|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 17:41:46
|
|
|
|
Blacky30
|
Oj! Evo, mi smo že nazaj s sončka. Je bilo prav fajn. Sva šli po Nejca v vrtec, potem pa še v trgovino in lepo počasi nazaj domov. Zdaj pa Teja spančka, so jo v trgovini zbudili, ker so jo trgovke valjda hotele videt. Da malo pokomentiram, Nejc zdaj gleda risanko, potem pa itak sledi moja serija. Majuska, kolko si načrpala včeraj zvečer? Tud mene zanima. Rovar_ka, končnooooo si prilezla za nami. Zdaj pa ostani v formi, prosim, da te ne bomo spet morale pogrešat. Še vedno pridno glasujem. Pa ti dve slikici sta mi mega všeč. Kje si kupila kapico? Ta boljša je... Praviš, da si hotela tolko pokomentirat, pa si potem pozabila. Zakaj pa sproti ne pišeš. Jaz bom zdaj v ta post pisala, dokler ne pridem do zadnje strani. Včasih to traja tudi po 3-4 ure, pa ga potem objavim, ampak glavno, da jaz vse pokomentiram. Samo, preden objavim, si seveda na predogledu skopiram, da mi ne napiše We're sorry.... Maja24, pravo sr....si ti to imela čez vikend. Še dobro, da ni bila Ela lačna, ti pa brez mleka pri roki. Pa , da si se lahko zadržala pred dragim, jaz se ne bi mogla. Metuljcek, odlično si rešila uganko glede mojega imena. Flower, kaj pri maši ste tud bli? Jaooo, pa mate res smotanega župnika. V Selnici si to imela? Mi nismo šli k maši, ker je Nejc preveč divji, pa še povedali smo mu, itak pa imajo krst po maši. Tak da bi tudi ne bi rabili it prej. Mi smo začeli ob 10.50 pa do 11.20. A ste imeli profi fotografinjo? Uf, še zdaleč mi ni uspelo do konca prebrat. Nejcu sem morala sendvič naredit, Teja se je že dvakrat nekaj začela oglašat, je bilo potrebno dudo dat. Upam, da potem najdem kaj več časa, zdaj letim gledat mojo serijo.
|
|
|