
21.10.2008 20:32:02   
dolenjka
Čer

Naj vam povem, da sem pred 1 uro prišla iz Brežic, ker so me klicali, da je moj mož tam v bolnici user posted image  V službi ga je začelo stiskat v prsih in se je slabo počutil, pritisk 180/?....tema user posted image  user posted image  user posted image

Vse besede vzamem nazaj, samo naj bo zdrav user posted image  user posted image  Sva bili pri njemu in zgleda kar ok, sam mal je vročičen, verjetno mu je v tisti zatohli sobi še mal vroče user posted image  Je pa dobil nitro pod jezik za vsak slučaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2120
21.10.2008 20:34:48   
Februarka08

Čer

Naj vam povem, da sem pred 1 uro prišla iz Brežic, ker so me klicali, da je moj mož tam v bolnici user posted image  V službi ga je začelo stiskat v prsih in se je slabo počutil, pritisk 180/?....tema user posted image  user posted image  user posted image

Vse besede vzamem nazaj, samo naj bo zdrav user posted image  user posted image  Sva bili pri njemu in zgleda kar ok, sam mal je vročičen, verjetno mu je v tisti zatohli sobi še mal vroče user posted image  Je pa dobil nitro pod jezik za vsak slučaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dolenjka, držim pesti da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image stisni carico in si probaj mal odpočituser posted image verjamem, da si ful v skrbehuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
21.10.2008 20:40:04   
larisa
Dolenjka user posted image user posted image user posted image

Janey, ne skrbi...naši pikci so HB zelo trpežni, tako da je Jakec sigurno ok user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 2122
21.10.2008 20:40:12   
bamby
dolenjka, da bi bilo le vse vredu s tvojim možekom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

janey, Jakec jo je verjetno odnesel brez hujših poškodb, saj do malčki več kot trdni. Je pa res, da nam vsaka taka nesreča požene strah v kosti user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 2123
21.10.2008 20:55:40   
listek1
čer,
Dolenjka - drži se, vse bo ok s tvojim možekom user posted image user posted image user posted image
Pina - tudi tebi želim, da se ti stvari obrnejo na bolje, pa kakorkoli se boš odločila. NIhče si ne zasluži, da ga partner tako zanemarja, ko bi mu moral stati ob strani in ga spoštovati. Resnično ti želim vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image
Janey - user posted image user posted image

Mi tudi že spančkamo, in upam, da mi bo danes spal celo noč. KO ste že pri moških, moram tudi jaz mojega pohvalit, ker je res priden in se trudi. Vem da naju ima zelo rad in nama  to tudi vsak dan pokaže. Sva si pa tudi enakovredna pri hišnih opravilih, ker tudi on pospravi, včasih tudi zlika, da prat, edino kar me je pa prosil že na začetku najine veze, je pa da mu ni treba kuhat. Pa ne da ne bi znal, ampak ne da se mu. Mi pa veliko pomeni, da naredi vse drugo.

Punce hvala za kavico dones user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
21.10.2008 21:04:27   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image sej sploh ne vem kaj naj ti rečem user posted image itak bo vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?