|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk...
21.10.2008 11:59:06   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Ti lepo  slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje  user posted image user posted image user posted image

Pa čekaj malo, sad ispada da svi čekaju Misek a niko je ne dočeka user posted image

Izgleda da je tako a sada ona lepo čita i se smeje user posted image user posted image user posted image

I ti ce da se nasmejes kad ti osvanem na vratima, pa malo ces da se cudis .....user posted image user posted image user posted image
Al djaba!

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 926
21.10.2008 12:00:03   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

. Ironija zivota user posted image user posted image user posted image  

Upam, da je bila prva in zadnja, kar se tiče najinega srečanja....user posted image

Jap.. i ja se nadam da cu opet na tu konferenciju, pa da udarimo neki dernek jos i dodatno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 927
21.10.2008 12:01:28   
Misek
Stvarno? Nismo znali user posted image Ti se Misek gubiš, pa gubiš sve dok se ne izgubiš.

Jok ja. stanem pre nego se definitivno izgubim. Istina je jedino i definitivno, da me na neke stvari potrebno potsetiti, posebno ako nisu fiksno dogovorene.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 928
21.10.2008 12:01:54   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Sem bil. Gledal male fračeke v tistih Robocop opravah. Prav lušni so bli, sploh ta najmanjši, nasmejal sem se od srca ko so se podili za tistim pakom. Pa vsi malo večji od mojega V***.

Povej, če niso bili ludi...jaz sem se tudi smejala, kot nora....moj je tudi je pri ta najmlajših. Kaj nas nisi videl, ko smo navijali? Pa ta mali "bimbo", ko se je drl poleg naju, ker ga je zopet zeblo-oblečen pa je bil v bundo?user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 929
21.10.2008 12:02:51   
Marogica

Jap.. i ja se nadam da cu opet na tu konferenciju, pa da udarimo neki dernek jos i dodatno user posted image user posted image user posted image

Oooo, to bi bilo fajn...

R. Tagore

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 930
21.10.2008 12:03:38   
Anonimen
Povej, če niso bili ludi...jaz sem se tudi smejala, kot nora....moj je tudi je pri ta najmlajših. Kaj nas nisi videl, ko smo navijali? Pa ta mali "bimbo", ko se je drl poleg naju, ker ga je zopet zeblo-oblečen pa je bil v bundo?

Ne, nismo se vidjeli.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
21.10.2008 12:07:40   
sneška_

Ti lepo  slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje  user posted image user posted image user posted image

Pa čekaj malo, sad ispada da svi čekaju Misek a niko je ne dočeka user posted image

Ma ja sam kod sneske bila dva puta.. Koliko puta je ona bila kod mene ? Niti jednom !!! da se zna, za zapisnik molicu lijepo !!user posted image

Mišeku ma nemoj me zaj******** kako da dodjem kad je samo jedan auto u kući a dva šofera. Da imam još jedan auto nećeš moći da me otkačišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 932
21.10.2008 12:08:15   
Marogica
Nič...grem odspat eno kitico. VIdva s ssevin si muziko vrtita, jaz pa jo odspim....user posted image  Ja, tudi to pride z leti...

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 933
21.10.2008 12:10:14   
sneška_
Marogica ni čas za spanje  malo pozneje okrog kosila  Mene prime okrog treh popoldan  in takrat so otroci polni pa nabiti energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image   Pol pa pejdi Sneška spat  aha sigurno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 934
21.10.2008 12:10:48   
Anonimen

Ma ja sam kod sneske bila dva puta.. Koliko puta je ona bila kod mene ? Niti jednom !!! da se zna, za zapisnik molicu lijepo !!user posted image

Mišeku ma nemoj me zaj******** kako da dodjem kad je samo jedan auto u kući a dva šofera. Da imam još jedan auto nećeš moći da me otkačišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Javni prevoz u Ljubljani više ne postoji?

(odgovor članu sneška_)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
21.10.2008 12:11:01   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Nič...grem odspat eno kitico. VIdva s ssevin si muziko vrtita, jaz pa jo odspim....user posted image  Ja, tudi to pride z leti...

Fauuuuš, jaz bi tuuuudi.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 936
21.10.2008 12:11:51   
sneška_

Oh Miss postoji  ali sa bebom baš i nije preporučljivo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
21.10.2008 12:12:13   
Anonimen
Marogica ni čas za spanje

Maroga je ustala u, za nju, vampirsko vrijeme pa joj poremetilo bioritam. A i mora da bude orna večeras... za svog Sartrea.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
21.10.2008 12:13:39   
Misek

I kod nas je jedan auto u kuci.. hm.. nije u kuci - u garazi je !

A ovo sto mi pretis.... da znas da pali... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 939
21.10.2008 12:14:35   
sneška_

A ovo sto mi pretis.... da znas da pali... user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 940
21.10.2008 12:15:51   
sneška_
Naš auto  nije ni u kući ni u garaži nego negde blzu tebe.Ali i onaj moj je tamo.    E sad ti lepo pogodi gde user posted image user posted image

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 941
21.10.2008 12:16:23   
Misek

Izmedju sneske i mene ima 40-ak kilometara. Tak da.. javni prevoz ima ali....
kako moze da ponese lonce i tepsije sa raznim slasticama na autobus.. . pa da joj se prospu sarme sto mi nosi... zajebano to, znas... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
21.10.2008 12:17:12   
sneška_
user posted image

napiši to na zapisnik molim te user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 943
21.10.2008 12:17:30   
Misek

Naš auto  nije ni u kući ni u garaži nego negde blzu tebe.Ali i onaj moj je tamo.    E sad ti lepo pogodi gde user posted image user posted image

Svasta.. mene ne zanima tvoj muz, mene zanimaju tvoje sarme i torte !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 944
21.10.2008 12:19:55   
Misek
Oh Miss

Eto zaboravih titulu !!! Dobro da si me potsetila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 945
21.10.2008 12:21:48   
sneška_

Svasta.. mene ne zanima tvoj muz, mene zanimaju tvoje sarme i torte !!! user posted image user posted image user posted image

Sarma nema ali torta pa je

Evo da se ne sekiraš sad ću da te utešim jer u subotu i nedeju nismo ništa radili jer smo sve odložili za ovaj vikend nešto se je dogodilo tako sada  ćemo proslaviti.

Oko sarme češ da sačekaš jer iskreno rečeno ja ne znam to da napravim moraću na kurs kod mame oko sarme

A torta već napravljena  i čeka u zamrzivaču user posted image user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 946
21.10.2008 12:21:55   
Misek
BTW: gledam nesto ovu statistiku.. ispade da samo najcitaniji topic na Cvekarijah, a vidi koliko nas malo u sustini prica. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 947
21.10.2008 12:23:01   
Misek
A torta već napravljena  i čeka u zamrzivaču user posted image user posted image

Javi koji dan u koliko sati i dolazimo!

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 948
21.10.2008 12:28:35   
ssevin

I to treba sad da verujemo?user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 949
21.10.2008 12:35:12   
Misek

I to treba sad da verujemo?user posted image

Pa ne dolazim kod tebe, osim ako spremis sarme... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Plavalne kape
petruska

Ali v bazenu vaš otrok uporablja plavalno kapo?

Da (10%)

Ne (88%)

Samo pozimi (2%)

Število vseh glasov: 59

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!