tejkaz
|
Jutro Noč v redu. Enkrat smo noseka čistili in jedli. Nyna, mi imamo takšen urnik. 8.00 do 10.00 buden. 10.00 - 13.00 sprehod. 13.00 do 16.00 malo notri, malo zunaj (odvisno kaj kuham za kosilo), od 16.00 do 17.00 spi, od 17.00 naprej mora pa bedeti. Malo se igramo, malo se sam zamoti, malo se Eva z njim igra, malo se nosimo, telovadimo,.. Ob 19.00 je kopanje, potem pa sledi maratonsko hranjenje in uspavanje do 20.00 ko omaga. Včeraj sem imela čisto prežvečene bradavice tako se uspava. Eva pa nikakor ne sme popoldan spati dlje kot do 14.00, drugače zvečer ne bo spala. Tatly, Jaševo ritko in vse okoli po kakanju umijem kar z vodo in potem namažem s hladilnim mazilom. Če pa samo lula, ga pa obrišem s čistilnimi robčki in nič ne namažem, da se ne bo preveč navadila koža na mazilo. Pa ima super lepo kožo po ritki. Druga zgodba je pa na obrazu. Še vedno ima veliko mozoljčkov. Ne pomaga hrastovo lubje, kamilice, Mustelina krema. Kaj bi še lahko poskusila? Erin, jaz si tudi na naramnico od modrca dam trakec. Naslednjič začneva na tisti strani kjer je trakec. Pablo, Miškolinček, Sayuri, Anaya, Zoja Miša, Tamy, Anita, full full lepe slikice (danes jih tudi jaz vidim). Gajka, jaz sem tudi vedno mislila, da če bo dojen, ne bo nikoli prespal noč. No, pa jo je že kmalu in res lepo spi. Če se ti pa še vedno lušta sladkega, se pa k našim domačim povabi. Je ostalo še full peciva od krsta. Naša mati bo pa tudi zelo vesela, da pride kdo pomagat pojest Nisem povedala, da smo bili včeraj v Šentilju. Brat je prišel popazit na Jaša ko sem jaz vozila, potem naj bi pa šel po sestro v Šentilj, da bi jo peljal nazaj v Ljubljano (študentka) in ja, tale moj brat je res zlat. Z Jašem sva se kar povabila da greva zraven, če ne drugega, da nama ne bo dolgčas dokler ne prideta Eva in Gregor. Vmes smo se potem kar ustavili v Medvodah in vzela Evo iz vrtca in šli v Šentilj. Bilo je luštno vreme, veliko smo bili zunaj, Eva je divjala naokoli, bila s sestro na sprehodu kjer sta srečali eno našo sosedo (Gajka, če poznaš Goličnike) in ta ženska (na zasluži si naziva gospa) je spet imela veliko za povedati. Ima vnukinjo ki je ravno toliko stara kot Eva in že od rojstva non stop govori kako je naša Eva debela. Sem kazala slikice in lahko vidite da ni. Spet je rekla kako je debela, sicer je lepa in veliko govori ampak ko ne bi bila tako debela. Pa kje smo našli ime Jaša. Kakšno ime je to sploh. Ko je meni sestra to razlagala sem bila tako besna, da me je morala mami zadržat da nisem šla nad njo. Sem ji potem kar iz vrta zabrusila da je neumna. Ne vem ali me je slišala ali ni, ampak res ji bom enkrat povedala kar ji gre. Eva si sicer zdajle še ne zapomni ampak kmalu si pa bo. In kaj bo, če ji bo že v rani mladosti nekdo rekel da je debela?! Ni čudno da je toliko najstnikov bolnih. Ljudje ocenjujejo druge ljudi po teži. Ma, še zdaj sem besna, res. Mmm, danes sem si pa res dobro kavo skuhala. Sam zdaj jo je pa zmanjkalo