![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.10.2008 10:28:29
|
|
|
|
pikicao.
|
sej ponavadi zmer preberem stranske ucinek..zdej pa nisem... pol se mi je zdel pa cudn, kaj je vse to in sm sla brat.. tko d sej je bil vceri zadn in zto bo zdej kmal mim. dobr d nism tok blond..d sm se saj spomnla d je mozn d mam vse to zrd tablet
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.10.2008 14:51:35
|
|
|
|
gigi1
|
Oj drage moje. Se opravičujem, da se tolk malo javljam. Me cajt baše. Dans sem bila spet na UZ. Bolj počas mi frnikolce rastejo, pa nič hudega. Počasi se deleč pride . V sredo imam spet srečanje z dildokamero. Bom poročala, če so kaj zrasli. Aqua draga sem brala, da si doma. Upam, da si mal boljša Jazzzi kako si kaj? Upam, da bo nehalo boleti in boš kmalu dobra Živa Zagreb? Kaj zdej? Polaris je pa Buuu rekla. Pridi še kaj draga. Pikicao klomifen je men čuda zadev delal. Se mi zdi, da sem ga tako kot Ajsi slabše prenašala od trdih drog No kmalu greš pa do Zg in nazaj i tako više puta Se* sem ti odgovorila. Hvala, ker misliš name. Kako si mi ti? Sonček2 pa kje ti take mladce najdeš. Se mi zdi, da so glih iz šole ušli . Kako lepga bušija maš že. Sonček1 a si zgruntala te albume? Men ni nč jasn. Špelka kako si? Sam delaš al kaj? Mamici Bejba in Erin. Lupčke vama in Eli in Tilnu. Ajsika a še kar spančkaš? Sem si pa dans čist isto za kosilo omislila. Konjčka in brokoli Miška je pa prava QQŠka je pridelala kar 13 lepih celic Lunco še kar pogrešam Saj vem, da sem vas pol pozabila omeniti...pa imam močno opravičilo. Tele droge sekajo na možgančke in mam bolj kratek spomin Lep dan prav vsem.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.10.2008 19:24:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sonček2 pa kje ti take mladce najdeš. Se mi zdi, da so glih iz šole ušli . Kako lepga bušija maš že. ja vse sye najde a bi imela tega raj ali pa tega .Meni so ti boljši
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.10.2008 20:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla babe žabe :))) Ja Zagreb je bil odločilen, da me nič ni bilo... Je moral nadoknaditi, ker me je zadnjič u LJ pustil Sicer pa bom jutri spet kej bolj zgovorna, ker moram zdej večerjo do konca zrihtat za mojega dragega Lepo vas je brat!!!!! POGREŠAM VAAAAAASSSSS
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.10.2008 23:47:44
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Polaris je pa Buuu rekla. Pridi še kaj draga. Ne Žiži, bilo je BUUUUU Se* pa tolk sem se trudila, da sem pravilno prepisala sem 3x prekontrolirala, pa praviš da je še vedno en u premalo no, pa ti jih pošljem še nekaj aaaaaaaaaaBuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ajsi hvala, sem Ok, sam mal zmatrana Ko se gužva poleže bom zagotovo kaj več pricapljala sem gor Punce moje, bodite lepo. Jazzzika in ostale, ki ste že pojedle žogo, pazite na svoje pikice, mamice na svoje prince in princeske, borke pa se fajtajte do konca, dokler ne ugledate močan močan plusek Aquica, ti pa čimprej okrevaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 0:16:09
|
|
|
|
pikicao.
|
na hitro eno vprasanje..sej verjetno bi mogla dat to tja na temo klomifen, sam vem d ste nekatere tuki tud ze jedle K. zanima me neki.. soboto sm vzela zadn K. no dons se pa spravma it do Zgreba ..sva prisla tja.. no in na knc moj rece ti si pa se kr neki krvava.. in res k sm pogledala spodi je blo mal rdeckasto(bledo..) tko d me zanima ce ktera ve, kaj je to?? bolel me ni pa nc..pa se to ni vn tekl, ampak se ja sam vidl pr mojmu, pr men pa sam tist k je blo pomesan sperma+to neki rdecga(bledo).. tko d ce ktera ve bi zlo prosia ce mi pojasni, sej grem itak v tork h G. sam tok d nom kej panike brez veze zganjala.. hvala, pa nocko vsem skpi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 8:28:19
|
|
|
|
jazzz27
|
oj piki...ti si pa zgodnja....če imaš kake cistice ti je lahko med odnoso počila, lahko je tvojemu počila kožica na juliju...variant je 100. Mislim pa da ni straha če je bilo to čist mal krvi. Boš videla pri g., čeprav tudi ta po moje ne bo znal objasniti........te moram pa okregat.....ponoči sem te sanjala, da si hotela našo borbo zapret!! Je blo kar tesno....no v glavnem sem morala posredovat in napisat, da ta tema se pa ne zapira, čeprav je sedaj bolj zatišje tu!!! Ajsi....kako si???? Pobožaj se pa lupčka si daj...če moreš !! gigi...evo jaz sem že bolš...saj boš prebrala na IVFjevkah...daj mi mal podatke, da te popravim na seznamu...jutri imaš UZ? vse moje pupike....živa, sončka x 2, polaris, biba, aqua,.....(no če sem kako spustila se kaj kar zraven prišteje) rada vas imam!!!! še naša AQUA....kako si punca??? Pridi se kaj javit gor!! Da vemo, da si ok in da boš spet kmal med nami!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 8:33:26
|
|
|
|
jazzz27
|
Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke !!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 8:45:58
|
|
|
|
miska73
|
Ena kavica za dobro jutro in dober začetek tedna.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 8:49:52
|
|
|
|
miska73
|
Jazzzi kako lepo, da si ti spet zdrava. Se kar vidi kako polna energije si. Moram ti povedati, da se moj ni včeraj čisto nič sekiral, da je otroke pustil v LJ. Je bil samo vesel, da lahko svojo kokoško nazaj domov pelje. Včeraj sem kmalu zaspala in spala celo noč ko bebica. Drgač pa kot je že žiži povedala sem pridelala 13 jajc. Zdaj držim pesti, da bo oploditev potekala kot more. Po otroke grem pa v petek 24.10.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 9:03:38
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 javijo naj se še murkica, pikica36, skuštrana suzi, sulfinija, oktavija,..... A SMO KORENINE? Evo mene Evo jaz sem preživela zelo lep vikend in kar nisem imela časa pisat. Sem šla pa v soboto v shoping, no ne na veliko ampak sem si pa kupila ene hlače in eno majčko. Čisto sem navdušena, ker sem jih res potrebovala. No ampak sej moram it kupt še kar neki stvari, vendar bo treba najprej malo finance pošlihtat potem pa naprej. No sej bom fotra zvlekla v trgovino pa mi bo kupu vse, samo da bova šla vn. Drugače pa jazzz jaz že sedaj držim pesti in komaj čakam 31.10. da nam sporočiš veselo novico. Jaz mislim, da bosta kar !!!!! Drugače pa vse ostale punce želim vam lep dan in upam, da se boste kaj veliko javljale. Jaz šibam delat naprej, pa se sigurno še kaj javim. LP
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 9:20:12
|
|
|
|
pikicao.
|
jazzi hvala k mal me skrbi..k mam vsake tok casa se kr mal krcov.. ah pa sej bom jutr vidla kaj bo zdej a d sm kr borbo hotla zapret?hahaha.. jz sm se pr t frisnih tuki gor, tko d ne vem ce bi si jz upala to nrdit lepo pa d si sanjala o men mi s tem hoces kej namignt
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 10:18:01
|
|
|
|
jazzz27
|
Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke !!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 10:22:22
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Jazzzika draga HB, da so bolečine popustile. Res te prosim, da počivaš in paziš nase. Tale stimulacija ni hec. Jajčniki so še vedno zelo povečani in so zato boleči. Traja kar nekaj časa, da se spravijo v normalo, zato je dobro počivati. Hja tole v sredo bo že moj 3.UZ. Gre pač bolj počasi. Sem ugotovila, da verjetno zaradi visoke doze suprefacta na začetku. Pikicao je že zelo dolgo kar sem jemala klomifen, vendar se je meni podobno zgodilo sedaj med jemanjem stimulacije (ne med , ampak je bila kar taka rjavo roza sluz, ko sem se obrisala). Tudi klomifen stimulira jajčnike, da proizvajajo več celic, kot je to normalno zato so tudi nekoliko povečani. Lahko, da ti je kakšna kapilarca počila. Baje to ni nič takega. Tudi krči so posledica intenzivnejšega delovanja jajčnikov. To je samo znak, da se nekaj dogaja..kar je samo dobro in pomeni, da reagiraš na klomifen Živa no pa sta šla v Zagreb Murkica za šoping. Miška super, da si lepo spala . Kar tako naprej in se bomo čez slabih 14 dni veselile pluska Sonček2 no 2. slikca je tud za nas seniorke zelo uporabna Polaris upam, da gužva kmalu mine in boš še kakšne druge črke uporabljala Aquica kako si mi?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 20.10.2008 10:23:22 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 10:24:02
|
|
|
|
jazzz27
|
miska....sem toooolk vesela zate, da imaš kar 13 jajčec...veš kolk je to pupa...fullll. A so bili vsi folikli polni. Sedaj pa le počivaj. Kak lekadol al pa spirin 100 vzem in misli na vajine bebike kako lepo hajajo!!!! Veliko tekočine pij....meni se zdi, da me je ravno to rešilo! Te kaj boli? Jaz sem si kar odahnila po tem vikendu, ker tole je bilo pa za znoret, če danes nebi bilo bolje bi sigurno skočila k zdravniku!!!! murkica....dober šoping ti želim...kupi si kaj lepega. Jaz sem bila ta vikend zanič za kakršno koli akcijo....tak da še zame mal nadoknadi!! a se je že poslovila? pikicaoooo....niso bile prijetne sanje, sva mi2 kar mal bol na trdo...a veš...če bi te lahko bi te scukala... držim pesti za jutri pri G. živa....a ti pa samo bereš? Kaj imate to foro do Zagreba? lep dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 10:31:06
|
|
|
|
jazzz27
|
gigi...hvala. Tudi meni je odleglo, da je sedaj veliko bolje kot med vikendom. Mislim, da me je tekočina rešila. včeraj bi sigurno šla na ginekologijo v mesto, pa sem izvedela da je en neprijeten dohtr dežuren....me je mal minilo. Sicer se je stanje potem izboljševalo, tak da, kot praviš HB, da se je vse tako izšlo. Samo skrbi me za moje ....če je ta bolečina kaj škodila mojim otročkom pri vgnezditvi. Koliko časa traja, da se vgnezdijo? A si imela sprej ali špike suprefacta? Mene sprej ni nič oviral...4 snife na dan....od 22. dne cikla. sicer pa saj bo....sigurno v sredo stopka pade!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 10:42:34
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzzy vgnezditev je baje nekje 2-5 dni od ET. Lahko ti pa povem, da nekatere vgnezditev tako boli. Mene je kakšen 4 dan po ET tako bolelo, kot da bi me en z nožem štihal. Lahko, da je to bilo to pri tebi. Nekatere pa sploh ne čutijo. Saj veš, tako smo si različne... Ne znam ti povedati, če bolečine kaj vplivajo na vgnezditev. Je kar nekaj punc, ki so imele hudo hiperco, pa je bolelo ko , otroci so se pa vgnezdili. Probaj čim manj razmišljat in bodi pozitivna. To je vse, kar lahko narediš. Jaz sem imela špike s-facta. Doza je pa bila 0,9. Normalna je 0,6. Nisem mislila na to, samo G je zadnjič nekaj komentirala, da bo to zaradi visoke doze..saj je logično...s-fact uničuje hormone..in verjetno tudi zavira rast foliklov. Zato ga tudi jemljemo vzporedno, da oni lahko spremljajo in kontrolirajo rast foliklov-drugače bi lahko kar zdivjali in popokali. Ne vem, če si zasledila...sem že Lani svetovala čaj od koprive, ker deluje rahlo odvajalno in je dober proti hiperci. Mislim, da bo Ajsi povedala zakaj je še dober. Mislim, da za prekrvavitev maternice Škodva sigurno ne...samo če ne pretiravaš. Enega..max 2 na dan. Ajsika kje si mi ti? Si pocajtala prehlad?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 10:53:01
|
|
|
|
ledenka
|
se samo na hitro javljam, da ne bo tiralice za mano smo začeli 12. teden čaj iz koprive ni za prekrvavitev maternice, ampak je na splošno čistilen in odvajalen. sem videla, da je kopriva tudi prisotna v enem čaju za nosečnice, ki ga imajo v Sparu, me pa zaenkrat ni prepričal. v majhnih količinah (max. skodelica na dan) je ok tudi v nosečnosti, no, vsaj jaz sem ga pred pluskom kar konkretno pila, tudi po pol litra na dan. ampak 2 dcl bo čisto zadosti!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 10:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jazzika... Enih 5 strani nazaj boš našla en vic ki ga je Pikica pripopala... potem boš vedela kaj to pomeni Sicer pa ja... Danes bolj samo berem... Nekako imam dan, ko bi jokala pa nevem zakaj... Morda pa le vem...... No ampak sej me to ne bo ustavilo, sam nekako imam čuden dan danes... nisem pri volji za nič
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 10:59:20
|
|
|
|
jazzz27
|
ej babe žabe...jaz sem pila sedaj tri dne rdečo peso....od fructala....to baje je tud kar dobr..če ne za kri? me pa fulllllllllllll joški bolijo!!! Kaj bi pa še to blo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 11:01:40
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Jazzika... Enih 5 strani nazaj boš našla en vic ki ga je Pikica pripopala... potem boš vedela kaj to pomeni Sicer pa ja... Danes bolj samo berem... Nekako imam dan, ko bi jokala pa nevem zakaj... Morda pa le vem...... No ampak sej me to ne bo ustavilo, sam nekako imam čuden dan danes... nisem pri volji za nič ah živa...lepo se umiri. Kaj te teži? Jaz bi od bolečin lahko cel vikend jokala, pa evo me...sem že optimistka..nazaj med vami!!!!! Saj bo bolje....ne smeš si dat do živega!!! Zjokaj se, potem pa veselo naprej! A si že kaj poštimala z napotnicami? Si svojega poslala na s-gram?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 11:15:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej bo bolje... Nič se še nisva okoli tega ukvarjala... On ima svojega zdravnika še vedno v MS in še nisva prišla do tja. Jaz pa tudi moram najprej G zamenjat Ni mi glih do tega... Po drugi strani pa sem še vedno optimistka, da se bo samo od sebe prijelo in ne bom potrebovala nobenih dodatkov Bolečine so pa psihične... Ampak sej pravim... popoldne bom že bolje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 11:17:31
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz - nič hudega če te prsi bolijo...tko je ...kako si sicer? Manj bolečin?
|
Katero ime bi izbrale?OliveOyla.) Tina (
71%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
b:)Marie (
17%)
![](/slike/poll/poll.gif)
c.)Maria (
13%)
Število vseh glasov: 374Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!