Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 9:21:37
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevinče, spremi tati jedan burek od sira. Dolazim ja, kad već ti lutaš. Zovite i meme kad krenete. I ja volim burek !!! Pa makar od sira.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 9:27:01
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevinče, spremi tati jedan burek od sira. Dolazim ja, kad već ti lutaš. Ne, ne, neeee ma pogrešno si sve shvatio. Ne pravim ja burek, al za tebe mogu da naučim. A i nije težko. Kupila sam ja to kod naše pekare, znaš je sigurno. E sad sam te razočarala Kakva sam ja to maloletnica, koja ne zna burek da pravi Misek a ti gledaj da stvarno dođeš, pređi sa reči na dela. Baš bi bilo lepo.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 9:33:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ili sam pogrešno shvatio ili ste me vas dvije navele da pogrešno shvatim. Elem, izvinjavam ti se pošto sam te povezao sa prodavačicom bureka. A TAJ burek iz TE naše pekare je daleko najbolji. Blago meni kad mi treba samo dva koraka do pekare pa da se omastim. Ima da otidnem danas poslije posla da ga kupim. Možda se sretnemo.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 9:34:58
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevinče, spremi tati jedan burek od sira. Dolazim ja, kad već ti lutaš. Zovite i meme kad krenete. I ja volim burek !!! Pa makar od sira. Ček, čekaj malo...pa Misek i ti bi mogla da dođeš kod mene sledeće nedelje. Čim Marogica i Jana73 potvrde dolazak i zakažu termin, zovemo i tebe Baš bi bilo lepo a i mesta ima, samo još da nam vreme služi i to je to.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 9:37:39
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ili sam pogrešno shvatio ili ste me vas dvije navele da pogrešno shvatim. Elem, izvinjavam ti se pošto sam te povezao sa prodavačicom bureka. A TAJ burek iz TE naše pekare je daleko najbolji. Blago meni kad mi treba samo dva koraka do pekare pa da se omastim. Ima da otidnem danas poslije posla da ga kupim. Možda se sretnemo. Jao, previše si mi blizu, to mi se baš i ne sviđa...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 9:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
previše si mi blizu, to mi se baš i ne sviđa... Nisam više siguran da li mislimo na istu. Ova moja je nasuprot Klaseka. U svakom slučaju rđavom qrcu i dlaka smeta.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 9:47:32
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark previše si mi blizu, to mi se baš i ne sviđa... Nisam više siguran da li mislimo na istu. Ova moja je nasuprot Klaseka. U svakom slučaju rđavom qrcu i dlaka smeta. Da, da, ista ista. A za ovo drugo što si napisao, nemam komentar, ustvari ostala sam bez teksta.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 9:50:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali, smeta ti što smo tako blizu?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 9:54:30
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ali, smeta ti što smo tako blizu? Ne, ne smeta mi. Ide mi na nerve. Pa dobro, nema veze.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 9:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ali, smeta ti što smo tako blizu? Ne, ne smeta mi. Ide mi na nerve. Pa dobro, nema veze. `Oćeš da kažeš, ja te nerviram.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 9:59:52
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ali, smeta ti što smo tako blizu? Ne, ne smeta mi. Ide mi na nerve. Pa dobro, nema veze. `Oćeš da kažeš, ja te nerviram. Ma neeeee, to su one sladke muke
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:02:22
|
|
|
|
Marogica
|
SEm že nazaj.....brez bureka
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:02:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ali, smeta ti što smo tako blizu? Ne, ne smeta mi. Ide mi na nerve. Pa dobro, nema veze. `Oćeš da kažeš, ja te nerviram. Ma neeeee, to su one sladke muke Već sam mislio da si skrenula - sad `vako sad `nako, čas me voliš, čas ti smetam.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:07:12
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica SEm že nazaj.....brez bureka Meni je tudi fajn tukaj
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:08:17
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ali, smeta ti što smo tako blizu? Ne, ne smeta mi. Ide mi na nerve. Pa dobro, nema veze. `Oćeš da kažeš, ja te nerviram. Ma neeeee, to su one sladke muke Već sam mislio da si skrenula - sad `vako sad `nako, čas me voliš, čas ti smetam. Ma daj šta se praviš lud, kad znaš da te to uzbuđuje pomalo.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:12:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ali, smeta ti što smo tako blizu? Ne, ne smeta mi. Ide mi na nerve. Pa dobro, nema veze. `Oćeš da kažeš, ja te nerviram. Ma neeeee, to su one sladke muke Već sam mislio da si skrenula - sad `vako sad `nako, čas me voliš, čas ti smetam. Ma daj šta se praviš lud, kad znaš da te to uzbuđuje pomalo. Ma nema šanse...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:16:58
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ma nema šanse... Ima, ima šanse, samo ti još nisi svestan toga.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ma nema šanse... Ima, ima šanse, samo ti još nisi svestan toga. Shvatio sam Ssevine.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:31:50
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Ček, čekaj malo...pa Misek i ti bi mogla da dođeš kod mene sledeće nedelje. Čim Marogica i Jana73 potvrde dolazak i zakažu termin, zovemo i tebe Baš bi bilo lepo a i mesta ima, samo još da nam vreme služi i to je to. Pa i mogla bi. Jedino sto ja obicno dolazim u paketu sa moja dva zlata, pa treba racunati na tri bureka. Gde ste bili kad sam imala sobu u Habakuku i celo popodne i vecer slobodno,a???? Sto se niste javili ranije da dolazite??? Svasta od vas. Idem, dete oce jaje na oko...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:36:18
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Gde ste bili kad sam imala sobu u Habakuku i celo popodne i vecer slobodno,a???? Sto se niste javili ranije da dolazite??? Svasta od vas. Idem, dete oce jaje na oko... Kaj nisi poklicala???? Bi si vzela prosto, če ne pa po šihtu....bi enega v miru skadili.... Aja, ssevin, pri nas pridejo tudi 3 bureki v poštev , ta večji ga ne bi jedel...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:36:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Gde ste bili kad sam imala sobu u Habakuku i celo popodne i vecer slobodno,a???? Daj nemoj da ****!!! Bolje bi ti bilo da si ćutila o tome.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:41:48
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek Gde ste bili kad sam imala sobu u Habakuku i celo popodne i vecer slobodno,a???? Sto se niste javili ranije da dolazite??? Svasta od vas. Idem, dete oce jaje na oko... Kaj nisi poklicala???? Bi si vzela prosto, če ne pa po šihtu....bi enega v miru skadili.... Aja, ssevin, pri nas pridejo tudi 3 bureki v poštev , ta večji ga ne bi jedel... Tokrat bomo kostanje jedli Lahko pa tudi skočim po burek, tista dva metra.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:43:34
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Ček, čekaj malo...pa Misek i ti bi mogla da dođeš kod mene sledeće nedelje. Čim Marogica i Jana73 potvrde dolazak i zakažu termin, zovemo i tebe Baš bi bilo lepo a i mesta ima, samo još da nam vreme služi i to je to. Dogovoreno, samo da još Marogicu čekamo i to je to. Pa i mogla bi. Jedino sto ja obicno dolazim u paketu sa moja dva zlata, pa treba racunati na tri bureka. Gde ste bili kad sam imala sobu u Habakuku i celo popodne i vecer slobodno,a???? Sto se niste javili ranije da dolazite??? Svasta od vas. Idem, dete oce jaje na oko...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek Gde ste bili kad sam imala sobu u Habakuku i celo popodne i vecer slobodno,a???? Sto se niste javili ranije da dolazite??? Svasta od vas. Idem, dete oce jaje na oko... Kaj nisi poklicala???? Bi si vzela prosto, če ne pa po šihtu....bi enega v miru skadili.... Aja, ssevin, pri nas pridejo tudi 3 bureki v poštev , ta večji ga ne bi jedel... Tokrat bomo kostanje jedli Lahko pa tudi skočim po burek, tista dva metra. A da ipak nemaš malo više no dva metra?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 10:46:47
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek Gde ste bili kad sam imala sobu u Habakuku i celo popodne i vecer slobodno,a???? Sto se niste javili ranije da dolazite??? Svasta od vas. Idem, dete oce jaje na oko... Kaj nisi poklicala???? Bi si vzela prosto, če ne pa po šihtu....bi enega v miru skadili.... Aja, ssevin, pri nas pridejo tudi 3 bureki v poštev , ta večji ga ne bi jedel... Tokrat bomo kostanje jedli Lahko pa tudi skočim po burek, tista dva metra. A da ipak nemaš malo više no dva metra? Pa dobro ajde, pustimo sitnice sad. Uglavnom ja sam tu i ti si tu i to je to.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?