|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
20.10.2008 19:27:47   
emi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Pa še me zanima kako bom jaz vedla če mam dovolj mleka zdaj,ko več poje??

mene tudi to ful obremenjuje..................

Ma pupe ne se zaradi tega sekirat.... ku prvo, čujeste, če požira ali vleče v prazno.... ku drugo,tudi, če bo dete zaspalo od utrujenosti, ga bo lakota spet zbudila, ku podre kupček...

Jst tudi nimam dovolj mleka.... ene 2-3 krat na dan morem dodat.... včasih 30, včasih 60 ml.... včasih ima pa dovolj na joški.... in kadar nima, ni tiho.. ni straha... user posted image

Kako misliš se dere??Joka ali samo dela aaaaaaa??user posted image user posted image user posted image ker moja se sama s sabo krega,ne joka,drugače pa pije .nekaj požira,če pa včasih zaspi vmes pa vleče 10 s pa pol pogoltne.user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
20.10.2008 20:02:00   
Lara Croft
Kako misliš se dere??Joka ali samo dela aaaaaaa?? ker moja se sama s sabo krega,ne joka,drugače pa pije .nekaj požira,če pa včasih zaspi vmes pa vleče 10 s pa pol pogoltne.

Ma lara se dere, ku da ni jedla že cel teden.....user posted image Pol ji pa dodatek naredim in ji samo 30 ml zmanjka, do sitosti...user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
20.10.2008 20:25:29   
ključek
mi pa smo danes imeli 2.posvetovalnico.Smo bili full pohvaljeni.Marisa se je zelo lepo zredila,glede na to da nonstop poliva,pa bruha občasno in glede na to,da je samo dojena,razen ponoči,ko ji damo AM.no,zrasli smo na 56 cm,tehtamo pa sedaj 4785kg.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
20.10.2008 20:34:21   
meta21
Jaz vozim bubiko in bubija zadaj. Res ni enostavno, ampak večji so, boljše je. K sreči bubika v avtu spi in ne dam je not hitro po hranjenju. RAvno iščem ogledalce, da namontiram in jo bom lahko videla.

KOlegica je ravno prejšnji teden v BC kupila tisto igralo od tinylove, ki ga gleda otroček, ko je v lupinici in ima gor tudi ogledalo, da ga lahko gledaš v vzvratnem ogledalu. Sploh nisem vedla, da to obstaja-je pa fan reč, ker je blo ogromno nesreč, ko so mamice nazaj gledaleuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
20.10.2008 20:38:48   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Evo jaz sem kupla čaj Krtek prav trebušček piše gor,od janeža pa mislim da tudi malo pomaga,vsaj se ne napenja.user posted image Ampak ji ga moram na silo dajat,večkrat dat flaško na usta,da se privadi,ker drugače samo face spreminja.Ko pa ji dam kamilico pa spije full.user posted image

Ene ta čaj same pijejo in ga preko dojenja dobijo otročki.

Tia, mi na srečo nimamo prevelikih težav z napenjanjem, mu pa vseeno dajem kapljice Gas Bimbi, že zaradi prebave. Drugače pa ful hvalijo tiste kapljice od koroških lekarn.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
20.10.2008 20:41:12   
ključek
user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image  Lea2007           -R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža     
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 

user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)

user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)

user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)

user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image  *zoe*          
    - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena

user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image  onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.490 g)
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image  
user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g)
user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  
Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image   coko                 - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)

user posted image   lana luna              -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image user posted image

user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej
(54 cm, 3.860 g) 

user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image   

user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image    
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  tinka      - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)
user posted image  Lara Croft   -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image         

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
20.10.2008 20:45:37   
arabela*
čerka babike.
ma user posted image tak imam dan nabit,da ne najdem časa niti za dihatuser posted image

Zdaj pa še moram Aneji posodit računalnik,da bo risanke gledlauser posted image

Pridem kasneje,če bo katera še tuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
20.10.2008 20:47:05   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čerka babike.
ma user posted image tak imam dan nabit,da ne najdem časa niti za dihatuser posted image

Pridem kasneje,če bo katera še tuuser posted image

user posted image user posted image user posted image ........pridna mami................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
20.10.2008 20:47:28   
meta21
Lara, ti moram povedat, da je zadnjič ena moja kolegica gledala koga vse imam v imeniku mobitela in je našla ime Lara Croftuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nisem vedla kak naj te drugač shranim, ko si mi pred porodom dala cifro.

No, najbrž ne rabim posebej pojasnjevat, kako čudno me je pogledala pa sm sam rekla, da pač v prostem času z Angelino Jolie klepetamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
20.10.2008 20:49:01   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kje že ti nakupuješ? V Hoferju? Daj ji en DVD player kupi, da boš imela računalnik frajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
20.10.2008 20:53:59   
meta21
Jaz pa počasi že popiuser posted image , ker mi moj mulc vsako noč servira tak polno plenico, da je umazan od gležnjev do vratu. Ga mam že na sumu, da cel dan špara, da mi pol ob 3h zjutraj delo narediuser posted image user posted image user posted image . Probala sem že 3 vrste plenic in velikosti 1 in 2, pa pri enih leti ven spodaj pri drugih zgoraj, pri nekaterih pa kar povsod. In ko ga vsa zalimana sredi noči umivam in problačim, me obvezno še polula.user posted image user posted image user posted image

Kakšen nasvet? Aja, pa na selotejp sem že pomislila... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
20.10.2008 20:58:22   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Lara, ti moram povedat, da je zadnjič ena moja kolegica gledala koga vse imam v imeniku mobitela in je našla ime Lara Croftuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nisem vedla kak naj te drugač shranim, ko si mi pred porodom dala cifro.

No, najbrž ne rabim posebej pojasnjevat, kako čudno me je pogledala pa sm sam rekla, da pač v prostem času z Angelino Jolie klepetamuser posted image user posted image user posted image

no, jaz nisem lara, sam me je tole pisanje spomnilo..........................ko sem začela bolj intenzivno sodelovati na RR-ju, in spoznavati druge, sem mojemu user posted image  razlagala..............KAHLO, Saraya, optimizem, bark,pf, gold fish................pa me gleda, kot da sem iz lune dol padla......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
20.10.2008 20:59:51   
ključek
aja, pa zadnjič (ko lana luna še ni rodila) sem tok razmišljala o njej, da sem lani neji rekla lana luna..............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
20.10.2008 21:01:23   
Lara Croft

user posted image user posted image user posted image Ja kak me pa češ shranit.... jst mam tudi tebe pod meta21....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
20.10.2008 21:31:09   
lana luna
punce moje po dolgem času se spet malo oglasim....

sej vas ful pogrešam, sam mi ne pustijo na računalnik... ja sej mi sam dobr hočjo a neuser posted image

u glasnm midve s Sari sva fajn, sam jezi me, k jo dons spet neki šraufa in se pol sekiram kaj zaboga sem spet tazga pojedla...

drgač je pa moja Sara pravi požerušček, dons je star 16 dni in ima že 400 gramov večuser posted image user posted image user posted image skopana pa revčka še kr ni bla, ker ma še zmerej noska prehlajenga. ampak mislm da ji gre na boljeuser posted image držmo pesti...

u glasnm punce, počvekajte še malo namesto mene... jest grem pa zdej mojo pikico polubčkat... ve pa tut polubčkajte svoje sončkeuser posted image

aja... a se že o kakšnem srečanju kej pogovarjate?? ko se boste menile, naj mi ena sms pošle, če slučajno zgrešim... ker midve s Saro ne smeva manjkatuser posted image user posted image user posted image

pa pa

miss you all.......user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1440
20.10.2008 21:31:33   
meta21
Midve z Lano17 tudi včasih kaj debatirava o tem, kaj je katera na forumu napisala, pa naju ostali tud mal čudno gledajo. Me je pa zmeraj zanimalo od kje je Kahlo svoj nick potegnila! Kahlo, pojasnilo?

Neposredna povezava do sporočila: 1441
20.10.2008 21:36:53   
lana luna

Midve z Lano17 tudi včasih kaj debatirava o tem, kaj je katera na forumu napisala, pa naju ostali tud mal čudno gledajo. Me je pa zmeraj zanimalo od kje je Kahlo svoj nick potegnila! Kahlo, pojasnilo?

ha to pa lohk jest pojasnim, k sm glih tle, pa k glih vem... sej upam da kahlo ne bo zamerla...user posted image ona je nick povzela po eni mislm da ?brazilski slikarki? Fridi Kahlo...

to je povedala na srečanju u LJ... pa sm si ful zapomnlauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
20.10.2008 21:37:28   
lana luna
ne, al pa je bla Kubanska slikarkauser posted image user posted image user posted image ups to sm pa pozablauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
20.10.2008 21:37:49   
lana luna
zdj pa res user posted image k moji princeski...

Neposredna povezava do sporočila: 1444
20.10.2008 21:38:13   
*zoe*
Oj lana luna, lepo te je spet tipkat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1445
20.10.2008 21:39:50   
*zoe*

Midve z Lano17 tudi včasih kaj debatirava o tem, kaj je katera na forumu napisala, pa naju ostali tud mal čudno gledajo.

Jaz tud svojmu user posted image  kaj razlagam in pol smo pri nickih in se mu zdim kar mal smešna. Ampak zdej se je že navadil.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
20.10.2008 21:42:50   
*zoe*
user posted image  user posted image  user posted image  napišem pol pa sorry user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
20.10.2008 21:44:01   
*zoe*
Uglavnem - smo bili danes na šopingu - jupi user posted image ,pa z vozičkom na sprehodu, ko je bil tako lep dan.

Res imamo lepo jesen, da smo lahko z vozički na sončku.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
20.10.2008 21:44:38   
*zoe*
Zdej ko pa sama s sabo parlamentiram, grem pa mal za TV. Pa pa

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
20.10.2008 21:52:48   
*zoe*
Aha, vse gledate Ugly Betty I guess user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?