|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 11:51:36
|
|
|
|
rovar_ka
|
Dobro jutro! mmmm, kak paše jutranja kavica Smo spali do 10.30 No, naša pikica pa je začela kašljat Se je po moje nalezla od moje "prve hčerkice" (beri partnerjeva hčerka ), tak da jutri šibama v Mb se pokazat..Presneta jesen in presneti prehladi! jaoooo To še bo pestro ja, vse tja do pomladi No, do takrat - kaj lahko naredim?para iz kamilic, kaj še?mislim, da je tvoj flower bil tak prehlajen, da je kašljal, če se ne motim. Kaj ste delali pri tako malem, da se je to odpravlo? flower - ja, zraven tabletk..sicer jih nisem jemala točno na uro, to ne, res je tudi, da sem kdaj kakšno pozabla vzet, pa sem jo potem vzela takoj, ko sem se spomnila..zdaj pa - al je blo to, al pa tisti 1%, v kolikor tablete niso zanesljive Mi je sestra pri gin. rekla, da mi je blo sigurno usojeno Pa še prav je mela, kaj bi jaz brez moje pikice male metuljček321 - križanke, geslo.. Mi pa jih nismo reševali, mi smo raje šampinjone polnili..in šampinjon (mislim da sem to jaz ) je bil napolnjen da bi mu jajca odtrgala, tak sem bla jezna pa brez zaščite, ovi pa se špila je reko, da je že pozabo, kak je.. PM! Sicer menstruacije še nimam, ampak a je kaka možnost zanositve?jooooj, še vedno sem jezna, ko se spomnim Jaz pijem kavo, sem se zdaj ful navadla in jo morem obvezno spit.drugače me tud glava začne bolet. Neboglasnica - bravo za pridno Saro To je ful fajn sistem, mi smo v srednji šoli dobili list (pri vseh predmetih, kjer se je spraševalo), smo se napisali datumsko kdaj bi kdo rad bil vprašan (s tem, da je pač vsako uro bil nekdo), in so padale lepe ocene..ne pa tisto, ko ne veš al boš, al ne Grem brat dalje, ker sem spet zadaj
|