|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
14.10.2008 19:57:59   
lutiropan
Zdeja sam pa že sama sebi smotana...user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
14.10.2008 19:58:41   
lutiropan
Jeeeee, 92 stran. Zdej pa mal življenja punce.....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2277
14.10.2008 19:59:31   
lutiropan
Zdeja sam pa že sama sebi smotana...

Ups napake...Se vidi da je tamala pri meni...

Neposredna povezava do sporočila: 2278
14.10.2008 20:09:23   
Urša08
Dober večer

Se še jaz malo javim. Kaj se pr nas kej dogaja....hm....zadnje dva dni predvsem moj križ s katerim so križi in težave . Že dva dni sem k stara mama ampak mislim, da je zdele mickeno boljš kot čez dan, mogoče tud zato k sem popoldan preležala možek je pa vse pospravil. Je bil res priden.

V soboto smo se mal potepali po Kranju, ko mi je uspelo ključ od avta in vse denarnice, mobitele, skratka vse zaklent v avto. No sem potem situacijo rešila in je prišel tast z rezervnim ključem. Popoldan smo šli na kostančkov piknik. V nedeljo smo šli pa na Sleme. Vreme je bilo takoooo lepo, čisti sonček, modrina, tako da je bil res fantastičen dan. Nazaj grede smo se ustavili še na letališču v Lescah kjer sem namestu klasične grmade naročila gobovo juho. Bila je odlična in mi je res pasala.

Je bil pa to moj zadnji hribovski podvig za letos. Sem ugotovila, da me kr zmatra, pa trebuh me že mal ovira oz. kar velik. Drugo leto pa s polno paro naprej .

No tako, jaz sem se mal oglasila sedaj ste pa še druge na vrsti.

lahko nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2279
14.10.2008 20:12:56   
NAJBOLJŠA
Lutiropan, hojla.
Evo, otroci so v krplcah-sem pozabla dat mali plenico gor za spanje..user posted image .pa je jogi moker...user posted image
Jaz se bom pa lotila sama sebe...Nohte si bom mal uredila-sem si kupla fr.manikuro ( ??) , pa bom inovatorka.Pa obrvi si moram uredit-beri populit ( !!!!)..
No, pol bom pa že Housea dočakala.

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2280
14.10.2008 21:47:49   
lutiropan
No tako je pa že boljšeuser posted image user posted image user posted image . Očitno so moji samogovori pomagal, da smo prebile tisto 91 stran, na kateri smo bile celo večnost...

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
14.10.2008 21:48:17   
Peli
No na hitr vas pozdravm.

Ja Urša bo treba bl počivat!

Aljaž je bil nekej bolan, pa je zdej že boljši, zgleda pa je fasal eno alergijo. Urban je super, sva pa bil danes ponovno na pregledu v RA in bova mogla hodit na fizeoterapijo. Jest pa grem sama seb na bruhanje..., vedno bolj sm podobna , ma sm kr slabe volje....

Smo pa kar večinomazunaj, danes še nismo šli špancerat zarad Aljaža, smo bli bolj na dvorišču. Drugač pa nč posebnga.

Neposredna povezava do sporočila: 2282
15.10.2008 15:58:41   
NAJBOLJŠA
Peli, kako si tko slabe volje?
Komu si podobna, in s tem slabe volje?
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
15.10.2008 20:52:11   
Peli
Ah, nč posebnga, lune je konc moje slabe volje pa tud! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2284
16.10.2008 7:45:25   
lutiropan
Dobro jutro.

Medve s Kajo sva imeli včeraj posvetovalnico pri 9.m. Je vse ok, naše mere so 73,5 cm in 8320 g.
V laboratoriju sva dali kri in čisto nič zajolcala.user posted image user posted image

Imejte se .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
17.10.2008 8:33:03   
anny1
Hallo,
da odgovorim na vprašanje moški?- Ne!
sam mi je internet mal ponagaju pol se mi pa ni več dal šeenkrat vsega pisat,
da sam izpostavim: mam varice, rastlinje, endometri-zadnji stadi, pol pa še perforacije uterusa. No stari so tako globoko zakoreninjene- od 12leta- da me čaka operacija -odstranitev- maternice- bolečine so skoz bol močne in stanje se slabša-mislim zdravstveno stanje. Tko da ja treba se bo dogovorit kdaj točno bo odstranitev.
Da pa še povem da je to zato ker je dr.Lavrič tako "dober" ginekolog, da so mi prepozno postavili diagnozo, in zato sedaj odstranitev- če pa bi bizgec poslušu-brez zamere če ima katera pozitivne ikušnje- in bi me dal na uz, sedaj tega nebi bilo potrebno.
No ta ki je odgovoren za vse posege-doc.Kobal, je malo namignil da bo odstranitev skupaj z porodom-cr. A ima katera kake informacije če je to mogoče, da ko rodiš z cr seveda, da ti odstranijo še maternico?
BI bila hvalažna za vse informacije, če ima katera kake.
lp 

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

Neposredna povezava do sporočila: 2286
17.10.2008 22:36:51   
Peli
Anny1 - kaj naj ti rečem drugega, kot  da ti želim srečno nosečnost! O dr. Lavriču pa tud jest nebi izgubljala besed...user posted image

lutiropan - sta zdej dale 1. kri? Men je rekel P da nas to čaka že pr pol leta.

Mi pa smo danes čistili sto na uro in selili v otroško sobico - Aljaž danes 1. spi v njej, sva mela mal težav za zaspat, no pa zdej spi. Sploh pa mamo zadnje čase z Aljažem kar težave med spanjem - se zbuja in joka - da se boji.

Jest mam pa eno vprašanje za tiste k ste verne - A otroke učite molit, oz. kdaj ste jih začele? Men je blo zadnjič kar nerodno, je prababica vprašala Aljaža katero molitvico bo zmolil Miklavžu, on še vedel ni kaj je molitvica user posted image .
Kdaj ste prvič Miklavža in parklne spustile v hišo - kolk so bli otroci stari? Je blo kej posledic - strah...?
Oh, kje sm že jest z  mislimi...user posted image

LP

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
18.10.2008 4:58:57   
lutiropan
lutiropan - sta zdej dale 1. kri? Men je rekel P da nas to čaka že pr pol leta.

Ja, mi smo dali urin pri 6m sedaj pri 9m pa še kri.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
18.10.2008 5:11:09   
lutiropan
Jest mam pa eno vprašanje za tiste k ste verne - A otroke učite molit, oz. kdaj ste jih začele? Men je blo zadnjič kar nerodno, je prababica vprašala Aljaža katero molitvico bo zmolil Miklavžu, on še vedel ni kaj je molitvica .
Kdaj ste prvič Miklavža in parklne spustile v hišo - kolk so bli otroci stari? Je blo kej posledic - strah...?

A veš midva tudi nisva otroke nič učila, so znali samo sveti angel,preden so šli v šolo in potem k verouku. Smo se doma pogovarjali, npr. ob veliki noči,pa ob božiču...to pa je tudi vse. Ima dve leti stari otrok kaj drugega se za učit ali spoznavat...Pa nimam nič proti, da me ne bo katera narobe razumela,kakor kateremu paše, pač povem samo kako je bilo pri nas. Hodijo vsi trije k verouku,če pa ne bi kakšen hotel, pač ne bova nobenega silila. Zaenkrat vsi radi hodijo, ta velika sta bila že pri obhajilu...

Glede parklnov in miklavža. Pri nas so bili,  ko je bil najmlajši sine star 2,5 leti. in mi je bilo žal. Pa je bilo vse na izi varianto, samo je otroku tko v spominu ostalo, da se še danes  kar trese, tko da smo sedaj dve leti prakticirali, da so bili samo zunaj, ker se je tamal kar v sobo zaprl...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
18.10.2008 8:19:56   
sase
no da se vam še jaz pridružim.prihajam pa iz okolice škofje loke.rodila sem že maja fantka anžeta.rojen je bil pa v 35 tednu.imam pa tudi že 8 let starega sina

Neposredna povezava do sporočila: 2290
18.10.2008 15:09:53   
Peli
sase - pozdravljena! Kako pa je večjemu sinu ime?

lutiropan - Mi jih doma še nismo imeli, me pa mal skrbi ker parklni do naše hiše pridejo že kar "nacejeni", videl pa jih je pri bratrancu in on pravi da parklni nosijo darila user posted image . Zadnje čase pa se vsega boji, zato ne vem, če je glih pametno jih v hišo spustit.

Kolk je lep dan spet, mi smo dopoldan šli na en sprehod, zdej pa maladva spita. Upam da nam uspe še kaj sončka ujet dons, ker zdej pričakujemo obiske.
Lp

(odgovor članu sase)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
18.10.2008 15:38:50   
pikapolona2
peli mi kdaj tko za hec angel moj povemo...pa amen rečemo..jo pokrižamo.....kej več pa od doma do verouka ziher nebo vedela.....pa še tja bo šla če bo želela......mi nismo glih zeeelo verni in ne hodimo vsako nedeljo v cerkev....in priznam molimo res nikoli ne doma...razen če pride prababica...potem pa je pred kosilom.....aja pa babici je že dva rožna venca strgala ker jih je na glavo vlekla da je to verižica......ji je pa bogec na verižici zelo všečuser posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
18.10.2008 15:39:36   
pikapolona2
pozdravljena saseuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
18.10.2008 19:38:11   
sase
ojla.starejšemu sinu je ime mark in hodi že v 3 razred.ja pa še zdej verjame v miklavže in ostale "dedke".mi je glih včeraj rekel da bo pisal miklavžu,da mu bo napisal,da naj mu prinese mp4,da meni ne bo treba ga kupit..škoda je samo to,da se nič več ne boji parklnov.

Neposredna povezava do sporočila: 2294
19.10.2008 21:28:19   
lutiropan
pozdravljena sase

(odgovor članu sase)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
20.10.2008 9:00:45   
sase
no pa se vam spet oglašam.tamali je ravno zaspal,tako da imam spet malo časa zase.

Neposredna povezava do sporočila: 2296
20.10.2008 13:38:21   
Urša08
Pozdravljena saseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sase)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.10.2008 13:45:09   
Urša08
Ojla!

Kako ste? Jaz sem tako spočita, pa čist sveža,...user posted image V petek popoldan sva šli s prijatelco za vikend v Umag na malce razvajanja, zabušavanja,... To sva si privoščli za diplomo. Vse je blo čist na izi, malce sprehajanja, pa kakšen kofetek ob morju, ležanje ter zabušavanje na ležalniku,... joj prov pasalo mi je. Praktično je bil to vikend lenarjenja ter čvekanja. Načvekali sva se za sto let naprej pa nazaj. Hotel je bil tud fantastičen, hrana okusna,... Nejc je bil v varstvu pr mojih in je užival. Brez problema. Včerej sem ga mogla pa hitr pocrklat, pa sto objemčkov, pa poljubčkov mi je daluser posted image .

Dons je pa tud tko lep dan, da je kar škoda bit notr, je treba te sončne dneve maksimalno izkoristit.

Peli super sobicauser posted image user posted image Se je možek izkazaluser posted image user posted image user posted image

en lep sončni pozdravček

papauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.10.2008 15:01:31   
pikapolona2
peli lepa sobica.....bravo atiuser posted image user posted image user posted image ......mamo pa kr iste barve a ne...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
20.10.2008 16:23:51   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe.
Sase, tudi ti dobrodošla.user posted image
Jaz sem po nočni, mal sem k sebi sedaj prišlauser posted image .Z večjo hčerko greva kmalu k frizerju, oči gre z sinetom v Kranj, mala pa bo delala družbo babici.Pa bomo razdeljeni, hi hi.user posted image user posted image
Trenutno vsi trije rišejo , ter ob tem pojejo...Lepo.user posted image user posted image user posted image
Komaj čalam, da se grem postrižt-na kratko.Poln kufer imam tehle las...user posted image

Kaj počnete?
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.