Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:49:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sam tu i ti si tu i to je to. Moram priznati da ti je ovo prvi put da si me pošteno nasmijala.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:50:47
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja sam tu i ti si tu i to je to. Moram priznati da ti je ovo prvi put da si me pošteno nasmijala. E baš mi je drago i meni je bilo smešno.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:54:44
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek Gde ste bili kad sam imala sobu u Habakuku i celo popodne i vecer slobodno,a???? Sto se niste javili ranije da dolazite??? Svasta od vas. Idem, dete oce jaje na oko... Kaj nisi poklicala???? Bi si vzela prosto, če ne pa po šihtu....bi enega v miru skadili.... Jako jednostavan je razlog bio... ni u snu nisam znala da si u Mb, a jos sam manje znala koliko si zanimljiva osoba. Te su mi se cinjenice otkrile tek nakon mog putovanja u Mb. Ironija zivota
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:55:27
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Gde ste bili kad sam imala sobu u Habakuku i celo popodne i vecer slobodno,a???? Daj nemoj da ****!!! Bolje bi ti bilo da si ćutila o tome. Zasto? Pa nisata nisam slagala... Sve istina...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:59:28
|
|
|
|
sneška_
|
Ti lepo slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:59:55
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Ironija zivota To ti je sudbina Misek, jel se slažeš Baki?? A sad znaš za ubuduće kome i gde u mb.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:00:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Gde ste bili kad sam imala sobu u Habakuku i celo popodne i vecer slobodno,a???? Daj nemoj da ****!!! Bolje bi ti bilo da si ćutila o tome. Zasto? Pa nisata nisam slagala... Sve istina... Pa baš zato što je istina a i Marogičina reakcija je bila slična mojoj. E sad jedna druga stvar. Nešto gledam ovo moljakanje, pa hajde dođi, pa što ne dođeš, pa kaće da dođeš, pa ovo pa ono... Pa `bemu miseka, niti je Maribor, niti je Ljubljana preko svijeta. Koji će vam svima klinac avta, kada se vozate samo po svom okolišu. A i vinjete treba d ase isplate do kraja godina. Zaista ne vidim u čemu je toliki problem.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:00:41
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Ti lepo slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje Pa čekaj malo, sad ispada da svi čekaju Misek a niko je ne dočeka
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:03:32
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Gde ste bili kad sam imala sobu u Habakuku i celo popodne i vecer slobodno,a???? Daj nemoj da ****!!! Bolje bi ti bilo da si ćutila o tome. Zasto? Pa nisata nisam slagala... Sve istina... Pa baš zato što je istina a i Marogičina reakcija je bila slična mojoj. E sad jedna druga stvar. Nešto gledam ovo moljakanje, pa hajde dođi, pa što ne dođeš, pa kaće da dođeš, pa ovo pa ono... Pa `bemu miseka, niti je Maribor, niti je Ljubljana preko svijeta. Koji će vam svima klinac avta, kada se vozate samo po svom okolišu. A i vinjete treba d ase isplate do kraja godina. Zaista ne vidim u čemu je toliki problem. S obzirom da i savršena blizina stvara problem, verovatno postoji i u daljini barem neki.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Gde ste bili kad sam imala sobu u Habakuku i celo popodne i vecer slobodno,a???? Daj nemoj da ****!!! Bolje bi ti bilo da si ćutila o tome. Zasto? Pa nisata nisam slagala... Sve istina... Pa baš zato što je istina a i Marogičina reakcija je bila slična mojoj. E sad jedna druga stvar. Nešto gledam ovo moljakanje, pa hajde dođi, pa što ne dođeš, pa kaće da dođeš, pa ovo pa ono... Pa `bemu miseka, niti je Maribor, niti je Ljubljana preko svijeta. Koji će vam svima klinac avta, kada se vozate samo po svom okolišu. A i vinjete treba d ase isplate do kraja godina. Zaista ne vidim u čemu je toliki problem. S obzirom da i savršena blizina stvara problem, verovatno postoji i u daljini barem neki. To je drugačije. Nas dvoje bi morali pješke. Ssevine, jel ti znaš ko sam ja?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:08:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ispada da svi čekaju Misek Čekajući Godoa. Na kraju više nećete znati zbog čega ste tu. E moram ponovo da pročitam tu knjigu. Cvjetiću I, gdje si???
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:08:45
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine, jel ti znaš ko sam ja? Pa ne znam, al možda i znam, ko zna.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:09:04
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Ti lepo slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje Pa čekaj malo, sad ispada da svi čekaju Misek a niko je ne dočeka Izgleda da je tako a sada ona lepo čita i se smeje
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:11:05
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Ti lepo slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje Pa čekaj malo, sad ispada da svi čekaju Misek a niko je ne dočeka Izgleda da je tako a sada ona lepo čita i se smeje Pa to je nešto najlepše. Znaš onu Smej, smej, smej, uvek se smej.. najviše volim osmeh tvoj, ljubavi moja, živote moj.. osmehom mi dušu greješ, najlepša si kad se smeješ..
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:14:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine, jel ti znaš ko sam ja? Pa ne znam, al možda i znam, ko zna. Dobro, ovaj put si se samo ti nasmijala ali cijenim pokušaj... I opet si u narodnjačkoj fazi. Čuj mene, opet.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:14:15
|
|
|
|
sneška_
|
Eh pored vas i ja sam počela da se smejem
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:17:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Eh pored vas i ja sam počela da se smejem Sa nama teško možeš da ostaneš ozbiljna.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:26:17
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek . Ironija zivota Upam, da je bila prva in zadnja, kar se tiče najinega srečanja....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek . Ironija zivota Upam, da je bila prva in zadnja, kar se tiče najinega srečanja.... Marogica, aj` probaj malo srpski... Da vidim kako bi to izgledalo. Malo da se smijemo, šta fali.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:46:19
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Marogica, aj` probaj malo srpski... Da vidim kako bi to izgledalo. Malo da se smijemo, šta fali. Težka bo....razumem (skoraj) vse, ko vas berem...pisala bi pa mogoče samo kakšne osnovnošolske stavke...tam prva triada...mogoče... Kje si bil v nedeljo? Je bilo lušno....res...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:52:27
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Ti lepo slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje To je bilo pre nekoliko meseci.... s Habakukom... Nego sto nisi nazvala za rodjendan kad si nas vec cekala... znas da sam ti ja pomalo izgubljeni slucaj...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:56:27
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Ti lepo slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje To je bilo pre nekoliko meseci.... s Habakukom... Nego sto nisi nazvala za rodjendan kad si nas vec cekala... znas da sam ti ja pomalo izgubljeni slucaj... Stvarno? Nismo znali Ti se Misek gubiš, pa gubiš sve dok se ne izgubiš.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:56:30
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Gde ste bili kad sam imala sobu u Habakuku i celo popodne i vecer slobodno,a???? Daj nemoj da ****!!! Bolje bi ti bilo da si ćutila o tome. Zasto? Pa nisata nisam slagala... Sve istina... Pa baš zato što je istina a i Marogičina reakcija je bila slična mojoj. E sad jedna druga stvar. Nešto gledam ovo moljakanje, pa hajde dođi, pa što ne dođeš, pa kaće da dođeš, pa ovo pa ono... Pa `bemu miseka, niti je Maribor, niti je Ljubljana preko svijeta. Koji će vam svima klinac avta, kada se vozate samo po svom okolišu. A i vinjete treba d ase isplate do kraja godina. Zaista ne vidim u čemu je toliki problem. Problem je u vremenu. Sam put i tako to mi uopste nije problem. Problem mi je uskladjivanje detetovih potreba i aktivnosti s mojima pa s muzevim... I vreme... nikako ne volim voziti po kisi, a kisa mi i smeta za sedeti napolju jer onda ne mogu zapaliti cigaretu, itd. Ljudi onda imaju posao i obaveze. ne mogu doci u Mb pa reci: eto ja sam tu sad budite ceo dan samnom. Kontas?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:58:17
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Ti lepo slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje Pa čekaj malo, sad ispada da svi čekaju Misek a niko je ne dočeka Ma ja sam kod sneske bila dva puta.. Koliko puta je ona bila kod mene ? Niti jednom !!! da se zna, za zapisnik molicu lijepo !!
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Marogica, aj` probaj malo srpski... Da vidim kako bi to izgledalo. Malo da se smijemo, šta fali. Težka bo....razumem (skoraj) vse, ko vas berem...pisala bi pa mogoče samo kakšne osnovnošolske stavke...tam prva triada...mogoče... Kje si bil v nedeljo? Je bilo lušno....res... Sem bil. Gledal male fračeke v tistih Robocop opravah. Prav lušni so bli, sploh ta najmanjši, nasmejal sem se od srca ko so se podili za tistim pakom. Pa vsi malo večji od mojega V***. BigaJe, izvinjavam se.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 21.10.2008 12:00:26 >
|
|
|
Privatni vrtec!ttamariskaaČe vaš otrok ne bi bil sprejet v vrtec, bi ga raje vpisali v privatno varstvo ( več otrok različne starosti ) ki je ponavadi dražje, ali v privatni vrtec ( otroci v skupini s sovrtniki ), ki pa bi bil 30% dražji od vrtca?otrok bi ostal doma ( babice, dedki ) (
53%)
privat vartstvo (
21%)
privatni vrtec (
27%)
Število vseh glasov: 868Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!