|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
21.10.2008 8:16:07   
buči
Pri Aljažu sem kar komaj čakala, da bi šla delat, ampak potem sem pa eno kolegico vozičkarco dobila, pa podaljašli so mi porodniško za 3 mesece, pa itak nisem menla službe .... Zdaj bi sicer z veseljem bila še doma, pa še dopust bi vlekla, če bi ga imela, ampak pač ... Drugače ne gre. bomo pa imel malo več dinarčkov, pa bomo šli sem pa tja lahko za cel vikend kam. Na morje na primer.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
21.10.2008 8:20:25   
lillchy123
jutro
mene je moj že čist user posted image . se je zutri Luka ob 6h zbudu, pa sem ga nesla kar k moji mami v posteljo, pa šla nazaj spat. in ob 7.30 kliče moj, da se mora nujno pogovort z mano, pa sem mu povedala da spim, pa če lahko kasnej. Da je pes igrače iz peskovnika (so se sušile zunaj) polulal in jih je mogu 2uri prat?!!!! haloooooooo bi mu kar glavo odšravfalauser posted image . seveda sem ga nahrula in je gospod užaljen prekinu telefon. jaz pa tud nisem več mogla spat.
a mi lohk kera pove kva user posted image  je s temi dedci?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
21.10.2008 8:25:01   
lillchy123
buči, sej bo. Sej bo vsem težko začet spet delat, ampak enkrat je treba. Bo pa dinarčkov več.user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
21.10.2008 8:25:45   
Februarka08
Jutro.

Noč kar ok, Larisa se je samo 1x zbudila, je zajokala tako naglas, da sem dobesedno poletela iz postle, potem je pa takoj nazaj zaspalauser posted image

Nisem še vse prebrala, razen tistega Ella, da ne bi pustila Zoje same zvečer doma... halooooouser posted image itak da neuser posted image ok, ne rečem, da greš za 5 min pred bajto al pa kej tazga, sam tečt it... mislm... moškiuser posted image

Aja, nisem vam še včer povedala, kaj je Larisa nardila... sem ji priprla vrata da me ni videla... potem pa puza po stanovanju, me išče, se naveliča in zajoka... jaz odprem vrata in rečem ku-ku, ona pa meni nazaj mama, mamauser posted image user posted image user posted image sem mislila, da bom kar zajokalauser posted image in pol je cel dan tako vneto ponavljala mama, da je bil na koncu že moj slabe volje da nič ata ne rečeuser posted image

Zdej grem pa na zajtrk, pa vas preberem še potem kaj... lep danuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2054
21.10.2008 8:30:51   
misar
joj moram našo prinčipeso pohvalit. je zdele pojedla več kot 150ml mlečne kašiceuser posted image user posted image pa ni hotla zize za čez. pa če to ni uspehuser posted image user posted image ... ja očitno je rabila sama dozoret in ona pač ni pri 6. mesecih ampak pri 8. in pol. ma kako sem vesela user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
21.10.2008 8:50:52   
Janey
Jutro

Naše dete se je pa včeraj ob 22 zbudilo in ni htel nazaj zaspat. sem ga vzela k sebi in je plazil okoli, se nama režal in bol kot sma ga umirjala bolj je on divjaluser posted image user posted image user posted image user posted image no pol je pa kar v najini postelji zaspal in je kar dobro spal, se je samo ene 3x zbudil do 5 ko je jedel pa pol še ene 2x do 8h ko sma vstala. ampak jaz nisem nič spala ker se je iz ene strani mali tiščal k meni iz druge lubek jaz sem pa najprej ostala brez povštra (me boli vrat), potem sem šla malo nižje in malo nižje, da nisem mogla več nog stegnit, pol sem oba prestavila in pol se je vlki konj vlegel na pol na meneuser posted image ta mali mi je pa tiščal noge v trebuhuser posted image user posted image in pol sem ju spet prestavljala in celo noč takouser posted image

zdaj se pa grema spakirat in še malo pocartat pol pa na plaaaaaavaaaaaaaanjeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene sicer malo grlo boli, ampak nič druga tak da možno da je od včeraj ko smo malo praznovaliuser posted image user posted image pomoje ni bolezenjskouser posted image user posted image

grem si še hitro po nekaj za jest

potem pa praznujemo atijev RD, se je sam ponudil da skuha za nas...me pa res zanima hahauser posted image user posted image sej dobro kuha ati, ampak jedi na žlico, ostalo pa....pomoje niti ne ve kje se pečica vklopiuser posted image user posted image malo sem nesramna ampak skor tak jeuser posted image user posted image

pridem še pojest sem, jaka se pridno igrauser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
21.10.2008 8:55:50   
Janey
lilchy te desci so pa za vstrelit, ma so hujši ko tamaliuser posted image user posted image

februarka user posted image user posted image za mamo

misaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za papico

naš se pa tut ne puza več po 3 ampak kar po 4user posted image user posted image user posted image

včeraj na firmi so se me tak razveselili, mi je blo tak prijetno pri srcu, no potem mi je pa skor vsak za rd zaželel da pridem čimprej nazaj. hahahaha, res hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
21.10.2008 9:09:02   
lillchy123
joj punce, kok mate/mamo pridne user posted image .
februaka, tvoja pupa je pa ful hitra in s plazenjem in z govorom. user posted image sem ti kar malo fouš, ker bom jaz na mamo čakala še več kot eno leto.user posted image  ampak glavno da enkrat bo.

pa tud drugač se že velik user posted image  plazi in puza. user posted image  Mi upamo, da bo do 10. meseca sam sedel. Mi ga vsaj loviti še ne bo treba.user posted image

misar, sej bo. pri 18.letih se noben več ne doji. user posted image  ma se hecam. kar tako naprej.

pina, upam, da se je pri vas umirilo. user posted image kadar mam jst štalo, mi mami reče, ZAKAJ BI BLO PA TEB BOLJŠ KOKR JE MEN? user posted image  
V glavnem, če bo kje kak seminar kako naj bi se obnašali očetje, mi povejte...
enga lupčka, velik user posted image  in veliko sončka vsem

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
21.10.2008 9:16:34   
jencili
jutro,

naša noč je bila odlična.Taj mi je sicer zaspal že ob 19.10, na poti domov in spal pol urce v avtu, ko sva pršla domov pa se je jasno zbudil, kar ponavadi pomeni 2-3 urce še ne spanja. Učer pa sva se zrihtala za spat, podojila in je v roku 15 min zaspaluser posted image . Spat je šel ob 20.20, pol pa budnica ob 00.00, ob 3.15 in spanje do 8.30user posted image user posted image user posted image

Dons mamo pa plavanje...user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 2059
21.10.2008 9:27:35   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša je pa danes spala do 9h user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sicer smo jedli ob 2h in 6.30, ampak to je zame mala malca, če potem do 9h podrnjoha user posted image  Zdej miga z eno nogo v ležaniku, jaz pa čakam da se pokaka user posted image  user posted image  Včeraj se po dolgem času ni user posted image  Ji bom spet mal komarčkovega čaja dala user posted image
Verjetno pa ob 10h ne bo šla na dopoldanski spanec, a ne? user posted image  

Jaz sem se včeraj z mojim tko spičla, da sem ob 21.30 ugasnila PC in šla v kopalnicop , potem pa v posteljo, prebrala knjigo do konca in zaspala user posted image  Mi je pa danes že mail domov poslal, da naj za viken hotel rezerviram do torka, ker naju ljubi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ja, rezervirala bom, sam če samo še 1 pisne, bomo imeli 2 sobi, ne 1 user posted image  user posted image  user posted image  Je pa dejstvo, da danes ne bo nič smrčal zvečer, ker bo imel predavanje, predavala bom pa jaz osebno user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
21.10.2008 9:50:35   
larisa
Jutro user posted image

noč klasična, papcanje 6.15, vstali 8.30. Ne rabimo budilke, je točen ko urca user posted image  Dolenjka, pomoje jo je Nejc včeraj nagovarjal, naj mal pospi zjutraj user posted image  Dej za predavanje pa en powerpoint pripravi, da boš še nam mal posodla, če bo treba user posted image

Ne bom nič komentirala, ker sem čist v zaostanku z branjem user posted image

Sonček se kaže in spet bo en lep dan user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
21.10.2008 9:53:15   
ella79
februarka res so eni super sončki tili naši februarčki user posted image user posted image

misar user posted image user posted image user posted image le tako naprej

jencili in dolenjka user posted image user posted image za super noč

dolenjka imaš že potrjeno, da je frej user posted image

desci so pač desci user posted image sam brez njih pa tudi ne gre user posted image user posted image user posted image

elektrika očitno je, tako da bom mal f5 stiskala user posted image Zoja da pomoje papa, sam z levo roko, pa ne tako gor in dol, ampak levo-desno user posted image prav lepo pomaha, sam more bit pri volji user posted image user posted image user posted image aja, pa bravo bravo je očitno pozabila, k tega pa ni šans da bi dala user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
21.10.2008 9:57:49   
itata
jutro,
tkole bom rekla: večinoma so kar vsi glih. ideje imajo butaste eni večkrat eni manjkrat. da tega okol pospravljanja niti ne omenjam al pa da je njihov problem zmer največji. ok sej men se moj mal smil k smo vsi v isti sobi pa se skoz motimo med sabo, ampak midva načeloma njega manj, ker bolj trdno spi in večinokrat sploh ne sliši, da se je jakob zbudil. to ko pa on luč prižge in copate vleče okol po sobi ko se oblači mu niti ne omenjam, ker jaz pač ne morem spat pol ure vmes k se on rihta za službo ob 5:30!!! se sama seb bolj smilim, ker ne spim že sto let. ampak smil se mi tkole kak dan k ga zbudi mulc ob 3h pol pa ne more nazaj zaspat. sam to je en dan. on bo pol spal naslednje dniuser posted image  jamra pa tko k da mu pol glave manjka. reve so te deci!!

buči: bravo za službo. po mojem si se prav odločila. ko se priložnost pojavi jo moraš pač zgrabit ni druge!
lilči: iz izkušenj bom rekla tole: če ne delaš nič kar bi mamo jezilo, bo počasi nehala s temi forami... ne da je od mojga kej težila, ampak sta se verbalno skoz neki provocirala par mesecev. prek otroka na srečo ne. pa sem mojmu dotajčila, da jo mora ČIST namer pustit pa preslišat, če kej tazga reče slučajno in je blo kmal mir. to je pač ena teorija. sam če se pa začnejo takele "prljave igre" pol pa sam nazaj usekat. ker če imata pa odločbo točno katere dni ima kdo otroke, se je treba lepo zmenit točno do katere ure. in če mami kliče prej, pač ne dvignit al pa lepo prijazno povedat, da ste zemnjeni do 18h in to je to pa odložit. pa čimveč incidentov prijavit na policijo in CSD pa nujno vložit tožbo na skrbništvo. ne sekiraj se glede šokov ob selitvah. to jih bo manj prizadelo, če bosta potem imeli zdravo življenjsko okolje 5 dni na teden!! tudi za zmanjšanje preživnine je treba vložiti na sodišče. če se mu rodi nov otrok je to razlog za zmanjšanje preživnine!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
21.10.2008 10:00:40   
itata
aja pa še to: jakob ima SPET zamašen nos. to pa ni konca. men se tud moj še ni spucal. za crknit. oba sva prehlajena že 3 tedne...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
21.10.2008 10:29:38   
buči
Upam, da pride tašča za pol ure, ker moja mama je na izletu v Italiji (itak da ravno danes!), da grem s Tilnom mal ven, do trgovine, pa da dam malo možgane na off. Sem pa že mojo "službeno" omaro pospravila, zmetala ful papirjev stran, še eno lepo novo mapo si kupim, puščico že imam, samo še cunj za oblečt ne . Sem bila več kot leto doma, pa si seveda nisem nič pametnega kupila. Šoping ta vikend pade!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
21.10.2008 10:48:28   
Suzi*
dan.

buči, user posted image user posted image user posted image  za službo.

mesecnica, stiskam pesti. user posted image  dobr opravte.

lilči, upam, da se vam tole porihta. user posted image  vsaj zarad tamalih dveh. sem imela sodelavko z dvema majhnima fantkoma, njej sta pa njen bivši in njegova nova ženska ful problemov ves čas delala. sem že takrat vidla, da je naša sociala res v š***.

vsi bolančki naj se pa čimprej pozdravijo.

naš anžej je nehal kašljat, nos se mu še puca, danes je šel v vrtec. žana je kar ok, malo pucamo noska, to je vse. mene je pa grlo bolelo včeraj pa brez glasa sem bla zvečer, ampak zdej je čist ok. user posted image  
glede spanja in za vse ki ne spite ponoč.....mi tud še vedno ne spimo, se zbujamo x-krat na noč in ne vem kdaj bomo in ne vem kako naj jo navadim da bo sama zaspala. user posted image user posted image  pa samo še par mesecev je do varstva. uhh, bo treba kej nardit na tem področju. user posted image

zdej čakam bejbo, da se zbudi z lepotnega spanca, pol pa ven na sončka.
uživajte vsi dons na plavanju.

pina, kakšno je stanje pri vas doma???user posted image user posted image  me skrbi zate. dej se kej javi.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
21.10.2008 11:47:16   
srečka nosečka
dan, user posted image

zgleda, da ima kar nekaj moških PMS. user posted image  Očitno ni naš nobena izjema. user posted image

bamby - ti si malo zmešana. user posted image  To pa res ni primerjave, kar sem jaz tebi poslala in kar si ti meni. user posted image  Sicer pa je zadeva je PREČUDOVITA, samo ni bil to moj namen. Hvala 100 x, bom naredila tako, kot si mi zapisala. user posted image

Zdaj pa grem mali kosilo pripravit, potem pa ven na sonček. user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 21.10.2008 11:50:47 >

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
21.10.2008 12:08:52   
Februarka08
Dan.

Larisa spiuser posted image danes ene 15 min prej, da se bo upam tud prej zbudila in poje in gremo k dohtarjuuser posted image mene tako zvija in me je strahuser posted image jest sam upam, da bojo izvidi ok, ker drugače...user posted image sej boste držale pesti, a ne?user posted image

Mesečnica, mislim na vas, da bo vse okuser posted image user posted image

Glede descov pa ne bom komentiralauser posted image itak moj komentar že poznateuser posted image

Jencili in Dolenjka user posted image za spanje
Itata, Janey in Suzi user posted image user posted image user posted image za neprespano noč. Upam, da bo naslednja boljšauser posted image

Hvala za user posted image za našo pupo.user posted image Res je angelček, ko tako čeblja. Zdej ne ve a bi mama, baba ali papa govorila in včasih vse naenkrat sčebljauser posted image čakamo vsi na ata da bo moj boljše voljeuser posted image

Lilchy, tud zate bo enkrat mama prišlauser posted image user posted image user posted image bo pa potem toliko bolj slajša besedauser posted image

Buči, ta vikend si kaj lepega kupi, boš videla kako bo bolj fletno it v službouser posted image no ja, vsaj malo... vse nas to čakauser posted image ene malo prej, druge mal kasnejuser posted image si pa še ne predstavljamuser posted image mene je kar grozauser posted image

Pina, mislim tudi na vasuser posted image javi se nam kaj...

Tako, zdaj grem pa krompir namajit in pripravit malo za kosilo, pa cune moram pospravit, ker sem včer zlikala vseuser posted image in še kaj se bo našlo... aja, pa naj še mojga pohvalim, ker zdaj že 5 večerov zapored daje prostovoljno Lariso spatuser posted image user posted image user posted image zato, da jaz lahko kaj naredim in zlikam, se sam ponudiuser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 21.10.2008 12:09:34 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
21.10.2008 12:36:46   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

a mi lohk kera pove kva user posted image  je s temi dedci?

lilči, če bi na to mela odgovor bi ti ga koj povedalauser posted image .

dolenjka, a maš web kamero- bi tvoje predavanje u živo dala tudi mojmu.

Pri nas je stnje vedno slabše. Včeri nisva spregovorila niti 1 same besede. Vidla se skoraj nisva. Ko so prile domov, je Mia hitela povedat kako je blo v ZOO, on je pol itak šel v studio učit. Ko je prišel v bajto, sm ble že vse tri stuškane in v postelji.
Vam pa povem,d a mud am samo še 2 dneva in v četrtek mu spakiram kufre pred vrata. Ampak pon nobenim pogojem jih več ne razpakiram. Vem, da bo hudo, če do tega pride, samo tudi to ni nobeno življenje. Očitno je treba goposu pokazat, kako je če zgubiš vse. Mogoče bo potem znal cenit kaj je imeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 2069
21.10.2008 12:45:14   
pina-1
evo, dobra duša suzi mi je poslala tole v branje....

Hojla. Sem Saša. Po bondovsko Saša, Saša Einsiedler. Nekateri se me še spomnite, ko sem z velikim nasmeškom na ustnicah delila srečo v raznih TV oddajah. Še zdaj se mi dogaja, da me kdo ustavi na cesti in mi
reče: <Joj, gospa Saša, a veste, da imamo še danes tisti avto, ki ste nam ga izžrebali ...<. Eni imajo pač srečo.

No, pa naj nadaljujem >s seboj<. Najprej sem rodila dva otroka. Manco in Gašperja. Ne čisto naenkrat, temveč skoraj čisto naenkrat. Le dobro leto je bilo vmes. Potem sem mislila, da bo to vse. Saj veste, povprečje otrok je tam okrog >ena cela osem<, moje je bilo dva in bila sem kar zadovoljna. Potem pa ...

Najprej sem bila nekaj časa sama z dvema majhnima otrokoma, potem pa je prišel Tilen. Mlajši, no, precej mlajši, postaven, mišičast, zabaven, prijazen ... In se je zgodil še en otrok. Martin. Komaj sem verjela sama sebi, da imam jaz, Saša, kar tri otroke! A šlo nam je prav fino in ko je Martin toliko zrasel, da smo čisto z lahkoto skočili na kakšen izlet, se je zgodilo četrtič. Kaj pa zdaj? Ah, kjer so trije, je prostor še za četrtega! In smo dobili Polono. Ter se na srečo izselili iz mesta na vas. In ko sem po enem letu ravno začenjala z delom, končno oblekla stare kavbojke in >ta ozko< krilo, se je napovedala še Urša. Ojoj ... Saša, Saša, kam si prišla ... pet otrok?!

Če se me torej še spominjate s televizije, naj vam povem - tiste Saše ni več. Ni ni, pa pa. Lahko jo kar pozabite. Nič več lepih, skrbno oblikovanih dolgih nohtov. Nič več lepotnega anticelulitnega programa dvakrat tedensko, nič več pedikerke in kozmetičarke, ki populi dlake z nogic. Nič več solarija za lepšo polt, nič več poležavanja, dopoldanskega smučanja na Krvavcu, neštetih parov čevljev, frizerja vsak teden, skrbnega opazovanja nastajanja novih gubic, nič več branja pozno v noč, nič več brezskrbnega pohajkovanja po mestu ...

Zdaj imam kratke nohte, da ne opraskam Urške, ko jo božam. Namesto rdečega laka imam tu in tam za nohti zemljo, ko prav na hitro skočim na vrt in naberem solato. Celulit je in se delam, da ga ni, dlačice z nog pa prav na hitro odpravim pod tušem, medtem ko Poloni prepevam pesmico o pikapolonici. Solarij je tako ali tako škodljiv, prav tako predolgo poležavanje. Na smučanju si človek lahko še kaj zlomi, čevlji so bili tako ali tako vsi s previsoko peto in sem jih poklonila samskim prijateljicam. Frizerka me vidi enkrat mesečno, pa še to sem zamenjala in namesto pregrešno dragih frizerjev z zvenečimi imeni našla >eno Majo s kmetov<, ki je najboljša in daaaaleč najcenejša. Kar se tiče gubic pa - spoznala sem, da tudi tiste najbolj drage kreme nič ne pomagajo in da se je najboljše veliko smejati, pa se gub sploh ne opazi. No, še nekaj deluje proti gubam. Ampak tega načina se bom, upam, kmalu znebila. Zrediš se za kakšnih deset kilogramov, pa se zgladijo ...

Zdaj pa ... Pet otrok, mlajši mož, hiša v naravi, psička Gola, muca Kaka, vrt in kakšnih trinajst kilogramov po zadnjem porodu. Ko se spominjam Saše pred dobrimi šestnajstimi leti, mi gre kar na smeh.
Posvojila bom črnčka, sama ne bom nikdar rodila<. Pa še ...."moža ne bom imela, ne bom nikomur likala, kuhala in mu prala ..." In seveda polna usta vzgojnih nasvetov >otroci morajo spati v svoji postelji, v svoji sobi<, pa >moj otrok že ne bo tako vzgojen, poglej tega, kako se dere v trgovini!<

Ampak zdaj sem srečna. Petkrat izpolnjena in na mojo veliko srečo in hvaležnost, so otroci zdravi, zadovoljni, nagajivi, včasih prepirljivi, sicer pa ljubeči in sočutni drug do drugega. Mož Tilen mi takrat, ko malo ponergam, da bi lahko pri negi otrok še več dal od sebe, pravi, naj bom zadovoljna. Saj da so moški naredili že zelo velik korak s tem, da ne požrejo svojih mladičev, kot nekatere živalske vrste ... In tako sem potolažena ter mirno previjem Urško, potem še Polono, med dojenjem pripravim kozarec mleka za Martina in rešujem Mančino matematiko, Gašperju pa odgovarjam na vprašanja, koliko časa človek potuje na Mars, kaj je s tamkajšnjim življenjem in kako bi bilo, če ... ah, saj sploh niti ne vem natanko, kaj me pravzaprav sprašuje ...

In zdaj sem tukaj. Zvečer, ko otroci popadajo v postelje in bi to najraje storila še sama, se bom usedla pred računalnik in z vami delila svoje izkušnje, strahove, težave, svoje veselje. Včasih bomo skupaj jokali, včasih se smejali. Upam, da bo smeha več. Komaj čakam!

--
vse na svetu mine, vse se spremeni, samo spomin ostane na lepe dni.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
21.10.2008 12:51:45   
ella79
pina user posted image user posted image user posted image a da je tako hudo user posted image jaz upam, da bo spregledal in videl, kakšne tri fajn frajle ima doma user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image dobr se je tvoj odrezu zadnje dni. Dej ti men povej, kako naj našo navadim spat od dvanajstih do treh user posted image GH zdej že čist obvlada, se mi zdi da poje vsak dan več in da sploh ni več važno kako pripravim user posted image sem ji danes sam na grobo speštala zelenjavo in je pojedla več kot sem pričakovala user posted image aja, pa domače jabolko sem ji dala + hipp borovnica - tudi to je jedla, sam to dobi pa pred plavanjem user posted image zame vse skupaj velik napredek user posted image

suzi user posted image user posted image user posted image jaz tudi upam, da čim prej začnete spat

buči kam boš dala Tilna v varstvo?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
21.10.2008 12:59:46   
ella79
ja res je dobra tale Saška user posted image user posted image user posted image imaš še mnogo kolumn na bibaleze, vredne branja user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
21.10.2008 13:24:54   
dolenjka
jaz tudi vsak teden berem Sašino kolumno in je kr fajn, sploh za sprostitev user posted image

Drugač se pa lahko Pini pridružim, ker imam spet en tak user posted image  dan in sem se že fino user posted image  Sam to še za v Savo ni več user posted image
Pa še carici se je ritem porušu ker je do 9h spala in valda je šla ob 11h ajat, spala 40 minut user posted image  tečna ko driska (kakala še zdej ni, dala sem ji že 80 ml komarčkovega čaja) in HB je šla ob 13.10 še mal spat, sam močno upam, da bo vsaj 1 h spala, da se jaz mal nakuliram, ker mi gre stalno neki na jok pa še vem ne kaj točno bi rada v življenju user posted image

Ah, ne bom najedala, dejmo rajš eno pametno rečt user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
21.10.2008 13:30:15   
ella79
dolenjka user posted image user posted image očitno je danes en tak dan user posted image naša je šla tudi že ob desetih spat, tako da je tudi spanje danes mal pomešano, pa zdej sem jo v postlo nesla, upam da bo kmal zaspala, da se odpočije pred plavanjem user posted image kaj nimaš vse, kar si si želela v življenju user posted image desca k sam kima, zdravo dete, po vrh vsega pa še nas user posted image  user posted image user posted image user posted image no, jaz sem skromna, mi je to čist dovolj. Če bi bilo pa še kej, bi bili pa že sami problemi user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
21.10.2008 13:33:42   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka user posted image user posted image očitno je danes en tak dan user posted image naša je šla tudi že ob desetih spat, tako da je tudi spanje danes mal pomešano, pa zdej sem jo v postlo nesla, upam da bo kmal zaspala, da se odpočije pred plavanjem user posted image kaj nimaš vse, kar si si želela v življenju user posted image desca k sam kima, zdravo dete, po vrh vsega pa še nas user posted image  user posted image user posted image user posted image no, jaz sem skromna, mi je to čist dovolj. Če bi bilo pa še kej, bi bili pa že sami problemi user posted image user posted image user posted image

si mi dala mislt zdele user posted image  Mogoče me pa to moti, da samo kima user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Je pa res, da si življenja brez vas ne morem več predstavljati - a to je že odvisnost user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?