|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
3.10.2008 15:58:48   
NAJBOLJŠA
Hojla, punce.
Kako ste?
Jaz sem ravno iz Austrije, pa moram hitro vse pripravit, k ima sine zabavo za prijatelje.user posted image Star bo jutri 7 let...user posted image Je sedaj ta glavni frajeruser posted image ....hudo.user posted image
Kaj počnete ve?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
4.10.2008 12:04:43   
anny1
Hallo vsem
vse ste zgleda na januarskih sončkih user posted image ,
no punce, hvala za lepe želje
sem včeri zvečer govorila z dr. ki je odgovoren za moje operacije user posted image  in mi je povedal da čudež ki se je zgodil je samo pozitiven za vse- pomeni da bo morala op še malo počakatiuser posted image .
No sicer naj bi mirovala in počivala da ne bo bolečin in kakega abortosa, samo pri eni 4letni in eni 8mesecni user posted image , ne vem kako naj bi bilo to izvedlivouser posted image , ma kartera nasvet?
No slabosti so se začele pri večini naših gorenskihuser posted image  pa končale user posted image . No če sem 2 preživela bom verjetno tud 3-jo. lutropan ti to veš najboje k so ble že 4- a ne? No sej sem brala da vas je kr neki z 3 otroki- a ne?
Skratka včerejšnji pogovor mi je dal malo več upanja za naprej, morem reč da je zlo dober doc.dr. sicer ga težko dobiš a ti vsaj pove to kar misli user posted image . No punce lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
4.10.2008 21:40:53   
Peli
anny1 - super, samo da bo vse OK. Sm preveč firbčna, če vprašam zakaj je tako kritično?user posted image

Najboljša - je praznovanje uspelo? kako zgleda praznovanje 7. roj. dneva - so te otroci že ta čas od doma nagnal?user posted image

Midva pa sva danes dala maladva v varstvo moji mami in sva šla sama v nabavo in moram rečt da to kr paše!  Blo je mal problemov z Aljažem preden smo šli od doma, ker bi bil on rajš pri tašči, no ampak ko sva prišla nazaj ponju sploh ni hotel domov!

Kje pa so zdej vse novinke ki so se javile na prejšni strani?

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
5.10.2008 17:43:19   
NAJBOLJŠA
Peli, mene sploh ne zanima preveč, kako to -zabave- zgledajo drugje...Pri nas so pravila, ki se jih držimo.V glavnem dam vedno dve uri časa.Starši jih pripeljejo, pol pa se igramo , jemo , pijemo, več ali manj po njihovih željah.Če pa zadeva preraste v ..., potem pa jim dam kako risanko, al pa kak film, pa je zopet vse ok.Po dveh urah, pa jih pridejo iskat.
Je pa res, da sta moja skromna.Sine je povabil šest otrok, hči pa ponavadi dve ali tri prijateljice..Tko, da ni panike..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
5.10.2008 21:22:28   
Urša08
Ojla!

Eto pa je spet nedelja in s tem konec vikendauser posted image . Mi smo se včerej cel dan potepali malo po obiskih, malo sprehod, pa kosilo,... Danes zjutraj sem se pa odločila da bomo šli na Sleme. In res se mi odpravimo in med vožnjo zvemo, da je Vršič zaprt. Mi je blo tko hudo, ker mi je Sleme tok všeč, da ga morem vsaj enkrat letno obiskat. Ker je bilo vreme res kristalno čisto smo se odločili za Golico. Prav luštno je bilo, pot je bila lepa, malce zasnežena, nebo brez oblačka tko da je blo res super. Je pa tale moj trebušček skoz večji in prav dolgo ne bom več tko hodila, me je na čase kar oviral. Na vrhu smo se usedl na klopco, malce pojedl, kavke so ves čas letale okol nas, ...prava idila.

Sedaj še čakam sušilca potem grem pa spančkat.

Lahko nočko vsem  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2255
5.10.2008 22:48:47   
nizy
anny1- user posted image user posted image user posted image user posted image za 3.user posted image ,... vam ja pa zlo hiter ratalo user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
6.10.2008 9:50:56   
kitty69
novinka...tuki user posted image

imam eno vprašanje-iščem varuško za sina naslednje poletje....ima
katera od vas kakšna poznanstva oz. priporočila? Bi pa najrajši v okolici
Bleda oz. Kranja.
Še narajši pa bi si podaljšala porodniško na 3 leta user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

anny1 - super, samo da bo vse OK. Sm preveč firbčna, če vprašam zakaj je tako kritično?user posted image

Najboljša - je praznovanje uspelo? kako zgleda praznovanje 7. roj. dneva - so te otroci že ta čas od doma nagnal?user posted image

Midva pa sva danes dala maladva v varstvo moji mami in sva šla sama v nabavo in moram rečt da to kr paše!  Blo je mal problemov z Aljažem preden smo šli od doma, ker bi bil on rajš pri tašči, no ampak ko sva prišla nazaj ponju sploh ni hotel domov!

Kje pa so zdej vse novinke ki so se javile na prejšni strani?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
7.10.2008 11:13:53   
anny1
Hallo da vas na hit pozdravim,
peli- ni si firbec- sam je težko govor o tem,
skratka na kratko zaradi večkratne spontane perforacije uterusa, no če bom držala do konca bo super.... sem prej vse napisala pa mi je internet povezavo prekinel in sem vse zgubla...
skratka zdravstveno stanje maternice ni ok, zato pa je problem in vsaka user posted image  je bolj boleča...., poleg tega se pa vidi da moški ne morejo roditi....user posted image  bom ob kaki drugi priliki povedala zakaj....user posted image
lp vsem

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu kitty69)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
7.10.2008 17:19:52   
lutiropan
Hello.

Kako ste kaj?

Mi smo bili danes skoraj ves dan na sončku. user posted image user posted image Danes je Kaja stara 9m. Oh, kako dnevi gredo, kmalu bo treba delat...user posted image

Drugi teden imava posvetovalnico, bomo vidli kolk se je kaj zredila. Imam občutek, da gre teža kar lepo gor. Se postavljamo na nogice, plazi se povsod, občasno kakšno buško pokasiramo, ker kar pozabi da stoji...user posted image user posted image
No, čau bau. Mejte se in bodite zdravi...

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
8.10.2008 12:53:46   
pikapolona2
lutriopan....hitro gre res ja....jst sem že celo leto nazaj v delu....čeprav delam doma in je vseeno malo boljše...vsaj vožnje ni.user posted image

anny...ja zdej si pa tako skrivnostno napisala da se že sprašujem a si mogoče hemafrodit al pa dec ki je zamenjal spol zdej pa rojeva otroke. Nč mi ni jasnouser posted image

Urša kdaj prideš kej bušija pokazat....Peli ti pa otrokeuser posted image ...urbana ziher nebi spoznala

Sem pa včeraj namesto da bi za šiht delala ....šivalni stroj privlekla na plano in zašila Brini novo jaknico....super mi je ratala.....premalokrat kej zašijem vidim da bo treba večkrat!user posted image

Imejte se!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
8.10.2008 20:37:41   
korpi84
korpi - nej te tle javm kot pogrešano?

Ja res malokrat pridem sem pogledat zadnje čase. Moram priznat, da me malo lenoba daje za sedenje pred računalnikom. Aja pa krst smo imeli v nedeljo pa me je to malo zaposlilo. No jest sm tudi tortico spekla, mi je dala peli super recept.
Anny1 čestitke tudi z moje strani in držim pestke. Jaz se tudi sprašujem, kakšne probleme imaš, ko si tako napisala... saj menda nimaš lulčka? user posted image

Prav zanimivo mi je brat nosečnice, meni se zdi, kot da je nosečnost že zdavnaj mimo, pa je samo malo več kot 4 mesece...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
8.10.2008 20:53:11   
lutiropan
Čer... Tle se malkrat naredi da sta dve istočasno tu gor.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
8.10.2008 21:53:02   
Peli
Oj!

Mi smo ta teden cele dneve sami, in smo po večini kr zunej, ko pa sm notr, masm pa kr pestro, da jih zrihtam in kej pospravm, čakam na kakšen deževen dan, da bomo mal not lenarl. No pa kej posebej zagnana nism, dons sm k megla, cel dan nekej počnem, pa nč narjenga, pa z vsako stvarjo se zamudim 10x bl, kot drugače user posted image . Mam pa tud tak musklfibr, da je kaj in to od "upokojenske telovadbe" (kot bi moj reklu).user posted image

lutiropan, dobr da maš druge otroke ža malo večje, da ti bodo Kajo pomagal lovit, ko bo shodila user posted image .

pikapolona - sej bi se res lahko dobile enkart, k se že ful dolg nismo vidl.

Neposredna povezava do sporočila: 2263
9.10.2008 8:46:32   
pikapolona2
peli, danes smo ceeel popoldne same...pa če se vam da lahko gremo po 3 uri ko dvignem Brino skupaj na sprehod?

Urša se ljubi še tebi?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
9.10.2008 9:57:25   
lutiropan
lutiropan, dobr da maš druge otroke ža malo večje, da ti bodo Kajo pomagal lovit, ko bo shodila .

Ma veš kako je to. Več jih je , slabi je. Tako je bilo zadnjič. So bili vsi  okoli nje, vključno z možem, pa slišim čez čas samo dretje.   Štirje okoli nje, pa ji uspe čmoknt po tleh.. Nimam komentarjauser posted image Pa zanimivo, vsi so gledal....user posted image user posted image
Zdej se je začelo "zanimivo" obdobje. Odkriva "svet" na veliko in posledično bodo tudi kdaj buške...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
9.10.2008 18:09:25   
Urša08
Ojla punce!

Jaz sem imela pa dons pregled in je vse ok, kri, voda , test za sladkor, maternični vrat lepo zaprt, ... no ja pr kilah se je malo zgrozila, sem mal preveč prdelala user posted image

Pikapolona ja se bomo mogl kej vidt, sam dons me cel dan ni bilo žal. Bomo že najdle skupni termin.

Še vse ostale lepo pozdravljem , pa šibam mal na kavč k sem mal zmatrana.

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2266
10.10.2008 21:32:02   
Peli
Pikapolona, nism včerej nč pršla več pogledat gor user posted image . Drugič poklič! Jest sm tud jutri v pon in tor še cele dneve sama z otroki - mogoče še kakšen dan več - tako da čas imam!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
11.10.2008 15:01:54   
NAJBOLJŠA
Hojla punce..
Kako ste kaj?Jaz sem ravno vstala.Pijem "jutranjo"kavo.user posted image user posted image
Gremo k bratrancu na rd zabavo, bomo jedli odojka.komaj čakam.

Kaj delate na tko lep dan?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
14.10.2008 10:28:41   
NAJBOLJŠA
Pa se ne premaknemo z tele 91 strani...nikakor...Kje ste?user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2269
14.10.2008 19:54:36   
lutiropan
Čer!
Tukaj je pa res vse zamrlo.
Ste  čez dan vse zunaj ob teh lepih dnevih in zmanjkuje čas za rr? No, saj jaz nisem nič kaj boljša....

Neposredna povezava do sporočila: 2270
14.10.2008 19:55:45   
lutiropan
Bom pa jaz malo samogovorov imela. Najboljša , da nas prestavim iz 91 strani....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2271
14.10.2008 19:56:10   
lutiropan
Še kar ni naslednja stran....

Neposredna povezava do sporočila: 2272
14.10.2008 19:56:33   
lutiropan
A zdaj bo?

Neposredna povezava do sporočila: 2273
14.10.2008 19:56:51   
lutiropan
Še ni...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2274
14.10.2008 19:57:28   
lutiropan
Ma saj moram do naslednje zvezdice pridit....

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.