|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
19.10.2008 21:09:02   
Inigo
ahoj!

evo, mali že aja, mami pa ringaraja... nimaš kj!

flower - bogi Lan... kaj ga je pa tak vznemirilo? je bilo glasno? orgle? za tvoje "sosede" pa nimam besed... pri nas je stanje z njegovo mamo še huj... sploh neb o tem! ringarajevke očitno nimamo sreče user posted image in kaj je Lanček dobil lepega za krst?

hruška - no, fino! te pa kr zizajta spet. in upam, da bo glava danes zdržala!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
19.10.2008 21:10:31   
neboglasnica
flower: o prdenju pa sploh ne bi govorila. Naš Staš tako prdi, da smrdi res ornk... že dva dni mu konkurenco dela še Ana. Komaj preživimo v oblakih smradu.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
19.10.2008 21:11:48   
Inigo
almera-a a si šla laufat dans? kako je šlo? neki sm brala da so zize trpele... maš tist športn modrc, ki stisne? tist fuuuuuuuuul pomaga. zdj sploh!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
19.10.2008 21:42:25   
Inigo
pa ka te zaj... ste tak tiho... user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
19.10.2008 21:54:27   
neboglasnica
No, jaz sem se malce sprehodila po netu. Zdaj grem pa vodoravno, ker mi kljuva v nogi, čutim vse prste na kubik. Zdaj pa punce, ogret prste in dajmo klofat, da bom jutri brala in brala.

Noč, pa eno bolho za pomoč,

user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
19.10.2008 21:57:52   
nanka
no pa še od mene lahko noč, še dete nahranim in grem vododravno

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
19.10.2008 22:00:31   
Inigo
nanka - a prav velenjčanka si bila? če bo čas, se lahko na hitro spoznava, ko boš tu user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
19.10.2008 22:07:32   
nanka
Inigo ja prav velenjčanka ( že dedek je rojen velenjčan), samo sem kar nekaj let starejša od tebe. Sem pa rojena Velenjčanka, živela nekaj časa na jenkovi, nekaj časa pa v Šaleku. Oče in brat sta še zmeraj v Šaleku, jaz pa ne pridem tako pogosto, oziroma sem izgubila vse stare stike in pridem mogoče 1x na leto na obisk. Drugače bom pa šla direktno na srečanje ( stari Obirc), tako da se bova mogle zmenit za kdaj drugič, ker naša mala zaenkrat zahteva samo mene in nama še ni jasno kako bom izvedla sobotni odhod. Sva danes malo trenirala, pa je jokala in jokala.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 22:11:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 22:20:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 22:35:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
19.10.2008 22:40:48   
Majuska
Ojla,

mi smo imeli celi dan tak šundr pod stanovanjem, da smo šli popoldne raje kar ven ... na sprehod in na obisk k tašči, domov pa prišli šele zvečer. Moža sem napodila v banjo, jaz si grem pa mleko načrpat. Me prav zanima, koliko ga bo. Zjutraj je namreč spet 200-ka padla user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4187
19.10.2008 23:08:44   
Blacky30
GR, ni debate o tem, kaj bi hrustale, ne?? Lučkooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Sicer pa boš zjutraj kar razočarana, ker ne boš imela nič kaj za brat, kolkor vidim.user posted image

Almera in Inigo, pa od kod vam želja za tekom? Vedno sem mrzila ta šport, samo zdaj po porodu pa sem čist hin, telo se še ni spravilo k sebi. Če predolgo sedim, se komaj vstanem, tak me kosti v gležnjih in kolenih bolijo. Jaoooo, emšoooooo...user posted image user posted image user posted image

Flower, a kar vlačit ste morali Lana po rokah? To še jaz tud nisem videla.user posted image  Pa kak dolgo je te trajalo, ste imeli še mašo zraven? Mi smo bili fertig v 20 minutah, pa sta bila dva krsta naenkrat.

Mala je zdaj končno zaspala atiju na rokah. Jaz sem čist hin. Upam, da bom danes več spala.user posted image

Nočko.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4188
19.10.2008 23:44:38   
rovar_ka
Evo mene, prišla sem do konca!!jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Pridne babike, da niste danes dosti čvekale Sem bla prav jezna, ker vas nisem dohajala, resuser posted image

Slikice -  so vse  itak tak leeeeepeeee, jaz to taaak rada gledamuser posted image

HD - sranje ti glavoboli, jaz sem jih vedno ful pogosto mela, kake 3x na teden ziher, v nosečnosti niti 1x (fuuuuul cool), hja, zdaj pa so se spet vrnili Me ma včasih da bi si lase ven spulila, tak me buča boli..Sem pa ugotovila, da me boli, če kave ne pijem zjutraj. Me je včeraj tud tak hudo bolela glava, da sem kavo pila ob osmih zvečeruser posted image

Levinja - lepo, da sem bila med pogrešanimiuser posted image

spanje - naša tud spi po kake pol urce med dojenji, včasih niti to ne

Kile -meni je ostala še ena več kot pred nosečnostjo, zredila pa sem se za 18 kg in to je šlo samo z dojenjem dol zgleda, ker nič ne telovadim user posted image user posted image

joooj, tolko sem misla pokomentirat,ko sem brala,zdaj pa sem vse pozabla

V glavnem, mi smo vredu, malo me je edino začelo skrbet glede ekstenzijskega vzorca..imam na sumu, da ima naša mala miš to Par dni nazaj sem brala o tem, mislim da je to pisala netki, zato sem jo začela opazovat..sicer se mi ne zdi, da bi glavico kaj fejst zategovala nazaj, sem pa videla, da ji položaj lunice ne paše več..Je to znak ekstenzijskega vzorca, ali je pač samo radovedna??? Kravice paše že od ful časa nazaj, tudi ko podirama kupčka na ramenih, ni variante, da glavico nasloni, ampak se kr gor drži.. Sem jo pa včeraj probala dat spat na trebuščka - pred tem je v mojih rokah zaspala - in je v spanju začela glavico gor dvigovat..Kaj to je normalno??

Aja, pa novo frizuro mam user posted image user posted image user posted image

No, pa še dve slikici od naše miške - ta druga mi je noro dobra, mislim da bo kr šla na steno

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 19.10.2008 23:47:08 >

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
20.10.2008 7:59:32   
maja24
Dobro jutro,a bi kira kavo?

Vreme:jasno pa mraz je ko sv******user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da vam povem kaj se mi je naredlo v soboto mislm za pop*****,gremo na Bled mal na sprehod in nato nazaj grede še na eno pijačko,nakar moj reče,če grem jest al pa on peš do doma z vozkom in seveda jest rečem da grem jest,ker itak v petek stamalo nisva šle nikamor,no z mano gre še ena kolegica in jest jo pospremim do doma ker je itak na poti,moj pa kao da bo sam še plačov pa takoj šel.No jest kolegico pospremim in grem naprej proti domu in gledam in gledam če se je moj že mim mene pelov in se ni.Nakar prideva Z Elo domov seveda brez ključe in brez mobitela in čakav pet minut pa pol deset nakar ugotovim da frajerja še ne bo tok kmal domu in jest seveda grem do sosede ji pozvonim in jo prosim za telefon in ona mi ga posodi,pokličem mojga kje je pa da nej takoj pride domov ker ga čakava pred bajto in on men kje pa si,pa uf pozabu sm da si brez kluča.Mislm jezna sm bla ko pes,soseda je rekla nej not stopva ker je biu uzuni ful mrz (pol sedmih zvečer) in valda sva šle not in čakale frajerja de se je nalimov domov in ko zagledam da je pršu sva takoj šle proti hiši in on naju išče okoli hiše.Nakar se prikaževa on men kje sta pa ble in sm bla sam tih sm se tolk zadržvala da se nism začela dret.In pol mu rečem,kva je delu dol tolk cajta,če je mogu šenga na brzake spit in mi je reku da ne da je sam klepetov s kolegi,kar je seveda laž.Uglavnem sm se fejst nazaj držala da ga nism poslala v PMuser posted image .

Nakar sm še telefon izgubila,sploh ga ne najdem je nedosegliv,nevem niti če sm ga v soboto sabo vzela,uglavnem katastrofa,sm jezna ko stouser posted image user posted image user posted image .

Ela čebela

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
20.10.2008 8:26:48   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Metuljcek, nisi zadela....o meni poje skupina Babilon. Samo dokaj neznana pesem, tam nekje iz leta 1995. Sem ti dala delo, kaj?user posted image

Blacky = Sandra?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
20.10.2008 8:30:01   
metuljcek321
Morning, ladiesuser posted image

Kako kaj?

Mi smo se vceraj potepali (spet, ja) & me ni bilo nic na RR-ju, tako da zdajle sibam brat, kaj ste naklofale.

Bili smo na obisku pri prijateljih, ki imajo sincka tocno toliko starega kot nasa Anja. Imeli smo se ful lustno, ta male dva sta se ujela & celo drzala za rokice ... hja, metuljcki so letali ze kar zdaj, pri treh mesecih in se malo. To so pa danasnji otroci - zgodaj zacnejo, ni kajuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 8:33:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4193
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 8:33:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4194
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 8:40:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4195
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 8:44:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4196
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 8:48:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4197
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 8:49:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4198
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 8:51:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4199
20.10.2008 8:52:36   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

namig za imena - populis: mnjami, oblizneš se, ko jo pohrustaš. Po tolikih letih je še vedno ena najbolj njami.

mmmmmmmm meni pride na pamet milka.  user posted image user posted image user posted image

Hi, hi, tocno to je bila tud moja prva misel!!!user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?