|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 21:38:33
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Rovar_ka, nisem vedela, da imaš še enega večjega otročička (posvojenega ). Kolk pa je stara? Živi pri vas? Ja, saj vem, radovedna baba.... Pa skoraj ti lahko že čestitam še za tretjega otročka v vaši familiji, ne? Ja, je kar veliko šans, da si zanosila. Če ti je prvič uspelo po takem čudežu poleg tablet, potem, če gledamo, si zelo plodna že sicer, po porodu smo vse ženske plodne še veliko bolj in še brez zaščite, ja, ja, veliko možnosti imaš. Bi bila vesela? Ja , mamo še eno pupo, ime ji je Taja, stara je 4 leta, živi pa z mamico, je pa veliko tudi pri nas Nič hudega če si radovedna, babe smo take Evo, ati je zdaj to prebral in rekel naj napišem, da bi on bil ful vesel, ker ima doma tako zlato mamico (beri mene), da bi takoj imel še enega in da bo danes spet polnil šampinjone (morgen ati, odpade )joj, kak je smotan Jaz bi bla vesela, če bi to blo čez dve leti Ne bi še zdaj takoj mela, pa ko pomislim na huuudo boleče kolke v nosečnosti med spanjem, me kr mine
|