|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
20.10.2008 10:26:57   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

men je pa zadremala nazaj. mami pa ne in ne pospralvjat user posted image . rajš slikce na facebook dajem user posted image .

neki me zanima.

1. res nobena ne bo novalaka proti polivanju? je polna piksna še.

2. kake zokne jim date gor pa copatke oz čevlje - ker moj asi uspe to vse, ampak vse dol zbrcat.

jaz ji dam ponavadi al štramplje pa debele zokne prek, al pa štramplje + štrikane copatke, ki segajo kr višje od gležnja, zato si jih ne zbrca dol

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
20.10.2008 10:28:23   
Tinky
rovar_ka

Teo je skoraj od rojstva v ležalniku in v njem full uživa, saj ima razgled in lahko opazuje okoli. Edino vibriranja ne mara, preveč drma.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
20.10.2008 10:28:46   
Netta
rovarka, me uporabljamo ležalnik le ko je budna in morm jaz na hit kaj nardit v stanovanju, predvsem v kuhinji jo mam pri seb in se z njo menim. sem ji pa že rahlo dvignila vzglavje da boljš okrog vid, čeprav bi me znala kakšna pediatrinja kregat...

mislim da so ležalniki narejen glede na kile (naš je do 9kg), do kdaj je uporaben pa pojma nimam...pomoje dokler ti hoče otrok not sedetuser posted image user posted image user posted image

tinky, klič tja vsak dan pa te bojo mel po tednu že tako dost, da ti bojo zarad ljubga miru poslal novo omarcouser posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
20.10.2008 10:29:30   
Tinky
Če katera želi, imam zaprto piksno Novalaca proti krčkom.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 10:36:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4230
20.10.2008 10:44:08   
Anonimen
ojlaaa

tinky sej berem.user posted image

na hitro, ker je tamal sitkan.

za piksno se jaz priporočam user posted image
ta mali ma sluz v blatu
začeli smo dajat ad3 kapljice, 4 naenkrat, nima krčev
sploh ne zna več spat ponoči
se ubadam z zadnjimi finesami okol knjigice
emmm ja to je to, joka

Neposredna povezava do sporočila: 4231
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 10:46:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4232
20.10.2008 10:47:12   
Tinky
lunči, si dobila sms?

danes ti mleko pošljem po pošti, pa dej mi še enkrat pošlji naslov

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 10:48:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4234
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 10:51:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4235
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 10:53:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4236
20.10.2008 10:53:41   
Tinky
Jaz ga pa ne pustim spat v ležalniku, ker je ves zvit in ne vem, če je to fajn za hrbtenico. Drugače pa čez dan spi na kavču in to na trebuhu, saj edino tako spi več kot eno urco.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4237
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 11:01:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4238
20.10.2008 11:01:50   
netki
ojli

glede ujetega šopka....ja seveda se imava tudi midva namen poročiti, najbrž na najino 10. obletnico skupnega življenja user posted image
slikice pa ne bi dajala tu gor, ker poroka ni bla moja...je bla pa nevesta lepa pa še nosečka user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
20.10.2008 11:02:26   
glugluglu
ležalnik: mi ga uporabljamo tudi vsak dan, naslonjalo je že eno stopnjo višje, včasih tudi dve, ker ležati pa noče več. Bo pa kmalu prerastel, rovar_ka na tvojem mestu ne bi kupovala novega.

Tudi v vozičku mu že dvignem vzglavje, smo dali košaro že stran in ima samo športni del, kupila pa sem zimsko vrečo, ki je ni bilo zraven. Seveda je vreča čisto od druge firme in druge barve, ampak važno, da luknjre za paščke pašejo.

Jaz se pa matram in iščem na internetu, animacijo za rojtnodnevne zabave na domu, rabim vsaj 2 uri, pa nobenih klovnov, ampak to, da mi čuvajo otroke, jih skomandirajo v kakšno igrico, itd. , pa nič ne najdem. To je imela včasih Zavod tamala, pa so ukiniliuser posted image .
Saj ponavadi sem sama to zrihtala, kakšno lutkovno igrico pripravila ampak lansko leto sem komaj uspela, tile od Marka so že kar živahni, letos pa mi s Tianom ne bi uspelo. Moj user posted image pa sploh nima živcev za take stvari, kaj spekel ali skuhal bi že, ampak kup otrok starih od 7-10 let zanimiral, pa niti pod razno. Bi rabil prej vzet ene par apaurinov.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4240
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 11:07:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4241
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 11:11:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 4242
20.10.2008 11:17:59   
glugluglu
Tinky, kje sta naročila omarico in umivalnik za kopalnico? Sprašujem zato, ker midva tudi gledava, smo v eni kopalnici še brez, ko prestavimo previjalno mizo od Tiana v njegovo sobico bo to prišlo na vrsto, pa da vem malo.

Zadnjič si spraševala glede sobice, mi smo na istem, pojma nimam kaj bi, ali čisto otroško varianto, ali bolj mladinsko, ali čisto po meri, ali Ikea, ne vem. Za Marka in Nino sva vzela mladinsko (Alples - tempo), ampak sta bila takrat stara 4 in 2 leti in mi ni žal, ker je čas tako hitro pretekeluser posted image .
Sedaj pa razmišljam o tisti sobici od Lip Poljčane, ki je sedaj v Baby centru v akciji - Kristina, ki je otroška in mladinska. Sicer imamo previjalno Lana, ampak mislim, da bi šlo vseeno zraven. Nam se pa nič ne mudi, ker Tianu očitno paše v najini spalnici spat.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 11:19:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4244
20.10.2008 11:27:28   
netki
dzanika....si kupla laptopa?? dej mi zaupaj kje in kakšen je?

že lep čas kupujem prenosnika pa se ne morem odločit katerga....
punce na srečanju v celju ste govorile da vam tipke ne delajo....kako to, ali so laptopi starejši ali obstajajo takšni ki se radi kvarijo...kateri so to?

Neposredna povezava do sporočila: 4245
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 11:29:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4246
20.10.2008 11:31:15   
Tinky
glugluglu, omarico sva naročila v Merkurju, od Gorenja, tako:
http://www.gorenje-no.si/en/bathrooms/modern/avon/avon_white_vanilla
samo v drugi sestavi in brez zgornji omaric

Previjalno imam tudi jaz Lano, bom pogledala Kristino v BC, da vidim, če se mi dopade. Kakšna je cena?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4247
20.10.2008 11:41:20   
Inigo
almera - in kolko ti je uspelo preaufat? jst sm zadnjič pretekla cca 5 km in me drug dan ni nič bolel. ampak sem mela po teku en hud strečing... user posted image no, če boma tko pridne, pa se res lohk pol prijavima na pol-maraton v radence user posted image

neboglasnica - ma kaj vem kaj idim v teku... fajn mi je ko zašvicam in se znebim strupov. pa da grem vn... da odklopim... dam musko gor in sm takrat samo jst in noben drug zraven.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
20.10.2008 11:41:23   
Netta
ko se že ravno pogovarjate o pohištvu, ali ima katere izkušnje z vgradnimi omarami od akrona?? rabimo nekaj, da spravimo tono cunj od male notuser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
20.10.2008 11:43:52   
dzanika
Vidim da je bila tema kako malčke doma pustit. Midva sva svojga do zdaj enkrat ko sva šla na 50 letnico in je itak celo noč spal. Sam babi ni k je skos gledala da je pokrit, skrbel jo je da ga ne zebe... Vse ji je falil mali pa spal ko top. user posted image

rovarka, zakaj pa jaz ne vidim tvojih dveh slikic?

Almera - bravo za nov tepih & bravo za tek. Hi, hi, sem se pa nasmejala tistemu o modrcu. Ti bo dzanika svetovala. Aja, se nekaj: zadnjic si omenila, da si bila lani na ljubljanskem maratonu - si tekla 21 km ... to je bilo konec oktobra 2007, ne? In ce vklopimo malo matematike, lahko zracunamo, da nisi tekla sama, ampak je bil tudi Bor s tabo --- a je tko? Masina, je najbrz eden redkih, ki je tolk prelaufal!

Verjetno si mislila inigo ker jaz nisem tko pridna da bi se spravla tečt. Čeprav mi nebi škodlo...

rovarka mi ful prakticiramo ležalnik. Čez dan večinoma vedno spi v njem. Če je pa buden mu ga pa rahlo dvignem da gleda okoli... Upam da ga bomo lahko še kakšen čas uporabljali. Razmišljam pa tudi da bi ga v vozičku malo dvignila...

Tinky potolaži se zaradi omarice. Saj bo... Bodi malo tečna in jih klicari pa bodo mogoče kmalu uredili reklamacijo...

netki za laptopa mi je en svetoval katerega naj kupim v Harvey Normanu imajo akcijo 24 obrokov brez obresti. Do konca meseca je ta akcija. Je pa ta računalnik bil v katalogu ki je prišel men se zdi v petek al pa četrtek. Če maš katalog poglej spodaj levi računalnik. 34,13 € pride mesečni obrok. Je pa rekel da je dobro da vzamem hp-ja. Nisem ga pa zadnič kupila ker nisem mela sabo zadnjega izpiska od banke tko da gremo danes še enkrat...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?