Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:44:04
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Zanimljivo da se čak ni Marogica nije usudila da me pozove. Kakvu li tajnu krije? Ja res, le kakšno?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:44:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Mogoče pa naslednji teden, javi ko zveš kak delaš naslednji teden. OK, te pokličem... Supercaaaa. Če bo pa že bolj mrzlo, pa se bomo pač bolj oblekli in segreli ob kostanju. Zanimljivo da se čak ni Marogica nije usudila da me pozove. Kakvu li tajnu krije? Marogica je kulturna i ne poziva ljude u tuđe kuće. Nadam se da iza ove noćne more postoji normalna java.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:45:51
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark . Javne kuće i cice sumljivog morala. Ili sumljivog porekla.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark . Javne kuće i cice sumljivog morala. Ili sumljivog porekla. Jedna pice druga burek. Nije ni čudo što ovdje ovako smrdi, isprepliću se mirisi. Ssevin koji mi predlažeš da kušam.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:50:23
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Jedna pice druga burek. Nije ni čudo što ovdje ovako smrdi, isprepliću se mirisi. Ssevin koji mi predlažeš da kušam. Jaz ti predlagam burek...res fantastičen...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:50:25
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nadam se da iza ove noćne more postoji normalna java. Ne razumem, ali baš ništa.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Jedna pice druga burek. Nije ni čudo što ovdje ovako smrdi, isprepliću se mirisi. Ssevin koji mi predlažeš da kušam. Jaz ti predlagam burek...res fantastičen... Naravno, ali koji?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:52:36
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevin koji mi predlažeš da kušam. Ma lahko me kušneš ki hočeš.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:54:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevin koji mi predlažeš da kušam. Ma lahko me kušneš ki hočeš. Ne pravi se blesave, ostaćeš takva. Koji burek, sirnicu, zeljanicu, od mesa...?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:58:48
|
|
|
|
Marogica
|
Sirov, madona...si radoveden....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:59:18
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevin koji mi predlažeš da kušam. Ma lahko me kušneš ki hočeš. Ne pravi se blesave, ostaćeš takva. Koji burek, sirnicu, zeljanicu, od mesa...? Ja jeden samo sa sirom, pardon sirnicu. A ti izvoli, jedi šta god ti srce poželi. Ja moram da kažem laku noć tebi i Marogici..nažalost. Ali evo već je skoro ponoć, Bakfark to je dobar rezultat. Ako me sutra zadržiš bar pola sata više, tvoja sam zauvek. Marogica, naslednji tede...porihtaj urnik
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 0:01:40
|
|
|
|
Marogica
|
Lahko noč ssevin, sanjaj kaj razburljivega
< Sporočilo je popravil Marogica -- 21.10.2008 0:02:26 >
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 0:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevin koji mi predlažeš da kušam. Ma lahko me kušneš ki hočeš. Ne pravi se blesave, ostaćeš takva. Koji burek, sirnicu, zeljanicu, od mesa...? Ja jeden samo sa sirom, pardon sirnicu. A ti izvoli, jedi šta god ti srce poželi. Ja moram da kažem laku noć tebi i Marogici..nažalost. Ali evo već je skoro ponoć, Bakfark to je dobar rezultat. Ako me sutra zadržiš bar pola sata više, tvoja sam zauvek. Marogica, naslednji tede...porihtaj urnik Pođi Pepeljugo!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 0:03:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Maroga, i ti ćao. Baci se na Sartrea, čeka te u krevetu.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 0:07:07
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Maroga, i ti ćao. Baci se na Sartrea, čeka te u krevetu. Tudi TIger me čaka v postelji, ne samo Sartre...lahko noč tudi tebi... Da pa ne bom zabluzila v monologu, grem tudi jaz...zjutraj moram vsati ob 6.00....zame je to sredi noči.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 0:08:57
|
|
|
|
Anonimen
|
moram vsati ob 6.00 Dobrodošla u svijet normalnih ljudi.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 6:42:39
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark moram vsati ob 6.00 Dobrodošla u svijet normalnih ljudi. Dobro jutro v svetu normalnih ljudi....že pijem drugo kavo...in se smilim sama sebi....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 7:50:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi TIger me čaka v postelji Miseku, pogledaj kako se tepa... a ne foka?!?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 8:04:23
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Jedna pice druga burek. Nije ni čudo što ovdje ovako smrdi, isprepliću se mirisi. Ssevin koji mi predlažeš da kušam. Jaz ti predlagam burek...res fantastičen... ssevin, napravi jednom burek sa prazilukom... sto je to dobro ljudovi...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 8:08:58
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Dobro jutro v svetu normalnih ljudi....že pijem drugo kavo...in se smilim sama sebi.... Dobro jutro !! pevaju ptice, dobro jutro nase ravnice; dobro jutro siroko more..... itd. Prva kahfa, turska, bez mleka (bljak mleko u tursku kafu); prehladila sma se, bole me sinusi, boli me tintara... no to nije strasno.. Prehladilo mi se dete i blokirala mu pluca - e to je strasno...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 8:10:16
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Tudi TIger me čaka v postelji Miseku, pogledaj kako se tepa... a ne foka?!? Misli malo fokice... ko je simpaticniji: fokica ili togar? Ko na nosu vrti loptu? a?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 8:23:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Možeš komotno da me pošalješ u cirkus.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 8:26:05
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Možeš komotno da me pošalješ u cirkus. Ne, ne ne, ne mesaj poslovno s privatnim
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 8:56:45
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Možeš komotno da me pošalješ u cirkus. Bila sam tamo u subotu i moram reči stvarno si samo ti nedostajao.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 8:59:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ssevinče, spremi tati jedan burek od sira. Dolazim ja, kad već ti lutaš.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 21.10.2008 9:03:16 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?