Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:13:58
|
|
|
|
159lila
|
lunica24-zdaj vem katera si se spomnim da sta prišla nazaj.Ja jaz sem bila že pravi inventar tam.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:14:03
|
|
|
|
lex
|
lunica šampinjoni pridejo pozneje, zdaj sem svoje 3 (ups 2 - najmlajšo ati uspava ) spravila do spanja
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ma čudna si mi no... neki tle žnaraš, kot da ti kdo kej hoče... če bi pa rodile par dni prej, bi pa ble ok al kaj? kot da se mormo delit. zarad mene lahko pridete vse junijke sem, bom vseh vesela. in ja na živce mi gre, da sem zate slaba mama, pa me sploh ne poznaš
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:14:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo eh, grem spat! noč! Lahko noč virtualna prijateljica.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:14:57
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Glugluglu, ravno tebe rabim, ker vem da imaš Aventovo termo torbico. Sem jo tudi jaz kupila pa me zanima kako vročo vodo daš v torbico in kako dolgo drži temperaturo. Če bi dala noter ,malo bolj toplo ali je po eni uri ravno prava za hranjenje? Moram še preizkusit pa še nisem, lenoba. ta varianta kot si napisala je najbolj: "da daš malo bolj toplo in po eni uri je ravno prava", ker se mi zdi, da drugače ne drži tako dobro ko na primer prave termovke za kavo in čaj. Je bolj zato, da ne rata ledeno mrzlo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:15:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ma čudna si mi no... neki tle žnaraš, kot da ti kdo kej hoče... če bi pa rodile par dni prej, bi pa ble ok al kaj? kot da se mormo delit. zarad mene lahko pridete vse junijke sem, bom vseh vesela. in ja na živce mi gre, da sem zate slaba mama, pa me sploh ne poznaš Kakšna slaba mama?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
nya kako si? ti si takrat prijazno odgovorila na temo ekstenzijskega vzorca a ne? rastejo naši otroci ane pozdravi sinčka soimenjaka
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:17:32
|
|
|
|
lex
|
jaz bi na vašem mestu tud uporabila navadno termovko, moj je zdaj iz parcele nosiil termovko še z vročo kavo nazaj (če je slučajno niso vse spili)
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:18:10
|
|
|
|
neboglasnica
|
Drage moje, jaz žal MORAM it spat, ker mi kljuva v nogi. Res bi rada ostala, ampak že tako preveč obremenjujem taco, sploh ne vem, kdaj se bo vrag zacelil. Pa še v toplice gremo drug teden. Šment, saj sem jezna nase, samo kaj, ko ne morem mirovat, ne morem cel dan preležat. Pa še leva dojka me boli..uf, se dogaja. zimska, upam, da si bolje. Nočka vsem, julijkam in junijkam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2008 22:18:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:18:32
|
|
|
|
Anonimen
|
lex sam to je taaak zamudno. pa štorasto za ven. sam če drugega ni, je itak kul.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pri nas dogaja dogaja, samo ene mame pač nimamo časa za RR kot nekatere. Se razume, ne? me mamo pa pridne otroke k ze spijo,možeke katere smo že poštimale in stanovanje ki se samo spuče... ne resno, junijke, kako ste? se cartate? kaj počnejo otroc pr 4mesecih? Naš brca 100 na uro, pa obrača se kot vrtavka, pa že kr sedel bi, pa dela trebušnjake oz. krepi vratne mišice , pa skoz bi se pogovarjal, pa pridn je 200 na uro - jokat se mi zdi, da sploh ne zna... Smo pa bolj suhci - oz. nismo nadpovprečno težki (vem, da pri vas jih je kar nekaj) - smo pa kar veliko zrasli - v 3mescih 11 cm. Pa vaši - so pridni?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2008 22:19:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:19:37
|
|
|
|
Anonimen
|
didlinaa sem razumela, da ciljaš na to, da tiste ki dosti čvekamo smo slabe mame in se ne ukvarjamo z otroci, če sem se motla, oprosti aja pa hvala za post, sej veš ful tekmujemo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:20:45
|
|
|
|
lex
|
hd res je lušna kužika , enkrat ko bom v bajti, pa ko otroci ne bodo več igrač premetavali si bom tud jaz omislila malo pasmo, zdaj ma mami škotsko ovčarko, pa bi bilo preveč ljubosumja
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:21:04
|
|
|
|
dzanika
|
Sam pod tuš sem skočila in že mam veliko dela. lila dobra izbira imena. Almera si sigurna da se airbaga ne da izklopiti? Ko vrata odpreš tam pri pantih naj bi se izklopil. Prvič slišim da je možno da se pri katerem avtu ne da... Aha očitno pa je res ker še inigo tko pravi. Čudno. Jaz pa dam mlačno vodo v termovko in ostane takšna. Tudi ponoči prakticiramo tako. Imam pa tudi tisto torbico in sem obupala nad njo. Sem si rajši za na pot kupila majhno pollitrsko termovsko in je super. GR joj še sreča da se je dobro izteklo z Ano in da je sedaj zdrava. HD dobro frizurico ima tvoj lex jaz tudi razmišljam da bi nehala prekuhavati vodo pa me je še malo strah. Kaj pa vem... Res pa je bolj praktično.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2008 22:21:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:21:57
|
|
|
|
dzanika
|
ah punce ne se kregat no.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 nya kako si? ti si takrat prijazno odgovorila na temo ekstenzijskega vzorca a ne? rastejo naši otroci ane pozdravi sinčka soimenjaka Jp, ker sm vidla, da vas panika, tko kot je mene. Rastejo, rastejo - kot gobe po dežju . Vidm, da mate tud ve ful Lukcev - no naš ima tudi zaradi tega, ker je Luka tko pogosto ime, še drugo ime Patrik.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:22:33
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Mater, ste v neke resne debate padle, se nobena ni nasmejala mojemu postu. SMEJTE SE!!! Tak dolgo ga bom lepila tu gor... Da mi niste kam šle, preden vse preberem. Maraton se lahko prične. Sem v totalni kondiciji, otroka spita, deda ni doma, družbo mi delata 2 krofa in cedevita, seveda si bom še kaj namislila, kakšni keksi bodo padli ali pa grozdje, če bom bolj skromna. Edina ovira vmes bo dr. House, ki me bo s svojimi prečudovitimi modrimi očkami spravil na kavč za eno uro, potem pa še ziher pridem nazaj. crknila bom od smeha. A vidite spodaj levo, kateri je recept dneva????? POLNJENI ŠAMPINJONI!!!! jaz bi se ful smejala, pa ne vidim tega, kar si napisala kje spodaj levo?če pri meni nič ni
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2008 22:23:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:23:40
|
|
|
|
dzanika
|
ja zdej je blo v enmu časopisu da je trenutno Luka najpogostejše ime pri nas.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:24:25
|
|
|
|
Anonimen
|
nya, če se ne motim, so pri vas 4 lukci? pa če je taaak lepo ime no se mi zdi, da tut če bi bli vsi lukci, bi jst vseen dala haha
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:25:08
|
|
|
|
dzanika
|
lex kaj misliš glede te vode in prekuhavanja? Jaz sem res malo skleptična zaradi tega in ne vem. Vidim da ima lunica isti problem. Kaj pa P. predlagajo?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:25:44
|
|
|
|
lex
|
lunica recept za zunaj: v flašo naliješ vodo kolikor je potrebuješ, v vrečko (kilogramsko za zmrzovalnik) daš toliko mleka v prahu kot ga rabiš in greš na sprehod. lukec postane lačen, se vsedeš v gostilni naročiš kavico zase in 1/2l vrč vroče vode iz avtomata, da pogreješ flaš, je v max 3 minutah topla, nasuješ mleko in luka že je. tak sem jaz delala. no na plaži v vročini je pa mrzlo pila, ji je pasalo, ker druga ni hotela za žejo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?