Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 11:59:06
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Ti lepo slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje Pa čekaj malo, sad ispada da svi čekaju Misek a niko je ne dočeka Izgleda da je tako a sada ona lepo čita i se smeje I ti ce da se nasmejes kad ti osvanem na vratima, pa malo ces da se cudis ..... Al djaba!
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:00:03
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek . Ironija zivota Upam, da je bila prva in zadnja, kar se tiče najinega srečanja.... Jap.. i ja se nadam da cu opet na tu konferenciju, pa da udarimo neki dernek jos i dodatno
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:01:28
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Stvarno? Nismo znali Ti se Misek gubiš, pa gubiš sve dok se ne izgubiš. Jok ja. stanem pre nego se definitivno izgubim. Istina je jedino i definitivno, da me na neke stvari potrebno potsetiti, posebno ako nisu fiksno dogovorene.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:01:54
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Sem bil. Gledal male fračeke v tistih Robocop opravah. Prav lušni so bli, sploh ta najmanjši, nasmejal sem se od srca ko so se podili za tistim pakom. Pa vsi malo večji od mojega V***. Povej, če niso bili ludi...jaz sem se tudi smejala, kot nora....moj je tudi je pri ta najmlajših. Kaj nas nisi videl, ko smo navijali? Pa ta mali "bimbo", ko se je drl poleg naju, ker ga je zopet zeblo-oblečen pa je bil v bundo?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:02:51
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Jap.. i ja se nadam da cu opet na tu konferenciju, pa da udarimo neki dernek jos i dodatno Oooo, to bi bilo fajn...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:03:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Povej, če niso bili ludi...jaz sem se tudi smejala, kot nora....moj je tudi je pri ta najmlajših. Kaj nas nisi videl, ko smo navijali? Pa ta mali "bimbo", ko se je drl poleg naju, ker ga je zopet zeblo-oblečen pa je bil v bundo? Ne, nismo se vidjeli.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:07:40
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Ti lepo slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje Pa čekaj malo, sad ispada da svi čekaju Misek a niko je ne dočeka Ma ja sam kod sneske bila dva puta.. Koliko puta je ona bila kod mene ? Niti jednom !!! da se zna, za zapisnik molicu lijepo !! Mišeku ma nemoj me zaj******** kako da dodjem kad je samo jedan auto u kući a dva šofera. Da imam još jedan auto nećeš moći da me otkačiš
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:08:15
|
|
|
|
Marogica
|
Nič...grem odspat eno kitico. VIdva s ssevin si muziko vrtita, jaz pa jo odspim.... Ja, tudi to pride z leti...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:10:14
|
|
|
|
sneška_
|
Marogica ni čas za spanje malo pozneje okrog kosila Mene prime okrog treh popoldan in takrat so otroci polni pa nabiti energije Pol pa pejdi Sneška spat aha sigurno
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:10:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Ti lepo slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje Pa čekaj malo, sad ispada da svi čekaju Misek a niko je ne dočeka Ma ja sam kod sneske bila dva puta.. Koliko puta je ona bila kod mene ? Niti jednom !!! da se zna, za zapisnik molicu lijepo !! Mišeku ma nemoj me zaj******** kako da dodjem kad je samo jedan auto u kući a dva šofera. Da imam još jedan auto nećeš moći da me otkačiš Javni prevoz u Ljubljani više ne postoji?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:11:01
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Nič...grem odspat eno kitico. VIdva s ssevin si muziko vrtita, jaz pa jo odspim.... Ja, tudi to pride z leti... Fauuuuš, jaz bi tuuuudi.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:11:51
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Ti lepo slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje Pa čekaj malo, sad ispada da svi čekaju Misek a niko je ne dočeka Ma ja sam kod sneske bila dva puta.. Koliko puta je ona bila kod mene ? Niti jednom !!! da se zna, za zapisnik molicu lijepo !! Mišeku ma nemoj me zaj******** kako da dodjem kad je samo jedan auto u kući a dva šofera. Da imam još jedan auto nećeš moći da me otkačiš Javni prevoz u Ljubljani više ne postoji? Oh Miss postoji ali sa bebom baš i nije preporučljivo
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:12:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Marogica ni čas za spanje Maroga je ustala u, za nju, vampirsko vrijeme pa joj poremetilo bioritam. A i mora da bude orna večeras... za svog Sartrea.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:13:39
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Mišeku ma nemoj me zaj******** kako da dodjem kad je samo jedan auto u kući a dva šofera. Da imam još jedan auto nećeš moći da me otkačiš I kod nas je jedan auto u kuci.. hm.. nije u kuci - u garazi je ! A ovo sto mi pretis.... da znas da pali...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:14:35
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Mišeku ma nemoj me zaj******** kako da dodjem kad je samo jedan auto u kući a dva šofera. Da imam još jedan auto nećeš moći da me otkačiš I kod nas je jedan auto u kuci.. hm.. nije u kuci - u garazi je ! A ovo sto mi pretis.... da znas da pali... Iiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:15:51
|
|
|
|
sneška_
|
Naš auto nije ni u kući ni u garaži nego negde blzu tebe.Ali i onaj moj je tamo. E sad ti lepo pogodi gde
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:16:23
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Javni prevoz u Ljubljani više ne postoji? Izmedju sneske i mene ima 40-ak kilometara. Tak da.. javni prevoz ima ali.... kako moze da ponese lonce i tepsije sa raznim slasticama na autobus.. . pa da joj se prospu sarme sto mi nosi... zajebano to, znas...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:17:12
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Mišeku ma nemoj me zaj******** kako da dodjem kad je samo jedan auto u kući a dva šofera. Da imam još jedan auto nećeš moći da me otkačiš I kod nas je jedan auto u kuci.. hm.. nije u kuci - u garazi je ! A ovo sto mi pretis.... da znas da pali... napiši to na zapisnik molim te Iiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:17:30
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Naš auto nije ni u kući ni u garaži nego negde blzu tebe.Ali i onaj moj je tamo. E sad ti lepo pogodi gde Svasta.. mene ne zanima tvoj muz, mene zanimaju tvoje sarme i torte !!!
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:19:55
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Oh Miss Eto zaboravih titulu !!! Dobro da si me potsetila
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:21:48
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Naš auto nije ni u kući ni u garaži nego negde blzu tebe.Ali i onaj moj je tamo. E sad ti lepo pogodi gde Svasta.. mene ne zanima tvoj muz, mene zanimaju tvoje sarme i torte !!! Sarma nema ali torta pa je Evo da se ne sekiraš sad ću da te utešim jer u subotu i nedeju nismo ništa radili jer smo sve odložili za ovaj vikend nešto se je dogodilo tako sada ćemo proslaviti. Oko sarme češ da sačekaš jer iskreno rečeno ja ne znam to da napravim moraću na kurs kod mame oko sarme A torta već napravljena i čeka u zamrzivaču
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:21:55
|
|
|
|
Misek
|
BTW: gledam nesto ovu statistiku.. ispade da samo najcitaniji topic na Cvekarijah, a vidi koliko nas malo u sustini prica.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:23:01
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ A torta već napravljena i čeka u zamrzivaču Javi koji dan u koliko sati i dolazimo!
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:28:35
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ A torta već napravljena i čeka u zamrzivaču Javi koji dan u koliko sati i dolazimo! I to treba sad da verujemo?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:35:12
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ A torta već napravljena i čeka u zamrzivaču Javi koji dan u koliko sati i dolazimo! I to treba sad da verujemo? Pa ne dolazim kod tebe, osim ako spremis sarme...
|
Plavalne kapepetruskaAli v bazenu vaš otrok uporablja plavalno kapo?Da (
10%)
Ne (
88%)
Samo pozimi (
2%)
Število vseh glasov: 59Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!